H πρωτη:
Πουτανα στο Κολωνακι (δεν υπάρχει πια το μπουρδελο). Πολυ ομορφη, πολυ φιλοτιμη, εγω τοτε 14-15 ετων. Ελσα. Με το που της ειπα οτι δεν εχω ξαναπαει με γυναικα, με χαλαρωσε. Καλη δασκαλα ηταν.
Οι απειρες μαλακιες κατοπιν στη μνημη του τι εγινε!
Επειδη τα λεφτα τελειωναν (μαθητης) και δε μπορουσε να γινεται αυτη η δουλεια συνεχεια, και επειδη οι τοτε γκομενες δε μου καθοντουσαν (σπυρια οχι, αλλα γιαλια ναι) και ηταν και μικρες, καταφερα την εσωτερικη υπηρετρια της μιας απ τις γκομενες! Ενα αγαμητο και ηλιθιο βλαχαδερο milf, αλλα ειχε μουνι και βυζια. Πρεπει να ηταν 32-35 τοτε. Αντικαταστησε (χρηματικως) το μπουρδελο για 3-4 χρονια.
Στα 18 πηδηξα την πρωτη γκομενα (16 αυτη τοτε – το ειχε αποφασισει). Η σχεση κρατησε κανα 8μηνο.
Στα 19 πηδηξα την πρωτη τουριστρια (Ναξος). Milf και αυτη, (30ρα), απο ΗΠΑ, Μisouri θυμαμαι, μια φορα μονο, χαραματα μετα το club στην παραλια, ακαποτο βεβαια. Μ αυτην εσπασε και το πετσακι μου, και θυμαμαι οτι 15 μερες μετα ανακαλυψα οτι κατι με ειχε κολλησει, αλλα δε θυμαμαι πια τι. Οχι AIDS, οχι συφιλη, οχι βλεννοροια. Κατι σαν μυκητες η λευκοροια, ετρεχε και ετσουζε το πουλι μου. Αντιβιωση.
Μετα δε θυμαμαι, και ξεφευγει απ το θρεντ της πρωτης φορας...