Νέα

Πότε ξεπαρθενευτήκατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kingoffuck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ευτυχώς η γλώσσα του έρωτα  :knockinb: είναι παγκόσμια...  :dancing:

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχ εννοειται οτι κανω πλακα αν και οντως μ αρεσουν οι μικροτεροι!! γαλλικα θα διδαξω σε 2 χρονακια(λεμε τωρα...) με το καλο!!
[/quotτο μαθημα θα εχει κ διδαχη σε γαλλικα.........φιλακια?

μαργαριτα μαργαριτα
θα σου παρω μπιρα θα μου παρεις πιτα;

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πριν από 6-7 χρόνια περίπου σε ηλικία 15-16 χρονών, με μια ξανθιά Ρωσίδα στη Ρεμούνδου (αυτό που είναι μόνο του, όχι απτην άλλη μεριά που είναι 2 σπιτάκια).

Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ το όνομά της αλλά δε μου ΄ρχεται με τίποτα! Πολύ όμορφη και πολύ "καλή" σε όλα... Ήταν το πρώτο σπίτι που πήγαινα και θυμάμαι ότι συνέχισα για άλλες 3-4 φορές εκεί, με άλλες κοπέλες...

μπάμπης(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
στα 18, μια πουτάνα σε ένα άθλιο μπουρδέλο στη Βερανζέρου που τώρα έχει κατεδαφισθεί. Έφτασα ήδη με τον πούτσο κάγκελο με έβαλαν σε ένα θεοσκότεινο δωμάτιο κι εμφανίστηκε μια ασήμαντη ξανθιά που ήθελε και να με περιποιηθεί όπως είπε, μου πήρε μια άθλια πίπα κι έκανα ένα άθλιο γαμήσι αλλά μετά ήμουν ευτυχισμένος...πρέπει να έδωσα κανένα χιλιάρικο κι ενας παππούς απ' εξω με έπαιρνε μάτι.

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Στα 15,
οδός Θήρας κάθετος Φυλής,
Σουζάνα η επαγγελματίας τότε... μεγάλη μορφή...

Μάλιστα σε επόμενες επισκέψεις μου έδινε συμβουλες για τα γαμήσια με γκομενίτσες...

Πραγματική Δασκάλα επί πληρωμή: 1500δρχ το μάθημα.

Casual_Style_

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η λινα στη τριτη λυκειου..τι κοριτσι και αυτο!ξεπαρθενιασε ολοκληρη παρεα,ειχε ερθει απο αλλο σχολειο και εκανε μπαμ τι πουτανακι ηταν,ηταν και πολυ δοτικη μαλιστα,πιπα,κωλο,μουνι ολα τα δινε, εντυπωσικακο για την εποχη και την ηλικια της.καλο σωμα και φατσα αλλα ενα αρνητικο οτι ηταν ψιλοβρωμιαρα και γαμουσαμε μερικες φορες χωρις καποτες,αλλα ποιος να χαλαστει σε τοτε..την παιρναμε 4 ατομα ο ενας μετα τον αλλο σε ενα δασακι της περιοχης και προσπαθουσαμε για καιρο να εχουμε το στομα μας κλειστο να μην μαθευτει και αρχιζει και την γαμαει ολο το σχολειο.
πρωτη εμπειρια με μπουρδελο παρτουζα με τον φιλο μου αντωνη φυλης σε μια τραγικη με ψευτικη περουκα!απο 3000 δρχ ο καθενας!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
να πω κι εγω; θα πω... στα 17 στην τριτη λυκειου με ενα συμμα8ητη μου επισης 17 που τον γουσταρα. χαλια ηταν αλλα δεν πονεσα και πολυ.

οσο για τις δασκαλες που λετε. εχω εναν μαθητη 15 χρονων (μαθηματικα του κανω) και ωρες ωρες νονιζω οτι θα μου ορμηξει. ασε που εχω κατι φιλους που μου λενε "μας δουλευεις ρε ευα ειναι δυνατον να συγκεντρωνεται και να ακουει τι του λες με εσενα δασκαλα" και το κακο ειναι οτι καμια μερα δεν θα κρατηθω και γινω παιδεραστρια. ειναι και ωραιος ο μικρος παναθεμα τον :- :- :- :- :- :-

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.913
Πόντοι
606
να πω κι εγω; θα πω... στα 17 στην τριτη λυκειου με ενα συμμα8ητη μου επισης 17 που τον γουσταρα. χαλια ηταν αλλα δεν πονεσα και πολυ.

οσο για τις δασκαλες που λετε. εχω εναν μαθητη 15 χρονων (μαθηματικα του κανω) και ωρες ωρες νονιζω οτι θα μου ορμηξει. ασε που εχω κατι φιλους που μου λενε "μας δουλευεις ρε ευα ειναι δυνατον να συγκεντρωνεται και να ακουει τι του λες με εσενα δασκαλα" και το κακο ειναι οτι καμια μερα δεν θα κρατηθω και γινω παιδεραστρια. ειναι και ωραιος ο μικρος παναθεμα τον :- :- :- :- :- :-
:think: :think: :think:
ποσα παιρνεις την ωρα?Δεν τα παω καλα με τα μαθηματικα  :tooth: :tooth: :tooth:

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
....στα 15-16 με "αποπλανισε" μια κυρια που προσεχε την γιαγια που εμενε στον πανω απο εμας οροφο
..αυτη κοντα στα 40-45 με πολυ χαλια φατσα με πολλα πιασιματα ..αλλα οπως ειχε γυαλιση το ματι μου ...δεν εδινα σημασια σε αυτα ..
Την λεγανε κυρια Μαιρη και με φωναζε συχνα για να τις κανω τα ψωνια.Απο εκει και περα εγινε αρκετες φορες και εμαθα παρα πολλα απο αυτην ..Ισως για αυτο ακομα προτιμω τις μεγαλυτερες.......
Καλα ειναι οπου βρισκεται...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
στα 15 στις 10 αυγουστου του 1995 μετα απο ενα περασμα απο το tuti fruti στην φιλαδελφεια καταληξαμε σε ενα μαγαζακι μετα!καλη φαση ;)

mpogos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
To 1992 σε ενα παρκακι στα πατησσια :knockinb:

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
:2funny:

εγώ ήμουν 12 χρονών .... μόλις είχα ανακαλύψει το τρομπάρισμα . πήγα στο  χωριό της γιαγιάς μου , η οποία είχε γίδες , κότες , κατσίκια , γαλοπούλες κλπ . Έπαιζα μπάλα με έναν ξαδερφό μου και ξάφνου ακούω ένα μπεεεεε .... μπεεεεε .... Λέω στον ξάδερφο μου κάτσε πάω να δω τις κατσίκες και πήγα μέσα στο μαντρί βλέπω δύο τράγους να γαμάνε την κατσίκα . Κρύφτηκα πίσω από ένα θάμνο και όταν έφυγαν οι τράγοι είδα την κατσίκα να έχσει στηθεί περιμένοντας και άλλον . Ε την γάμησα ....

....... Την παλάμη μου , γιατί όταν γύρισα σπίτι είδα τσόντες με ανθρώπους

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
με την κυρα νιτσα. την θεια του μανωλακη του κολλητου μου στα 15 μου

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Στο Φυλής 40 το 1983 μία ελληνίδα Δέσποινα νομίζω ??

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
δεν έχω γαμήσει ! βλέπω στους δρόμους τις γκόμενες με τα μίνι και καίγομε .... καίγομε !  πάει να βγει από το παντελόνι .
Θέλω να πάω σε μπουρδέλο αλλά θεωρώ πολύτιμη την ζωή μου ώστε κατά 1 % να την χάσω .
Γκόμενα δεν μπορώ να βρω . 1 ) Που να την γνωρίσω αφού δεν έχω παρέες ; 2 ) Είμαι χοντρός και πες ότι αδυνατίζω , το πρώτο είναι ακόμη πρόβλημα 3 ) δεν μου αρέσει η δέσμευση , να γαμήσω θέλω ρε παιδιά .

Τι να κάνω ; 8 χρόνια έχω σκιστεί στην μαλακία .

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
δεν έχω γαμήσει ! βλέπω στους δρόμους τις γκόμενες με τα μίνι και καίγομε .... καίγομε !   πάει να βγει από το παντελόνι .
Θέλω να πάω σε μπουρδέλο αλλά θεωρώ πολύτιμη την ζωή μου ώστε κατά 1 % να την χάσω .
Γκόμενα δεν μπορώ να βρω . 1 ) Που να την γνωρίσω αφού δεν έχω παρέες ; 2 ) Είμαι χοντρός και πες ότι αδυνατίζω , το πρώτο είναι ακόμη πρόβλημα 3 ) δεν μου αρέσει η δέσμευση , να γαμήσω θέλω ρε παιδιά .

Τι να κάνω ; 8 χρόνια έχω σκιστεί στην μαλακία .

Keep walking ...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom