Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Kassie

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Like
566
Πόντοι
81
αυτες που δουλευουν σε χωρο δικο τους και δεν ειναι και λιγες.. :)

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Τα μπούρδελα έχουν το εξής σημαντικό πλεονέκτημα:
Ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, μπορείς να περάσεις καλά.
1. Σου αρέσουν τα πιπινια; Οι περισσότερες πο8τανες είναι 18-30 ετών.
2. Σου αρέσουν τα μιλφακια; Ιδιαίτερα στα μπούρδελα των 10 και 20 ευρώ, έχεις μεγάλη γκάμα επιλογών.
3. Σου αρέσουν οι ώριμες ιερόδουλες; Και για σένα έχει ο μπαξές (π.χ. Καλύμνου).
4. Σου αρέσουν οι περιποιημενες 50αρες; Στα στούντιο δουλευουν πολλές τέτοιες τσατσαδες. Και η κάθε γυναίκα έχει την τιμή της. Δίνεις €70, €100, €120 (ανάλογα με την περίπτωση) και κάνεις πεπονοτρυπητη σπέσιαλ.
5. Σου αρέσουν οι α-καπέλο (γυναίκες 65+ ετών με κυριλέ εμφανιση); Κανένα πρόβλημα. Πας στη Φυλής και όλο και κάτι θα καθίσει. Και με €100, θα καταφερεις να ριξεις ακομα και την πιο ακαταδεκτη τσατσά.
6. Σου αρέσουν τα τραβελια; Πήγαινε Φυλής 99. Θα βρεις την υγεία σου.
7. Είσαι πο8σταρδελλα; Οι περισσότεροι τσάτσοι δεν είναι και πολύ ... άντρες. Πιστεύω ότι κάνοντας μια γύρα σε Φυλής και Μεταξουργείο και κουβαλώντας €50, θα βρεις την τύχη σου.

Εγώ είμαι στις κατηγορίες 4 και 5.

Και κάτι ακόμα πιο σημαντικό.
Βλέπεις τι αγοράζεις (παίρνοντας cg, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρεις ακριβώς αυτο που θέλεις).

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το γκομενιτσα (μιζεριστικο) όπως και ο έρωτας (μπαλα στην εξέδρα) δεν αποτελούν επιχειρήματα υπέρ των μπουρδελων. Θυμιζω ότι δεν μιλαμε για σχέσεις αλλα για γαμήσι γκομενας εναντίον πουτανας.
Πύραυλος Κρουζ εναντίον πύραυλου κορνέτο.
:S
Να προσπαθείς να βρεις επιχειρήματα υπέρ των μπουρδελων όχι κατά των γκόμενων.
Εγώ ας πούμε έχω δυο βασικά υπέρ των γκομενων.

1- ακάποτο γαμήσι από παντού και φουλ ρεαλισμό, φαντασία και παθος.

2- άπειρο χρόνο στο γαμησι.

Δεν σε πάω καν πιο πέρα. Δεν θέλω να σου θυμισω το μονιμο θεμα εναντιον στις Ελληνιδες ή οποιασδήποτε γκομενας στην γη. Σε τέτοιο σαιτ δεν θα έπρεπε καν να ασχολειστε.

Άρα κάτι σας ενοχλεί... ;)

Επίσης δεν μίλησα ποτέ για μία γκομενα εφ όρου ζωής. Το αντίθετο μάλιστα. Εσύ το μόνο που έχεις να πεις είναι οτι πας
με πολλές πουτανες.
Αυτό το κάνει ο καθένας.
Με καπότα, σε 10 λεπτά, με συμμετοχή αγγαρεια κι ολα αυτά σε πολλες περιπτώσεις.
Κι εγώ το έχω τρέξει το σπορ και μπορεί να χρειαστεί να το ξανατρεξω. Εχει μία κάποια χρησιμοτητα. Άρα δεν το κατηγορώ.
Από τις εξαιρέσεις χαιρομουν.
Τις ελαχιστες στο σπορ.
Εσύ ομως θες να κάνουμε (μόνο) το δικό σου. Γιατί δεν θες να πεις ότι μπορούμε
να τα εχουμε ολα; είναι μια αρχή κι αυτή
που θα σε λυτρώσει. Το αν στο δώσει ή άλλη από το πρώτο βράδυ (ή κάνει δυο μέρες-γιατί τοσο θα κάνει το πολύ), το αφήνω ασχολιαστο. Δεν έχεις επιχειρήματα.
Αυτό είναι όλο.
Κορυφαία ατάκα ότι αφού εμεινες κάνα δίμηνο αγαμητος θα μεινεις κι άλλο τόσο.
Εκεί τρομαξα.

:grin:
στα ερωτήματα που εχεις θεσει ακαποτο μπορεις να κανεις και με ιεροδουλη τυπε,δινεις αντιτιμο και κανεις κλαιν.
τωρα για ποσοτικο που το θετεις αν γινεις καλο πελατακι της 3 με 4 φορες τη βδομαδα,ποσο μετα από μηνα θα βαρεθείς.
εμεις οι μπουρδελιαριδες εντωμεταξι ποτε δεν στεριωνουμε για πολύ καιρο με μια γκομενα εκτος λιγων εξαιρεσεων.
εγω δεν κατηγορω τους γκομενικους τυπε ισα ισα που με συμφερει οι πλειοψηφια να ανηκει σ αυτή την ομαδα.αυτη η πλειοψηφια όμως ταχθηκε υπερ στο να κλεισουν εντελως όπως ο τζον100 και εκει είναι το ζητημα.
εμας μας αρεσει αυτή η ζωη, εσας η άλλη,γιατι απαιτουν ορισμένοι να επιρεαστει η δικια μας συνηθεια?
υπαρχουν και οι ντεμι τυποι απλα εδώ υπαρχει μια διαμαχη των δυο ακρων.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Άντε να τα πεις αυτά στην αφέντρα σου, που σου κάνει τον πάτο ναρκοπέδιο κάθε βράδυ, μωρή Κασσιανή αν έχεις αρχίδια.
εσυ τι δουλεια εχεις στο θεμα αυτό?αυτο είναι για αντρες εσυ σε άλλη κατηγορια με τα πουστακια.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
στα ερωτήματα που εχεις θεσει ακαποτο μπορεις να κανεις και με ιεροδουλη τυπε,δινεις αντιτιμο και κανεις κλαιν.
τωρα για ποσοτικο που το θετεις αν γινεις καλο πελατακι της 3 με 4 φορες τη βδομαδα,ποσο μετα από μηνα θα βαρεθείς.
εμεις οι μπουρδελιαριδες εντωμεταξι ποτε δεν στεριωνουμε για πολύ καιρο με μια γκομενα εκτος λιγων εξαιρεσεων.
εγω δεν κατηγορω τους γκομενικους τυπε ισα ισα που με συμφερει οι πλειοψηφια να ανηκει σ αυτή την ομαδα.αυτη η πλειοψηφια όμως ταχθηκε υπερ στο να κλεισουν εντελως όπως ο τζον100 και εκει είναι το ζητημα.
εμας μας αρεσει αυτή η ζωη, εσας η άλλη,γιατι απαιτουν ορισμένοι να επιρεαστει η δικια μας συνηθεια?
υπαρχουν και οι ντεμι τυποι απλα εδώ υπαρχει μια διαμαχη των δυο ακρων.
Είσαι λοιπόν ζηλωτής και μονοθεματικός. Αυτό από μόνο του είναι τρομακτικό. Οι άνθρωποι του είδους σου έχουν φέρει το μεγαλύτερα δεινά στην ανθρωπότητα. Η ευελιξία είναι δείγμα υψηλής νοημοσύνης ενώ η ακαμψία δείγμα ανοησίας. Εξάλλου για γυναίκες μιλάμε, δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι μόνο οι πουτάνες είναι επιλέξιμες από εσένα και όλες οι άλλες είναι απορριπτέες. Το σωστότερο θα ήταν να πεις προσεγγίσιμες ή όπως διάβασα από άλλον η τάση σου αυτή είναι προϊόν κάποιας διαταραχής (αλλεξιθυμία ή άλλου τύπου διαταραχή συμπεριφοράς), αντίθετα το πρόβλημα είναι ότι εσύ προβάλλεις την άποψη σου με μια εσάνς φυσιολογικού οπότε αυτό δείχνει το μέγεθος του θέματος που έχεις. Κάποιος έδωσε τη λύση γράφοντας ότι μπορείς αφού γαμάς μια απλή γκόμενα να της δίνεις κάποιο ποσό για να νιώθεις οικεία. Προσυπογράφω

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Είσαι λοιπόν ζηλωτής και μονοθεματικός. Αυτό από μόνο του είναι τρομακτικό. Οι άνθρωποι του είδους σου έχουν φέρει το μεγαλύτερα δεινά στην ανθρωπότητα. Η ευελιξία είναι δείγμα υψηλής νοημοσύνης ενώ η ακαμψία δείγμα ανοησίας. Εξάλλου για γυναίκες μιλάμε, δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι μόνο οι πουτάνες είναι επιλέξιμες από εσένα και όλες οι άλλες είναι απορριπτέες. Το σωστότερο θα ήταν να πεις προσεγγίσιμες ή όπως διάβασα από άλλον η τάση σου αυτή είναι προϊόν κάποιας διαταραχής (αλλεξιθυμία ή άλλου τύπου διαταραχή συμπεριφοράς), αντίθετα το πρόβλημα είναι ότι εσύ προβάλλεις την άποψη σου με μια εσάνς φυσιολογικού οπότε αυτό δείχνει το μέγεθος του θέματος που έχεις. Κάποιος έδωσε τη λύση γράφοντας ότι μπορείς αφού γαμάς μια απλή γκόμενα να της δίνεις κάποιο ποσό για να νιώθεις οικεία. Προσυπογράφω
οι ζηλωτες ηταν στο ισραηλ τα χρονια του χριστου και εκαναν αντισταση κατά των ρωμαιων. βρες άλλη λεξη.
ποια δεινα στην ανθρωποτητα και του είδους μου λες ρε τυπε?
πειραζω κανεναν που δεν θελω γκομενα από την κοινωνια και γουστάρω να πηγαινω μονο με ιεροδουλες?
τι δεινο μπορει να φερει αυτό,προσωπικη μου επιλογή είναι,που είναι το κακο?
ο τζον100 μου μπηκε στη μυτη και ηταν κατά των μπουρδελων και θελει να κλεισουν οριστικα,οταν μου βριζεις το χομπυ πρεπει να το υπερασπιστω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Κάποιος έδωσε τη λύση γράφοντας ότι μπορείς αφού γαμάς μια απλή γκόμενα να της δίνεις κάποιο ποσό για να νιώθεις οικεία. Προσυπογράφω
αν είναι σε σπιτι με φωτακι απεξω τοτε δεν εχω πρόβλημα.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
οι ζηλωτες ηταν στο ισραηλ τα χρονια του χριστου και εκαναν αντισταση κατά των ρωμαιων. βρες άλλη λεξη.
ποια δεινα στην ανθρωποτητα και του είδους μου λες ρε τυπε?
πειραζω κανεναν που δεν θελω γκομενα από την κοινωνια και γουστάρω να πηγαινω μονο με ιεροδουλες?
τι δεινο μπορει να φερει αυτό,προσωπικη μου επιλογή είναι,που είναι το κακο?
ο τζον100 μου μπηκε στη μυτη και ηταν κατά των μπουρδελων και θελει να κλεισουν οριστικα,οταν μου βριζεις το χομπυ πρεπει να το υπερασπιστω.
Ο ζηλωτής έχει την έννοια του φανατικού και με αυτήν χρησιμοποιείται κατά κόρον και ο φανατισμός ως γνωστόν είναι κακό συνήθειο. Η εσάνς κανονικότητας και κάτι ηλίθια σχόλια περί αληθινού πάθους που υπάρχει μόνο στα μπουρδέλα :2funny: ενοχλούν κατά τα άλλα το ότι είσαι λειψός και μονόχνωτος πρόβλημα ουδέν, συνέχισε να αυνανίζεσαι γαμώντας γιατί αυτό είναι σε γενικές γραμμές πλην κάποιων εξαιρέσεων το λεγόμενο "γαμήσι" στα μπουρδέλα και καλή όρεξη

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
  συνέχισε να αυνανίζεσαι γαμώντας γιατί αυτό είναι σε γενικές γραμμές πλην κάποιων εξαιρέσεων το λεγόμενο "γαμήσι" στα μπουρδέλα και καλή όρεξη
στο σαιτ αυτό τοτε ρε τυπε τι δουλεια εχεις?
αυτό είναι μπουρδελοσαιτ και ασχολειται αποκλειστικα με τον αγοραιο ερωτα.
εσυ για ποιο λογο μπηκες?
θεωρεις το πηδημα στα μπουρδελα αυνανισμος?
για αναλυσε το αυτό τυπε να δουμε το σκεπτικο σου?

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
στο σαιτ αυτό τοτε ρε τυπε τι δουλεια εχεις?
αυτό είναι μπουρδελοσαιτ και ασχολειται αποκλειστικα με τον αγοραιο ερωτα.
εσυ για ποιο λογο μπηκες?
θεωρεις το πηδημα στα μπουρδελα αυνανισμος?
για αναλυσε το αυτό τυπε να δουμε το σκεπτικο σου?
Είδα κόκκινο φως και μπήκα. Ότι κατάλαβες κατάλαβες, αν θέλεις να στα κάνουν όλα νιανιά δεν έχει νόημα, πάντως για να σε προλάβω μην γράψεις άλλη μακακία σου λέω ότι είμαι καλός στις εξαιρέσεις.
ΥΓ Κόψε την έκφραση "τύπε" γιατί θα με κάνεις να σε αποκαλώ μπαγλαμά και δεν θα σου αρέσει

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Είδα κόκκινο φως και μπήκα. Ότι κατάλαβες κατάλαβες, αν θέλεις να στα κάνουν όλα νιανιά δεν έχει νόημα, πάντως για να σε προλάβω μην γράψεις άλλη μακακία σου λέω ότι είμαι καλός στις εξαιρέσεις.
ΥΓ Κόψε την έκφραση "τύπε" γιατί θα με κάνεις να σε αποκαλώ μπαγλαμά και δεν θα σου αρέσει
αστο τυπε φάνηκες ανίκανος να στηρίξεις την ιδεολογια σου.
ο καθενας στο δρομο του,ασε εμας να ασχολούμαστε με τα μπουρδελα και εσυ κοιτα κανα μανταμ φιγκαρο.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Ρε μπαγλαμά όταν εγώ ξεκίνησα να πηγαίνω στα μπουρδέλα εσύ πιπίλαγες το δάκτυλο, όσον αφορά σε ιδεολογίες και τα ρέστα εγώ στο γαμήσι δεν έχω ιδεολογία είμαι οπαδός του ρητού "όπου γης, πατρίς" άντε καληνύχτα πάω για ύπνο γιατί βαρέθηκα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ρε μπαγλαμά όταν εγώ πήγαινα στα μπουρδέλα εσύ πιπίλαγες το δάκτυλο, όσον αφορά σε ιδεολογίες και τα ρέστα εγώ στο γαμήσι δεν έχω ιδεολογία είμαι οπαδός του ρητού "όπου γης, πατρίς" άντε καληνύχτα πάω για ύπνο γιατί βαρέθηκα
και επειδή ρε τυπακι εσυ δεν εχεις ιδεολογια στο γαμησι δεν πρεπει να εχουν ολοι?
αντε νανι τωρα

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
και επειδή ρε τυπακι εσυ δεν εχεις ιδεολογια στο γαμησ σει δεν πρεπει να εχουν ολοι?
αντε νανι τωρα
Οι μπαγλαμάδες σαν εσένα επιβάλλεται να έχουν. Άλλωστε τον ζαβό τον καταλαβαίνεις από τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Χου τώρα και άντε για πεοπαίξιμο γιατί σαν αγνός ιδεολόγος που είσαι μέχρι να ανοίξουν οι οίκοι ανοχής θα το κάνεις σφεντόνα :2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Υπαρχουμε και μεις με αλεξιθυμια (χωρίς συναισθήματα) που βαριόμαστε οικτρά να έχουμε γκομενα. Που βαριόμαστε να της μιλάμε, να τη συναντάμε, ακόμα και να τη πηδάμε. Η που δεν έχουμε χρόνο ούτε να κλασουμε (στη περίπτωση μου ισχύουν και τα δυο). Η μόνη λύση μας είναι οι ιεροδουλες.
Το αρνητικό της υπόθεσης είναι το χρήμα. Μένω σε μια περιοχή ψηλά υμμητο βουνο που το μόνο μαγαζί που έχω εκεί κοντά είναι στούντιο κ έχω πραγματικά ξεφραγκιαστει. Χώρια το χορτο που παίρνω. Το μήνα ξεπερνούσα το 300αρι άνετα. Κι όλοι μου λένε ρε είσαι 20 χρονώ πάνε βρες μια κοπελίτσα κτλ κτλ. Δε σκέφτονται όμως ότι συναισθηματικά δεν έχω να της προσφέρω τίποτα. Μόνο λεφτά θα μου τρώει. Ε προτιμώ να τα δίνω στις βιζιτες.
Και αυτό ισχύει πάνω κάτω για ολους μας. Από τη στιγμή που είμαστε «μυημένοι» σε αυτό το χόμπι κάποιο προβληματάκι έχουμε. Είτε αυτό λέγεται αλεξιθυμια, είτε απογοήτευση, είτε μηδέν χρόνος. Δε φαίνεται περίεργο  μόνο σε μένα να βλέπω ζευγάρια σκεφτόμενος (πωπω αυτός ο τύπος θα μπορούσε να πηδάει κάθε μέρα κ διαφορετικη, γιατί μένει με μια; ) ..
τυπε στην ιδια περιπτωση με σενα βρισκομαι και εγω με μονη διαφορα ότι εγω δεν το μετανιώνω που είμαι ετσι.
δεν ειμαστε ουτε αρρωστοι ουτε διαφορετικοι,απλα εχουμε άλλες προτιμήσεις και αλλα ενδιαφεροντα.
εγω είμαι 30 χρονων και τη φραση αυτή που σου λενε ολοι οι αδης την εχω ακουσει και εγω απειρες φορες βρες μια κοπελιτσα κλπ.
το λενε χωρις να ξερουν τη ψυχοσυνθεση σου και τις προτιμήσεις σου.
εμεις ανήκουμε σε μια κατηγορια αντρων που θελουν κάθε μερα διαφορετικη κοπελα και δεν θελουν δεσιμο και σπαταλη χρονου.
βαριομαστε της μονιμες σχεσεις και μας αρεσει συνεχεια το διαφορετικο και η περιπετεια.
το ότι καποιοι θελουν να καλουπωσουν τον αντρα ότι πρεπει σονι και καλα να είναι σχεσακιας και να παντρευτει κανουν λαθος.
δεν είναι ολοι οι αντρες το ιδιο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οι μπαγλαμάδες σαν εσένα επιβάλλεται να έχουν. Άλλωστε τον ζαβό τον καταλαβαίνεις από τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Χου τώρα και άντε για πεοπαίξιμο γιατί σαν αγνός ιδεολόγος που είσαι μέχρι να ανοίξουν οι οίκοι ανοχής θα το κάνεις σφεντόνα :2funny:
σου διαταραξα τον υπνο ρε ορολοιε?
εγω κλαιν στα σοσιαλ μιντια κανω παιχνιδι και τους λεω 50 ευρω για σεξ,καποια θα εχει αναγκη και θα δεχτει.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
τυπε στην ιδια περιπτωση με σενα βρισκομαι και εγω με μονη διαφορα ότι εγω δεν το μετανιώνω που είμαι ετσι.
δεν ειμαστε ουτε αρρωστοι ουτε διαφορετικοι,απλα εχουμε άλλες προτιμήσεις και αλλα ενδιαφεροντα.
εγω είμαι 30 χρονων και τη φραση αυτή που σου λενε ολοι οι αδης την εχω ακουσει και εγω απειρες φορες βρες μια κοπελιτσα κλπ.
το λενε χωρις να ξερουν τη ψυχοσυνθεση σου και τις προτιμήσεις σου.
εμεις ανήκουμε σε μια κατηγορια αντρων που θελουν κάθε μερα διαφορετικη κοπελα και δεν θελουν δεσιμο και σπαταλη χρονου.
βαριομαστε της μονιμες σχεσεις και μας αρεσει συνεχεια το διαφορετικο και η περιπετεια.
το ότι καποιοι θελουν να καλουπωσουν τον αντρα ότι πρεπει σονι και καλα να είναι σχεσακιας και να παντρευτει κανουν λαθος.
δεν είναι ολοι οι αντρες το ιδιο.
Άρα κακώς σου έγραψα πριν ότι όταν ξεκίνησα να πηγαίνω στα μπουρδέλα εσύ πιπίλαγες δάχτυλο, το σωστό είναι ότι απλά δεν υπήρχες, κατά τα άλλα με αυτά που γράφεις επιβεβαιώνεις ότι είσαι κλινική περίπτωση

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom