Επισκέπτης
Εδώ να σας δω άνδρες μου...αφού τρομάζετε με τις ταινίες...δε το θεωρώ και απίθανο να έχετε βάλει και τα κλάματα
Εδώ να σας δω άνδρες μου...αφού τρομάζετε με τις ταινίες...δε το θεωρώ και απίθανο να έχετε βάλει και τα κλάματα
Όταν ο Γιωργάκης είπε ότι οι σοσιαλιστές πολέμησαν τους κομμουνιστές και τους συνταγματάρχες για τη δημοκρατία
πριν απο ακριβως 41 χρονια πουστικη κιθαρα ....στην πρεμιερα αυτης της ταινιας και δη σε αυτην την σκηνη...
απο την στιγμη που ειπανε οτι δεν θα παρω ποτε συνταξη καθε διμηνο που πληρωνω το τεβεΕδώ να σας δω άνδρες μου...αφού τρομάζετε με τις ταινίες...δε το θεωρώ και απίθανο να έχετε βάλει και τα κλάματα
συμδωνω μαζι σου αλλα τουλαχιστον εχουμε να θυμωμαστε τον προτερο πουτανιαρικο βιο και δεν μετανιωνω ουτε για ενα ευρο απο αυτα που χαλασααπό βδομάδα θα τα βάλουμε όλοι, έρχονται νέα μέτρα
ενα βραδυ που ειχα παρει μια ανεξαρτητη της ζητησα να μου δωσει κωλο αλλα τιποτα.μετα που αφεθηκε με ρωτησε αν μπορει να κανει κοκα.την αφησα και μετα απο μερικες καταδυσεις την ξεκολιασα.μετα εβαλα τα κλαμματα που το εκμεταλευτικα το κοριτσι.χαχα