Μα τι λέει ο μύστης Ζαν Κλωντ; ο μόνος που μιλάει ξεκάθαρα (απλά ξεκάθαρα) υπέρ των γκομενων λόγω ακαποτου,ποιοτητας, διάρκειας κτλ, είμαι εγώ και δεν ειμαι αντιμπουρδελιαρης.
Φυσικά και θέλω να ανοίξουν τα μπουρδελα.
Είμαι τόσο εγωιστής που τα θέλω ανοικτά για να τα απσξιώνω οπότε θέλω.
Κλειστά πως να τα απαξιωσω;
Πέραν αυτού, μπορώ αν θέλω κι οπότε θέλω να ρίξω κανένα γαμήσι εκεί και με συμφέρει όπως κι όλους γιατί θα ανοίξουν αναγκαστικα τα πάντα. Π.χ ξενοδοχεια, καφετέριες, γυμναστήρια κτλ.
Έχω πολλούς λόγους υπέρ.
Επίσης ο Ζαν Κλωντ, λέει ότι φοβάται τις έξω γκομενες περισσότερο. Εγώ πάντως τόσα χρόνια που το ασκω το σπορ στα πάνω και στα κάτω μου, δεν επαθα ποτέ τίποτα.
Δεν ξέρω κανέναν να έχει παθει.
Το τι μουνοζουμα έχω απλώσει στον πουτσο μου, τι περιόδους και τι μερεντες δεν λέγεται. Και τώρα τα ίδια κάνω.
Δεν θα σταματησω ποτε γιατί με εκφράζει αυτή η ολοκληρωτική κατάκτηση.
Ποτέ δεν επαθα τίποτα. Με τις πουτανες πάλι στα φτωχά γαμησια που έχω ζήσει (αν εξαιρέσουμε λίγα εξαιρετικά) έχω τσιμπησει 2-3 ουριθριτιδες (από ακαποτα).
Ούτε από εκεί έχω πάθει τίποτα το σοβαρό λοιπον. Πιστεύω ότι απλά ήμουν τυχερός.
Μάλιστα πολλές φορες φοβόμουν αλλά αν είσαι ιδεολόγος όπως εγώ, βαρας γροθιά στο μαχαίρι και σπαει το μαχαιρι. Δηλαδή αν παθω κάτι από γκομενα θεωρώ ότι καλως γαμησα ακαποτα (στανταρ) και αφού
θεραπευτώ, θα κάνω πάλι τα ίδια και χειροτερα ενώ αν παθω κατι από ακαποτο (σπανίως συμβαίνει) με πουτανες, θα με κατηγόρησω ότι πήγα με γυναίκα υψηλου κινδυνου που πάει με πολλούς καθημερινα
και άρα κακως πήγα ακαποτα.
Ειναι θεμα αρχής.