Σου έχω κάποιες σκεψεις.
Αν εξαιρέσουμε αυτή την φράση κλειδί με την οποία συμφωνώ απόλυτα, όλα τα άλλα που είπες ανήκουν στην στρατόσφαιρα.
Μόνο ένας τελειωμενος γκασμας θα κυνηγούσε μία γκομενα για μήνες ξοδεύοντας λεφτά και χρόνο, χωρίς να την δαγκώσει
από την αρχή. Αν ή άλλη σε θέλει θα στο δείξει άμεσα. Εσύ θα πάρεις την ευκαιρία αμέσως.
Μπορείς να σιγοψησεις μία ή δύο φορές το πολύ με στυλ για να δείξεις ανωτερατζα αλλα μέχρι εκεί αλλιώς θα σε περάσει για μαλάκα.
Όταν η άλλη σου ανοίγει τα ποδια, της τιναζεις τις τρύπες στον αέρα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Μην το πας κατευθείαν σε σχέση. Η σχέση αργεί και προϋποθέτει αλλά πράγματα. Εδώ μιλάμε για άγνο ανοθευτο γαμήσι.
Όλες γαμιουνται ακαποτα με τον γκόμενο τους.
Την βρίσκουν εκατερωθεν κάνοντας φοβερά πράγματα που στο αγοραιο δεν υπάρχουν.
Μόνο στο αγοραιο φοραμε καπότα κι αυτό εξ ανάγκης. Εκεί πάμε (όταν πάμε) ο καθένας για δικούς του λογους. Σίγουρα ως λάτρης του σπορ έχεις την ησυχία σου και ομολογώ θα γαμας κάργα, πολύ περισσότερο από εμενα
αλλά δεν θα πάρεις ποτέ το ίδιο αποτέλεσμα. Πολύ απλά γιατί ή πουτανα κάνει την δουλειά της. Τωρα αν σου κάτσει και καμιά φάση με πουτανα και σε εχει πρίγκηπα, εκεί εύχομαι
τα καλύτερα γιατί αξίζει πολύ σαν φάση.
Σαν φάση ομως.
Θα το καταλάβεις αν δεις και δεν σου ζητάει ούτε χαρτομαντηλο. Καμία πουτανα που γουστάρει άνδρα δεν ζητάει τίποτα αλλα τα σκάει κιόλας. Το χρήμα ειναι ο Θεός τους.
Αν δεις και το θυσιάζουν είσαι σε καλό δρόμο. Εκεί ζησε την φάση μέχρι να κλαταρει.
Γιατί σχεδόν πάντα κλαταρει.
Ξέρετε κι οι δυο που γνωριστηκατε.
Άλλο που κάνετε μουγγα. Όταν σου λένε έχω την δουλειά μου κι όλες αυτές τις μαλακιες, σου θυμίζουν την αλήθεια γιατί νιώθουν πάντα -μα παντα- άσχημα που τις γνωρισες εκεί.
Δεν το ξεπερνούν σχεδόν ποτέ.
Κι εσύ το θυμάσαι μόνο όταν προσγειωθεις στην πραγματικότητα. Θυμιζω την φράση σου, την οποία παρεθεσα κι είμαστε όλοι κομπλέ.
Ο καθένας τον δρόμο του. Όλη ή ουσία είναι να περνάμε καλά στο τυχόν ζύγισμα.
Δεν υπάρχει τέλεια κατάσταση.
Σε αφήνω στις σκέψεις σου.