Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

loni

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλά όλα τ΄άλλα, τα φωτάκια γιατι θα είναι κλειστά;
WTF, φαινεται πως πέρα από το 5G και τα φωτάκια των οίκων προκαλούν διασπορά το covid 19.
Που 'σαι ρε Λιακόπουλε!
αυτο που εννουσε με τα φωτακια , δεν θα ειναι οπως ξεραμε ανοιχτο φως , μπαινουν μεσα 10 ατομα ταυτοχρονα .
για να μην υπαρχει συνωτισμος δεν θα υπαρχουν , και οποιος παει θα ειναι με ..ραντεβου .. ειδωμεν τι θα γινει τελικα , το θετικο ειναι οτι καποια στιγμη θα ανοιξουν !

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλά ναι και από όταν ξεκίνησε η καραντίνα είχαμε δεκάδες καταγγελίες κάθε μέρα για ότι έβλεπε ο μέσος μαλακας Γιώτας Έλληνας.. άσε ρε φίλε και εσύ τώρα π θα ασχοληθούν με τα τσαρδια η κυβέρνηση ..

Εγώ κι άλλοι 5.000.000 Έλληνες (τυχαίο νούμερο) θέλουμε να ανοίξουν τα μπουρδέλα με φωτάκια. Θελουμε την πιο κοντινή επαφή που υπαρχει να γινει πραγματικοτητα.
Με το που δουμε φωτάκια φυγαμε για ξενοδοχείο γαμιστρωνα, καφετερια, πισίνα, γυμναστήριο, μπουρδελα, στούντιο κτλ
ο καθένας όπου θέλει
και δεν θα υπάρχει περιορισμός σε απόσταση και μαλακιες. Αν έχουν αρχιδια ας μας περιορίσουν. Τόσο απλό είναι.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια εκτίμηση τα μπουρδέλα θα ανοίξουν πάλι σε λίγο καιρό όλα θα λειτουργήσουν όπως και πρώτα χωρίς καμία αλλαγή και αυτό αντικατοπτρίζει την εξέλιξη σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και της λειτουργίας του κράτους.
Φυσικά και δεν θα βγούμε πιο δυνατοί όπως θέλουν να προπαγανδίζουν οι κυβερνώντες φυσικά και το σύστημα υγείας δεν θα βελτιωθεί οποίος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα δεν θα έχει καμία ελπίδα για πρόσβαση σε πραγματική περίθαλψη.
Θα δείτε ότι σιγά σιγά θα επιστρέψουμε στην  γνωστή καθημερινότητά.
Οπότε υπομονή λίγες βδομάδες ίσως ακόμα για την επαναφορά στην πραγματικότητα προτιμώ αυτό τον όρο παρά τον δήθεν επικοινωνιακό <<κανονικότητα>>

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
αυτο που εννουσε με τα φωτακια , δεν θα ειναι οπως ξεραμε ανοιχτο φως , μπαινουν μεσα 10 ατομα ταυτοχρονα .
για να μην υπαρχει συνωτισμος δεν θα υπαρχουν , και οποιος παει θα ειναι με ..ραντεβου .. ειδωμεν τι θα γινει τελικα , το θετικο ειναι οτι καποια στιγμη θα ανοιξουν !
το θεμα είναι να ανοιξουν όλα τα υπολοιπα θα τα κανονισει ο χρονος και οι εξελιξεις.
ηδη υπαρχει στο μεταξι εντονη κινητικοτητα και ηταν λογικο να συμβει αυτό το φαινομενο,ηδη το περιμενα να σκαγε νωρίτερα.
δεν γινεται να ανοιγουν όλα και τα μπουρδελα στουντιο να παραμενουν κλειστα,

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
δεν σχολιάζω καθόλου... :S :S :S
τυπε τι να σχολιασεις εσυ?
εσυ ανηκεις στην κατηγορια των αντρων που είναι πυρφόροι και γκομενοβοσκοι.
οι γκομενες κατι τέτοιους ψαχνουν για να σας εχουν στο τσεπακι τους.
την μεση γυναικα την σημερον εποχη την εχει κακομαθει η μαμα της και οι 5 με 10 πρωην γκομενοι που ειχε.
βλεπω γυρω μου παντου νεα παληκαρια να γινονται χαλακι σε κάθε γκομενα επιπεδου μεταξουργιου και λεω από μεσα μου δεν γινεται να συμβαινει.
αυτοι οι αντρες ανηκουν στην κατηγορια των αντιμπουρδελιαριδων,οι συγκεκριμένοι γατζωνονται πανω στη γκομενα που θα τους κατσει και κανοντας της όλα τα χατηρια νομιζουν ότι θα την εχουν για παντα,ομως οι γκομενες τα αντιλαμβάνονται αλλιως τα πραγματα.
οι μεση γκομενα κανει σχεση με καποιον αγαπουλη για να οφεληθει αυτή,οπως πχ να τις παιρνει δωρα να τα πληρωνει όλα ο γκομενος,ταξιδια κλπ να μπει στο ματι της φιλης της που καταβαθος τη ζηλευει και υπαρχουν πολλοι λογοι που μια γκομενα δεσμευεται εκτος του ερωτα.
γενικα οι γκομενες βρίσκονται σε καλυτερη θεση στη κοινωνια από ότι ο αντρας.
μια γκομενα θα παει στο μπαρ και τουλάχιστον 3 ληγουρια θα την γυροφερουν επισης πολλες φορες το ποτο το βγαζει στο κερασμα καποιου υποψηφιου αγαπουλη.
ένα παλικαρι που θα παει στο μπαρ θα πρεπει να σπαταλισει χρονο ενεργεια ισως και χρημα για να μπορεσει να ρηξει καποια οπου οι πιθανότητες είναι κατω του 10%.
οι περισσοτεροι αγαπουληδες όμως αναζητουν άλλη οδο,κοιτουν μεσω παρεας η γνωστων να παιξουν μπαλα εκ του ασφαλους.
εφόσον ο αγαπουλης βρει γκομενα και δεσμευτεί θα γινει το χαλακι της για λογους επιβιώσης η γκομενα το αντιλαμβανετε και ξενερωνει όταν χειραγωγη τον γκομενο τηςε οποτε βαζει το ρανταρ για ανευρεση νεου γκομενου και μολις τον βρει πεταει τον πρωην σαν στημενη λεμονοκουπα.
αυτος μετα πεφτει σε μελαγχολια γιατι ξερει ότι θα δυσκολευτεί να βρει νεα συντροφο.
συμπερασμα ενας αντρας κανοντας σχεση με μια μεση γκομενα θα πρεπει να σπαταλησει,χρονο εποικοδομιτικο εκει που θα σπαταλαει χρονο με τη γκομενα για βολτες συναντήσεις με φιλικα ζευγάρια κλπ τη στιγμη που θα μπορουσε να κανει τοσα αλλα που τον ενδιαφερουν όπως πχ να παιξει μπαλα
επισης θα σπαταλαει χρημα μιας και αυτος είναι ο αντρας αυτος θα πληρωνει μονοπετρα λουλούδια κλπ.
ακομα θα σπαταλαει ενεργεια γιατι σιγουρα θα του τα πρηζει με οτιδήποτε και μην μπουμε στο σεναριο του γαμου και παιδιου.
όλα αυτά θα τα κανει ο τυπος για να πηδαει το ιδιο μουνι κάθε μερα και αν είναι καλο οκ αν είναι μαπα στην επιδοση?
ο αντιμπουρδελιαρης ουσιαστικα είναι καταρακτωμενος και βλέποντας γυρω του τυπους που τα γραφουν όλα και μπαινουν σορειδων στα τσαρδια και πηδανε κάθε φορα διαφορετικο μουνι η κανουν ότι τους κατεβει εκει μεσα αρχικα ο ιδιος αντιμπουρδελιαρης απογοητευεται και μετα του βγαινει ζηλια και εχθρα για τον τυπο που μπουκαρει στα τσαρδια.
ο αντιμπουρδελιαρης δεν εχει τα κοτσια να μπει σε μπουρδελο για πολλους λογους,κοινωνικο θεμα,τι θα πει ο άλλος αν τον δει να μπαινει,θα φοβατε μην κολλησει τιποτα,θα συχαινεται το ένα και το άλλο,θα κωλοσει που θα δει 3 ψωλαρεους στο σαλονι,δεν μπορει να κανει σεξ με μια που δεν γνωριζει και πολλοι αλλοι λογοι.
γι αυτο ολοι οι αντρες δεν είναι το ιδιο και ουτε ποτε θα γινουν.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
τυπε τι να σχολιασεις εσυ?
εσυ ανηκεις στην κατηγορια των αντρων που είναι πυρφόροι και γκομενοβοσκοι.
οι γκομενες κατι τέτοιους ψαχνουν για να σας εχουν στο τσεπακι τους.
την μεση γυναικα την σημερον εποχη την εχει κακομαθει η μαμα της και οι 5 με 10 πρωην γκομενοι που ειχε.
βλεπω γυρω μου παντου νεα παληκαρια να γινονται χαλακι σε κάθε γκομενα επιπεδου μεταξουργιου και λεω από μεσα μου δεν γινεται να συμβαινει.
αυτοι οι αντρες ανηκουν στην κατηγορια των αντιμπουρδελιαριδων,οι συγκεκριμένοι γατζωνονται πανω στη γκομενα που θα τους κατσει και κανοντας της όλα τα χατηρια νομιζουν ότι θα την εχουν για παντα,ομως οι γκομενες τα αντιλαμβάνονται αλλιως τα πραγματα.
οι μεση γκομενα κανει σχεση με καποιον αγαπουλη για να οφεληθει αυτή,οπως πχ να τις παιρνει δωρα να τα πληρωνει όλα ο γκομενος,ταξιδια κλπ να μπει στο ματι της φιλης της που καταβαθος τη ζηλευει και υπαρχουν πολλοι λογοι που μια γκομενα δεσμευεται εκτος του ερωτα.
γενικα οι γκομενες βρίσκονται σε καλυτερη θεση στη κοινωνια από ότι ο αντρας.
μια γκομενα θα παει στο μπαρ και τουλάχιστον 3 ληγουρια θα την γυροφερουν επισης πολλες φορες το ποτο το βγαζει στο κερασμα καποιου υποψηφιου αγαπουλη.
ένα παλικαρι που θα παει στο μπαρ θα πρεπει να σπαταλισει χρονο ενεργεια ισως και χρημα για να μπορεσει να ρηξει καποια οπου οι πιθανότητες είναι κατω του 10%.
οι περισσοτεροι αγαπουληδες όμως αναζητουν άλλη οδο,κοιτουν μεσω παρεας η γνωστων να παιξουν μπαλα εκ του ασφαλους.
εφόσον ο αγαπουλης βρει γκομενα και δεσμευτεί θα γινει το χαλακι της για λογους επιβιώσης η γκομενα το αντιλαμβανετε και ξενερωνει όταν χειραγωγη τον γκομενο τηςε οποτε βαζει το ρανταρ για ανευρεση νεου γκομενου και μολις τον βρει πεταει τον πρωην σαν στημενη λεμονοκουπα.
αυτος μετα πεφτει σε μελαγχολια γιατι ξερει ότι θα δυσκολευτεί να βρει νεα συντροφο.
συμπερασμα ενας αντρας κανοντας σχεση με μια μεση γκομενα θα πρεπει να σπαταλησει,χρονο εποικοδομιτικο εκει που θα σπαταλαει χρονο με τη γκομενα για βολτες συναντήσεις με φιλικα ζευγάρια κλπ τη στιγμη που θα μπορουσε να κανει τοσα αλλα που τον ενδιαφερουν όπως πχ να παιξει μπαλα
επισης θα σπαταλαει χρημα μιας και αυτος είναι ο αντρας αυτος θα πληρωνει μονοπετρα λουλούδια κλπ.
ακομα θα σπαταλαει ενεργεια γιατι σιγουρα θα του τα πρηζει με οτιδήποτε και μην μπουμε στο σεναριο του γαμου και παιδιου.
όλα αυτά θα τα κανει ο τυπος για να πηδαει το ιδιο μουνι κάθε μερα και αν είναι καλο οκ αν είναι μαπα στην επιδοση?
ο αντιμπουρδελιαρης ουσιαστικα είναι καταρακτωμενος και βλέποντας γυρω του τυπους που τα γραφουν όλα και μπαινουν σορειδων στα τσαρδια και πηδανε κάθε φορα διαφορετικο μουνι η κανουν ότι τους κατεβει εκει μεσα αρχικα ο ιδιος αντιμπουρδελιαρης απογοητευεται και μετα του βγαινει ζηλια και εχθρα για τον τυπο που μπουκαρει στα τσαρδια.
ο αντιμπουρδελιαρης δεν εχει τα κοτσια να μπει σε μπουρδελο για πολλους λογους,κοινωνικο θεμα,τι θα πει ο άλλος αν τον δει να μπαινει,θα φοβατε μην κολλησει τιποτα,θα συχαινεται το ένα και το άλλο,θα κωλοσει που θα δει 3 ψωλαρεους στο σαλονι,δεν μπορει να κανει σεξ με μια που δεν γνωριζει και πολλοι αλλοι λογοι.
γι αυτο ολοι οι αντρες δεν είναι το ιδιο και ουτε ποτε θα γινουν.

Ξύπνησε ο Σαββίδης μέσα σου? :grin:

Έλα για πες μας τώρα, ποια σου έκανε κάποιο ή όλα τα παραπάνω? Έλα, μια παρέα είμαστε μωρέ, ασχέτως αν σε βρίζουμε επειδή είσαι ζαίος! :)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ξύπνησε ο Σαββίδης μέσα σου? :grin:

Έλα για πες μας τώρα, ποια σου έκανε κάποιο ή όλα τα παραπάνω? Έλα, μια παρέα είμαστε μωρέ, ασχέτως αν σε βρίζουμε επειδή είσαι ζαίος! :)
μπαρμπα καμια, όλα αυτά τα εχω βιωσει από φιλαράκια που ειχαν γκομενες.
ειχα και εγω γκομενες στο παρελθον αλλα δεν με μπορουσαν γιατι γκομενιζα.
ειχα γκομενα και μου ειπε να παω σπιτι της μια μερα και της ειπα σημερα εχω σκοπο να παω φυλης να πηδηξω και μουρλαθηκε,με χωρισε και μετα της ειχε μεινει κομπλεξ ότι δεν ηταν καλη στο κρεβατι και ενας φιλος μου την ηρεμησε και της ειπε ότι είμαι θαμώνας των τσαρδιων και εμαθα μετα πηγε και εκανε εξετασεις για ηπατιτιδα και χιβ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
μπαρμπα καμια, όλα αυτά τα εχω βιωσει από φιλαράκια που ειχαν γκομενες.
ειχα και εγω γκομενες στο παρελθον αλλα δεν με μπορουσαν γιατι γκομενιζα.
ειχα γκομενα και μου ειπε να παω σπιτι της μια μερα και της ειπα σημερα εχω σκοπο να παω φυλης να πηδηξω και μουρλαθηκε,με χωρισε και μετα της ειχε μεινει κομπλεξ ότι δεν ηταν καλη στο κρεβατι και ενας φιλος μου την ηρεμησε και της ειπε ότι είμαι θαμώνας των τσαρδιων και εμαθα μετα πηγε και εκανε εξετασεις για ηπατιτιδα και χιβ.

Η γυναίκα ρε δεν χρειάζεται να τα ξέρει όλα! :cheesy: Αν γκομενίζεις ούτως ή άλλως στ' αρχίδια σου. Τι πας και της το λες? Μάλλον έψαχνες αφορμή να την στείλεις (με το να την κάνεις να σε στείλει εκείνη!).

By the way... όχι "χιβ" ρε φίλε!!! HIV είναι γαμώ τον Πολάκη σου!!!!!! :cheesy:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Η γυναίκα ρε δεν χρειάζεται να τα ξέρει όλα! :cheesy: Αν γκομενίζεις ούτως ή άλλως στ' αρχίδια σου. Τι πας και της το λες? Μάλλον έψαχνες αφορμή να την στείλεις (με το να την κάνεις να σε στείλει εκείνη!).

By the way... όχι "χιβ" ρε φίλε!!! HIV είναι γαμώ τον Πολάκη σου!!!!!! :cheesy:
εγω μπαρμπαθωμα αυτή τη στιγμη απαξιω οποιαδήποτε γκομενα εκει εξω.
δεν θα κατσω να σπαταλησω χρονο ενεργεια και χρημα για καμια,τωρα αν ερθει καποια μονη της και μου ανοιξει τα ποδια χωρις δεσμεύσεις κλπ και χωρις γνωριμίες οκ.
αλλιως μονο αγοραίος ερωτας απλα και λιτα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
εγω μπαρμπαθωμα αυτή τη στιγμη απαξιω οποιαδήποτε γκομενα εκει εξω.
δεν θα κατσω να σπαταλησω χρονο ενεργεια και χρημα για καμια,τωρα αν ερθει καποια μονη της και μου ανοιξει τα ποδια χωρις δεσμεύσεις κλπ και χωρις γνωριμίες οκ.
αλλιως μονο αγοραίος ερωτας απλα και λιτα.

Aνέβαζε τότε καμιά κριτική ρε μουνί!!!!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Aνέβαζε τότε καμιά κριτική ρε μουνί!!!!
τι να πρωτοανεβασω σε μπαρμπαδι,ανεβασα πολύ λιγες για καποιους λογους που δεν μπορω να πω δημοσια,τωρα παλιες δεν θα ανεβασω μιας και η τελευταια φορα που πηγα σε οικο ηταν 4 μαρτιου.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
τι να πρωτοανεβασω σε μπαρμπαδι,ανεβασα πολύ λιγες για καποιους λογους που δεν μπορω να πω δημοσια,τωρα παλιες δεν θα ανεβασω μιας και η τελευταια φορα που πηγα σε οικο ηταν 4 μαρτιου.

Καλά με δουλεύεις ρε? Είσαι 2 χρόνια εδώ μέσα. Μέσα σε 2 χρόνια 6 φορές γάμησες? 3 το χρόνο? 1 το τετράμηνο?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλά με δουλεύεις ρε? Είσαι 2 χρόνια εδώ μέσα. Μέσα σε 2 χρόνια 6 φορές γάμησες? 3 το χρόνο? 1 το τετράμηνο?
δεν τις εχω γραψει τις περισσοτερες ρε μπαρμπαδι σου λεω.
εγω κάθε βδομαδα πηγαινα στα μαγαζια 4 φορες το μηνα χοντρικα 50 τον χρονο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
δεν τις εχω γραψει τις περισσοτερες ρε μπαρμπαδι σου λεω.
εγω κάθε βδομαδα πηγαινα στα μαγαζια 4 φορες το μηνα χοντρικα 50 τον χρονο.

1 φορά την εβδομάδα γαμάς ρε? Αυτό το κάνουν οι 60άρηδες!!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
παντα μια φορα διπλη για να μην ξεφυγω οικονομικα

Φιλαράκι... βρες γκόμενα... κι ας σου πρήζει λίγο τον πέουλα! Πόσο είσαι 25-28-30? Γάμα τώρα γιατί μετά και να θες δεν θα μπορείς!!!!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Φιλαράκι... βρες γκόμενα... κι ας σου πρήζει λίγο τον πέουλα! Πόσο είσαι 25-28-30? Γάμα τώρα γιατί μετά και να θες δεν θα μπορείς!!!!
να σπαταλησω χρονο χρημα και ενεργεια αποκλειεται.
τουλάχιστον στα μπουρδελα σπαταλαω μονο χρημα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
να σπαταλησω χρονο χρημα και ενεργεια αποκλειεται.
τουλάχιστον στα μπουρδελα σπαταλαω μονο χρημα.

Ε, τι να σου πω... και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο δεν γίνεται! Αν προτιμάς να γαμείς λιγότερο τότε ΟΚ, δεν έχω να σου πω κάτι!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom