tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Στην παρανομη παίδες θα πέσει πολυ άκαποτο.
Ενώ στην (ας πούμε) νόμιμη δεν έπεφτε.
Στην παρανομη παίδες θα πέσει πολυ άκαποτο.
Δε σε βλέπω και πολύ άσχετο με τόσες κριτικές...να ρωτησω κατι εγω ο ασχετος τωρα?δλδ περα απο την γυναικα μας δεν μπορουμε να πηδηξουμε τιποτα αλλο?ουτε κωλ γκερλ υπαρχει διαθεσιμο τπτ?
Οι ιδεοληψίες είναι για τους ανόητους. Ο σωστός άντρας κατά τη γνώμη μου πηγαίνει με όλων των ειδών τις γυναίκες (επαγγελματίες ή μη) αντλώντας ηδονή και εμπειρίες. Βέβαια τα παράσημα στη "στολή" είναι οι γκόμενες που κατακτήθηκαν με την όποια γοητεία διαθέτει ο καθένας και η πουτάνες το "βρώμικο" που τρως με ευχαρίστηση μετά από βραδυνή διασκέδαση
σου ειπα αγαπουλης σαν και σενα δεν γινομαι.
και εσυ τζον όταν ανοιξουν σε συμβουλευω να αφησεις τις γυναικες εξω και ασχολήσου με τον αγοραιο ερωτα να νιωσεις το παθος.
Εγώ που είχα γκομενα στην καραντίνα και ΔΕ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΑ, εκει να δεις πάθος!
Όλη μέρα σπίτι μου ήταν -μενουμε κοντα γαμώτο- με τρέλανε η βλαμενη.
Στην μελλοντική (ολοκληρωτικά) κατεστραμμένη οικονομια θα αλλάζονται ερωτικοι σύντροφοι σαν τα πουκάμισα.
Μόλις βαριουνται κάποιοι θα λένε έχω αυτή κι έτσι κι έτσι, θες να στην δώσω να μου δώσεις κάτι άλλο;
αρκεί να συμφωνούν κι αυτές.
Ρε παιδιά τι τούμπανο γκομενα, εδώ υπάρχουν ωραιες γυναικες που είναι τόσο μα τόσο εκνευριστικές και σιχαμένες, που και ο πιο τελειωμένος μουνόδουλος δεν κανει μαζί της ούτε μήνα.Ο Βανταμ τυποι σας λεει αντιμπουρδελιαριδες και του γίνεστε βούτυρο στο ψωμί του.
Εγω ανηκω στους μπουρδελιαριδες με εξαίρεση αν εχω γκόμενά τούμπανο εκει ισως να αφησω τον αγοραιο ενω ο βανταμ λέει οποιαδήποτε γκομενα να ηταν θα την απέφευγε και δεν θα άλλαζε πορεία απο τη μπουρδελικη ζωή
"Έχω 35χρονη καστανή 1.65 στα κιλά της, 2 νούμερο στήθος, την ανταλλάσω με ξανθιά,ιδίας ηλικίας, βυζαρού και μουγγή αν είναι δυνατόν."
Αυτό το μουγκή μεγάλε όλα τα λεφτά. Όλος ο ανδρικός πληθυσμός αυτού του πλανήτη θα ήθελε να έχει δίπλα του ένα θηλυκό που να μην μιλάει
:S :S :SΑν δεν βγει ο Μαιος κοκκινο φωτακι δεν βλεπουμε.
Ο Βανταμ τυποι σας λεει αντιμπουρδελιαριδες και του γίνεστε βούτυρο στο ψωμί του.
Εγω ανηκω στους μπουρδελιαριδες με εξαίρεση αν εχω γκόμενά τούμπανο εκει ισως να αφησω τον αγοραιο ενω ο βανταμ λέει οποιαδήποτε γκομενα να ηταν θα την απέφευγε και δεν θα άλλαζε πορεία απο τη μπουρδελικη ζωή
Αντι-Πουτανισμός (αντιπραγματισμός) ή Ανταλλακτική πορνο-Οικονομία! (ανταλλακτική οικονομία)
Ενδιαφέρον.
Το βλέπω ήδη να βγαίνουν αγγελίες:
"Έχω 35χρονη καστανή 1.65 στα κιλά της, 2 νούμερο στήθος, την ανταλλάσω με ξανθιά,ιδίας ηλικίας, βυζαρού και μουγγή αν είναι δυνατόν."
Τι λες ρε φιλε;Eνας από τους ανθρώπους που ανήκει στους πατέρες του Internet, ο Vinton Cerf, που έγραψε το πρωτόκολο TC, έχει δηλώσει, πολύ σοβαρά, ότι ένας από τους λόγους που πέτυχε ήταν ότι η γυναίκα του ήταν μουγκή και έτσι είχε άνεση και ελεύθερο χρόνο για να δουλέψει και να σκεφτεί στο σπίτι...
τυπε η θεωρια σου δεν στεκει.Ο Βαν Νταμ τρολλαρει ;) κι εσύ κάνεις λαθος. ;)
Έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγω.
Ο άνδρας είναι προγραμματισμένος από την φύση του να ξενογαμαει (με άνεση και χωρίς τύψεις). Οποια και να βρεις πάλι αλλού θα τον μπηξεις κάποια στιγμή. Δεν γίνεται να γαμας μονο μία ή να κατσεις ευτυχισμένος
με μία ακόμα κι αν είναι τέλεια σε όλα.
Θα τρελλαθεις. Η μόνη μέθοδος που θα αναγνωριστεί στο μέλλον από τους συναγωνιστές και συνοδοιπόρους ειναι να βρεις τουλάχιστον άλλη μια γκομενα
όταν έχεις γκομενα. Δεν αναφέρομαι σε ξεπετες αλλά σε μονιμες μέχρι οριστικης αντικατάστασης με αλλη και πάει λέγοντας.
Έτσι, μόλις ακούς γυναικείες μαλακιες
από την μία, θα πηγαίνεις στην άλλη
για ρεκτιφιέ.
Μία χαρά δουλεύει το σύστημα και είσαι άρχοντας. Κρατας την καλυτερη αν κάτι παει στραβά και επαναπροσθετεις. Δεν είπα ότι είναι ευκολο αλλά αλλη λύση δεν υπάρχει.
Αν δεν βρεις κι άλλη κι έχεις έχει μόνο μία, θα σε συντρίψει η θα κλαταρεις διότι ως γνωστόν οι γυναίκες είναι δυνατότερες στις σχέσεις από την στιγμή που αποτελούν πολο έλξης και μήλο της έριδος. Εμεις δεν είμαστε ποτέ πόλος ελξης ή μήλο της έριδος εκτός αν ειμαστε Σαββιδηδες.
Αυτες δεν νικιούνται. Δεν αλλάζουν τροπαρι.
Ούτε καν συνήθειες. Μόνο παρακάμπτονται
ή καταπολεμούνται ή απορρίπτονται.
Αυτά είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες.
Δεν γίνεται να χάσουν διότι αν σε βαρεθουν, μπορούν να βρουν 20 γαμιαδες σε πέντε λεπτά.
Εσύ τι μπορείς; Πουτσες μπορείς όπως (σχεδον) όλοι μας. Θα φτυσεις αίμα για να βρεις δεύτερη και πολύ πιο αργά σε ταχυτητα αντίδρασης.
Το μονο πλεονέκτημα που εχουμε ειναι ότι (οι περισσότεροι) μπορουμε ακόμα κι όταν αγαπάμε ή είμαστε ερωτευμένοι να γαμησουμε οποια καταφέρουμε ή να πάμε στο αγοραιο
και μάλιστα ακαριαία και τα δυο.
Αυτές δεν μπορούν να γαμηθούν ακαριαία
ή μπορουν εξαιρετικά δυσκολα
αν αισθανθούν ότι βρίσκονται σε σχέση
και περνούν καλά. Ο καθένας με τα όπλα του.
Ή φύση ξέρει καλύτερα για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό.
Ρε τύπε 12 χρονων εισαι?η γυναικα μολις παει σε μπαρ ας πουμε γινεται αντικειμενο του ποθου πολλων
γιατι τωρα δεν γινεται?Ρε τύπε 12 χρονων εισαι?
Τοτε που πιστευαμε οτι το καμακι γινεται στα μπαρ?