Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
:think:Η μεγαλύτερη μου απορία είναι άραγε οι κοπέλες με τόσο καιρο αποχή από τους ( οίκους) θα ζουν όρεξη ? Η θα ακολουθήσουν να ναι τα γνωστά κομοδίνα που τόσο βολευτήκαμε ;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.966
Πόντοι
3.346
:think:Η μεγαλύτερη μου απορία είναι άραγε οι κοπέλες με τόσο καιρο αποχή από τους ( οίκους) θα ζουν όρεξη ? Η θα ακολουθήσουν να ναι τα γνωστά κομοδίνα που τόσο βολευτήκαμε ;
Θα ειναι σαν τους ποδοσφαιριστες τυπε..θα χρειαστουν λιγο καιρο προετοιμασια και στην αρχη ολο αντερ θα παει. :cheesy:

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους , παρακαλουθω χρονια το φορουμ αν και δε συμμετεχω ποσταρωντας κτλπ , γραφω τωρα γιατι ειχα μια πληροφορια απο μια τσατσα που την συναντησα στην γειτονια μου, αυτο που μου ειπε ειναι οτι θα ανοιξουν καποια στιγμη αλλα οχι ολα, θα ανοιξουν αυτα που εχουν μεγαλο χωρο σε τετραγωνικα και οι συναντησεις θα γινονται με τηλ ραντεβου , δηλ δεν θα υπαρχουν φωτακια , αλλα θα μπαινουν στο ιντερνετ οπως ειναι τα στουντιο πχ, με φωτογραφιες και θα παιρνει τηλ καποιος για να παει . Αυτη τη στιγμη μ ειπε αν πιαστει καποιο να ειναι ανοιχτο στη ζουλα εχει μεγαλο προστιμο και 2 χρονια φυλακιση για τις εργαζομενες . Δεν ειχε πληροφορια για το ποτε περιπου θα ανοιξουν , μπορει να παει μεχρι και τελος του χρονου αλλα αυτο ειναι εικασια ,. οι τιμες μου ειπε θα ειναι οι ιδιες .
Αν οι συναντήσεις γίνονται με τηλεφωνικά  ραντεβού, πως θα ξέρει ο πελάτης άν η τσατσά φοράει ριγκακια/φουστα για να κάνει παιχνίδι;

mariocfu

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
15
Πόντοι
0
Τα μπουρδελα ή θα λειτουργησουν όπως λειτουργούσαν ή δεν θα λειτουργησουν καθολου.

Επιβολη μετρων και κανονων  σε οικους που ειναι παρανομοι? Δεν στεκει όλο αυτό. Πως θα ελεγχοντε ?

Αρχικα θα ανοιξουν τα studio τα οποια ειναι νομιμα και θα τηρουν καποια υποτυπωδη μετρα που θα θα ισχυουν την δεδομενη στιγμη και μετα σταδιακα αναλογως και του τι θα επικρατει σε καποιους μηνες θα ανοιγουν δειλα δειλα και τα μπουρδελα μεχρι να επανελθει το μπαχαλο που υπηρχε και πριν.
Θεωρω οτι αυτο θα γινει του χρονου τετοια εποχη, περιοδο δλδ που θα υπαρχει καποιο εμβολιο, φαρμακο ή την περιοδο οπου θα πειστει και ο τελευταιος οτι αυτος ο ιος δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο εναν ιο οπως της γριπης !

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.966
Πόντοι
3.346
Λογικα τα παρανομα δεν θα ανοιξουν μαζι με τα νομιμα...αλλα μετα απο καιρο και αν.
Τωρα με τα νομιμα τιποτα δεν στεκει απο τα μετρα που παιρνουν σε αλλα μαγαζια..ουτε μασκες ουτε αποστασεις γινεται ασε τα ραντεβου ειναι το τελευταιο.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Άνοιξα το σκορ στη μετά κορωνοιο εποχή με 20 χρόνο Ρωσοφωνο μοντελε πιπινι.
Πέρασα μια ωρίτσα super.

Άκουσα ότι η Φυλής ανοίγει στις 29 Μαϊου.
εγω ρώτησα ιδιοκτήτρια 2 οίκων επαρχιακων που έχει χθες και τις λεω ποτε ανοίγετε μου λεει σύντομα δεν μου είπε ημερομηνία μιας και περιμένουν το οκ απο το σωματειο.
Μου ειπε να την ρωτησω μετα τις 20 Μαιου που θα ξερει καλύτερα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.966
Πόντοι
3.346
16 ξεκινά η Γερμανία θα χούμε τουλάχιστον οβερ στο ξανθό;
Δυσκολα..παιζε αντερ για αρχη και βλεπουμε πως θα παει.
Αν μου βγαλουν πρωτη αγωνιστικη μετα απο τριμηνη σχεδον αποχη οβερακια.. κατι δεν παει καλα, στημενα μαλλον  :grin:

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Σε ενημερώνω ότι θα βρω ποιός είσαι ( έχω τον τρόπο) και θα έρθω να μου τα πεις από κοντά, μετά όμως μην κλαίς και ζητάς την μαμά σου
και αν μενει Αλεξανδρούπολη  θα φτάσεις μέχρι εκεί για να τον δείρεις?

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Δυσκολα..παιζε αντερ για αρχη και βλεπουμε πως θα παει.
Αν μου βγαλουν πρωτη αγωνιστικη μετα απο τριμηνη σχεδον αποχη οβερακια.. κατι δεν παει καλα, στημενα μαλλον  :grin:
το μόνο άθλημα που στήνεται και δεν χαλάει κανέναν

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.966
Πόντοι
3.346
το μόνο άθλημα που στήνεται και δεν χαλάει κανέναν
Κανονικα δεν πρεπει να ασχολουμαστε με το στησιμο που πεφτει η να παιζουμε για το χαβαλε μας κανα ευρω και να βλεπεις με περισσοτερο ενδιαφερον τον αγωνα που στοιχηματισες.Δεν προκειται να βγεις κερδισμενος ποτε να ξερεις.
Εμεις βρηκαμε εναν τροπο να μην χανουμε..αλλα μας πηραν γρηγορα χαμπαρι και μας κλεινουν σε ολες τις εταιριες..εγω αν το συνεχιζα, τωρα μονο στον οπαπ θα μπορουσα να επαιζα.Με εχουν κλεισει σχεδον πααντου σε νομιμες εταιριες στο ιντερνετ.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Κανονικα δεν πρεπει να ασχολουμαστε με το στησιμο που πεφτει η να παιζουμε για το χαβαλε μας κανα ευρω και να βλεπεις με περισσοτερο ενδιαφερον τον αγωνα που στοιχηματισες.Δεν προκειται να βγεις κερδισμενος ποτε να ξερεις.
Εμεις βρηκαμε εναν τροπο να μην χανουμε..αλλα μας πηραν γρηγορα χαμπαρι και μας κλεινουν σε ολες τις εταιριες..εγω αν το συνεχιζα, τωρα μονο στον οπαπ θα μπορουσα να επαιζα.Με εχουν κλεισει σχεδον πααντου σε νομιμες εταιριες στο ιντερνετ.
[/quote χαμένος στο στοίχημα κερδισμένος στα φρούτα όποτε χ στον τζόγο σε γενικές γραμμές στα κορίτσια των οίκων τώρα είμαι αυτό που λέει και ο Αγγελάκας ο χαμένος τα παίρνει ολα

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.018
Πόντοι
96
εγω ρώτησα ιδιοκτήτρια 2 οίκων επαρχιακων που έχει χθες και τις λεω ποτε ανοίγετε μου λεει σύντομα δεν μου είπε ημερομηνία μιας και περιμένουν το οκ απο το σωματειο.
Μου ειπε να την ρωτησω μετα τις 20 Μαιου που θα ξερει καλύτερα.
το dreamgirls ανακοινωσε το ανοιγμα 29 Μαιου/.6308 απαντηση

Petros123z

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Like
136
Πόντοι
1
Και αναρωτιόμουν δεν θα εμφανιστεί δεύτερος κρετίνος να στηρίξει τον πρώτο;(ως γνωστόν οι ηλίθιοι πάνε δύο δύο σαν τους Χιώτες). Που είσαι μπαγλαμά; Ελα με την όπισθεν ολοταχώς
Ζητάω συγνώμη αν σε προσέβαλα με τα απρεπή και υποτιμητικά σχόλια μου citizen, το συμβάν θεωρείται λήξαν από μέρους μου και ελπίζω και από εσένα

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Ζητάω συγνώμη αν σε προσέβαλα με τα απρεπή και υποτιμητικά σχόλια μου citizen, το συμβάν θεωρείται λήξαν από μέρους μου και ελπίζω και από εσένα
Δεκτή η συγγνώμη σου και πάμε παρακάτω

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πως γίνετε αυτό ρε τυπε αφού η ξαδερφη μου που πάει χορευτικό τους ειδοποίησαν ότι 25 Μάιου ξεκινάνε εως 20 άτομα όχι παραπάνω και φτιάχνουν τα τμήματα.
Γίνετε να ξεκινήσουν τα χορευτικά και τα γυμναστήρια να μεινουν κλειστα?

Πρόκειται για ενορχηστρωμενη επιθεση
κατά των ανδρικών δραστηριοτήτων.
Μαλιστα σε πολλα σάιτ επικρατει πολιτική ορθότητα και γυναικοκρατια. Το παίζουν όλοι καποτακηδες και φουλ στην υγεία.
Όταν όμως βρουν μουνί, τρέχουν
να το γαμησουν ακαποτα μαζί με τον κώλο
και το ψωλοχυμα λαρύγγι. Τότε λένε την αλήθεια. Το θέμα είναι όμως να το λένε πριν κι όχι να ξερογλυφουν γυναίκες μοντερατορες που πηδιουνται χασικλωμενες με ταγαρια στον ώμο και πλισέ φούστες.

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλά όλα τ΄άλλα, τα φωτάκια γιατι θα είναι κλειστά;
WTF, φαινεται πως πέρα από το 5G και τα φωτάκια των οίκων προκαλούν διασπορά το covid 19.
Που 'σαι ρε Λιακόπουλε!

Απλο. Αν ανοίξουν τα φωτάκια σημαίνει
ότι η κυβέρνηση αποδέχεται φανερά την επανέναρξη των μπουρδελων.
Αυτό δεν γίνεται να συμβεί διότι παραμονεύουν πολλοί για πολλά.
Όσο είναι σβηστα, η κυβέρνηση μπορεί
να κάνει την πάπια.
Με το που θα ανοίξουν φώτα, το επόμενο λεπτό ο καθένας θα κοιτάξει να επωφεληθεί γιατί δεν θα μπορούν να απαγορεύσουν τιποτα.
Κανε τις αναγωγές σου.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ας σταματήσουν οι τσακωμοί φίλοι του φόρουμ. Δεν εχουμε κάτι να χωρίσουμε.
Το θέμα ειναι να ανοίξουν τα μπουρδέλα για να ανοίξουν τα πάντα συν ότι μπορούμε να πηγαίνουμε οποιοι θελουμε, οπότε θελουμε, αν θέλουμε κι όσο θέλουμε.

Εύχομαι μάλιστα να έρθουν παρουσίες της προκοπής κι όχι του πεταμού με υπηρεσίες που να αξίζουν. Ξέρω ότι ακούγεται ανέκδοτο αυτό αλλά τζάμπα είναι η ευχη, οπότε ας την κάνω.

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Καλά ναι και από όταν ξεκίνησε η καραντίνα είχαμε δεκάδες καταγγελίες κάθε μέρα για ότι έβλεπε ο μέσος μαλακας Γιώτας Έλληνας.. άσε ρε φίλε και εσύ τώρα π θα ασχοληθούν με τα τσαρδια η κυβέρνηση ..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom