Επισκέπτης
Μπάιτ, παντρεψου βρε πρωτα και μετα γραφε για καθε επιστητό γαι θεματα που μας αφορουν.....ασε που ως παντρεμενη, αν σε καβαλήσουμε θα έχει και καποιο added value...οι ελευθερες ειναι τοσο μα τοσο ευκολες...
λογια.... λογια...
δοκιμασε με!εχεις να χασεις τιποτα?
ρε παιδια ειμαι 21 και εχω την ιδια κοπελα απο 16... λοιπον απο τωρα καταλαβαινω πολλα, την αγαπαω πολυ και αυτη το ιδιο αλλα δεν μπορω να κανω σεξ μονο με αυτην ειμαι μικρος και δεν θελω να μεγαλωσω και να μην εχω γαμησει αλλη γυναικα...... επειδη ομως και περναμε καλα αλλα και φοβαμαι αμα την χωρισω αν θα βρω μια κοπελα σαν αυτην για αυτο γαμαω στα μπουρδελα... στο θεμα μας τωρα με την σχεση μου 4-5 φορες τον μηνα (μενουμε με τους γονεις μας και οι δυο) ενω σε μπουρδελα γυρω στις 3-4 φορες την εβδομαδα... περιμενω σχολια!!!!
βασος... αν ηταν να τους δοκιμαζω ολους οσοι θελουν να με "ισιωσουν" θα το ειχα κανει επαγγελμα να βγαλω κ λεφτα
οποτε εχεις να χασεις........
ναι ρε φιλε δικιο εχεις αλλα που ξερω εγω οτι δεν θα μεινω με την χουφτιανα κανα 2χρονο και μετα θα λεω τι μαλακια εκανα... καταλαβες... παντως σεβομαι την αποψη σου..... αλλα καταλαβε οτι οταν σε μια παρεα ειμαστε 3 μπακουρια και εγω ε!!!!!! δεν θελω να γινω σαν τους αλλους που τους εχουν αναψει τα λαμπακια να βρουν γκομενα και δεν μπορουν!!!!!! ασε που με αυτο που ειπες τελικα πιστευω πως ισως να ειμαστε μαζι επειδη φοβαμε τι θα γινει αν μεινω μονος.....
απόλυτα σωστόοοοοοοςςςςςςςς.......+1.000.000.1Οσες φορες απαιτειται για να μην αποτανθεί σε 3rd party....
Μη ξενχαμε ποτε ότι οι σοβαροί hobby fuckers πρωτα ποτιζουν το κηπο τους και μετα αυτούς των αλλων...
για να διαιωνιστει το ειδος, δεν εννοω του ανθρωπου αλλα του μπουρδελιαρη!!!!!!!!!!!!!!!!Για πείτε ένα λόγο για να παντρευτεί κάποιος
για να διαιωνιστει το ειδος, δεν εννοω του ανθρωπου αλλα του μπουρδελιαρ η!!!!!!!!!!!!!!!!
ε!! βεβαια ας το παραδεχτουμε εδω μεσα απο μικρα παιδια δεν παιξαμε με πραγματικα παιχνιδια αλλα με ρωσακια.... απο μικρα παιδια οταν συναντιομασταν δεν λεγαμε "πηγε ο αλεξανδρης στον γαυρο!!" αλλα "η ολγα πηγε απο φυλης 71 στο φυλης 54!!!!!!" με λιγα λογια ειμαστε τα παιδια της φυλης και αυτο πρεπει να διαιωνιστει!!!!!! ευτυχως που εγινε το σαιτ για να συναντιθουμε και να καταλαβουμε την δυναμη μας που ειναι η αριθμητικη μας υπεροχη απεναντι στους αλλους τους ανωμαλους ....δε λέω... ευγενικός σκοπός
Για πείτε ένα λόγο για να παντρευτεί κάποιος