batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
Άμα μασάς τσίχλα γαμας κ δέρνεις μούτρο!!
σε προκαλεσα πιο πανω να πεις την ιδεολογια σου αλλα αποφευγεις.Άρα κακώς σου έγραψα πριν ότι όταν ξεκίνησα να πηγαίνω στα μπουρδέλα εσύ πιπίλαγες δάχτυλο, το σωστό είναι ότι απλά δεν υπήρχες κατά τα άλλα με αυτά που γράφεις επιβεβαιώνεις ότι είσαι κλινική περίπτωση
Ναι δεν χρειαζονται τσακωμοι. Στο κινημα του μπουρδελισμου χωρανε και οι δυο. Ειναι αλλες οι θεμελιωδεις αρχες που το διεπουν και ξεχωριζουν τους πιστους ακολουθους απο του υπολοιπουςΤύποι μην τσακωνεστε ο καθένας εχει τις προτιμήσεις του.
Άλλοι κατα αναγκην στρέφονται στον αγοραίο έρωτα άλλοι από χόμπυ η εθισμό άλλοι για πρωτη εμπειρία αλλοι για σπάσιμο της μονοτονίας και άλλοι για βίτσια που δεν μπορούν να κάνουν έξω.
Δεν μπορώ να πω πάντως ποιος απο τα δυο είδη αντρών είναι φυσιολογικός.αυτος που πάει στα μπουρδελα μόνο η αυτός που αναζητά των έρωτα έξω στη κοινωνία.
Π.χ ο ζαν Κλωντ ακυρώνει οποιαδήποτε κοπέλα έξω και ασχολείται μόνο με τον αγοραιο έρωτα λογικά για τους λόγους του.
Ίσως να μην γουστάρει να ασχολείται με γυναίκες εξω γιατι ξενερώνει στην διαδικασία του ψησίματος ίσως δεν γουστάρει να γίνεται οπως λεει γκομενοβοσκος και καληνυχτακιας.
Κοιταει τη γυναίκα μόνο ως σκευος ηδονής και μόνο για αναπαραγωγικό λογο.
Ο σιτιζεν ανήκει σε αλλη κατηγορία ναι εχει πάει κάποιες φορές στη ζωη του σε μπουρδελο αλλα προτιμάει τη φάση την εξω να βρει μια κοπέλα να ζήσει τον έρωτα να πηδάει ακαποτα οπως λέει και πολλες ώρες.
Είναι δυο διαφορετικα μοντελα αντρων.
Ο ζαν κλωντ ο αλήτης ο πουτανιαρης και ο σιτιζεν ο σχεσακιας ο πιστός.
στα ερωτήματα που εχεις θεσει ακαποτο μπορεις να κανεις και με ιεροδουλη τυπε,δινεις αντιτιμο και κανεις κλαιν.
τωρα για ποσοτικο που το θετεις αν γινεις καλο πελατακι της 3 με 4 φορες τη βδομαδα,ποσο μετα από μηνα θα βαρεθείς.
εμεις οι μπουρδελιαριδες εντωμεταξι ποτε δεν στεριωνουμε για πολύ καιρο με μια γκομενα εκτος λιγων εξαιρεσεων.
εγω δεν κατηγορω τους γκομενικους τυπε ισα ισα που με συμφερει οι πλειοψηφια να ανηκει σ αυτή την ομαδα.αυτη η πλειοψηφια όμως ταχθηκε υπερ στο να κλεισουν εντελως όπως ο τζον100 και εκει είναι το ζητημα.
εμας μας αρεσει αυτή η ζωη, εσας η άλλη,γιατι απαιτουν ορισμένοι να επιρεαστει η δικια μας συνηθεια?
υπαρχουν και οι ντεμι τυποι απλα εδώ υπαρχει μια διαμαχη των δυο ακρων.
Τύποι μην τσακωνεστε ο καθένας εχει τις προτιμήσεις του.
Άλλοι κατα αναγκην στρέφονται στον αγοραίο έρωτα άλλοι από χόμπυ η εθισμό άλλοι για πρωτη εμπειρία αλλοι για σπάσιμο της μονοτονίας και άλλοι για βίτσια που δεν μπορούν να κάνουν έξω.
Δεν μπορώ να πω πάντως ποιος απο τα δυο είδη αντρών είναι φυσιολογικός.αυτος που πάει στα μπουρδελα μόνο η αυτός που αναζητά των έρωτα έξω στη κοινωνία.
Π.χ ο ζαν Κλωντ ακυρώνει οποιαδήποτε κοπέλα έξω και ασχολείται μόνο με τον αγοραιο έρωτα λογικά για τους λόγους του.
Ίσως να μην γουστάρει να ασχολείται με γυναίκες εξω γιατι ξενερώνει στην διαδικασία του ψησίματος ίσως δεν γουστάρει να γίνεται οπως λεει γκομενοβοσκος και καληνυχτακιας.
Κοιταει τη γυναίκα μόνο ως σκευος ηδονής και μόνο για αναπαραγωγικό λογο.
Ο σιτιζεν ανήκει σε αλλη κατηγορία ναι εχει πάει κάποιες φορές στη ζωη του σε μπουρδελο αλλα προτιμάει τη φάση την εξω να βρει μια κοπέλα να ζήσει τον έρωτα να πηδάει ακαποτα οπως λέει και πολλες ώρες.
Είναι δυο διαφορετικα μοντελα αντρων.
Ο ζαν κλωντ ο αλήτης ο πουτανιαρης και ο σιτιζεν ο σχεσακιας ο πιστός.
Εσύ τυπε εισαι του ακαποτου.
Επιμένεις στο ακαποτο γαμησι ως η μονη απόλυτη ηδονή.
Ο ζαν ομως με τον σιτιζεν τσακώνονται για άλλο λογο.
Ο ζαν λεει πηδαει μονο πουτανες και ακαποτα ορισμενες ενω ο σιτιζεν προτιμάει γκομενες.
Αυτη ειναι η διαφορά τους ο ενας μονοπώλιο του αγοραίου και ο αλλος υπέρ των γκομενων
Αν έκανες και καμιά επεξήγηση στα Ελληνικά τι λέει ο παίχτης, θα εκτιμηθεί δεόντως.
Απόδομεί με ιστορίκα και στατιστικά στοιχεία το σύγχρονο μισανδρικό φεμινισμό και το επιχείρημα ότι οι λευκοί -στην Αμερικοί κυρίως- πρέπει να νιώθουν ενοχές για ό,τι κακό έχει συμβεί στην ανθρωπότητα.Αν έκανες και καμιά επεξήγηση στα Ελληνικά τι λέει ο παίχτης, θα εκτιμηθεί δεόντως.
εμενα τυπε δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθενας αλλα 2 με 3 εδώ μεσα μου μπηκαν στη μυτη.Το ακαποτο γαμήσι μου προσφερει τεράστια ηδονή. Η καπότα προσφέρει προστασια αλλά δεν έχει καλη ηδονή. Εμένα αν μου φορεσεις καπότα και με αφήσεις σε μπουρδέλο με άπειρο χρόνο θα κανω καμιά ώρα να χυσω. Δεν συμφερω.
Κάνω ότι μπορώ για να φάω χρόνο
και να πάρω περισσότερη ηδονή.
Αναγκάζομαι τελικα να χυσω επειδή περνάει
η ώρα. Χωρις καπότα όμως περναω τέλεια γιατί κοντρολαρω τον πουτσο μου τελεια όπως θέλω για να κρατήσω την ρουκέτα εκτόξευσης χωρίς καν να ξεροχυσω.
Πρώτα έρχομαι σε οργασμό
και πιο μετά αρχίζει εκσπερμάτωση
ενώ δυναμώνει κι αλλο ο οργασμος.
Δεν πάει μαζι στην περιπτωση μου.
Μπορώ λοιπόν να θυσιάσω αυτό το χάρισμα
για μία καποτα; φυσικά και όχι.
Γι αυτό προτιμώ γκομενες.
Όλα έχουν εξηγηση.
Ο σιτιζεν (τον έχω γνωρίσει) δεν περιορίζεται. Πάει πουτανες και γουστάρει γκομενες. Ο Ζαν Κλωντ θέλει μόνο πουτανες. Μου κάνει εντύπωση αυτό το πράγμα. Δεν σημαίνει ότι του το απαγορευω.
θα σε βαλω στη λιστα των αντιμπουρδελιαριδων2-3 μήνες χωρίς μπουρδέλα και ίσιωσες...
το εχεις πει εκατο φορες φιλε του λευτερη ποσες ακομα θα το λες?ζαν σου προτείνω να ψάξεις γρήγορα για καμια γκομενίτσα
θα έχεις δύσκολες μέρες...
Ότι είσαι 30 χρονών (κατά δήλωση σου) και θεωρείς τον εαυτό σου βετεράνο των μπουρδέλων είναι ατάκα για γέλια και για κλάματα. Ηρέμησε λίγο ρε Ράμπο των οίκων ανοχής γιατί τα γιαούρτια και οι ντομάτες σε πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοήςεμενα τυπε δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθενας αλλα 2 με 3 εδώ μεσα μου μπηκαν στη μυτη.
εγω ειπα υπαρχουν ανθρωποι για διαφορετικούς λογους που θελουν τα μπουρδελα και έμπαιναν εδώ μεσα καποιοι και παρακαλουσαν να κλεισουν.
για μας του βετεράνους των μπουρδελων τα λογια αυτά είναι κοκκινη γραμμη.
εγω απαξιω οποια γκομενα εκει εξω και ζουσα τοσα χρονια στην ησυχια μου με τα μπουρδελακια,τωρα εχει διαταραχθεί η ψυχολογια εμενα και των υπολοιπων βετεράνων.
αν εμεις οι λιγοι μεινουμε στην απεξω και κλεισουν οριστικα τα μπουρδελα το ειδος μας μετεξελισετε.
καποιοι ισως γινουν σχεσακιδες καποιοι δεν θα ξαναπηδηξουν,αλλοι θα ξερογλυφονται και ισως αρχισουν τα χουφτώματα,αλλοι θα πεσουν επιπεδο και θα αρκεστουν με τσιγγανοπούλες με πρεζονια και ότι κυκλοφορει.
το εχεις πει εκατο φορες φιλε του λευτερη ποσες ακομα θα το λες?
θα ανθισει η παρανομη πορνεια και οι πιατσες,εγω βολεύομαι και με τη πιατσα τυπε.
Θελει τουλαχιστον αλλα 15 χρονια στους ιδιους ρυθμους για να μπορει να μιλαει ετσι.Ότι είσαι 30 χρονών (κατά δήλωση σου) και θεωρείς τον εαυτό σου βετεράνο των μπουρδέλων είναι ατάκα για γέλια και για κλάματα. Ηρέμησε λίγο ρε Ράμπο των οίκων ανοχής γιατί τα γιαούρτια και οι ντομάτες σε πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής
Έκανε και ρίμα!Ότι είσαι 30 χρονών (κατά δήλωση σου) και θεωρείς τον εαυτό σου βετεράνο των μπουρδέλων είναι ατάκα για γέλια και για κλάματα. Ηρέμησε λίγο ρε Ράμπο των οίκων ανοχής γιατί τα γιαούρτια και οι ντομάτες σε πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής
Υπαρχουμε και μεις με αλεξιθυμια (χωρίς συναισθήματα) που βαριόμαστε οικτρά να έχουμε γκομενα. Που βαριόμαστε να της μιλάμε, να τη συναντάμε, ακόμα και να τη πηδάμε. Η που δεν έχουμε χρόνο ούτε να κλασουμε (στη περίπτωση μου ισχύουν και τα δυο). Η μόνη λύση μας είναι οι ιεροδουλες.
Το αρνητικό της υπόθεσης είναι το χρήμα. Μένω σε μια περιοχή ψηλά υμμητο βουνο που το μόνο μαγαζί που έχω εκεί κοντά είναι στούντιο κ έχω πραγματικά ξεφραγκιαστει. Χώρια το χορτο που παίρνω. Το μήνα ξεπερνούσα το 300αρι άνετα. Κι όλοι μου λένε ρε είσαι 20 χρονώ πάνε βρες μια κοπελίτσα κτλ κτλ. Δε σκέφτονται όμως ότι συναισθηματικά δεν έχω να της προσφέρω τίποτα. Μόνο λεφτά θα μου τρώει. Ε προτιμώ να τα δίνω στις βιζιτες.
Και αυτό ισχύει πάνω κάτω για ολους μας. Από τη στιγμή που είμαστε «μυημένοι» σε αυτό το χόμπι κάποιο προβληματάκι έχουμε. Είτε αυτό λέγεται αλεξιθυμια, είτε απογοήτευση, είτε μηδέν χρόνος. Δε φαίνεται περίεργο μόνο σε μένα να βλέπω ζευγάρια σκεφτόμενος (πωπω αυτός ο τύπος θα μπορούσε να πηδάει κάθε μέρα κ διαφορετικη, γιατί μένει με μια; ) ..