Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
στομπαρ πας για ν γαμησεις οχι για να βρεις γκομενα κοπελα !!οποτε συνοπτικα πραγματακια
χαχαχαχα νομιζεις βάτραχε ότι κάθονται,μαλακισμενες ερχονται μαλακισμενες φευγουν.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
χαχαχαχα νομιζεις βάτραχε ότι κάθονται,μαλακισμενες ερχονται μαλακισμενες φευγουν.
παλιοτερα που ειχα πολυ ορεξη επεζαν φασεις τωρα ποια στην υλικια μου ολες εχων εγκαταλιψει
τσιμπαω κανα μωρο 18 20 αλλα για πολυ βασικα πραγματα !!!!

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Eνας από τους ανθρώπους που ανήκει στους πατέρες του Internet, ο Vinton Cerf, που έγραψε το πρωτόκολο TCP/IP, έχει δηλώσει, πολύ σοβαρά, ότι ένας από τους λόγους που πέτυχε ήταν ότι η γυναίκα του ήταν μουγκή και έτσι είχε άνεση και ελεύθερο χρόνο για να δουλέψει και να σκεφτεί στο σπίτι...
Έλα ρε φίλε σοβαρά τώρα? Έχουμε λοιπόν στοιχεία στα χέρια μας, για να απαιτήσουμε την υποχρεωτική σιωπή των γυναικών εφ' όρου ζωής και δια νόμου.

Αν μας διαβάζουν τίποτα φεμινίστριες, ή άντρες υποτακτικοί τους, να μη το πάρουν αυτό ως αιτία συγκρούσεων και εχθροπραξιών, αλλά να σκεφτούν ότι πρέπει να γίνει για το καλό και την πρόοδο της ανθρωπότητας.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
οι μονοι που απαξιωνουν τις γυναικες εκει εξω είναι οι λιγοι σκληροπυρινικοι μπουρδελιαριδες.
εγω ανηκω σ αυτή την ομαδα,γκομενα σε παρεα με ψιλογουσταρε και της ειπα ότι εγω πηδαω μονο ιεροδουλες.
εγω ριχνω χ σε οποιαδήποτε γυναικα αν δεν είναι του αγοραιου ερωτα.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
γκομενα σε παρεα με ψιλογουσταρε και της ειπα ότι εγω πηδαω μονο ιεροδουλες.
εγω ριχνω χ σε οποιαδήποτε γυναικα αν δεν είναι του αγοραιου ερωτα.
Αμάν βρε παιδί. Ας την πήδαγες και μετά ας της έδινες 100 ευρώ να αισθανθείς σωστός μπουρδελιάρης

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.492
Πόντοι
3.556
Αμάν βρε παιδί. Ας την πήδαγες και μετά ας της έδινες 100 ευρώ να αισθανθείς σωστός μπουρδελιάρης
                                                                                                          Και φαντάσου αυτή μετά να γύρναγε και να του έδινε και ρέστα θα ήταν το απόλυτο!!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ολες οι γυναικες ετσι και ολοι οι αντρες δεν είναι ιδιοι.

Σου έχω κάποιες σκεψεις.
Αν εξαιρέσουμε αυτή την φράση κλειδί με την οποία συμφωνώ απόλυτα, όλα τα άλλα που είπες ανήκουν στην στρατόσφαιρα.
Μόνο ένας τελειωμενος γκασμας θα κυνηγούσε μία γκομενα για μήνες ξοδεύοντας λεφτά και χρόνο, χωρίς να την δαγκώσει
από την αρχή. Αν ή άλλη σε θέλει θα στο δείξει άμεσα. Εσύ θα πάρεις την ευκαιρία αμέσως.
Μπορείς να σιγοψησεις μία ή δύο φορές το πολύ με στυλ για να δείξεις ανωτερατζα αλλα μέχρι εκεί αλλιώς θα σε περάσει για μαλάκα.
Όταν η άλλη σου ανοίγει τα ποδια, της τιναζεις τις τρύπες στον αέρα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Μην το πας κατευθείαν σε σχέση. Η σχέση αργεί και προϋποθέτει αλλά πράγματα. Εδώ μιλάμε για άγνο ανοθευτο γαμήσι.
Όλες γαμιουνται ακαποτα με τον γκόμενο τους.
Την βρίσκουν εκατερωθεν κάνοντας φοβερά πράγματα που στο αγοραιο δεν υπάρχουν.
Μόνο στο αγοραιο φοραμε καπότα κι αυτό εξ ανάγκης. Εκεί πάμε (όταν πάμε) ο καθένας για δικούς του λογους. Σίγουρα ως λάτρης του σπορ έχεις την ησυχία σου και ομολογώ θα γαμας κάργα, πολύ περισσότερο από εμενα
αλλά δεν θα πάρεις ποτέ το ίδιο αποτέλεσμα. Πολύ απλά γιατί ή πουτανα κάνει την δουλειά της. Τωρα αν σου κάτσει και καμιά φάση με πουτανα και σε εχει πρίγκηπα, εκεί εύχομαι
τα καλύτερα γιατί αξίζει πολύ σαν φάση.
Σαν φάση ομως.
Θα το καταλάβεις αν δεις και δεν σου ζητάει ούτε χαρτομαντηλο. Καμία πουτανα που γουστάρει άνδρα δεν ζητάει τίποτα αλλα τα σκάει κιόλας. Το χρήμα ειναι ο Θεός τους.
Αν δεις και το θυσιάζουν είσαι σε καλό δρόμο. Εκεί ζησε την φάση μέχρι να κλαταρει.
Γιατί σχεδόν πάντα κλαταρει.
Ξέρετε κι οι δυο που γνωριστηκατε.
Άλλο που κάνετε μουγγα. Όταν σου λένε έχω την δουλειά μου κι όλες αυτές τις μαλακιες, σου θυμίζουν την αλήθεια γιατί νιώθουν πάντα -μα παντα- άσχημα που τις γνωρισες εκεί.
Δεν το ξεπερνούν σχεδόν ποτέ.
Κι εσύ το θυμάσαι μόνο όταν προσγειωθεις στην πραγματικότητα. Θυμιζω την φράση σου, την οποία παρεθεσα κι είμαστε όλοι κομπλέ.
Ο καθένας τον δρόμο του. Όλη ή ουσία είναι να περνάμε καλά στο τυχόν ζύγισμα.
Δεν υπάρχει τέλεια κατάσταση.
Σε αφήνω στις σκέψεις σου.

:hi:

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
λοιπον για να μη λεει ο κκαθενας τη μαλακια του εδω και να μη μακρυγορουμε αλλο τα μπουρδελα ειν ανοιχτα πας βρισκεις εκει τους βλακες που εχουν για νταβαδες οι αλλες σου ανοιγουν το φωτακι  μπενεις κανεις τη δουλεια σου κ φεθγεις
τωρα αν φοβασε να πας να μιλησεις στον νταβα αλλο αυτο

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Ιούνιο θα ανοίξουν παίδες τα μπούρδελα, ολες οι επιχειρήσεις θα έχουν ανοίξει αυτά θα είναι κλειστά για ποιο λόγο?απλά θα είναι τα τελευταία που θα ανοίξουν.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Έλα ρε φίλε σοβαρά τώρα? Έχουμε λοιπόν στοιχεία στα χέρια μας, για να απαιτήσουμε την υποχρεωτική σιωπή των γυναικών εφ' όρου ζωής και δια νόμου.

Αν μας διαβάζουν τίποτα φεμινίστριες, ή άντρες υποτακτικοί τους, να μη το πάρουν αυτό ως αιτία συγκρούσεων και εχθροπραξιών, αλλά να σκεφτούν ότι πρέπει να γίνει για το καλό και την πρόοδο της ανθρωπότητας.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σου έχω κάποιες σκεψεις.
Αν εξαιρέσουμε αυτή την φράση κλειδί με την οποία συμφωνώ απόλυτα, όλα τα άλλα που είπες ανήκουν στην στρατόσφαιρα.
Μόνο ένας τελειωμενος γκασμας θα κυνηγούσε μία γκομενα για μήνες ξοδεύοντας λεφτά και χρόνο, χωρίς να την δαγκώσει
από την αρχή. Αν ή άλλη σε θέλει θα στο δείξει άμεσα. Εσύ θα πάρεις την ευκαιρία αμέσως.
Μπορείς να σιγοψησεις μία ή δύο φορές το πολύ με στυλ για να δείξεις ανωτερατζα αλλα μέχρι εκεί αλλιώς θα σε περάσει για μαλάκα.
Όταν η άλλη σου ανοίγει τα ποδια, της τιναζεις τις τρύπες στον αέρα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Μην το πας κατευθείαν σε σχέση. Η σχέση αργεί και προϋποθέτει αλλά πράγματα. Εδώ μιλάμε για άγνο ανοθευτο γαμήσι.
Όλες γαμιουνται ακαποτα με τον γκόμενο τους.
Την βρίσκουν εκατερωθεν κάνοντας φοβερά πράγματα που στο αγοραιο δεν υπάρχουν.
Μόνο στο αγοραιο φοραμε καπότα κι αυτό εξ ανάγκης. Εκεί πάμε (όταν πάμε) ο καθένας για δικούς του λογους. Σίγουρα ως λάτρης του σπορ έχεις την ησυχία σου και ομολογώ θα γαμας κάργα, πολύ περισσότερο από εμενα
αλλά δεν θα πάρεις ποτέ το ίδιο αποτέλεσμα. Πολύ απλά γιατί ή πουτανα κάνει την δουλειά της. Τωρα αν σου κάτσει και καμιά φάση με πουτανα και σε εχει πρίγκηπα, εκεί εύχομαι
τα καλύτερα γιατί αξίζει πολύ σαν φάση.
Σαν φάση ομως.
Θα το καταλάβεις αν δεις και δεν σου ζητάει ούτε χαρτομαντηλο. Καμία πουτανα που γουστάρει άνδρα δεν ζητάει τίποτα αλλα τα σκάει κιόλας. Το χρήμα ειναι ο Θεός τους.
Αν δεις και το θυσιάζουν είσαι σε καλό δρόμο. Εκεί ζησε την φάση μέχρι να κλαταρει.
Γιατί σχεδόν πάντα κλαταρει.
Ξέρετε κι οι δυο που γνωριστηκατε.
Άλλο που κάνετε μουγγα. Όταν σου λένε έχω την δουλειά μου κι όλες αυτές τις μαλακιες, σου θυμίζουν την αλήθεια γιατί νιώθουν πάντα -μα παντα- άσχημα που τις γνωρισες εκεί.
Δεν το ξεπερνούν σχεδόν ποτέ.
Κι εσύ το θυμάσαι μόνο όταν προσγειωθεις στην πραγματικότητα. Θυμιζω την φράση σου, την οποία παρεθεσα κι είμαστε όλοι κομπλέ.
Ο καθένας τον δρόμο του. Όλη ή ουσία είναι να περνάμε καλά στο τυχόν ζύγισμα.
Δεν υπάρχει τέλεια κατάσταση.
Σε αφήνω στις σκέψεις σου.

:hi:
γι αυτό σου λεω εμεις οι αντρες μεταξι μας ειμαστε διαφορετικοι.
εσυ αρκησε με μια γκομενιτσα να πηδιέσαι να ζησεις τον ερωτα κλπ,εγω δεν αρκουμε από τετοια.
οι γκομενες δεν το δινουν ευκολα για να μην της περασει η κοινωνια για πουτανες εκτος λιγων εξαιρεσεων.
οποτε κατά 90% δεν θα στο δωσουν από πρωτο βραδι,αλλα αργοτερα.οποτε σ αυτή τη φαση εσυ εισαι σε σταντ μπαι.
συνεχιζετε.....

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Λοιπόν άλλος ενας σκλυροπυρηνικος μπουρδελιαρης ο οποίος άφησε εποχή στο σαιτ ο πικερ.

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
γι αυτό σου λεω εμεις οι αντρες μεταξι μας ειμαστε διαφορετικοι.
εσυ αρκησε με μια γκομενιτσα να πηδιέσαι να ζησεις τον ερωτα κλπ,εγω δεν αρκουμε από τετοια.
οι γκομενες δεν το δινουν ευκολα για να μην της περασει η κοινωνια για πουτανες εκτος λιγων εξαιρεσεων.
οποτε κατά 90% δεν θα στο δωσουν από πρωτο βραδι,αλλα αργοτερα.οποτε σ αυτή τη φαση εσυ εισαι σε σταντ μπαι.
συνεχιζετε.....

Το γκομενιτσα (μιζεριστικο) όπως και ο έρωτας (μπαλα στην εξέδρα) δεν αποτελούν επιχειρήματα υπέρ των μπουρδελων. Θυμιζω ότι δεν μιλαμε για σχέσεις αλλα για γαμήσι γκομενας εναντίον πουτανας.
Πύραυλος Κρουζ εναντίον πύραυλου κορνέτο.
:S
Να προσπαθείς να βρεις επιχειρήματα υπέρ των μπουρδελων όχι κατά των γκόμενων.
Εγώ ας πούμε έχω δυο βασικά υπέρ των γκομενων.

1- ακάποτο γαμήσι από παντού και φουλ ρεαλισμό, φαντασία και παθος.

2- άπειρο χρόνο στο γαμησι.

Δεν σε πάω καν πιο πέρα. Δεν θέλω να σου θυμισω το μονιμο θεμα εναντιον στις Ελληνιδες ή οποιασδήποτε γκομενας στην γη. Σε τέτοιο σαιτ δεν θα έπρεπε καν να ασχολειστε.

Άρα κάτι σας ενοχλεί... ;)

Επίσης δεν μίλησα ποτέ για μία γκομενα εφ όρου ζωής. Το αντίθετο μάλιστα. Εσύ το μόνο που έχεις να πεις είναι οτι πας
με πολλές πουτανες.
Αυτό το κάνει ο καθένας.
Με καπότα, σε 10 λεπτά, με συμμετοχή αγγαρεια κι ολα αυτά σε πολλες περιπτώσεις.
Κι εγώ το έχω τρέξει το σπορ και μπορεί να χρειαστεί να το ξανατρεξω. Εχει μία κάποια χρησιμοτητα. Άρα δεν το κατηγορώ.
Από τις εξαιρέσεις χαιρομουν.
Τις ελαχιστες στο σπορ.
Εσύ ομως θες να κάνουμε (μόνο) το δικό σου. Γιατί δεν θες να πεις ότι μπορούμε
να τα εχουμε ολα; είναι μια αρχή κι αυτή
που θα σε λυτρώσει. Το αν στο δώσει ή άλλη από το πρώτο βράδυ (ή κάνει δυο μέρες-γιατί τοσο θα κάνει το πολύ), το αφήνω ασχολιαστο. Δεν έχεις επιχειρήματα.
Αυτό είναι όλο.
Κορυφαία ατάκα ότι αφού εμεινες κάνα δίμηνο αγαμητος θα μεινεις κι άλλο τόσο.
Εκεί τρομαξα.

:grin:

Notios_7

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Υπαρχουμε και μεις με αλεξιθυμια (χωρίς συναισθήματα) που βαριόμαστε οικτρά να έχουμε γκομενα. Που βαριόμαστε να της μιλάμε, να τη συναντάμε, ακόμα και να τη πηδάμε. Η που δεν έχουμε χρόνο ούτε να κλασουμε (στη περίπτωση μου ισχύουν και τα δυο). Η μόνη λύση μας είναι οι ιεροδουλες.
Το αρνητικό της υπόθεσης είναι το χρήμα. Μένω σε μια περιοχή ψηλά υμμητο βουνο που το μόνο μαγαζί που έχω εκεί κοντά είναι στούντιο κ έχω πραγματικά ξεφραγκιαστει. Χώρια το χορτο που παίρνω. Το μήνα ξεπερνούσα το 300αρι άνετα. Κι όλοι μου λένε ρε είσαι 20 χρονώ πάνε βρες μια κοπελίτσα κτλ κτλ. Δε σκέφτονται όμως ότι συναισθηματικά δεν έχω να της προσφέρω τίποτα. Μόνο λεφτά θα μου τρώει. Ε προτιμώ να τα δίνω στις βιζιτες.
Και αυτό ισχύει πάνω κάτω για ολους μας. Από τη στιγμή που είμαστε «μυημένοι» σε αυτό το χόμπι κάποιο προβληματάκι έχουμε. Είτε αυτό λέγεται αλεξιθυμια, είτε απογοήτευση, είτε μηδέν χρόνος. Δε φαίνεται περίεργο  μόνο σε μένα να βλέπω ζευγάρια σκεφτόμενος (πωπω αυτός ο τύπος θα μπορούσε να πηδάει κάθε μέρα κ διαφορετικη, γιατί μένει με μια; ) ..

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Από Δευτέρα ανοιγει το λιανεμπόριο

Θα δούμε ποτε θα ανοίξουν τα "μαγαζια της χαράς".
Έχω επιφυλάξεις για Ιουνιο, θα δούμε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κλαιω

Kassie

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Like
566
Πόντοι
81
υπαρχουν και αλλες επιλογες ;)

Kassie

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Like
566
Πόντοι
81
οι ανεξαρτητες εννοω... ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom