You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 261K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
νομιζω πως στην νεβαδα ανοιξαν,κανουν θερμομετρηση στους πελατες και κάθε βδομαδα η κοπελες κανουν τεστ για κοβιντ.
επισης αποφευγουν τον συνωστισμο μιας και οι πελατες εκει εκτος του σεξ παιρνουσαν και ωρες με τις κοπελες στο μπαρ του σπιτιου η σε άλλες δραστηριότητες εντος του χωρου.
Οργανωμένοι μου φαίνονται εκεί.
Εδώ δηλαδή γιατί δεν φτιάχνουν μία σοβαρή εγκατασταση με παροχές;
Ούτε μία δεν υπάρχει!!!
Εγώ αν τα νομιμοποιήσουν, θα πάω να ανοιξω κάτι και στον πουτσο μου ολα.
Θα χαίρομαι κιόλας.
xoxlios
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
ματακιας(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2007
- Like
- 79
- Πόντοι
- 1
σχεδόν το 90% των αντρων εχει δωσει υπεραξια στο μουνι.
ενώ πριν αναφερθηκα για του αδεσμευτους που ψαχνουν εδώ και εκει τωρα θα αναφερθώ για τους παντρεμένους δεσμευμενους.
όταν ο αντρας επιτυχει τον στοχο του με λιγα λογια να βρει γυναικα και να ζησει τον ερωτα και το παθος παθαινει τα εξης τινα.
πρωτον λογο της μονογαμιας που επικρατει επι των πλείστων όχι ολων σταματάει να είναι κυνηγος,εχει βρει λιμανι σε εισαγωγικα.επισης αλλαζει ριζικα η ζωη του μοιραζετε πραγματα και παντα ενεργο ρολο στη ζωη και τις αποφασεις του θα εχει το ετερον ημιση,επισης αφήνονται οι περισσοτεροι βαρανε κιλα και γενικα εχοντας γκομενα /γυναικα ευνουχίζονται σε εισαγωγικα.
ο σχεσακιας /παντρεμένος θεωρει τον εαυτο του βολεμενο πια.
αυτά όλα καλα μεχρι εδώ αλλα το τραμπακουλο το παθαινουν μολις τους τη κανει η γκομενα/γυναικα.
σ αυτή τη φαση οι περισσοτεροι διαλυονται,δεν είναι ευκολο να εχεις φτασει 45 με πρυκοιλι να απεχεις χρονια από το αθλημα λεφτα να μην εχεις μιας και τον ετρωγαν οι υποχρεώσεις και να μεινει μπακουρι στην χειροτερη ηλικια.
εκει οι περισσοτεροι δυσκολεύονται μιας και οι επιλογες είναι λιγες.
με λιγα λογια το μεγαλυτερο θυμα σε μια σχεση/γαμο είναι ο αντρας.
οι γυναικες παντα θα εχουν να επιλεξουν αλλα ο αντρας ποτε.
για να λυθει το πρόβλημα αυτό και για να ισοφαρησει το γεγονος πρεπει το 90% των αντρων αυτων να απαξιωσουν εντελως τις γυναικες.
π.χ να ασχοληθουν μ αγοραιο ερωτα,με σαιμπερ σεξ και οτιδήποτε άλλο και να παψουν να είναι ληγουρια.
τοτε οι γκομενες αφηνιασμένες θα τρεχουν αυτές πισω από τους αντρες,ξερω αυτό που λεω είναι αδυνατον να γινει.
αλλα οσο υπαρχουν ληγουρια και καληνυχτακιδες οι γκομενες θα τους χορευουν στο ταψι.
αν τωρα κλεισουν τα μπουρδελα/στουντιο οριστικα το φαινομενο θα χειροτερεψει περισσοτερο,γιατι τουλάχιστον το 10% των αντρων εβρισκε εκει θαλπωρή τωρα ένα μεγαλο ποσοστο αυτων θα πρεπει να ακολουθησει την πορεια των αγαπουληδων και η προσφορα θα αυξηθεί στις γκομενες οποτε θα κλαψουνε μανουλες.
Προσωπικά δεν το βρίσκω κακό ένας άντρας να πάψει να είναι κυνηγός και να αποσυρθεί όπως λέμε. Είναι και αυτό μέρος της ζωής και του χρόνου που μας έχει δωθεί. Δίνει μεγάλη ψυχική ηρεμία όταν βρεις αυτό που θες. Αλλοίμονο αν σε όλη του τη ζωή κάποιος δεν νοικοκυρευτεί κάνει οικογένεια κλπ και δεν έχει ένα άνθρωπο να τον εμπιστευτε, να μοιραζεται τα συναισθήματα του και να πορεύτε μαζί του και να είναι ένας συνεχώς κινησιάκας χωρίς τελειωμό και με συμπτώματα ψύχωσης. Σαφώς δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες είτε αντρών είτε γυναικών, δεν είναι γενικός ο κανόνας.Υπάρχουν παθούντες στον τομέα των σχέσεων τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες. Γυναίκες που έδωσαν πολλά και δεν πήραν τίποτα και είναι επιφυλακτικές, το ίδιο και άντρες που έδωσαν όλη τους την συναισθηματική τους ύπαρξη και στο τέλος απογοητεύτηκαν και έχουν γίνει εξίσου επιφυλακτικοί. Αλλοι που ερωτεύτηκαν και τίναξαν τα πάντα στον αέρα και τα παίξαν τελείως, το θέμα είναι πολυποίκιλο. Όλα χρειάζονται ισοροπία και τύχη βέβαια. Στους άντρες υπάρχουν μαλθακούληδες που θα μπουν στο μουνί της γυναίκας τους ή της γκόμενας τους, είτε από έλλειψη δυναμισμού είτε γιατί το θέλουν οι ίδιοι. Αν η γυναίκα είναι πιο δυναμική και ασκεί επιροή πολλοί από αυτούς παύουν να έχουν προσωπική άποψη, στάση ζωής, χόμπυ, πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα να γίνουν μια σκιά όχι μόνο της γυναίκας αλλά του ίδιου τους ουσιαστικά του εαυτού τους. Μετά όντως αυτές από αυτή την κατάσταση αδυναμίας μπορει όντως να τους κερατώσουν η να γοητευτούν πολύ έντονα από κάτι δυνατό,( δεν ειναι απαραίτητο ότι θα τους χωρίσουν, καθώς πολλές γυναίκες θέλουν να είναι με κάποιον του χεριού τους).Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, μια γυναίκα χωρίς προσωπικότητα και χωρίς άποψη, πόσο γοητευτική μπορεί να είναι σε σχέση με μια άλλη, όσο και όμορφη να είναι, δεν μιλάμε να είναι ξερόλα αλλά να έχει μια βάση.Τώρα αν κάποιοι την πατάνε και μένουν μόνοι στα 45 όπως το παράδειγμα που αναφέρεις, η ζωή προχωράει, αλλοίμονο σε όποιον δεν έχει εμπειρίες. Κάποιος σοφος μου χε πει κάποτε, να αγαπάτε να μην καψουρεύεστε. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Η προσωπική μου άποψη, ίσως λίγο παλαιομοδίτικη κυρίως για τους άντρες που είναι κυνηγοί, είναι πως πρέπει κάποιος να ψάξει και να βρει την γυναίκα της ζωής του,τον πραγματικό του έρωτα και μετά να τον διεκδικήσει μέχρι τέλους και όχι να κάνει συνεχώς εφήμερες σχέσεις.
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Έκαστος εφ'ω ετάχθη. Το πρόβατο δεν γίνεται λύκος και το σπουργίτι αετός. Με την σκευή του ο καθένας πηγαίνει να συναντήσει το πεπρωμένο του συνήθως από τον δρόμο που διάλεξε για να το αποφύγει
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Όντως μπορεί κάποιος να αποσυρθεί οπως είπε κι ο ματακιας αν βαρεθεί ή δεν έχει κεφι. Φυσικά και μπορεί κάποιος να βρει μία γυναίκα που να την βρίσκουν σε πολλά και να αραξουν. Το θέμα είναι να κανουμε ότι μας εκφράζει.
Οι έννοιες του έρωτα και της αγάπης είναι λίγο μπερδεμένες όταν τους δίνουμε ορισμό. Νομίζω τελικά πως παίζει ρόλο σε τι φαση βρίσκεται κάποιος ή κάποια
και σε συνάρτηση με ότι βρει-ποθει, ξεκινάει να νιώθει.
Εγώ ας πούμε νιώθω κάθε φορά διαφορετικά με άλλη. Έτσι κι ο άλλος κόσμος.
Γιατι να βαπτισω τι νιωθω; Γαμιόμαστε, περνάμε ωραία κι ότι γίνει. Μπορεί να καταστραφούν όλα πριν γίνει σχέση ή και στις ιδιες τις σχέσεις. Σάμπως ελέγχονται; Πόση συζητηση και διάλογο να κάνει κανείς; αν είναι να κυλισει ομαλα μία φάση, θα κυλισει και καρπαζιες
να πέφτουν.
Οι σχέσεις ειναι βαθιές καταστάσεις και συνήθως οδηγούνται σε ρουτίνα.
Αν κάποιος το δέχεται αυτό, του καθεται εύκολα στο στομάχι και κουλαρει με ότι έχει. Ένας άλλος μπορεί να πει αμάν δεν την θέλω όπως την ήθελα αυτή και να μπει σε διαδικασία κριτικής. Ζυγιζοντας θετικά κι αρνητικα μαζί της μπορεί να την κρατήσει για παρέα ή να την στείλει κάδο. Ομοίως κι αυτή αλλά ποιος νοιάζεται για το πώς σκέφτονται αυτές αφού δεν μπορούμε να τις καταλαβουμε;
απλώς ακουμε τι λένε και μεταφραζουμε.
Δεν έχει νόημα ή ανάλυση.
Την κάνουμε από συνήθεια.
Άλλοι οταν βαριομαστε βρισκουμε γκομενες κάτι που αρκετοί κανουμε από μικροι γιατί έτσι την βρίσκουμε ή μας καλύπτει. Μπορεί όμως να κάτσουμε με μία επειδή που να τρεχουμε τώρα; είναι πολλά τα είδη που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Σημασία έχει να περνάμε ωραία έστω κι αν γυρίσουμε αναποδα το σύμπαν ή οδηγηθούμε σε πλήρη ηρεμία. Ο καθένας όπως την βρίσκει.
Κι εδώ που μιλάμε , μιλάμε όταν δεν έχουμε υποχρέωση ή διασκέδαση. Γινεται ένας διάλογος κι όποιος θέλει κρατά πράγματα ή τα απορρίπτει.
Δεν βγαίνει άκρη γιατί δεν τίθεται θέμα
να βγει άκρη. Αν εξαιρέσουμε ακραία φαινόμενα όλα τα άλλα είναι στην φυσιολογική ροη της ζωής.
Οι έννοιες του έρωτα και της αγάπης είναι λίγο μπερδεμένες όταν τους δίνουμε ορισμό. Νομίζω τελικά πως παίζει ρόλο σε τι φαση βρίσκεται κάποιος ή κάποια
και σε συνάρτηση με ότι βρει-ποθει, ξεκινάει να νιώθει.
Εγώ ας πούμε νιώθω κάθε φορά διαφορετικά με άλλη. Έτσι κι ο άλλος κόσμος.
Γιατι να βαπτισω τι νιωθω; Γαμιόμαστε, περνάμε ωραία κι ότι γίνει. Μπορεί να καταστραφούν όλα πριν γίνει σχέση ή και στις ιδιες τις σχέσεις. Σάμπως ελέγχονται; Πόση συζητηση και διάλογο να κάνει κανείς; αν είναι να κυλισει ομαλα μία φάση, θα κυλισει και καρπαζιες
να πέφτουν.
Οι σχέσεις ειναι βαθιές καταστάσεις και συνήθως οδηγούνται σε ρουτίνα.
Αν κάποιος το δέχεται αυτό, του καθεται εύκολα στο στομάχι και κουλαρει με ότι έχει. Ένας άλλος μπορεί να πει αμάν δεν την θέλω όπως την ήθελα αυτή και να μπει σε διαδικασία κριτικής. Ζυγιζοντας θετικά κι αρνητικα μαζί της μπορεί να την κρατήσει για παρέα ή να την στείλει κάδο. Ομοίως κι αυτή αλλά ποιος νοιάζεται για το πώς σκέφτονται αυτές αφού δεν μπορούμε να τις καταλαβουμε;
απλώς ακουμε τι λένε και μεταφραζουμε.
Δεν έχει νόημα ή ανάλυση.
Την κάνουμε από συνήθεια.
Άλλοι οταν βαριομαστε βρισκουμε γκομενες κάτι που αρκετοί κανουμε από μικροι γιατί έτσι την βρίσκουμε ή μας καλύπτει. Μπορεί όμως να κάτσουμε με μία επειδή που να τρεχουμε τώρα; είναι πολλά τα είδη που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Σημασία έχει να περνάμε ωραία έστω κι αν γυρίσουμε αναποδα το σύμπαν ή οδηγηθούμε σε πλήρη ηρεμία. Ο καθένας όπως την βρίσκει.
Κι εδώ που μιλάμε , μιλάμε όταν δεν έχουμε υποχρέωση ή διασκέδαση. Γινεται ένας διάλογος κι όποιος θέλει κρατά πράγματα ή τα απορρίπτει.
Δεν βγαίνει άκρη γιατί δεν τίθεται θέμα
να βγει άκρη. Αν εξαιρέσουμε ακραία φαινόμενα όλα τα άλλα είναι στην φυσιολογική ροη της ζωής.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Έκαστος εφ'ω ετάχθη. Το πρόβατο δεν γίνεται λύκος και το σπουργίτι αετός. Με την σκευή του ο καθένας πηγαίνει να συναντήσει το πεπρωμένο του συνήθως από τον δρόμο που διάλεξε για να το αποφύγει
Συναγωνιστη συμφωνώ μαζί σου.
Συμπληρωνω πως ότι βρέξει ας κατεβάσει.
Γιατί να προσπαθώ και να μην απολαμβανω μόνο; (ρητορικό)
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Είδα μια τσατσά του Μεταξουργείου που γνωριζόμαστε κ ξηγείται εντάξει. Μου είπε με ύφος απελπισίας: "5-10 Ιουνίου μου είπε το αφεντικό και αν. Θα δούμε". Και κάτι τέτοια.
Λοιπόν, λάθος πίστευα τόσον καιρό ότι ήξεραν κάτι παραπάνω οι άνθρωποι των οίκων. Δεύτερο λάθος επίσης που νόμιζα ότι με τον καιρό θα ξεκαθάριζαν τα πράγματα.
Γιατί το λέω: Γιατί αν υπήρχε υποψία ξεκαθαρίσματος δεν θα κυκλοφορούσαν 450 διαφορετικές ημερομηνίες (όπως και αυτή που αναφέρω)...
Μπερδεύουμε το "γνωρίζω" ή το "υπολογίζω" με το "θέλω" πολλοί.
Και έτσι αντί να μιλάει η λογική, μιλάει η επιθυμία.
Όνειρο θερινής νυκτός το 18 Μαΐου που έλεγα.
Αλλά τουλάχιστον δεν εισπράττω κάποια νέκρα ή σιωπή για το "τέλος των οίκων" όπως υποστηρίζουν κάποιοι.
Τα σέβη μου
Λοιπόν, λάθος πίστευα τόσον καιρό ότι ήξεραν κάτι παραπάνω οι άνθρωποι των οίκων. Δεύτερο λάθος επίσης που νόμιζα ότι με τον καιρό θα ξεκαθάριζαν τα πράγματα.
Γιατί το λέω: Γιατί αν υπήρχε υποψία ξεκαθαρίσματος δεν θα κυκλοφορούσαν 450 διαφορετικές ημερομηνίες (όπως και αυτή που αναφέρω)...
Μπερδεύουμε το "γνωρίζω" ή το "υπολογίζω" με το "θέλω" πολλοί.
Και έτσι αντί να μιλάει η λογική, μιλάει η επιθυμία.
Όνειρο θερινής νυκτός το 18 Μαΐου που έλεγα.
Αλλά τουλάχιστον δεν εισπράττω κάποια νέκρα ή σιωπή για το "τέλος των οίκων" όπως υποστηρίζουν κάποιοι.
Τα σέβη μου
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Προσωπικά δεν το βρίσκω κακό ένας άντρας να πάψει να είναι κυνηγός και να αποσυρθεί όπως λέμε. Είναι και αυτό μέρος της ζωής και του χρόνου που μας έχει δωθεί. Δίνει μεγάλη ψυχική ηρεμία όταν βρεις αυτό που θες. Αλλοίμονο αν σε όλη του τη ζωή κάποιος δεν νοικοκυρευτεί κάνει οικογένεια κλπ και δεν έχει ένα άνθρωπο να τον εμπιστευτε, να μοιραζεται τα συναισθήματα του και να πορεύτε μαζί του και να είναι ένας συνεχώς κινησιάκας χωρίς τελειωμό και με συμπτώματα ψύχωσης. Σαφώς δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες είτε αντρών είτε γυναικών, δεν είναι γενικός ο κανόνας.Υπάρχουν παθούντες στον τομέα των σχέσεων τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες. Γυναίκες που έδωσαν πολλά και δεν πήραν τίποτα και είναι επιφυλακτικές, το ίδιο και άντρες που έδωσαν όλη τους την συναισθηματική τους ύπαρξη και στο τέλος απογοητεύτηκαν και έχουν γίνει εξίσου επιφυλακτικοί. Αλλοι που ερωτεύτηκαν και τίναξαν τα πάντα στον αέρα και τα παίξαν τελείως, το θέμα είναι πολυποίκιλο. Όλα χρειάζονται ισοροπία και τύχη βέβαια. Στους άντρες υπάρχουν μαλθακούληδες που θα μπουν στο μουνί της γυναίκας τους ή της γκόμενας τους, είτε από έλλειψη δυναμισμού είτε γιατί το θέλουν οι ίδιοι. Αν η γυναίκα είναι πιο δυναμική και ασκεί επιροή πολλοί από αυτούς παύουν να έχουν προσωπική άποψη, στάση ζωής, χόμπυ, πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα να γίνουν μια σκιά όχι μόνο της γυναίκας αλλά του ίδιου τους ουσιαστικά του εαυτού τους. Μετά όντως αυτές από αυτή την κατάσταση αδυναμίας μπορει όντως να τους κερατώσουν η να γοητευτούν πολύ έντονα από κάτι δυνατό,( δεν ειναι απαραίτητο ότι θα τους χωρίσουν, καθώς πολλές γυναίκες θέλουν να είναι με κάποιον του χεριού τους).Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, μια γυναίκα χωρίς προσωπικότητα και χωρίς άποψη, πόσο γοητευτική μπορεί να είναι σε σχέση με μια άλλη, όσο και όμορφη να είναι, δεν μιλάμε να είναι ξερόλα αλλά να έχει μια βάση.Τώρα αν κάποιοι την πατάνε και μένουν μόνοι στα 45 όπως το παράδειγμα που αναφέρεις, η ζωή προχωράει, αλλοίμονο σε όποιον δεν έχει εμπειρίες. Κάποιος σοφος μου χε πει κάποτε, να αγαπάτε να μην καψουρεύεστε. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Η προσωπική μου άποψη, ίσως λίγο παλαιομοδίτικη κυρίως για τους άντρες που είναι κυνηγοί, είναι πως πρέπει κάποιος να ψάξει και να βρει την γυναίκα της ζωής του,τον πραγματικό του έρωτα και μετά να τον διεκδικήσει μέχρι τέλους και όχι να κάνει συνεχώς εφήμερες σχέσεις.
Ναι σε όλα
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
εγω περιμένω να διαβάσω τι θα απαντήσει ο ζαν κλωντ.Προσωπικά δεν το βρίσκω κακό ένας άντρας να πάψει να είναι κυνηγός και να αποσυρθεί όπως λέμε. Είναι και αυτό μέρος της ζωής και του χρόνου που μας έχει δωθεί. Δίνει μεγάλη ψυχική ηρεμία όταν βρεις αυτό που θες. Αλλοίμονο αν σε όλη του τη ζωή κάποιος δεν νοικοκυρευτεί κάνει οικογένεια κλπ και δεν έχει ένα άνθρωπο να τον εμπιστευτε, να μοιραζεται τα συναισθήματα του και να πορεύτε μαζί του και να είναι ένας συνεχώς κινησιάκας χωρίς τελειωμό και με συμπτώματα ψύχωσης. Σαφώς δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες είτε αντρών είτε γυναικών, δεν είναι γενικός ο κανόνας.Υπάρχουν παθούντες στον τομέα των σχέσεων τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες. Γυναίκες που έδωσαν πολλά και δεν πήραν τίποτα και είναι επιφυλακτικές, το ίδιο και άντρες που έδωσαν όλη τους την συναισθηματική τους ύπαρξη και στο τέλος απογοητεύτηκαν και έχουν γίνει εξίσου επιφυλακτικοί. Αλλοι που ερωτεύτηκαν και τίναξαν τα πάντα στον αέρα και τα παίξαν τελείως, το θέμα είναι πολυποίκιλο. Όλα χρειάζονται ισοροπία και τύχη βέβαια. Στους άντρες υπάρχουν μαλθακούληδες που θα μπουν στο μουνί της γυναίκας τους ή της γκόμενας τους, είτε από έλλειψη δυναμισμού είτε γιατί το θέλουν οι ίδιοι. Αν η γυναίκα είναι πιο δυναμική και ασκεί επιροή πολλοί από αυτούς παύουν να έχουν προσωπική άποψη, στάση ζωής, χόμπυ, πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα να γίνουν μια σκιά όχι μόνο της γυναίκας αλλά του ίδιου τους ουσιαστικά του εαυτού τους. Μετά όντως αυτές από αυτή την κατάσταση αδυναμίας μπορει όντως να τους κερατώσουν η να γοητευτούν πολύ έντονα από κάτι δυνατό,( δεν ειναι απαραίτητο ότι θα τους χωρίσουν, καθώς πολλές γυναίκες θέλουν να είναι με κάποιον του χεριού τους).Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, μια γυναίκα χωρίς προσωπικότητα και χωρίς άποψη, πόσο γοητευτική μπορεί να είναι σε σχέση με μια άλλη, όσο και όμορφη να είναι, δεν μιλάμε να είναι ξερόλα αλλά να έχει μια βάση.Τώρα αν κάποιοι την πατάνε και μένουν μόνοι στα 45 όπως το παράδειγμα που αναφέρεις, η ζωή προχωράει, αλλοίμονο σε όποιον δεν έχει εμπειρίες. Κάποιος σοφος μου χε πει κάποτε, να αγαπάτε να μην καψουρεύεστε. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Η προσωπική μου άποψη, ίσως λίγο παλαιομοδίτικη κυρίως για τους άντρες που είναι κυνηγοί, είναι πως πρέπει κάποιος να ψάξει και να βρει την γυναίκα της ζωής του,τον πραγματικό του έρωτα και μετά να τον διεκδικήσει μέχρι τέλους και όχι να κάνει συνεχώς εφήμερες σχέσεις.
Εγω συμφωνώ με ζαν τα λεει καλά ο τύπος
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.962
- Πόντοι
- 3.346
Ετσι οπως παει..ιουνιο θα λειτουργουν ολα κανονικα στην Ελλαδα,μονο λιγο με τα συνορα και αν βαζουν σε καραντινα αυτους που ερχονται..αλλα και παλι αυτο ειναι κλαιν αμα δεν τον ελεγχεις τον αλλον καθημερινα.ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?
Είναι λίγο πιο συνθετα τα προβληματα με το γάμο. Παντρευεσαι υποτίθεται τη γυναίκα που αγαπάς ,αλλά στην ουσία παντρευεσαι και το σοι της και δημιουργούνται αλληλεπιδράσεις με πολυ κόσμο. Πρέπει να έχεις τρομερή αυτογνωσία και αποφασιστικότητα για να τη βγάλεις καθαρή. Επίσης είναι λίγο ψυχοφθορο το διαζυγιο γιατί παντα την επιμέλεια την παιρνουν οι γυναίκες και σε τσακίζουν στα έξοδα διατροφής ενώ σπάνια έχεις καλές ευκαιρίες να ξενογαμησεις όσο είσαι παντρεμενος γιατί οι περισσοτερες προτιμουν ελευθερους που τους πουλανε και το παραμυθι ότι θα είναι για παντα μαζι
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Σκέφτηκα κάτι για να αποδείξετε την αγάπη σας στα μπουρδελα. Η αλήθεια ειναι ότι σας νιωθω έτσι που κάνετε κι αν μπορούσα
θα σας τα άνοιγα εδώ και τώρα.
Προτείνω να τοποθετησετε απόψε το βράδυ
αφού νυχτώσει, αυτόνομες λάμπες μπαταρίας σε κάθε μπουρδέλο και να περάσετε το μήνυμα στην κυβέρνηση.
Φυσικά δεν θα το κάνει κανείς σας.
Το περίεργο είναι και είμαι σίγουρος
ότι αν σας το ζητούσε μία πουτανα, θα το κάνατε αρκετοί. Δηλαδη δεν θα το κάνατε για εσάς αλλά για αυτες, ενώ το αποτέλεσμα θα ήταν ιδιο.
Ένα μεγάλο μηδεν στο πηλίκο.
Θα ήταν όμως ωραίο να γίνει και να γραφτεί σε κάποιο άρθρο. Τι λετε;
Όλα στο χέρι τα θέλετε;
δεν είστε συν-αγωνιστές!
:S
αφού νυχτώσει, αυτόνομες λάμπες μπαταρίας σε κάθε μπουρδέλο και να περάσετε το μήνυμα στην κυβέρνηση.
ότι αν σας το ζητούσε μία πουτανα, θα το κάνατε αρκετοί. Δηλαδη δεν θα το κάνατε για εσάς αλλά για αυτες, ενώ το αποτέλεσμα θα ήταν ιδιο.
Όλα στο χέρι τα θέλετε;
δεν είστε συν-αγωνιστές!
Kostakiss21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 9
- Like
- 358
- Πόντοι
- 281
Υπάρχει άλλη λύση να βάλουμε όλους αυτούς τους καραφλές της Βουλής να φωτίζουν για να δείχνει το δρόμο
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
εγω στην εξω ζωη εχω γονατισει πολλες γκομενες,ισως είναι και αυτος ο λογος που τις εχω χασει,αλλα καμια γκομενα δεν μπορεσε να με διαχειριστεί να μου επιβληθει και να με ελεγξει.Προσωπικά δεν το βρίσκω κακό ένας άντρας να πάψει να είναι κυνηγός και να αποσυρθεί όπως λέμε. Είναι και αυτό μέρος της ζωής και του χρόνου που μας έχει δωθεί. Δίνει μεγάλη ψυχική ηρεμία όταν βρεις αυτό που θες. Αλλοίμονο αν σε όλη του τη ζωή κάποιος δεν νοικοκυρευτεί κάνει οικογένεια κλπ και δεν έχει ένα άνθρωπο να τον εμπιστευτε, να μοιραζεται τα συναισθήματα του και να πορεύτε μαζί του και να είναι ένας συνεχώς κινησιάκας χωρίς τελειωμό και με συμπτώματα ψύχωσης. Σαφώς δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες είτε αντρών είτε γυναικών, δεν είναι γενικός ο κανόνας.Υπάρχουν παθούντες στον τομέα των σχέσεων τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες. Γυναίκες που έδωσαν πολλά και δεν πήραν τίποτα και είναι επιφυλακτικές, το ίδιο και άντρες που έδωσαν όλη τους την συναισθηματική τους ύπαρξη και στο τέλος απογοητεύτηκαν και έχουν γίνει εξίσου επιφυλακτικοί. Αλλοι που ερωτεύτηκαν και τίναξαν τα πάντα στον αέρα και τα παίξαν τελείως, το θέμα είναι πολυποίκιλο. Όλα χρειάζονται ισοροπία και τύχη βέβαια. Στους άντρες υπάρχουν μαλθακούληδες που θα μπουν στο μουνί της γυναίκας τους ή της γκόμενας τους, είτε από έλλειψη δυναμισμού είτε γιατί το θέλουν οι ίδιοι. Αν η γυναίκα είναι πιο δυναμική και ασκεί επιροή πολλοί από αυτούς παύουν να έχουν προσωπική άποψη, στάση ζωής, χόμπυ, πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα να γίνουν μια σκιά όχι μόνο της γυναίκας αλλά του ίδιου τους ουσιαστικά του εαυτού τους. Μετά όντως αυτές από αυτή την κατάσταση αδυναμίας μπορει όντως να τους κερατώσουν η να γοητευτούν πολύ έντονα από κάτι δυνατό,( δεν ειναι απαραίτητο ότι θα τους χωρίσουν, καθώς πολλές γυναίκες θέλουν να είναι με κάποιον του χεριού τους).Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, μια γυναίκα χωρίς προσωπικότητα και χωρίς άποψη, πόσο γοητευτική μπορεί να είναι σε σχέση με μια άλλη, όσο και όμορφη να είναι, δεν μιλάμε να είναι ξερόλα αλλά να έχει μια βάση.Τώρα αν κάποιοι την πατάνε και μένουν μόνοι στα 45 όπως το παράδειγμα που αναφέρεις, η ζωή προχωράει, αλλοίμονο σε όποιον δεν έχει εμπειρίες. Κάποιος σοφος μου χε πει κάποτε, να αγαπάτε να μην καψουρεύεστε. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Η προσωπική μου άποψη, ίσως λίγο παλαιομοδίτικη κυρίως για τους άντρες που είναι κυνηγοί, είναι πως πρέπει κάποιος να ψάξει και να βρει την γυναίκα της ζωής του,τον πραγματικό του έρωτα και μετά να τον διεκδικήσει μέχρι τέλους και όχι να κάνει συνεχώς εφήμερες σχέσεις.
εγω παντα ημουν ο εαυτος μου σκληρος στις αποφασεις μου και με κοινη γραμμη να με δεχτει ετσι όπως είμαι.
αρχικα να με δεχτει ξεροντας ότι πηγαινω στα μπουρδελα και να είναι εις γνωσης της,επισης να με δεχτει με τις ιδιαιτερότητες μου,όπως υπαρχουν μερες που δεν γουστάρω να την βλεπω να την πηδαω και γενικα πολλα ασχημα που κανουν.
ακούγοντας όμως ότι εγω τα μπουρδελα δεν τα αφηνω ολες λακιζουν και εγω κλαιν το διασκεδαζω.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
ρε τντ θες να πεις ότι οι μπουρδελιαριδες είναι ληγουρια και αγαπουληδες?Σκέφτηκα κάτι για να αποδείξετε την αγάπη σας στα μπουρδελα. Η αλήθεια ειναι ότι σας νιωθω έτσι που κάνετε κι αν μπορούσα
Όλα στο χέρι τα θέλετε;
δεν είστε συν-αγωνιστές!
αυτό δεν ισχυει,ο σκληροπυρινικος μπουρδελιαρης ποτε δεν δεσμευεται και ποτε δεν υποκυπτει.
εν αντιθεση το 90% των αντρων εκει εξω εχουν γινει υποτακτικα ανθρωπάκια στα χερια της κάθε κοπελας.
αυτή η κατηγορια είναι η πιο επιρρεπεις.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.962
- Πόντοι
- 3.346
Και μονο πληρωνει!ο σκληροπυρινικος μπουρδελιαρης ποτε δεν δεσμευεται και ποτε δεν υποκυπτει.
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
βανταμ είσαι σκληροπυρινικος μπουρδελιαρης.εγω στην εξω ζωη εχω γονατισει πολλες γκομενες,ισως είναι και αυτος ο λογος που τις εχω χασει,αλλα καμια γκομενα δεν μπορεσε να με διαχειριστεί να μου επιβληθει και να με ελεγξει.
εγω παντα ημουν ο εαυτος μου σκληρος στις αποφασεις μου και με κοινη γραμμη να με δεχτει ετσι όπως είμαι.
αρχικα να με δεχτει ξεροντας ότι πηγαινω στα μπουρδελα και να είναι εις γνωσης της,επισης να με δεχτει με τις ιδιαιτερότητες μου,όπως υπαρχουν μερες που δεν γουστάρω να την βλεπω να την πηδαω και γενικα πολλα ασχημα που κανουν.
ακούγοντας όμως ότι εγω τα μπουρδελα δεν τα αφηνω ολες λακιζουν και εγω κλαιν το διασκεδαζω.
Τωρα ομως αν κλείσουν οριστικά τι θα κάνεις ποιές θα είναι οι κινήσεις σου?
Ρωτάω γτ και εγώ εχω πελαγωσει που είναι κλειστά.
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
Πιθανές ημερομηνίες να ανοίξουν ειναι.
25/5
1/6
8/6
15/6
Αν μέχρι τις 15 δεν ανοίξουν τοτε θα πρέπει να μιλαμε για παρελθόν,εκτός και αν μέχρι τότε έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία ανοίγματος η οποια θα είναι μεταγενέστερη.
25/5
1/6
8/6
15/6
Αν μέχρι τις 15 δεν ανοίξουν τοτε θα πρέπει να μιλαμε για παρελθόν,εκτός και αν μέχρι τότε έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία ανοίγματος η οποια θα είναι μεταγενέστερη.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
ρε τντ θες να πεις ότι οι μπουρδελιαριδες είναι ληγουρια και αγαπουληδες?
αυτό δεν ισχυει,ο σκληροπυρινικος μπουρδελιαρης ποτε δεν δεσμευεται και ποτε δεν υποκυπτει.
εν αντιθεση το 90% των αντρων εκει εξω εχουν γινει υποτακτικα ανθρωπάκια στα χερια της κάθε κοπελας.
αυτή η κατηγορια είναι η πιο επιρρεπεις.
Τονιζοντας διαρκώς το σκληρός μπουρδελιαρης, φανερωνεις ότι ανάμεσα στον κλάδο ( ; ) υπάρχουν και μαλθακοι.
Αυτό μας λες. Συνεπώς δικαιούμαι να γράφω (αυτονόητο ότι υπάρχουν κατηγορίες) ότι υπάρχουν μπουρδελιαρηδες οι οποίοι αν τους πει μία πουτανα βαλτε λάμπα στο παράδειγμα που εφερα, θα το κάνουν όχι επειδή θελουν
να περάσουν μηνυμα για την παρτη τους αλλά επειδη τους ζητήθηκε.
Συνεπως γιατί δεν θα το έκαναν μόνοι τους αλλά θα το έκαναν για την πουτανα;
αφού αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει έτσι κι αλλιώς πλην μιας ρομαντζαδας.
Από την άλλη αν νομίζεις ότι με απασχολεί
τι κάνουν οι υποτακτικοί εξω, σε πληροφορώ ότι μου είναι αδιάφορο.
Έχω φτάσει σε ένα σημείο να μην υπολογίζω
ή υποστηριζω κανέναν αν δεν κρίνω ο ιδιος ότι το αξιζει. Για να αποδεχθω κάποιον ως όμοιο μου θα πρέπει να μην περιορίζεται μόνο στα μπουρδελα αλλά να έχει και γυναίκα
ή γκόμενα ή και τα δύο. Δηλαδή να κρατά ανά πάσα στιγμή την ανδρική του πλευρά λειτουργική. Αυτό δεν σημαίνει ότι χεζω τους υπόλοιπους αλλά ότι τους βλέπω ως ηθελημένα περιορισμένους ή απονευρωμενους.
Εσύ ας πουμε θέλοντας να κάνεις αυτά που κάνεις δεν με καλυπτεις στο μάξιμουμ
γιατί αυτο-περιοριζεσαι.
Δεν με καίει πώς την βρίσκεις.
Δεν θέλω να σε αλλάξω.
Απορω όμως πως την βγάζεις
αν δεν υπάρχουν μπουρδέλα.
Αξίζει όλη αυτή η υπομονή κι η προσήλωση
σε μία ιδεολογία που όπως και να το κάνουμε μυριζει εκδίκηση απο μιλια; εσύ ο ιδιος το προκαλείς αυτό γιατί φωνάζεις συνέχεια κατά των γκομενων. Σε ενοχλούν οι γκομενες που κάνουν τους άνδρες υποτακτικους κι όχι αυτοι οι ιδιοι. Ποιος τους γαμάει αυτούς; αυτές διώχνεις απο κοντά σου όπως λες αρα αυτές και θες να κατακτησεις. Ψαξτο λίγο.
Θες να σε αποδεχθούν όπως είσαι κι όχι να μην έχεις γκομενα. Θες να κάνεις την γκομενα να σε αντιμετωπίζει ως πουτανα. Δεν γίνεται αυτό. Μπορείς όμως να της φερθεις ως πουτανα στο κρεβατι για να ισορροπησεις
το εγώ σου. Μετά ισως θα νιώσεις καλυτερα.
Νομίζω ότι αυτός ο τρόπος θα σου ταίριαζε.
Αν βέβαια το θες εσύ. Δεν μπορείς ομως να στηριξεις τα μπουρδέλα δυνατά αν δεν απαξιωσεις τις γκόμενες. Το έχεις αναγκη. Ειναι θέμα μεγέθους. Μπουρδέλα λιγα-γαμιστρωνες σπιτια άπειρα. Πουτάνες λιγες-γκομενες άπειρες. Μπουρδελιαρηδες λιγοι-γκομενοκυνηγοι άπειροι. Είσαι χαμένος στην κόντρα. Ανοιξε τους ορίζοντες σου αν το θες.
Κατά τα άλλα μία χαρά σε βρίσκω.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις