Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Ετσι !!!
Ρε τράβα κάνε καμιά πίπα εκεί πέρα και μη λες περισσότεραΚαι αναρωτιόμουν δεν θα εμφανιστεί δεύτερος κρετίνος να στηρίξει τον πρώτο;(ως γνωστόν οι ηλίθιοι πάνε δύο δύο σαν τους Χιώτες). Που είσαι μπαγλαμά; Ελα με την όπισθεν ολοταχώς
να κλείσουν τέλειος δεν γίνεται ...δεν έχει γίνει ποτέ κατι τέτοιο στα χρονικά !!! Το θέμα ξέρεις πιο είναι ; Και ειναι και η αλήθεια η πικρή !! Πως αν δεν έπαιρνε η κυβέρνηση τα μέτρα που πειρε τώρα θα είχαμε πολλά θύματα και πιθανός ακόμα και πολλοί από εμάς δεν θα τα λέγαμε τώρα εδώ !!!Παίδες μη τσακωνεστε,μέχρι τον αλλον μήνα θα φανεί τι θα γίνει με τα σπιτακια.
Ιούλιο δεν πιστεύω μιας και αν μέχρι τον ιουλιο δεν ανοιξουν τοτε θα κλεισουν εντελως.
Είμαι υπέρ της άμεσης επαναφοράς τους
Θα διαφωνησω σ αυτο που λες.
Ο κορονοιος εχει θνητότητα απο 0.5 εως 2% ανάλογα με την εποχική γρίπη.
Η ομάδα ολων των κορονοιων ποτε δεν εχει αποδειχτεί οτι εχει μεγαλη θνητότητα.
Π.χ η γριπη των πτηνων ειχε μεγάλη θνητότητα οπως και η ισπανική γριπη η οποια αφησε πισω της 30 εκ θυματα μεσα σε 9 μήνες.
Ο κορονοιος μεσα σε 5 μηνες μεχρι στιγμης εχει σκοτωσει 270000
Καλά όλα τ΄άλλα, τα φωτάκια γιατι θα είναι κλειστά;δεν σχολιάζω καθόλου... :S :S :S
Μωρή λουλού αυτά που γράφεις από μακριά να δώσουμε ένα ραντεβού να μου τα πεις και από κοντά, να δούμε μετά αν και πως θα φύγειςΡε τράβα κάνε καμιά πίπα εκεί πέρα και μη λες περισσότερα
Σε ενημερώνω ότι θα βρω ποιός είσαι ( έχω τον τρόπο) και θα έρθω να μου τα πεις από κοντά, μετά όμως μην κλαίς και ζητάς την μαμά σουΡε κάτσε κάτω σου λέω μωρή Πιπίτσα που μου θες και καβγαδάκια.
Μελπομένη