Νέα

Πότε ξεπαρθενευτήκατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kingoffuck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οχι ρε Whitey και τωρα!!!Τωρα ειναι σιγουρα διαφορετικα τα πραγματα...κανα εστιατοριο,σινεμαδακι,κλαμπακι(αν και εγω δεν ειμαι του club,ουτε στα μπουζουκια παω πλην ελαχιστων εξαιρεσεων)...αλλα το λουναπαρκ μπορει να παιξει ακομη!!! :)

Και γω μια απο τα ιδια τα μπουζουκια και αυτα δεν τα κανω πολυ κεφι.

Οσο για φαγητο μια γυροπιτα και πολυ της χαχα.

Σινεμαδακι δεν παω πια με γκομενα απο τοτε που με πηρε ο υπνος εκει μεσα.

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Αν η ερώτηση απευθύνεται και σε γυναίκες, εγώ δεν έχω καμιά δυσκολία να σας απαντήσω. Γιατί έχω ξεφορτωθεί τα ταμπού και τις προκαταλήψεις γύρω από το σεξ. Και νιώθω ελεύθερη να μιλώ για τέτοια θέματα. Λοιπόν, εγώ πάντα ήμουνα συνδεδεμένη αισθηματικά με κάποιο αγόρι.Από τον καιρό του δημοτικού. Από τα Γυμνασιακά μου χρόνια είχα ολοκληρωμένες σχέσεις με το αγόρι μου.  Ήμουνα και δεν ήμουνα 15 χρόνων. Με πήγε σπίτι του το αγόρι μου, στην απουσία των δικών του, γδυθήκαμε, κάναμε μπάνιο μαζί, το κάναμε για πρώτη φορά μέσα στην πανιέρα και ύστερα στο κρεβάτι του αμέτρητες φορές.Αυτή ήτανε η πρώτη μου φορά.

Επισκέπτης
Αν η ερώτηση απευθύνεται και σε γυναίκες, εγώ δεν έχω καμιά δυσκολία να σας απαντήσω. Γιατί έχω ξεφορτωθεί τα ταμπού και τις προκαταλήψεις γύρω από το σεξ. Και νιώθω ελεύθερη να μιλώ για τέτοια θέματα. Λοιπόν, εγώ πάντα ήμουνα συνδεδεμένη αισθηματικά με κάποιο αγόρι.Από τον καιρό του δημοτικού. Από τα Γυμνασιακά μου χρόνια είχα ολοκληρωμένες σχέσεις με το αγόρι μου.  Ήμουνα και δεν ήμουνα 15 χρόνων. Με πήγε σπίτι του το αγόρι μου, στην απουσία των δικών του, γδυθήκαμε, κάναμε μπάνιο μαζί, το κάναμε για πρώτη φορά μέσα στην πανιέρα και ύστερα στο κρεβάτι του αμέτρητες φορές.Αυτή ήτανε η πρώτη μου φορά.

Xμμμμ... εμένα δεν με έπεισες πάντως. Στα 14-15 και μπάνιο κτλ, κτλ... χλωμόν! Aaaaanyway! ότι πεις :)

Επισκέπτης
Στα 17 με τον τοτε καλό μου, που με εψηνε 5 μηνες ο καημενος. Ηταν  22 και το καναμε σε γκαρσονιερα συμφοιτητη του (ευγενικη χορηγια :2funny:). Πολυ τρακ την πρωτη φορα αλλα στο καπακι δευτερη και χαλαρωσα. Αυτα.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Εγώ επειδή όταν ήμουν μικρός είχα μια φάτσα nerd με σπυριά και γυαλιά πατο-μπούκαλα (όχι οτι τώρα είμαι καλύτερος...), δεν είχα ελπίδες να γυρίσει να με κοιτάξει γκόμενα ούτε του αγίου πούτσου ανήμερα.

Στ’ αρχίδια μου λοιπόν οι γκόμενες, οι έρωτες και οι αγάπες και για να μην ξεκολλήσει το πουλί μου από την πολύ μαλακία, μια και δύο πήρα τα πόδια μου και πήγα σε ένα μπουρδέλο στην Φυλής όπου έβγαλα τα απωθημένα μου.

Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά. Σε ένα άθλιο μπουρδέλο με μια κοινή γυναίκα... :rockon:

Επισκέπτης
Εγώ επειδή όταν ήμουν μικρός είχα μια φάτσα nerd με σπυριά και γυαλιά πατο-μπούκαλα (όχι οτι τώρα είμαι καλύτερος...), δεν είχα ελπίδες να γυρίσει να με κοιτάξει γκόμενα ούτε του αγίου πούτσου ανήμερα.

Στ’ αρχίδια μου λοιπόν οι γκόμενες, οι έρωτες και οι αγάπες και για να μην ξεκολλήσει το πουλί μου από την πολύ μαλακία, μια και δύο πήρα τα πόδια μου και πήγα σε ένα μπουρδέλο στην Φυλής όπου έβγαλα τα απωθημένα μου.

Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά. Σε ένα άθλιο μπουρδέλο με μια κοινή γυναίκα... :rockon:

Δεν το πιστευω ότι σ αυτο το μουρδελοσαιτ δεν ειναι όλοι και γαμω τους γκομενους, με λεφτα, εξυπνοι κλπ κλπ. Sperm εισαι αρχηγος. Οχι σαν κατι τσουτσεκια εδω μεσα που το παιζουν θεοι... :rockon:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
H πρωτη:
Πουτανα στο Κολωνακι (δεν υπάρχει πια το μπουρδελο). Πολυ ομορφη, πολυ φιλοτιμη, εγω τοτε 14-15 ετων. Ελσα. Με το που της ειπα οτι δεν εχω ξαναπαει με γυναικα, με χαλαρωσε. Καλη δασκαλα ηταν.
Οι απειρες μαλακιες κατοπιν στη μνημη του τι εγινε!
Επειδη τα λεφτα τελειωναν (μαθητης) και δε μπορουσε να γινεται αυτη η δουλεια συνεχεια, και επειδη οι τοτε γκομενες δε μου καθοντουσαν (σπυρια οχι, αλλα γιαλια ναι) και ηταν και μικρες, καταφερα την εσωτερικη υπηρετρια της μιας απ τις γκομενες! Ενα αγαμητο και ηλιθιο βλαχαδερο milf, αλλα ειχε μουνι και βυζια. Πρεπει να ηταν 32-35 τοτε. Αντικαταστησε (χρηματικως) το μπουρδελο για 3-4 χρονια.
Στα 18 πηδηξα την πρωτη γκομενα (16 αυτη τοτε – το ειχε αποφασισει). Η σχεση κρατησε κανα 8μηνο.
Στα 19 πηδηξα την πρωτη τουριστρια (Ναξος). Milf και αυτη, (30ρα), απο ΗΠΑ, Μisouri θυμαμαι, μια φορα μονο, χαραματα μετα το club στην παραλια, ακαποτο βεβαια. Μ αυτην εσπασε και το πετσακι μου, και θυμαμαι οτι 15 μερες μετα ανακαλυψα οτι κατι με ειχε κολλησει, αλλα δε θυμαμαι πια τι. Οχι AIDS, οχι συφιλη, οχι βλεννοροια. Κατι σαν μυκητες η λευκοροια, ετρεχε και ετσουζε το πουλι μου. Αντιβιωση.
Μετα δε θυμαμαι, και ξεφευγει απ το θρεντ της πρωτης φορας...

christosk1

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:boobies:ρε παιδια πηγα για πρωτη φορα με γυναικα με σκιστικε το χαλιναρι μου και ετρεχε λιγο αιμα.Βρηκα απο το νετ το και μου το αφαιρεσαν πριν λιγες μερες με λειζερ,ειμαι ακομα παρθενος

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αντε κουραγιο με την δευτερη τοτε.

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Πλούσια σεξουαλική ζωή είχες από τα 14 σου . Μπράβο σου. Εσύ, παιδί μου, κατάπιες την ηδονή με το κουτάλι. Τωρα, τώρα,τι γίνεται τώρα.... Ξέρετε ότι οι άντρες υποφέρουνε από στυτική δυσλειτουργία  από τα 40 τους. Επομένως προλάβετε όσο είναι καιρός. Γιατί τα χρόνια περνάνε και έρχονται πολύ γρήγορα τα δύσκολα....

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Πλούσια σεξουαλική ζωή είχες από τα 14 σου . Μπράβο σου. Εσύ, παιδί μου, κατάπιες την ηδονή με το κουτάλι. Τωρα, τώρα,τι γίνεται τώρα.... Ξέρετε ότι οι άντρες υποφέρουνε από στυτική δυσλειτουργία  από τα 40 τους. Επομένως προλάβετε όσο είναι καιρός. Γιατί τα χρόνια περνάνε και έρχονται πολύ γρήγορα τα δύσκολα....

Η τεχνολογία δουλεύει για πάρτυ μας...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πρωτομάμησα 13 και κάτι, σε σκασιαρχείο από το σχολείο. Γεννημένος σε αλήτικη γειτονιά είχα συμμαθητές μου που ήταν ήδη θαμώνες στα ρδέλα. Με πήγανε Μεταξουργείο σε ένα υπογειάκι στενό και σκοτεινό. Έτρεμα σαν το ψάρι και ένοιωθα μεγάλη έξαψη και ταραχή σε όλο μου το σώμα και την ψυχή (που είχα βρεθεί πρώτη φορά σε τέτοιο απαγορευμένο μέρος, που συμμετείχα σε μία κρυφή και "βρόμικη" μυσταγωγία που θα με άντρωνε). Έλεγα πώς θα λιποθυμίσω εκεί μέσα, όταν ξαφνικά πέρασε μπροστά μου η κοπέλα! Ξανθιά με βυζιά που ήταν πληθωρικά, σατέν και έτοιμα να σπάσουν το σουτιέν της. Στην "πασαρέλα" της η κοπέλα πέρασε τα βυζιά της πολύ κοντά στο πρόσωπο μου. Αυτό ήταν! Ένα μαγικό ελατήριο ξεπετάχτηκε ξαφνικά μέσα μου που απελευθέρωσε τεράστια μαγική και ανεξερεύνητη ταύλα! Αν και ο πιο ντροπαλός της παρέας σηκώθηκα πρώτος από την καρέκλα και ζήτησα στην υπηρεσία να περάσω!

Τη θυμάμαι ακόμη αυτή την ξανθιά με τους θεσπέσιους βύζους να ανεβαίνει στο κρεβάτι μου! Για πρώτη φορά σε αυτό το αγοραίο μαμήσι κατάλαβα - εγώ ο ντροπαλός - ότι έκρυβα μέσα μου μία τεράστια και άγνωστη μου μέχρι εκείνη τη στιγμή δύναμη, τη δύναμη του ταυλωμένου πάθους στο μαμήσι, που είναι μια πραγματική ευλογία για τους ανθρώπους! Όταν τέλειωσε η κοπέλα και βγήκε από το δωμάτιο άκουσα τους συμμαθητές μου απέξω να τη ρωτάνε ειρωνικά για το πόσο χάλια τα είχα πάει. "Ο φίλος σας είναι δυναμίτης...." άκουσα την κοπέλα να λέει και αυτά τα λόγια της τονώσανε απίστευτα το άγουρο εφηβικό μου "Εγώ"! Γενικά - αν και αγοραία - με πήγε πολύ η πρώτη μου φορά! 

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
πρωτη στα 15.5 μου λεγανε να παω σε πουτανα και πηγα. πρωτα θα την παιξεις σπιτι σου και μετα θα της πεις 1η φορα να σε προσεξει. οντως με περιποιηθηκε αλλα η πλακα ηταν οτι μεχρι τα 22 ελεγα πρωτη φορα ειναι ωσπου μια μερα που ειπε μια: πρωτη φορα σημερα; αφου εχεις ξαναρθει :)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Βλέπετε λοιπόν ότι οι περισσότεροι -έστω: αρκετοί, πρωτοπήδηξαν(αμε) στα 13, 14, 15.
Νομίζω ότι μέχρι τα 17 το 80% της εποχής μας τον είχε βάλει κάπου. Έστω αγοραστό.

Μπορεί κανείς να μου πει τι νόημα έχει σήμερα αυτή η γελοία απαγόρευση για είσοδο ανηλίκων (κάτω των 18) στα μπουρδέλα?

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Στάβρε να ήταν αυτός ο μόνος γελοίος νόμος καλά θα ήτανε , όλοι θα είμασταν ευτυχισμένοι. Υπάρχει μια λέξη που ονομάζεται "ευνομία". Οι πολιτικοί προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν αυτόν τον όρο  :(

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Στάβρε να ήταν αυτός ο μόνος γελοίος νόμος καλά θα ήτανε , όλοι θα είμασταν ευτυχισμένοι. Υπάρχει μια λέξη που ονομάζεται "ευνομία". Οι πολιτικοί προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν αυτόν τον όρο  :(

Μη το γενικεύεις τώρα.
Εγώ ρωτάω (αν ξέρει κανείς) το σκεπτικό του νομοθέτη που έχει βάλει αυτή την απαγόρευση.
Την "αιτιολογική έκθεση" του νόμου δηλαδή.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά, αλλά δε θα τα πούμε τώρα.

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ανοιγω αυτο το θεμα προκειμενου να αφηγηθουμε τις πρωτες μας εμπειριες στο θεμα που εχει απασχολησει γενιες και γενιες αμουστακων αγοριων...
Η πρωτη μας φορα...με πουτανα;με καμια γκομενιτσα της κακιας ωρας; με τη φιλη της αδερφης μας;
Φυσικα παρακαμπτω την πρωτη κ καλυτερη μας φιλεναδα... τη χειρα μας....μιλαμε για το απο κει κ περα.........

Η δικη μου παντως πρωτοχρονια ηταν με μια φιλη της μανας μου...Ψιλοψωλα οπως επισης και φωλα....ολο εδειχνε δηθεν κατα λαθος μπουτακι, βυζακι....περιττο να πω οτι οταν για πρωτη φορα ειδα το βυζι της (πρωτη φορα που εβλεπα στηθος live) μια φορα που δοκιμαζε ενα μπλουζακι που ειχε αγορασει πιο πριν ενοιωσα την καρδια μου να πιανει 500 σφυγμους το δευτερολεπτο κ μου σηκωθηκε σε χρονο ρεκορ...

Τελικα μια μερα που ηρθε απο το σπιτι για να πιει εναν καφε με τη μανα μου κ η μανα μου ελειπε μου ειπε αν εχω γαμησει ποτε...Της ειπα οχι, κ τοτε μου ειπε να κατεβασω το μποξερακι να μου δειξει κατι...επεσε η πρωτη πιπα κ μετα ανοιξε τα ποδια της και με καλωσορισε....Φυσικα δεν προλαβα να καλυψω στεγνος τα 10 εκατοστα πουμε χωριζαν απο τα λαχταριστα της μπουτακια...Εχυσα στο ενδιαμεσο....

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.838
Πόντοι
606
Ρε παιδια αυτο το "χαρα στα σκελια" το λενε για γκομενες συνηθως :headbang:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μπα , οχι , το λενε και για αντρες.
εχω την αισθηση ομως οτι εχει ξαναπεσει τετοι θεμα στις πανελλαδικες...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
πριν 9 χρόνια, στα 18 μου, σε μπουρδελο στη Φυλής, πήδηξα κάποια ξανθιά που την έλεγαν Ντέπυ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom