ntinosam
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 31
- Like
- 6.032
- Πόντοι
- 11.005
Αν τις επόμενες μέρες έχουμε αύξηση των κρουσμάτων η ημερομηνία θα αλλάξει.
Να ένας λόγος που γίνονται ελάχιστα τεστ.
Για να μην αυξηθούν τα κρούσματα.
Αν τις επόμενες μέρες έχουμε αύξηση των κρουσμάτων η ημερομηνία θα αλλάξει.
Δεν μπορώ να καταλάβω, αφού από σήμερα ξέρουμε πότε θα ανοίξουν, γιατί δεν βγάζουν νόμο που να λέει κλειστά μέχρι 29/05. Αλλά στης 17/05 θα βγάλουν νόμο μέχρι 23/05 και στις 23/05 θα βγάλουν μέχρι 29/05.
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, αυτό ξέρω εγώ.
Πολύ σωστό σε βρίσκω αλάνι μουΉταν ένα αθώο ψέμα με τρία θαυμαστικά επειδή ήθελα να πάρω παράθεση
ή απάντηση.
Ήξερα ότι μονο με καταστροφολογία
θα γινόταν. Σε ευχαριστώ.
;)
Πολύ σωστό σε βρίσκω αλάνι μου
tnt60 ..εξαρτάται που κατάφερες να μπεις, από ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα σου κατάφερες να μπεις στο στέκι που είναι οι μιλφ-γκιλφ σοβιετοφερμενες με τα παχακια τους ..αν πήγες όμως στο στέκι που όλες είναι από 20 μέχρι max 35 ετών τις αδικεις τις κοπέλες..απλα τα πράγματα..αν δεν άκουσες τα ονόματα Ζωη Τερέζα Μπιανκα Ντάρια μπηκες σε λάθος μέρος.
Μέγα μύστη-χύστη τντ από τα συμφραζόμενα αντιλαμβάνομαι ότι αυτές που ξαλαφρώνουν τους συναγωνιστές είναι το ανφάν γκατέ των πορνών του Μεταξουργείου
Ωωωω πέσαμε σε πολύ γνωστό μύστη!ΧαχαχαχαΞεροχύνω με μύστη συνοδοιπορο συνταξιδευτή συμπολεμιστη χυστη μπηχτη ακούραστο σκουιρτακια και επιφανή ζουμεροκωλολατρη ασσλακτα!
ποιους στεγμους νομους αφου πουτανα τα κανουν όλα.Συζητήσεις με "αν" και "καλό είναι" δεν γίνονται. Δηλαδή θα έχουμε διακριτική ευχερεια στα μπουρδέλα ενώ στα άλλα στεγνούς νόμους;
Αγαπητέ φίλε και συνοδοιπορε στα στενά σοκάκια της ακολασίας, δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες η εξηγήσεις γιατι οι ιθύνοντες αποφάσισαν ότι όλα θα γινουν κρυφά.
Δεν φταιω εγώ. ;)
Ωστόσο δεν έχω λόγο να αναλυσω, να σε διαψευσω ούτε όμως και να σε επιβεβαιώσω.
Αναμενουμε όλοι μαζί να ανοίξουν τα μπουρδέλα ο καθένας για τους δικους του λογους. Ως ολοκληρωμένος αναζητητής ηδονής δεν θα πω όχι στην ενημερωση για τις τρεις γλυκές συνοικιες της ηδονής.
Τώρα δεν μπορώ να γράψω τίποτα γιατί έχει σταματήσει η λειτουργία άρα και το θρεντ.
Ειμαι λίγο εγωιστακος.
Εύχομαι να περνάς καλά με ότι επιλέξεις.
Υ.Γ Νομίζω ότι η κάθετη οδος συμβολίζει οριακά την στυση εν αντίθεση με την παράλληλη που συμβολίζει την χαλάρωση.
Συμβολικό θα ελεγα.
Εξαρτάται βέβαια απο το πως κοιτάς
τους δρόμους. Τα λεμε.