χαχαχαχ εννοειται οτι κανω πλακα αν και οντως μ αρεσουν οι μικροτεροι!! γαλλικα θα διδαξω σε 2 χρονακια(λεμε τωρα...) με το καλο!!
Γαλλικα?
Εδω τα Χαλαμε!!!
Deutsche Sprache für überhaupt!
χαχαχαχ εννοειται οτι κανω πλακα αν και οντως μ αρεσουν οι μικροτεροι!! γαλλικα θα διδαξω σε 2 χρονακια(λεμε τωρα...) με το καλο!!
[/quotτο μαθημα θα εχει κ διδαχη σε γαλλικα.........φιλακια?
μαργαριτα μαργαριτα
θα σου παρω μπιρα θα μου παρεις πιτα;
να πω κι εγω; θα πω... στα 17 στην τριτη λυκειου με ενα συμμα8ητη μου επισης 17 που τον γουσταρα. χαλια ηταν αλλα δεν πονεσα και πολυ.
οσο για τις δασκαλες που λετε. εχω εναν μαθητη 15 χρονων (μαθηματικα του κανω) και ωρες ωρες νονιζω οτι θα μου ορμηξει. ασε που εχω κατι φιλους που μου λενε "μας δουλευεις ρε ευα ειναι δυνατον να συγκεντρωνεται και να ακουει τι του λες με εσενα δασκαλα" και το κακο ειναι οτι καμια μερα δεν θα κρατηθω και γινω παιδεραστρια. ειναι και ωραιος ο μικρος παναθεμα τον :- :- :- :- :- :-
ποσα παιρνεις την ωρα?Δεν τα παω καλα με τα μαθηματικα
κι ενας παππούς απ' εξω με έπαιρνε μάτι.
δεν έχω γαμήσει ! βλέπω στους δρόμους τις γκόμενες με τα μίνι και καίγομε .... καίγομε ! πάει να βγει από το παντελόνι .
Θέλω να πάω σε μπουρδέλο αλλά θεωρώ πολύτιμη την ζωή μου ώστε κατά 1 % να την χάσω .
Γκόμενα δεν μπορώ να βρω . 1 ) Που να την γνωρίσω αφού δεν έχω παρέες ; 2 ) Είμαι χοντρός και πες ότι αδυνατίζω , το πρώτο είναι ακόμη πρόβλημα 3 ) δεν μου αρέσει η δέσμευση , να γαμήσω θέλω ρε παιδιά .
Τι να κάνω ; 8 χρόνια έχω σκιστεί στην μαλακία .