Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Δεν μπορώ να καταλάβω, αφού από σήμερα ξέρουμε πότε θα ανοίξουν, γιατί δεν βγάζουν νόμο που να λέει κλειστά μέχρι 29/05. Αλλά στης 17/05 θα βγάλουν νόμο μέχρι 23/05 και στις 23/05 θα βγάλουν μέχρι 29/05.
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, αυτό ξέρω εγώ.

Έχουμε πει 1.000.000.000.000.000 φορές ότι το κοιτάνε μέρα-μέρα, βδομάδα-βδομάδα! Δηλαδή ΠΟΣΟ δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό! Γι' αυτό όταν αλλάζουν τα δεδομένα, αλλάζουν και οι ημερομηνίες.

Δεν εξηγείται αλλιώς, απλά το κάνεις επίτηδες μόνο και μόνο για την κόντρα!!! Όχι σε όλα!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν βλέπω να ανοίγουν ποτέ!!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ήταν ένα αθώο ψέμα με τρία θαυμαστικά επειδή ήθελα να πάρω παράθεση
ή απάντηση.
Ήξερα ότι μονο με καταστροφολογία
θα γινόταν. Σε ευχαριστώ.

;)

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Ήταν ένα αθώο ψέμα με τρία θαυμαστικά επειδή ήθελα να πάρω παράθεση
ή απάντηση.
Ήξερα ότι μονο με καταστροφολογία
θα γινόταν. Σε ευχαριστώ.

;)
Πολύ σωστό σε βρίσκω αλάνι μου

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Βολταρα κι εγώ στο Μεταξουργείο να δω
τι στον πουτσο γινεται. Δεν το γράφω στην ενημέρωση γιατί ενημερωση σημαίνει άλλο πραγμα που έχει σταματήσει προς το παρόν. Πήγα σε δύο μαγαζακια που δεν θα αναφέρω ούτε θα πω σε π.μ σεβόμενος το κρυφό
του πράγματος.  ;)
Και στα δύο υπήρχε μία ελαφριά αερινη συνάθροιση με νότες ενοχής
και παρακολούθησης.
Κλασσικές βουνισιες μαλακιες.  :S
Κατάφερα και είδα παρουσίες. Κουνησα το κεφάλι σαν να λέω γεια σας αλλά το γεια σας δεν το είπα. Είμαι και τουπετζης. Ως ιδεολόγος δεν μπορώ να περάσω τσεκ
για να γαμήσω (που δεν θα γαμαγα) μιας που πληρώνω. Τσεκ και πληρωμή δεν πάνε μαζί στο δικό μου μυαλό.
Τελοσπαντων, αν ανοίξουν θα ενημερωσω (στις επάλξεις μυστες μου) και ίσως ρίξω κανένα για να φαω την φόλα μου
αν κι έχω άλλες λυσεις.
Το λέω και κορδωνομαι πραγματικα με ότι είδα. Ρεπατζουδες τριτης διαλογής από πανερι. Τελοσπαντων, τι να λέμε τώρα;

:hi:

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Μέγα μύστη-χύστη τντ από τα συμφραζόμενα αντιλαμβάνομαι ότι αυτές που ξαλαφρώνουν τους συναγωνιστές είναι το ανφάν γκατέ των πορνών του Μεταξουργείου

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
tnt60 ..εξαρτάται που κατάφερες να μπεις, από ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα σου κατάφερες να μπεις στο στέκι που είναι οι μιλφ-γκιλφ σοβιετοφερμενες με τα παχακια τους ..αν πήγες όμως στο στέκι που όλες είναι από 20 μέχρι max 35 ετών τις αδικεις τις κοπέλες..απλα τα πράγματα..αν δεν άκουσες τα ονόματα  Ζωη Τερέζα Μπιανκα Ντάρια μπηκες σε λάθος μέρος.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616

Σκεφτομαι/υποθετω πως αν αρχίσουν καποια σπιτάκια να ανοιγουν στο κρυφο,  θα πέσει τρελό κάρφωμα από ανταγωνιστικές επιχειρήσεις.
Κάποια πράγματα είναι ευκόλως εννοούμενα.
Υπάρχει και άλλο θεματακι: πας στον οικο (μουλωχτά), πληρώνεις και ΤΣΟΥΠ σκάει η αστυνομία.
Τι πρόστιμο άραγε θα φάει ο οίκος και οι εργαζόμενες και τι ο πελάτης;
Γιατί εδώ σπάει καραΜπινα ο πελάτης, δεν είναι οπώς πριν, "πηγαίνετε κύριε, ο οικος έκλεισε".

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
tnt60 ..εξαρτάται που κατάφερες να μπεις, από ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα σου κατάφερες να μπεις στο στέκι που είναι οι μιλφ-γκιλφ σοβιετοφερμενες με τα παχακια τους ..αν πήγες όμως στο στέκι που όλες είναι από 20 μέχρι max 35 ετών τις αδικεις τις κοπέλες..απλα τα πράγματα..αν δεν άκουσες τα ονόματα  Ζωη Τερέζα Μπιανκα Ντάρια μπηκες σε λάθος μέρος.

Αγαπητέ φίλε και συνοδοιπορε στα στενά σοκάκια της ακολασίας, δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες η εξηγήσεις γιατι οι ιθύνοντες αποφάσισαν ότι όλα θα γινουν κρυφά.
Δεν φταιω εγώ.  ;)
Ωστόσο δεν έχω λόγο να αναλυσω, να σε διαψευσω ούτε όμως και να σε επιβεβαιώσω.
Αναμενουμε όλοι μαζί να ανοίξουν τα μπουρδέλα ο καθένας για τους δικους του λογους. Ως ολοκληρωμένος αναζητητής ηδονής δεν θα πω όχι στην ενημερωση για τις τρεις γλυκές συνοικιες της ηδονής.
Τώρα δεν μπορώ να γράψω τίποτα γιατί έχει σταματήσει η λειτουργία άρα και το θρεντ.
Ειμαι λίγο εγωιστακος.
Εύχομαι να περνάς καλά με ότι επιλέξεις.

Υ.Γ Νομίζω ότι η κάθετη οδος συμβολίζει οριακά την στυση εν αντίθεση με την παράλληλη που συμβολίζει την χαλάρωση.
Συμβολικό θα ελεγα.
Εξαρτάται βέβαια απο το πως κοιτάς
τους δρόμους. Τα λεμε.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μέγα μύστη-χύστη τντ από τα συμφραζόμενα αντιλαμβάνομαι ότι αυτές που ξαλαφρώνουν τους συναγωνιστές είναι το ανφάν γκατέ των πορνών του Μεταξουργείου

Πάω βόλτα. Τι να κάνω ο ταλαιπωρος;
πήρα τους δρόμους μύστη μου.

:grin:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Ξεροχύνω με μύστη συνοδοιπορο συνταξιδευτή συμπολεμιστη χυστη μπηχτη ακούραστο σκουιρτακια και επιφανή ζουμεροκωλολατρη ασσλακτα!

:rockon:
Ωωωω πέσαμε σε πολύ γνωστό μύστη!Χαχαχαχα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Συζητήσεις με "αν" και "καλό είναι" δεν γίνονται. Δηλαδή θα έχουμε διακριτική ευχερεια στα μπουρδέλα ενώ στα άλλα στεγνούς νόμους;
ποιους στεγμους νομους αφου πουτανα τα κανουν όλα.
σκοπος είναι να ανοιξουν ολες οι επιχειρήσεις είναι αδικο καποιοι να δουλευουν και καποιοι να κάθονται,αυτο λεγεται εργασιακος ρατσισμος και δεν μπορει να γινει αν θες να λεγεσαι δημοκρατικη χωρα.

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Μπαρούφες λέτε όλοι σας με τους υποτιθέμενους οίκους που
έχουν ανοίξει στα μουλωχτά στο μετάξι. Το πιο πιθανό
να έχουν κλείσει οριστικά κάποιοι και να νοικιάστηκαν σε πακιστανούς βούλγαρους ρουμάνους κλπ γι αυτό και η κίνηση που βλέπουμε. Κανένας δεν έχει ανοίξει! Όποιος μπορεί να με διαψεύσει ας το κάνει με αποδεικτικά στοιχεία όχι με ισχυρισμούς του κώλου και ψευτοπεριγραφές από βόλτες σας.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Αγαπητέ φίλε και συνοδοιπορε στα στενά σοκάκια της ακολασίας, δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες η εξηγήσεις γιατι οι ιθύνοντες αποφάσισαν ότι όλα θα γινουν κρυφά.
Δεν φταιω εγώ.  ;)
Ωστόσο δεν έχω λόγο να αναλυσω, να σε διαψευσω ούτε όμως και να σε επιβεβαιώσω.
Αναμενουμε όλοι μαζί να ανοίξουν τα μπουρδέλα ο καθένας για τους δικους του λογους. Ως ολοκληρωμένος αναζητητής ηδονής δεν θα πω όχι στην ενημερωση για τις τρεις γλυκές συνοικιες της ηδονής.
Τώρα δεν μπορώ να γράψω τίποτα γιατί έχει σταματήσει η λειτουργία άρα και το θρεντ.
Ειμαι λίγο εγωιστακος.
Εύχομαι να περνάς καλά με ότι επιλέξεις.

Υ.Γ Νομίζω ότι η κάθετη οδος συμβολίζει οριακά την στυση εν αντίθεση με την παράλληλη που συμβολίζει την χαλάρωση.
Συμβολικό θα ελεγα.
Εξαρτάται βέβαια απο το πως κοιτάς
τους δρόμους. Τα λεμε.

Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος ο Μέγας;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
kostasfrg Φίλε δεν θα κάτσουμε να σε πείσουμε, ήμουν από τους πρώτους εδώ που το επιβεβαίωσα και επίσης έκανα το καλό να δώσω συμβουλές πολλές φορές για το πως πρέπει να κινηθείτε ..και πες ότι λέω εγώ ψέμματα ωραια; εδω βγήκε ο nsmirni76 o άνθρωπος εγγύηση εδώ μέσα μετά από κάποιες μέρες και το επιβεβαίωσε ..ολοι λέμε ψέμματα λοιπόν έτσι για την ίντριγκα μωρέ για να νευριάσετε..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
στην σημερινη κοινωνια η θεση της γυναικας είναι πολύ ευνοικη.
μια γυναικα που εμφανησιακα είναι 8αρα τις περισσοτερες φορες περιστοιχίζετε από ληγουρια,οπως στην δουλεια,στον δρομο,στο συνεργειο παντου.
αυτή η γυναικα αποκταει αυτοπεποιθηση και γινεται ολο και ποιο απαιτητικη με αποτέλεσμα η πλειοψηφια των ληγουριδων να τρωει ακυρο.
αυτή η γκομενα γεματη αυτοπεποιθηση και τουπε ουσιαστικα διασκεδαζει βλέποντας αντρακια της σειρας να ξερογλείφονται.
αυτή η 8αρα γκομενα βαση της εμφανισης της θα αποκατασταθεί επαγγελματικα οικονομικα κοινωνικα ενώ ενας αντρας στη θεση της αν δεν μοχθησει θα πεθανει στη ψαθα.
τα ληγουρια αυτά σαν τον τζον τον μπαρμπα κλπ είναι ικανα να κανουν τα παντα για να την εχουν γκομενα και να τους κατσει.
να χαλασουν λεφτα πολλα,να σπαταλάνε χρονο μαζι της στο να τη ψηνουν,να τους γαμαει τη ψυχολογια με τις υστεριες της η με σκωτσέζικα ντους,αντρακια καταρακτωμενα με λιγα λογια.
όταν τελικα η γκομενα δεν τους κατσει από πισω της παντα θα βγαλουν το γαμησι που δεν εκαναν βριζοντας,αν τους κατσει θα γινουν οι μεγαλύτεροι αγαπουληδες και θα κανουν τη φωτογραφια της εικονισμα να την προσκυνάνε γονατιστοι και είναι ικανοι να προδωσουν φιλους οικογενεια συγγενείς για παρτι της.
όλα αυτά τα φαινομενα γινονται γιατι είναι μουνοδουλοι,γαλουχηθηκαν από μωρα στη κουνια ότι το σωστο είναι όταν μεγαλωσουν να βρουν μια κοπελα να παντρευτουν,με αυτό το προτυπο και με τα τωρινα δεδομενα καταντησαν να γινουν καληνυχτακιδες.

ο λογος που δεν πανε στα μπουρδελα είναι γιατι είναι τσιγγουνιδες,κομπλεξικοι ειτε με τα βρωμικα σεντονια η οτιδήποτε αλλο,φοβικοι μην κολλησουν τιποτα,φοβουνται μην του δει κανενας και τους χαλασει το κοινωνικο στατους συν ότι ορισμένοι είναι ρομαντικοι και θελουν να ζησουν τον ερωτα.
εδώ αντμπουρδελιαριδες μου ειπαν υπερ με τις γκομενες είναι ότι γαμανε ακαποτα,κλαιν και με πουτανα πηδας ,εγω φοβαμε περισσοτερο τις εξω γκομενες,και επισης ότι γαμανε συνεχεια,σιγα τα ωα εμεις οι μπουρδελιαριδες γαμαμε πολύ περισσοτερο από αυτους.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom