Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.965
Πόντοι
3.346
εδώ αντμπουρδελιαριδες μου ειπαν υπερ με τις γκομενες είναι ότι γαμανε ακαποτα,κλαιν και με πουτανα πηδας ,εγω φοβαμε περισσοτερο τις εξω γκομενες,και επισης ότι γαμανε συνεχεια,σιγα τα ωα εμεις οι μπουρδελιαριδες γαμαμε πολύ περισσοτερο από αυτους.
Tυπε εσυ που γαμας ακαποτα πουτανες, εξετασεις εχεις κανει καμια φορα;
Γιατι εγω κατι κολλησα απο γυμνη πιπα ιεροδουλης και απο τοτε τα εκοψα..ενω τοσα χρονια πιπες, γαμησια χωρις με γκομενες και ποτε δεν κολλησα κατι..παντα κανω στο εξαμηνο περιπου εξετασεις.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Άσχετο (σχετικό)

Εδώ εμεις λέμε άντε να δουμε τι θα γινει, νευριάζουμε με όσους πάνε πλατείες, δεν κρατάνε αποστασεις κτλ, είδατε φαντάζομαι τι έγινε στη Γερμανία χθες Κυριακη.
Δηλαδή, τώρα τι κανουμε; Προκειται για συνωμοσία; Λάθος πολιτική; Θέλουν να βγάλουν λεφτά από το εμβόλιο/τα πτωματά μας; Και οι διαδηλωτές δηλαδή τι προτεινουν;
Η ΖΗΜΙΑ ΕΓΙΝΕ, οι αποφάσεις παρθήκαν, έχουμε παγκοσμιο lockdown απο το οποίο βγαίνουμε σιγά σιγά, ΤΩΡΑ είναι το θέμα τι γίνεται.
Διαδήλωση να έκαναν όταν επιβλήθηκε η καραντίνα όχι τώρα που τελειώνει.
Γνωμη μου, βέβαια - πάρτε βιντεο

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Μπαρούφες λέτε όλοι σας με τους υποτιθέμενους οίκους που
έχουν ανοίξει στα μουλωχτά στο μετάξι. Το πιο πιθανό
να έχουν κλείσει οριστικά κάποιοι και να νοικιάστηκαν σε πακιστανούς βούλγαρους ρουμάνους κλπ γι αυτό και η κίνηση που βλέπουμε. Κανένας δεν έχει ανοίξει! Όποιος μπορεί να με διαψεύσει ας το κάνει με αποδεικτικά στοιχεία όχι με ισχυρισμούς του κώλου και ψευτοπεριγραφές από βόλτες σας.

να έχουν κλείσει οριστικά κάποιοι και να νοικιάστηκαν σε πακιστανούς βούλγαρους ρουμάνους κλπ γι αυτό και η κίνηση που βλέπουμε. Κανένας δεν έχει ανοίξει! Όποιος μπορεί να με διαψεύσει ας το κάνει με αποδεικτικά στοιχεία όχι με ισχυρισμούς του κώλου και ψευτοπεριγραφές από βόλτες σας.

Επιβεβαιώνω tony xx...στο μετάξι λειτουργούν δειλά δειλά οίκοι....ο γνήσιος μπουρδελιάρης κάνει την έρευνα του και Βρισκει...σήμερα γάμησα στανταρακι από μετάξι.....είχα και γω αμφιβολίες... λόγω πολλών τσαρκων και δεν έβρισκα τίποτα..σήμερα όμως τελείωσε αυτό...οπότε επιβεβαιώνω και γω με τη σειρά μου τον χυστη tony.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.983
Πόντοι
1.686
Επιβεβαιώνω tony xx...στο μετάξι λειτουργούν δειλά δειλά οίκοι....ο γνήσιος μπουρδελιάρης κάνει την έρευνα του και Βρισκει...σήμερα γάμησα στανταρακι από μετάξι.....είχα και γω αμφιβολίες... λόγω πολλών τσαρκων και δεν έβρισκα τίποτα..σήμερα όμως τελείωσε αυτό...οπότε επιβεβαιώνω και γω με τη σειρά μου τον χυστη tony.

Είσαι  τυχερός !

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
παλιομουτρα τ λεει ρει παιζει καμια φολια?

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
στην σημερινη κοινωνια η θεση της γυναικας είναι πολύ ευνοικη.
μια γυναικα που εμφανησιακα είναι 8αρα τις περισσοτερες φορες περιστοιχίζετε από ληγουρια,οπως στην δουλεια,στον δρομο,στο συνεργειο παντου.
αυτή η γυναικα αποκταει αυτοπεποιθηση και γινεται ολο και ποιο απαιτητικη με αποτέλεσμα η πλειοψηφια των ληγουριδων να τρωει ακυρο.
αυτή η γκομενα γεματη αυτοπεποιθηση και τουπε ουσιαστικα διασκεδαζει βλέποντας αντρακια της σειρας να ξερογλείφονται.
αυτή η 8αρα γκομενα βαση της εμφανισης της θα αποκατασταθεί επαγγελματικα οικονομικα κοινωνικα ενώ ενας αντρας στη θεση της αν δεν μοχθησει θα πεθανει στη ψαθα.
τα ληγουρια αυτά σαν τον τζον τον μπαρμπα κλπ είναι ικανα να κανουν τα παντα για να την εχουν γκομενα και να τους κατσει.
να χαλασουν λεφτα πολλα,να σπαταλάνε χρονο μαζι της στο να τη ψηνουν,να τους γαμαει τη ψυχολογια με τις υστεριες της η με σκωτσέζικα ντους,αντρακια καταρακτωμενα με λιγα λογια.
όταν τελικα η γκομενα δεν τους κατσει από πισω της παντα θα βγαλουν το γαμησι που δεν εκαναν βριζοντας,αν τους κατσει θα γινουν οι μεγαλύτεροι αγαπουληδες και θα κανουν τη φωτογραφια της εικονισμα να την προσκυνάνε γονατιστοι και είναι ικανοι να προδωσουν φιλους οικογενεια συγγενείς για παρτι της.
όλα αυτά τα φαινομενα γινονται γιατι είναι μουνοδουλοι,γαλουχηθηκαν από μωρα στη κουνια ότι το σωστο είναι όταν μεγαλωσουν να βρουν μια κοπελα να παντρευτουν,με αυτό το προτυπο και με τα τωρινα δεδομενα καταντησαν να γινουν καληνυχτακιδες.

ο λογος που δεν πανε στα μπουρδελα είναι γιατι είναι τσιγγουνιδες,κομπλεξικοι ειτε με τα βρωμικα σεντονια η οτιδήποτε αλλο,φοβικοι μην κολλησουν τιποτα,φοβουνται μην του δει κανενας και τους χαλασει το κοινωνικο στατους συν ότι ορισμένοι είναι ρομαντικοι και θελουν να ζησουν τον ερωτα.
εδώ αντμπουρδελιαριδες μου ειπαν υπερ με τις γκομενες είναι ότι γαμανε ακαποτα,κλαιν και με πουτανα πηδας ,εγω φοβαμε περισσοτερο τις εξω γκομενες,και επισης ότι γαμανε συνεχεια,σιγα τα ωα εμεις οι μπουρδελιαριδες γαμαμε πολύ περισσοτερο από αυτους.
Επαναλαμβάνεσαι και αυτό εκτός από το ότι κουράζει δείχνει και κάποιου είδους εμμονή-νευρώση. Κάνε ότι γουστάρεις και μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι εσύ έχεις λύσει τα προβλήματα των σχέσεων μεταξύ γυναικών και ανδρών με την μέθοδο πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι.
Είσαι απλά μισογύνης, συμπλεγματικός και φυγόπονος.
Το χειρότερο είναι ότι οι πόρνες που πληρώνεις και τάχα μου σε σέβονται και σου δίνουν ηδονή στην πραγματικότητα σε χλευάζουν και σε θεωρούν ναυάγιο λόγω της καταφυγής σου σε αυτές.
Έχω γράψει και παλαιότερα ότι ειδικά οι λαϊκές πόρνες λόγω της καταγωγής και της ανατροφής τους έχουν την χειρότερη γνώμη για τους άντρες-πελάτες τους και θεωρούν τους περισσότερους εξ αυτών ζώα και ανάξιους να φέρουν τον τίτλο του άντρα.
Η πορνική κατάσταση στο μυαλό τους είναι ένα είδος τιμωρίας και όσοι εμπλέκονται σε αυτό αποτελούν μέρος της με ότι αυτό συνεπάγεται

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μούτρο οι φωλιές πλέον εξελίσσονται..ηδη ζεσταίνονται τα πρώτα αυγά από τις ρωσοφωνες πέρδικες μέσα για να αναγεννηθουν και άλλες φωλιές ..

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Tυπε εσυ που γαμας ακαποτα πουτανες, εξετασεις εχεις κανει καμια φορα;
Γιατι εγω κατι κολλησα απο γυμνη πιπα ιεροδουλης και απο τοτε τα εκοψα..ενω τοσα χρονια πιπες, γαμησια χωρις με γκομενες και ποτε δεν κολλησα κατι..παντα κανω στο εξαμηνο περιπου εξετασεις.
Εσυ ρε τυπε αν σε ακουμπησει η τανα με γυμνο μουνι το πουτσοκεφαλο προσεξε ακουμπησει οχι το βαλει μεσα θα νομιζεις οτι σε κολησε Aids Ηπατιτιδα συφιλη κονδυλωματα και ερπη ολα μαζι και μας λες οτι πριν εκανες ακαπωτα γαμησια με γκομενες που ειναι 10 φορες ποιο επικινδυνες στα ΣΜΝ γελανε και οι πετρες πραγματικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
Μούτρο οι φωλιές πλέον εξελίσσονται..ηδη ζεσταίνονται τα πρώτα αυγά από τις ρωσοφωνες πέρδικες μέσα για να αναγεννηθουν και άλλες φωλιές ..
τ νου σας μουτρα τ περησοτερα κρουσματα που εχουμε ειναι απο μεταναστες ..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
Εσυ ρε τυπε αν σε ακουμπησει η τανα με γυμνο μουνι το πουτσοκεφαλο προσεξε ακουμπησει οχι το βαλει μεσα θα νομιζεις οτι σε κολησε Aids Ηπατιτιδα συφιλη κονδυλωματα και ερπη ολα μαζι και μας λες οτι πριν εκανες ακαπωτα γαμησια με γκομενες που ειναι 10 φορες ποιο επικινδυνες στα ΣΜΝ γελανε και οι πετρες πραγματικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κ τα χαλικια μουτρο ότι ν ν

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
μια γυναικα που εμφανησιακα είναι 8αρα τις περισσοτερες φορες περιστοιχίζετε από ληγουρια,οπως στην δουλεια,στον δρομο,στο συνεργειο παντου.
αυτή η γυναικα αποκταει αυτοπεποιθηση και γινεται ολο και ποιο απαιτητικη με αποτέλεσμα η πλειοψηφια των ληγουριδων να τρωει ακυρο.
αυτή η γκομενα γεματη αυτοπεποιθηση και τουπε ουσιαστικα διασκεδαζει βλέποντας αντρακια της σειρας να ξερογλείφονται.
αυτή η 8αρα γκομενα βαση της εμφανισης της θα αποκατασταθεί επαγγελματικα οικονομικα κοινωνικα ενώ ενας αντρας στη θεση της αν δεν μοχθησει θα πεθανει στη ψαθα.
τα ληγουρια αυτά σαν τον τζον τον μπαρμπα κλπ είναι ικανα να κανουν τα παντα για να την εχουν γκομενα και να τους κατσει.
να χαλασουν λεφτα πολλα,να σπαταλάνε χρονο μαζι της στο να τη ψηνουν,να τους γαμαει τη ψυχολογια με τις υστεριες της η με σκωτσέζικα ντους,αντρακια καταρακτωμενα με λιγα λογια.
όταν τελικα η γκομενα δεν τους κατσει από πισω της παντα θα βγαλουν το γαμησι που δεν εκαναν βριζοντας,αν τους κατσει θα γινουν οι μεγαλύτεροι αγαπουληδες και θα κανουν τη φωτογραφια της εικονισμα να την προσκυνάνε γονατιστοι και είναι ικανοι να προδωσουν φιλους οικογενεια συγγενείς για παρτι της.
όλα αυτά τα φαινομενα γινονται γιατι είναι μουνοδουλοι,γαλουχηθηκαν από μωρα στη κουνια ότι το σωστο είναι όταν μεγαλωσουν να βρουν μια κοπελα να παντρευτουν,με αυτό το προτυπο και με τα τωρινα δεδομενα καταντησαν να γινουν καληνυχτακιδες.

ο λογος που δεν πανε στα μπουρδελα είναι γιατι είναι τσιγγουνιδες,κομπλεξικοι ειτε με τα βρωμικα σεντονια η οτιδήποτε αλλο,φοβικοι μην κολλησουν τιποτα,φοβουνται μην του δει κανενας και τους χαλασει το κοινωνικο στατους συν ότι ορισμένοι είναι ρομαντικοι και θελουν να ζησουν τον ερωτα.
ωραίος ζαν συμφωνώ μαζι σου.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μα τι λέει ο μύστης Ζαν Κλωντ; ο μόνος που μιλάει ξεκάθαρα (απλά ξεκάθαρα) υπέρ των γκομενων λόγω ακαποτου,ποιοτητας, διάρκειας κτλ, είμαι εγώ και δεν ειμαι αντιμπουρδελιαρης.
Φυσικά και θέλω να ανοίξουν τα μπουρδελα.
Είμαι τόσο εγωιστής που τα θέλω ανοικτά για να τα απσξιώνω οπότε θέλω.
Κλειστά πως να τα απαξιωσω;
Πέραν αυτού, μπορώ αν θέλω κι οπότε θέλω να ρίξω κανένα γαμήσι εκεί και με συμφέρει όπως κι όλους γιατί θα ανοίξουν αναγκαστικα τα πάντα. Π.χ ξενοδοχεια, καφετέριες, γυμναστήρια κτλ.
Έχω πολλούς λόγους υπέρ.
Επίσης ο Ζαν Κλωντ, λέει ότι φοβάται τις έξω γκομενες περισσότερο. Εγώ πάντως τόσα χρόνια που το ασκω το σπορ στα πάνω και στα κάτω μου, δεν επαθα ποτέ τίποτα.
Δεν ξέρω κανέναν να έχει παθει.
Το τι μουνοζουμα έχω απλώσει στον πουτσο μου, τι περιόδους και τι μερεντες δεν λέγεται. Και τώρα τα ίδια κάνω.
Δεν θα σταματησω ποτε γιατί με εκφράζει αυτή η ολοκληρωτική κατάκτηση.
Ποτέ δεν επαθα τίποτα. Με τις πουτανες πάλι στα φτωχά γαμησια που έχω ζήσει (αν εξαιρέσουμε λίγα εξαιρετικά) έχω τσιμπησει 2-3 ουριθριτιδες (από ακαποτα).
Ούτε από εκεί έχω πάθει τίποτα το σοβαρό λοιπον. Πιστεύω ότι απλά ήμουν τυχερός.
Μάλιστα πολλές φορες φοβόμουν αλλά αν είσαι ιδεολόγος όπως εγώ, βαρας γροθιά στο μαχαίρι και σπαει το μαχαιρι. Δηλαδή αν παθω κάτι από γκομενα θεωρώ ότι καλως γαμησα ακαποτα (στανταρ) και αφού
θεραπευτώ, θα κάνω πάλι τα ίδια και χειροτερα ενώ αν παθω κατι από ακαποτο (σπανίως συμβαίνει) με πουτανες, θα με κατηγόρησω ότι πήγα με γυναίκα υψηλου κινδυνου που πάει με πολλούς καθημερινα
και άρα κακως πήγα ακαποτα.
Ειναι θεμα αρχής.

:hi:

sly.

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2020
Like
37
Πόντοι
1
Ναι, γιατί τα πραγματικά 8αρια στην Ελλάδα σπανίζουν, και η νέα γενιά ασχολείται αποκλειστικά με ελλεεινίδες, χωρίς να βάζει στην ατζέντα του αλλοδαπές. Σίγουρα φταίει και η νοοτροπία: 1 κοπελίτσα, σπίτωμα, κουλούρα, παιδιά, ισόβιος στίβος μάχης.
Ενα 8αρι στην χώρα μας έχει μεγάλο εκτόπισμα, μόλις όμως αυτό το 8αρι βγει στο εξωτερικό αυτό το εκτόπισμα εξαφανίζεται.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Μα τι λέει ο μύστης Ζαν Κλωντ; ο μόνος που μιλάει ξεκάθαρα (απλά ξεκάθαρα) υπέρ των γκομενων λόγω ακαποτου,ποιοτητας, διάρκειας κτλ, είμαι εγώ και δεν ειμαι αντιμπουρδελιαρης.
Πέραν αυτού, μπορώ αν θέλω κι οπότε θέλω να ρίξω κανένα γαμήσι εκεί και με συμφέρει όπως κι όλους γιατί θα ανοίξουν αναγκαστικα τα πάντα. Π.χ ξενοδοχεια, καφετέριες, γυμναστήρια κτλ.
Έχω πολλούς λόγους υπέρ.
Επίσης ο Ζαν Κλωντ, λέει ότι φοβάται τις έξω γκομενες περισσότερο. Εγώ πάντως τόσα χρόνια που το ασκω το σπορ στα πάνω και στα κάτω μου, δεν επαθα ποτέ τίποτα.
Το τι μουνοζουμα έχω απλώσει στον πουτσο μου, τι περιόδους και τι μερεντες δεν λέγεται. Και τώρα τα ίδια κάνω.
Ποτέ δεν επαθα τίποτα. Με τις πουτανες πάλι στα φτωχά γαμησια που έχω ζήσει (αν εξαιρέσουμε λίγα εξαιρετικά) έχω τσιμπησει 2-3 ουριθριτιδες (από ακαποτα).
Ούτε από εκεί έχω πάθει τίποτα το σοβαρό λοιπον. Πιστεύω ότι απλά ήμουν τυχερός.
Μάλιστα πολλές φορες φοβόμουν αλλά αν είσαι ιδεολόγος όπως εγώ, βαρας γροθιά στο μαχαίρι και σπαει το μαχαιρι. Δηλαδή αν παθω κάτι από γκομενα θεωρώ ότι καλως γαμησα ακαποτα (στανταρ) και αφού
θεραπευτώ, θα κάνω πάλι τα ίδια και χειροτερα ενώ αν παθω κατι από ακαποτο (σπανίως συμβαίνει) με πουτανες, θα με κατηγόρησω ότι πήγα με γυναίκα υψηλου κινδυνου που πάει με πολλούς καθημερινα
Ειναι θεμα αρχής.

ουριθριτιδα μπορεί να παθεις αν κατεβάσεις και πέτρα απο τα νεφρα.
Εγω χρόνια στα μπουρδελα ποτε δεν κόλλησα κατι αν και πρόσεχα πάντα.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Ντέρμπι η ψηφοφορία οι μισοι λένε 1 Ιουνίου οι άλλοι 15 Ιουλίου.
Μεγάλο χρονικο διάστημα μεταξύ των δυο ημερομηνιών.
Να δουμε ποιοι θα επιβεβαιωθούν

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Έχω πολλούς λόγους υπέρ.
Ειναι θεμα αρχής.

ρε φίλε ο ζαν ειναι σκληροπυρινικος μπουρδελιαρης απαξιει τις γκομενες και κανει μονο  αγοραίο έρωτα και ακαποτα μερικές φορές.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ρε φίλε ο ζαν ειναι σκληροπυρινικος μπουρδελιαρης απαξιει τις γκομενες και κανει μονο  αγοραίο έρωτα και ακαποτα μερικές φορές.

Πολύ καλά κάνει αφού την βρίσκει έτσι.
Δεν γίνεται όμως να τα παρουσιάζει όπως θέλει για τους υπόλοιπους.
Έχουν κι οι άλλοι ιεραρχίες στην ζωή τους
που δεν τις παζαρεύουν.
Στο μονο που συμφωνώ με τον Ζαν ειναι ότι στιγματίζει την κατάντια των ανδρών με τις γκόμενες. Δεν τον είδα όμως να λεει για την κατάντια των μπουρδελιαρηδων με τις πουτανες. Εγώ ας πούμε πιστεύω και τονίζω ότι κι οι δύο πλευρές έχουν κατάντια. Απεχθανομαι την κατάντια και κοιτώ να υπερισχυω με κάθε τρόπο.
Κι εγώ έχω γνωμη λοιπόν.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ουριθριτιδα μπορεί να παθεις αν κατεβάσεις και πέτρα απο τα νεφρα.
Εγω χρόνια στα μπουρδελα ποτε δεν κόλλησα κατι αν και πρόσεχα πάντα.

Καλά δεν είναι τίποτα η ουριθριτιδα.
Της πλάκας πρόβλημα ήταν και ούτε με επηρέασε.
Που να δεις αλλοι τι έχουν πάθει.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Σου απάντησαν οι συνοδοιπόροι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πολύ καλά κάνει αφού την βρίσκει έτσι.
Δεν γίνεται όμως να τα παρουσιάζει όπως θέλει για τους υπόλοιπους.
Έχουν κι οι άλλοι ιεραρχίες στην ζωή τους
που δεν τις παζαρεύουν.
Στο μονο που συμφωνώ με τον Ζαν ειναι ότι στιγματίζει την κατάντια των ανδρών με τις γκόμενες. Δεν τον είδα όμως να λεει για την κατάντια των μπουρδελιαρηδων με τις πουτανες. Εγώ ας πούμε πιστεύω και τονίζω ότι κι οι δύο πλευρές έχουν κατάντια. Απεχθανομαι την κατάντια και κοιτώ να υπερισχυω με κάθε τρόπο.
Κι εγώ έχω γνωμη λοιπόν.
λοιπον θα αναφερθώ στους καψουρομπουρδελιαριδες όπως λες τντ.
εμεις οι μπουρδελιαριδες εχουμε υποκατηγορίες,ειναι αυτοι που πανε από αναγκη στα μπουρδελα γιατι δεν βρισκουν εξω,ειναι αυτοι που πανε να ξεδωσουν γιατι βαρεθηκαν με τη γκομενα/γυναικα τους,ειναι αυτοι που πανε να βγαλουν ανωμαλια την οποια εξω δεν μπορουν γιατι θα στιγματιστουν και τελος είναι αυτοι που πανε γιατι τους αρεσει η διαφορετικοτητα και η ποικιλια.
ολοι μπορει να καψουρευτουν με μια κοπελα γιατι πολλες φορες εκει μεσα στα δωματια μπορει να δημιουργηθεί χημεια.
η υποκατηγορια που πεφτει στην καψουρα με τις ιεροδουλες είναι η πρωτη που αναφερα αυτοι που δεν βρισκουν εξω και ψαχνουν αποκουμπι εκει.
αν τωρα η κοπελα τον μυριστεί λογικο είναι να τον εκμεταλλευτεί όπως η κάθε γυναικα,οι ιεροδουλες γυναικες είναι σαν ολες τις άλλες δεν διαφερουν πουθενα,απλα διαλεξαν αυτό το επαγγελμα για διαφορετικούς λογους η κάθε μια.
όπως αυτό τον τυπο θα μπορουσε να τον εκμεταλλευτεί μια γυναικα εξω ετσι μπορει και μια ιεροδουλη.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom