Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
Άμα μασάς τσίχλα γαμας κ δέρνεις μούτρο!!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Άρα κακώς σου έγραψα πριν ότι όταν ξεκίνησα να πηγαίνω στα μπουρδέλα εσύ πιπίλαγες δάχτυλο, το σωστό είναι ότι απλά δεν υπήρχες κατά τα άλλα με αυτά που γράφεις επιβεβαιώνεις ότι είσαι κλινική περίπτωση
σε προκαλεσα πιο πανω να πεις την ιδεολογια σου αλλα αποφευγεις.
που είναι το κολλημα σου που σε εμας αρεσει να πηδαμε μονο σε μπουρδελα και επι πληρωμη?

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Τύποι μην τσακωνεστε ο καθένας εχει τις προτιμήσεις του.
Άλλοι κατα αναγκην στρέφονται στον αγοραίο έρωτα άλλοι από χόμπυ η εθισμό άλλοι για πρωτη εμπειρία αλλοι για σπάσιμο της μονοτονίας και άλλοι για βίτσια που δεν μπορούν να κάνουν έξω.
Δεν μπορώ να πω πάντως ποιος απο τα δυο είδη αντρών είναι φυσιολογικός.αυτος που πάει στα μπουρδελα μόνο η αυτός που αναζητά των έρωτα έξω στη κοινωνία.
Π.χ ο ζαν Κλωντ ακυρώνει οποιαδήποτε κοπέλα έξω και ασχολείται μόνο με τον αγοραιο έρωτα λογικά για τους λόγους του.
Ίσως να μην γουστάρει να ασχολείται με γυναίκες εξω γιατι ξενερώνει στην διαδικασία του ψησίματος ίσως δεν γουστάρει να γίνεται οπως λεει γκομενοβοσκος και καληνυχτακιας.
Κοιταει τη γυναίκα μόνο ως σκευος ηδονής και μόνο για αναπαραγωγικό λογο.
Ο σιτιζεν ανήκει σε αλλη κατηγορία ναι εχει πάει κάποιες φορές στη ζωη του σε μπουρδελο αλλα προτιμάει τη φάση την εξω να βρει μια κοπέλα να ζήσει τον έρωτα να πηδάει ακαποτα οπως λέει και πολλες ώρες.
Είναι δυο διαφορετικα μοντελα αντρων.
Ο ζαν κλωντ ο αλήτης ο πουτανιαρης και ο σιτιζεν ο σχεσακιας ο πιστός.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
Άλλοι κατα αναγκην στρέφονται στον αγοραίο έρωτα άλλοι από χόμπυ η εθισμό άλλοι για πρωτη εμπειρία αλλοι για σπάσιμο της μονοτονίας και άλλοι για βίτσια που δεν μπορούν να κάνουν έξω.
Δεν μπορώ να πω πάντως ποιος απο τα δυο είδη αντρών είναι φυσιολογικός.αυτος που πάει στα μπουρδελα μόνο η αυτός που αναζητά των έρωτα έξω στη κοινωνία.
Π.χ ο ζαν Κλωντ ακυρώνει οποιαδήποτε κοπέλα έξω και ασχολείται μόνο με τον αγοραιο έρωτα λογικά για τους λόγους του.
Ίσως να μην γουστάρει να ασχολείται με γυναίκες εξω γιατι ξενερώνει στην διαδικασία του ψησίματος ίσως δεν γουστάρει να γίνεται οπως λεει γκομενοβοσκος και καληνυχτακιας.
Ο σιτιζεν ανήκει σε αλλη κατηγορία ναι εχει πάει κάποιες φορές στη ζωη του σε μπουρδελο αλλα προτιμάει τη φάση την εξω να βρει μια κοπέλα να ζήσει τον έρωτα να πηδάει ακαποτα οπως λέει και πολλες ώρες.
Ναι δεν χρειαζονται τσακωμοι. Στο κινημα του μπουρδελισμου χωρανε και οι δυο. Ειναι αλλες οι θεμελιωδεις αρχες που το διεπουν και ξεχωριζουν τους πιστους ακολουθους απο του υπολοιπους :priest: :priest: :priest: :woldman: :woldman: :woldman: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
στα ερωτήματα που εχεις θεσει ακαποτο μπορεις να κανεις και με ιεροδουλη τυπε,δινεις αντιτιμο και κανεις κλαιν.
τωρα για ποσοτικο που το θετεις αν γινεις καλο πελατακι της 3 με 4 φορες τη βδομαδα,ποσο μετα από μηνα θα βαρεθείς.
εμεις οι μπουρδελιαριδες εντωμεταξι ποτε δεν στεριωνουμε για πολύ καιρο με μια γκομενα εκτος λιγων εξαιρεσεων.
εγω δεν κατηγορω τους γκομενικους τυπε ισα ισα που με συμφερει οι πλειοψηφια να ανηκει σ αυτή την ομαδα.αυτη η πλειοψηφια όμως ταχθηκε υπερ στο να κλεισουν εντελως όπως ο τζον100 και εκει είναι το ζητημα.
εμας μας αρεσει αυτή η ζωη, εσας η άλλη,γιατι απαιτουν ορισμένοι να επιρεαστει η δικια μας συνηθεια?
υπαρχουν και οι ντεμι τυποι απλα εδώ υπαρχει μια διαμαχη των δυο ακρων.

Τι έκανε λέει; να δώσω λεφτά για να πάρω ακαποτο; μα αν το πληρωσω δεν έχει αξία.
Αυτοματως το παίρνουν όλοι κι αρα η πουτανα το δίνει αγγαρεια.
Δεν είναι το ίδιο φίλε μου.
Το ακαποτο είναι κατάκτηση του άνδρα.
Στο δίνει η γκομενα γιατι ουσιαστικά
της το βγάζεις να το κάνει, της το παίρνεις όταν σε θέλει και φέρεται τελείως διαφορετικά.
Ειδικά στο ακαποτο πρωκτικο.
Ανεκτίμητα τα γαμησια όταν είναι κομπλέ.
Όσον αφορά τις πουτανες, η ουσία είναι
να γινει μονο αν κάτσει η φαση.
Έτσι μάλιστα. Έτσι είναι αλλιώς.
Πέραν τούτου μπορω να σου παραθέσω μία ντουζίνα πουτανες που το δίνουν ακαποτα χωρίς καν ευρώ παραπανω.
Και δεν μιλάω για μπάζα. Μιλάω για πουτανες που απλώς έχουν ευελιξία
στο να βγαίνουν κι εκτός του ρόλου τους.
Επίσης μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι από οσες πουτανες έχω γαμησει ακαποτα ανάμεσα στις παρα πολλές που έχω παει, λιγες το γούσταραν και δέχτηκαν γιατί έτσι βγήκε στο ματς (μεγαλη καυλα), κάποιες αλλες το ψιλοσκεφτονταν πάνω στο γαμησι (γοητεια), ορισμενες το ειχαν φορμαρει στο μενου για να έχουν λαό (επικίνδυνες) και υπάρχουν και ελαχιστες (εδώ θα παραξενευτεις) που το έδωσαν για να σηκωθω να φυγω επειδή αργουσα. Στην τελευταία κατηγορία απλώς γελάς και το δέχεσαι η όχι.
Το ποσοτικο θέμα αφορα μπουρδελιαρηδες που σίγουρα γαμανε πολύ περισσότερες ανά έτος
ας πούμε. Αποτέλεσμα όμως συνήθως φτωχό.
Δεν αφορά γκομενολαγνους που το αποδέχονται ως κανόνα.
Επίσης σε καμία περίπτωση δεν απορρίπτω τις πουτανες. Υπάρχουν φορές που θες απλως να ρίξεις μανίκι μέσα σε στημένο περιβάλλον επειδή πολύ απλά το θες
ή γουσταρεις μια πρόκληση διαλέγοντας πουτανες που φοβουνται μην παρασυρθουν (αν πέσεις στην περιπτωση).
Έχει την καυλα του όλο αυτο
ακόμα κι αν ο βασικός σου άξονας
είναι οι γκομενες.
Το θέμα είναι να μην πορωνεσαι
σε ένα είδος.
Δεν χρειάζεται να αυτο-περιορίζεσαι.

:grin:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Το δικό μου μοντέλο είναι ακαποτο με γκομενες για ώρες σε παθιασμένη κατάσταση.
Ειναι πως την βρίσκει ο κσθενας.
Ο σιτιζεν λεει για ισορροπία μεταξύ των περιπτώσεων, δεν έχει δηλώσει ακάποτο ως λατρεία ακομα από ότι έχω διαβάσει και θυμάμαι αν και δισκρινω μία ροπή αφού λειτουργεί φυσιολογικά ο άνθρωπος.
Το φυσιολογικό είναι το ακαποτο.
Όλοι λένε για υγεία αλλά η συντριπτική πλειοψηφια, αρνείται την καπότα.
Τώρα μαλακιες θα λέμε;
όλα τα αρσενικα θελουν ακάποτα κι επειδή στις πουτανες υπάρχουν άλλοι κανόνες κι είναι στημένα ολα, δεν το δέχονται
ολοι άνετα.
Μοιραία πάνε με τους κανόνες αλλά αν δουν κενό ασφαλείας κι αφεθεί (πραγματικά και πολύ σπάνια ή πουτανα)
της τον καρφωνουν μέχρι την ρίζα.
Ο ζαν κλωντ λεει μόνο για πουτανες
όπως κι ο τακμαν. Αυτό δεν το καταλαβαίνω αλλά για να πινω καφέ, την βρίσκω ωραία την συζήτηση.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Εσύ τυπε εισαι του ακαποτου.
Επιμένεις στο ακαποτο γαμησι ως η μονη απόλυτη ηδονή.
Ο ζαν ομως με τον σιτιζεν τσακώνονται για άλλο λογο.
Ο ζαν λεει πηδαει μονο πουτανες και ακαποτα ορισμενες ενω ο σιτιζεν προτιμάει γκομενες.
Αυτη ειναι η διαφορά τους ο ενας μονοπώλιο του αγοραίου και ο αλλος υπέρ των γκομενων

Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Υπάρχει τοση διαφορετικότητα εκει έξω που δεν μπαίνουν ταμπέλες στην αντρική συμπεριφορά «μπουρδελιαρης» «σχεσακιας» «πιστός» «ακαποτάκιας». Μόνο με συστηματική επιστημονική έρευνα θα μπορούσε να καταγράψει κανεις κατηγορίες και παλι με επιφύλαξη. Διαφορετικότητα είναι η έννοια κλειδί. Προσπαθήστε να την αναγνωρίσετε και μην αναλώνεστε σε συζητήσεις που δεν προσφέρουν κατι στην κοινότητα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εσύ τυπε εισαι του ακαποτου.
Επιμένεις στο ακαποτο γαμησι ως η μονη απόλυτη ηδονή.
Ο ζαν ομως με τον σιτιζεν τσακώνονται για άλλο λογο.
Ο ζαν λεει πηδαει μονο πουτανες και ακαποτα ορισμενες ενω ο σιτιζεν προτιμάει γκομενες.
Αυτη ειναι η διαφορά τους ο ενας μονοπώλιο του αγοραίου και ο αλλος υπέρ των γκομενων

Το ακαποτο γαμήσι μου προσφερει τεράστια ηδονή. Η καπότα προσφέρει προστασια αλλά δεν έχει καλη ηδονή. Εμένα αν μου φορεσεις καπότα και με αφήσεις σε μπουρδέλο με άπειρο χρόνο θα κανω καμιά ώρα να χυσω. Δεν συμφερω.
Κάνω ότι μπορώ για να φάω χρόνο
και να πάρω περισσότερη ηδονή.
Αναγκάζομαι τελικα να χυσω επειδή περνάει
η ώρα. Χωρις καπότα όμως περναω τέλεια γιατί κοντρολαρω τον πουτσο μου τελεια όπως θέλω για να κρατήσω την ρουκέτα εκτόξευσης χωρίς καν να ξεροχυσω.
Πρώτα έρχομαι σε οργασμό
και πιο μετά αρχίζει εκσπερμάτωση
ενώ δυναμώνει κι αλλο ο οργασμος.
Δεν πάει μαζι στην περιπτωση μου.
Μπορώ λοιπόν να θυσιάσω αυτό το χάρισμα  
για μία καποτα; φυσικά και όχι.
Γι αυτό προτιμώ γκομενες.
Όλα έχουν εξηγηση.
Ο σιτιζεν (τον έχω γνωρίσει) δεν περιορίζεται. Πάει πουτανες και γουστάρει γκομενες. Ο Ζαν Κλωντ θέλει μόνο πουτανες. Μου κάνει εντύπωση αυτό το πράγμα. Δεν σημαίνει ότι του το απαγορευω.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Αν έκανες και καμιά επεξήγηση στα Ελληνικά τι λέει ο παίχτης, θα εκτιμηθεί δεόντως.
Απόδομεί με ιστορίκα και στατιστικά στοιχεία το σύγχρονο μισανδρικό φεμινισμό και το επιχείρημα ότι οι λευκοί -στην Αμερικοί κυρίως- πρέπει να νιώθουν ενοχές για ό,τι κακό έχει συμβεί στην ανθρωπότητα.
(προσπάθησα)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Το ακαποτο γαμήσι μου προσφερει τεράστια ηδονή. Η καπότα προσφέρει προστασια αλλά δεν έχει καλη ηδονή. Εμένα αν μου φορεσεις καπότα και με αφήσεις σε μπουρδέλο με άπειρο χρόνο θα κανω καμιά ώρα να χυσω. Δεν συμφερω.
Κάνω ότι μπορώ για να φάω χρόνο
και να πάρω περισσότερη ηδονή.
Αναγκάζομαι τελικα να χυσω επειδή περνάει
η ώρα. Χωρις καπότα όμως περναω τέλεια γιατί κοντρολαρω τον πουτσο μου τελεια όπως θέλω για να κρατήσω την ρουκέτα εκτόξευσης χωρίς καν να ξεροχυσω.
Πρώτα έρχομαι σε οργασμό
και πιο μετά αρχίζει εκσπερμάτωση
ενώ δυναμώνει κι αλλο ο οργασμος.
Δεν πάει μαζι στην περιπτωση μου.
Μπορώ λοιπόν να θυσιάσω αυτό το χάρισμα 
για μία καποτα; φυσικά και όχι.
Γι αυτό προτιμώ γκομενες.
Όλα έχουν εξηγηση.
Ο σιτιζεν (τον έχω γνωρίσει) δεν περιορίζεται. Πάει πουτανες και γουστάρει γκομενες. Ο Ζαν Κλωντ θέλει μόνο πουτανες. Μου κάνει εντύπωση αυτό το πράγμα. Δεν σημαίνει ότι του το απαγορευω.

εμενα τυπε δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθενας αλλα 2 με 3 εδώ μεσα μου μπηκαν στη μυτη.
εγω ειπα υπαρχουν ανθρωποι για διαφορετικούς λογους που θελουν τα μπουρδελα και έμπαιναν εδώ μεσα καποιοι και παρακαλουσαν να κλεισουν.
για μας του βετεράνους των μπουρδελων τα λογια αυτά είναι κοκκινη γραμμη.
εγω απαξιω οποια γκομενα εκει εξω και ζουσα τοσα χρονια στην ησυχια μου με τα μπουρδελακια,τωρα εχει διαταραχθεί η ψυχολογια εμενα και των υπολοιπων βετεράνων.
αν εμεις οι λιγοι μεινουμε στην απεξω και κλεισουν οριστικα τα μπουρδελα το ειδος μας μετεξελισετε.
καποιοι ισως γινουν σχεσακιδες καποιοι δεν θα ξαναπηδηξουν,αλλοι θα ξερογλυφονται και ισως αρχισουν τα χουφτώματα,αλλοι θα πεσουν επιπεδο και θα αρκεστουν με τσιγγανοπούλες με πρεζονια και ότι κυκλοφορει.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ζαν σου προτείνω να ψάξεις γρήγορα για καμια γκομενίτσα
θα έχεις δύσκολες μέρες...  :grin:
το εχεις πει εκατο φορες φιλε του λευτερη ποσες ακομα θα το λες?
θα ανθισει η παρανομη πορνεια και οι πιατσες,εγω βολεύομαι και με τη πιατσα τυπε.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
εμενα τυπε δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθενας αλλα 2 με 3 εδώ μεσα μου μπηκαν στη μυτη.
εγω ειπα υπαρχουν ανθρωποι για διαφορετικούς λογους που θελουν τα μπουρδελα και έμπαιναν εδώ μεσα καποιοι και παρακαλουσαν να κλεισουν.
για μας του βετεράνους των μπουρδελων τα λογια αυτά είναι κοκκινη γραμμη.
εγω απαξιω οποια γκομενα εκει εξω και ζουσα τοσα χρονια στην ησυχια μου με τα μπουρδελακια,τωρα εχει διαταραχθεί η ψυχολογια εμενα και των υπολοιπων βετεράνων.
αν εμεις οι λιγοι μεινουμε στην απεξω και κλεισουν οριστικα τα μπουρδελα το ειδος μας μετεξελισετε.
καποιοι ισως γινουν σχεσακιδες καποιοι δεν θα ξαναπηδηξουν,αλλοι θα ξερογλυφονται και ισως αρχισουν τα χουφτώματα,αλλοι θα πεσουν επιπεδο και θα αρκεστουν με τσιγγανοπούλες με πρεζονια και ότι κυκλοφορει.
Ότι είσαι 30 χρονών (κατά δήλωση σου) και θεωρείς τον εαυτό σου βετεράνο των μπουρδέλων είναι ατάκα για γέλια και για κλάματα. Ηρέμησε λίγο ρε Ράμπο των οίκων ανοχής γιατί τα γιαούρτια και οι ντομάτες σε πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής

ο οποίος

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
10
Πόντοι
1
το εχεις πει εκατο φορες φιλε του λευτερη ποσες ακομα θα το λες?
θα ανθισει η παρανομη πορνεια και οι πιατσες,εγω βολεύομαι και με τη πιατσα τυπε.

Προμοτορας ειναι ο john100. Δεν νομιζω να κανει αλλη δουλεια. Ολη μερα εδω μεσα προστατης του ακριβοπληρωμενου.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.968
Πόντοι
3.346
Ότι είσαι 30 χρονών (κατά δήλωση σου) και θεωρείς τον εαυτό σου βετεράνο των μπουρδέλων είναι ατάκα για γέλια και για κλάματα. Ηρέμησε λίγο ρε Ράμπο των οίκων ανοχής γιατί τα γιαούρτια και οι ντομάτες σε πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής
Θελει τουλαχιστον αλλα 15 χρονια στους ιδιους ρυθμους για να μπορει να μιλαει ετσι.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.294
Πόντοι
4.546
Έκανε και ρίμα!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Υπαρχουμε και μεις με αλεξιθυμια (χωρίς συναισθήματα) που βαριόμαστε οικτρά να έχουμε γκομενα. Που βαριόμαστε να της μιλάμε, να τη συναντάμε, ακόμα και να τη πηδάμε. Η που δεν έχουμε χρόνο ούτε να κλασουμε (στη περίπτωση μου ισχύουν και τα δυο). Η μόνη λύση μας είναι οι ιεροδουλες.
Το αρνητικό της υπόθεσης είναι το χρήμα. Μένω σε μια περιοχή ψηλά υμμητο βουνο που το μόνο μαγαζί που έχω εκεί κοντά είναι στούντιο κ έχω πραγματικά ξεφραγκιαστει. Χώρια το χορτο που παίρνω. Το μήνα ξεπερνούσα το 300αρι άνετα. Κι όλοι μου λένε ρε είσαι 20 χρονώ πάνε βρες μια κοπελίτσα κτλ κτλ. Δε σκέφτονται όμως ότι συναισθηματικά δεν έχω να της προσφέρω τίποτα. Μόνο λεφτά θα μου τρώει. Ε προτιμώ να τα δίνω στις βιζιτες.
Και αυτό ισχύει πάνω κάτω για ολους μας. Από τη στιγμή που είμαστε «μυημένοι» σε αυτό το χόμπι κάποιο προβληματάκι έχουμε. Είτε αυτό λέγεται αλεξιθυμια, είτε απογοήτευση, είτε μηδέν χρόνος. Δε φαίνεται περίεργο  μόνο σε μένα να βλέπω ζευγάρια σκεφτόμενος (πωπω αυτός ο τύπος θα μπορούσε να πηδάει κάθε μέρα κ διαφορετικη, γιατί μένει με μια; ) ..

Το να εχεις αλεξιθυμία το καταλαβαίνω.
Όπως καταλαβαίνω και την επιβολή εγωισμού.
Όπως καταλαβαίνω και τα συμπτώματα από απόρριψη γκομενας. Όπως καταλαβαίνω και την τσιγκουνιά. Όπως καταλαβαίνω και το τρολάρισμα. Όπως καταλαβαίνω και την ανάγκη διαφημισης. Οπως καταλαβαίνω και την στήριξη στο αντικειμενο του σάιτ.
Όπως γενικώς καταλαβαίνω.

Κι επειδή όλοι καταλαβαίνουμε, μπορουμε να συνεχίσουμε να καταλαβαίνουμε.
Για σένα ας πούμε καταλαβαίνω ότι μπορείς
να κάνεις το σπορ που θέλεις κι αν σου καυλώσει καμία γκομενα και την γουσταρεις
καλό θα είναι να ακολουθησεις αυτό που θέλει το καβλι σου. Ξεκινας από εκεί και ακολουθείς την ροπη σου. Καλό είναι να ξεκινας όταν το θες χωρίς ηττοπάθεια τύπου βαριέσαι το ένα και το άλλο. Στο κάτω κάτω με αλεξιθυμία το πολυ πολύ να ρίξεις άκυρο και να την κάνεις. Που είναι το πρόβλημα;
την γκομενα σκέφτεσαι μην στενοχωρηθεί όταν λες ότι θα θέλει τηλέφωνα και συναντησεις; απλά βαριέσαι.
μείνε στο ότι βολευεσαι έτσι. Θες ευκολία.
Ευκολία με γκομενες δεν υπαρχει.
Θα περνάς γαμάτα στο σεξ (αλλιώς κλωτσο) αλλά θα φτυνεις αιμά κάποιες φορές στην διαχείριση καταστασεων. Αυτό ισχύει.
Και για αυτό αν ασχοληθείς
θα πρέπει να έχεις δυο γκομενες.
Γιατί μόνο τότε δεν θα φτυνεις αιμά.
Τουλάχιστον λιγότερο.
Μετρημενα κουκιά.

:hi:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom