Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 262K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Όσοι στραφούν σε μασατζίδικα και call-girls σύντομα θα ξαναπαίξουν μπάλα.

Τη νύφη θα πληρώσουν οι μπουρδελιάρηδες. Πριν το φθινόπωρο δεν πρόκειται να τον ξαναβρέξουν....
Μακαρι ρε μυστη να ανοιξουν εστω και τα ελαιοτριβεια - ψιλοχλωμο αλλα και με ανεξαρτητες και call girls βολεύεται το πραμα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αντε να δουμε το δικο μας ΦΕΚ τη ημερομηνια θα λεει, υπομονη
δεν μπορω να το ποσταρω εδώ το ΦΕΚ αυστριας οποτε το γραφω

1η φαση
μουσεια εκθεσεις
βιβλιοθήκες
εγκαταστασεις αναψυχής εκτος ιδιωτικων χωρων
τελεφερίκ
εως 30 απριλιου

2η φαση εως 30 ιουνιου
εκθεσεις παρκα
μπανια εγκταστασεις λουτρα κλπ
σχολες χορου
καταστήματα στοιχημάτων,κουλοχερηδες,καζινο
ζωολογικοι κηποι
εγκαταστασεις για ΠΟΡΝΕΙΑ
θεατρα,συναυλιες,σινεμα
παιδότοποι
εγκαταστασεις πειντμπολ
εκδρομικα σκαφη

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Όταν εμείς οι αγωνιστές του αγοραίου έρωτα εχουμε μάθει καθε μέρα να βρισκόμαστε με διαφορετική ιερόδουλη,οσο και γκόμενος να είναι κάποιος δεν γίνεται να πηδά κάθε μέρα διαφορετική εκτός αγοραίου έρωτα.
Το θεμα των αγωνιστών είναι ποσοτικό περισσότερο και συνάμα και ποιοτικό.
Ενω αυτοι που θέλουν σχέση και γκομενα άντε καθε μήνα να αλλαζουν δύσκολο εως πολυ δυσκολο μου φαίνεται,οι περισσοτεροι στην καλύτερη να πηδανε σε ολη τους τη ζωη αντε 3 με 4 διαφορετικες γυναικες τη στιγμή που ενας μπουρδελιαρης πηδα σχεδόν 50 διαφορετικές το χρόνο.

Kostakiss21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2020
Κριτικές
9
Like
358
Πόντοι
281
Αν δεν συνεχίσουν να κάνουν μαλακίες Τα μπουρδέλα θα ανοίξουν σύντομα γιατί δεν ασχολείται κανένας με αυτό το θέμα Αρκεί να σταματήσουν Αυτές οι μαλακίες όπως γίνονται στην Αγία Παρασκευή.
Δεν μπορεί ο κάθε μαλάκας που αναστατώνει τον τόπο να κόβει τα γάμησια τα δικά μας.
Στα σπιτια είναι προσωπικά τα ραντεβου, ενώ εκεί που πήγαν οι μαλάκες είναι συνωστισμός,είναι άλλο πράγμα

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Για να δώσω μια αισιόδοξη νώτα βάση τις πληροφορίες που έχω απο ιδιοκτήτρια οίκου μεχρι τις 15 Ιουνίου θα έχουν ανοίξει εκτός και αν μας κλείσουν παλι μέσα,αυτός ο παράγοντας ισχύει για όλες τις επιχειρήσεις βέβαια.
Οπότε παίδες μετρήστε 39 και σήμερα

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Δεν θα υπάρξει νόμιμος αγοραίος ερωτάς πριν βγει φάρμακο ή εμβόλιο.
Είναι δυνατόν τα υπάρχουν τόσοι περιορισμοί σε όλους τους άλλους χώρους εργασίας και να σου επιτρέπουν να γαμάς πουτάνα ??????

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Είναι δυνατόν τα υπάρχουν τόσοι περιορισμοί σε όλους τους άλλους χώρους εργασίας και να σου επιτρέπουν να γαμάς πουτάνα ??????

θα μπούνε περιορισμοί οπως υποχρεωτική μάσκα σε κοπέλα και πελάτη.
Αν κλείσουν αυτοματως 4000 θα μεινουν στο δρομο.
Στη Γερμανία δε ειναι πανω απο 200000 οι εργαζομενοι του χωρου μεγαλο πλήγμα αν σταματήσουν το επαγγελμα.
Και ο οδοντιατρος σε κοντινη επαφη είναι με τον πελάτη αλλα δεν το κατάργησαν,μην πω σε παρα πολυ κοντινή.
Θα δούμε η πορνεια δεν καταπολεμητε αν την ακυρωσουν τη νομιμη θα υπάρξει παράνομη και τοτε εκτος απο κορονοιο θα έχουμε έξαρση ηπατίτιδας χιβ σμν.
Γιατί εκεί εξω υπάρχουν καμικάζι και όταν η ιερόδουλη εκδοθεί με 20 ευρώ και παω εγω και σκασω 50 για άκαποτο τότε θα κολλησω η θα κολλήσει και ο παντρεμένος που θα πάει μετα θα κολλησει θα και τη γυναίκα του.
Στην παρανομη παίδες θα πέσει πολυ άκαποτο.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Όταν εμείς οι αγωνιστές του αγοραίου έρωτα εχουμε μάθει καθε μέρα να βρισκόμαστε με διαφορετική ιερόδουλη,οσο και γκόμενος να είναι κάποιος δεν γίνεται να πηδά κάθε μέρα διαφορετική εκτός αγοραίου έρωτα.
Ενω αυτοι που θέλουν σχέση και γκομενα άντε καθε μήνα να αλλαζουν δύσκολο εως πολυ δυσκολο μου φαίνεται,οι περισσοτεροι στην καλύτερη να πηδανε σε ολη τους τη ζωη αντε 3 με 4 διαφορετικες γυναικες τη στιγμή που ενας μπουρδελιαρης πηδα σχεδόν 50 διαφορετικές το χρόνο.
Kαθε βδομαδα αλλαγη.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Ειναι δυνατον.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
θα μπούνε περιορισμοί οπως υποχρεωτική μάσκα σε κοπέλα και πελάτη.
Αν κλείσουν αυτοματως 4000 θα μεινουν στο δρομο.
Στη Γερμανία δε ειναι πανω απο 200000 οι εργαζομενοι του χωρου μεγαλο πλήγμα αν σταματήσουν το επαγγελμα.
Και ο οδοντιατρος σε κοντινη επαφη είναι με τον πελάτη αλλα δεν το κατάργησαν,μην πω σε παρα πολυ κοντινή.
Θα δούμε η πορνεια δεν καταπολεμητε αν την ακυρωσουν τη νομιμη θα υπάρξει παράνομη και τοτε εκτος απο κορονοιο θα έχουμε έξαρση ηπατίτιδας χιβ σμν.
Γιατί εκεί εξω υπάρχουν καμικάζι και όταν η ιερόδουλη εκδοθεί με 20 ευρώ και παω εγω και σκασω 50 για άκαποτο τότε θα κολλησω η θα κολλήσει και ο παντρεμένος που θα πάει μετα θα κολλησει θα και τη γυναίκα του.
Στην παρανομη παίδες θα πέσει πολυ άκαποτο.

Δεν διαφωνώ αλλά σκέψου να υπάρχουν τραπέζια ανά 2 μέτρα και να κλαίνε μαγαζιά και υπάλληλοι + το κράτος και από την άλλη να επιτρέπεις να ανοίξουν μπουρδέλα που σε ένα δωμάτιο δεν ξέρει κάνεις τι θα κάνουν + η άλλη μπορεί να μην έχει συμπτώματα και σε μια εβδομάδα να πάει με εκατοντάδες ....
Ο οδοντίατρος φοράει γάντια μάσκα και έχει γνώση από υγιεινή + ξέρει ποιος πήγε και με ποιους ήρθε σε επαφή.
Ακόμα και η κομμώτρια βλέπεις τι κάνει μέσα δεν είναι σε ένα δωμάτιο και είναι ευκολο να φοράει μάσκα και γάντια έτσι θα αισθάνονται και οι πελάτες της ασφαλείς.
Η πουτάνα δεν μπορεί από μόνη της να αποφασίσει ακόμα και να παίρνει τα μετρά της υπάρχουν τύποι από πάνω της που για ένα 50 ευρώ σκοτώνουν την μάνα τους ....
+ Πολλοί από τους πελάτες δεν τους νοιάζει αν κολλήσουν άλλα νοσήματα με τον κορούνδιο θα έχουν θέμα ?

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Για όσους συναγωνιστές το σπορ ήταν εβδομαδιαία συνηθεια -και βάλε- είναι πρόβλημα το αναγνωρίζω.
Για μένα που δεν είμαι τόσο - πως να το χαρακτηρίσω- "ρομαντικος χυστης", προβληματίζομαι αλλά είναι και μια ευκαιρία να σπάσω την συνηθισμένη μου στουντιοκατάσταση.
Με ανεξαρτητες όσο το ψάχνω δε βλέπω κατί καλο -εκτος από κάποιες μιλφ, δε μου πολυβγαίνει- δε θα ήταν κακό να δώσω τον οβολό μου σε κανενα αξιόποπιστο call girl.
whatever, θα την παλαίψουμε.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Καλημέρα συναγωνιστές. Σε χθεσινοβραδυνή συνομιλία με γνωστή ιερόδουλη από τις πιο σοβαρές του χώρου μου ειπώθηκε από μέρους της ότι κανείς δεν γνωρίζει αν και πότε θα ξανανοίξουν τα μαγαζιά, ότι λέγεται και αφορά συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι περισσότερο ράδιο αρβύλα και ευσεβείς πόθοι κάποιων που έχουν ξεμείνει από χρήματα και κατά συνέπεια ονειρεύονται γρήγορη επάνοδο στην κανονικότητα

niko3540

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
59
Πόντοι
1
Αν δεν βγει ο Μαιος κοκκινο φωτακι δεν βλεπουμε.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Παίδες μηδενησα την ψηφοφορία γιατί έπρεπε να μπει και μια άλλη εκδοχή η ευρεση του εμβολίου μιας και έχει αναφερθεί απο συναγωνιστές και ταυτοχρονα μετατέθηκε η πρωτη πιθανή ημερομηνια

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Άλλη αλλαγή δεν θα υπάρξει οπότε μπορείτε να ξαναψηφισετε.

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
72
Πόντοι
11
να ρωτησω κατι εγω ο ασχετος τωρα?δλδ περα απο την γυναικα μας δεν μπορουμε να πηδηξουμε τιποτα αλλο?ουτε κωλ γκερλ υπαρχει διαθεσιμο τπτ?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Μεγάλη τιμή κανεις στους άνδρες που έχουν γκομενες λέγοντας ότι ειναι γκομενοι.
Δεν είναι. Απλοί άνθρωποι είναι.
Να στο πω αλλιώς.
Κι εγώ εκεί ανηκω αλλά άσε να ξερω
τι στομάχι γρανίτη έχω για να άντεχω τις συμπεριφορές γκομενων. Δεν είναι θέμα μουνοδουλιασης αλλά θέμα διαχείρισης καταστάσεων, πρόκλησης και πάθους ότι πας στον πόλεμο χωρίς τουφέκι.
Αυτό με εξιταρει. Δεν έχουμε καμία κάλυψη.
Είναι όλες τρελλες.
Πολύ δύσκολα γαμαμε πολλές και σταθερά. Ξεπετες μπορεί να γίνουν περισσότερες αλλά τι να την κάνεις την ξεπέτα αν τα θες όλα;
διαφορετικες γκομενες για να φτάσει άνδρας να γαμάει με την έννοια τα πάντα όλα
και σταθερά, ξεχασε το.
Δεν είναι όμως και 3-4 στην ζωή του.
Είναι πολύ παραπάνω. Να τα λες όπως είναι
γιατί κι εγώ δεχομαι ότι ένας μπουρδελιαρης γαμάει κάργα το χρόνο.
Είναι όμως τι θέλει ο καθένας μας.
Ποσότητα και ποιότητα μαζι δεν γίνεται.
Απλή (ισχυρή) γνώμη μου.
Είναι σχεδόν ακατόρθωτο αυτό. Κι εγώ πελατακι αγοραίου είμαι κατά καιρούς.
Κάθε φορα που αποχωρώ ελπιζω να μην επιστρέψω στην ενεργό δράση παρά μόνο για ένα "έτσι" που λέμε. Δεν σε μαλωνω λοιπόν.

:hi:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Άλλη αλλαγή δεν θα υπάρξει οπότε μπορείτε να ξαναψηφισετε.
Δε βάζεις και 1η Αυγούστου;
Δεν τρολάρω τώρα, ούτε παίζω με τον πονο κανενός.
Άλλωστε και εγώ στο ίδιο καζανι βράζω

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom