Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Ναι βέβαια ανοίγει η πολύπαθη ταλαιπωρημένη εδώ και δεκαετίες πλατεία για να την χαρούν οι <<Αθηναίοι>>.
Σε αυτήν την πλατεία πανηγυρίσαμε euro με εθνική Ελλάδος και τότε βγήκε το σύνθημα Αλβανέ Αλβανέ δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ με ότι αυτό συνεπάγεται γιατί ήτανε πανηγύρι η φάση

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
478
Πόντοι
36
καταδικάζεις τις εκδιδόμενες αλλά όχι την πορνεία... :S
φίλε ξαναδές το...ο ΑΩ έχει δίκιο.
αυτά που λες και τραγικά είναι και δεν στέκουν

εμενα δεν με πειράζει .... εσενα γιατι σε ενοχλει ?  τραγικά ? μμμ... ισως για τις πουτανες .... εγω πελατης ειμαι και πληρωνω .. αυτες ? παρεχουν την πιο βρωμικη υπηρεσία ,. πουλανε το κορμι τους και τον ψυχισμό και κατι παραπάνω .... εσυ δεν το βλεπεις οτι οιποθτανες ειναι τα θηλυκά σκατα ? τις εχεις σε εκτίμηση ? δεν νομιζω ....

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Η καταρα του Κυριου θα τις συνοδευει :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Καποιος να τους μαζεψει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :helpplea:

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
478
Πόντοι
36
έχω σε εκτίμηση τον σωστό άνθρωπο.
είτε είναι γιατρός είτε εκδιδόμενη η συμπεριφορά του απέναντί μου μετράει.
για κάθε έναν χωριστά.
τώρα αν με κάποιο τρόπο έχεις (προσωπικά) στατιστικά ανάλογα με το επάγγελμα, είναι ένα άλλο θέμα προς συζήτηση και δική σου εμπειρία, σεβαστή αλλά δική σου.
εγώ πάντως δεν έχω και δεν με νοιάζει να βγάλω ποσοστά.
αν η εκδιδόμενη μου φερθεί λάθος θα την πω πουτάνα όπως θα πω και τον δικηγόρο και τον τραπεζικό σε ανάλογη περίπτωση.

η προσωμοίωση που αναφέρεις - επαγγελματίας (τραπεζικός, νομικός σύμβουλος, πάροχος υπηρεσιών ευεξίας και λοιπά επαγγέλματα διευκόλυνσης καλής ζωής) / πουτάνας, δεν τηρεί την αρχή της αναλογικότητος.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
η δικη μου διαστρεβλωμένη που καταδικάζω τις πόρνες ? οχι φυσικά την πορνεία .... την οποία την απολαμβάνουμε ολοι μας σαν καταναλωτές  ..... κακία ? ε οχι και κακία .... αυτες ευθύνονται για το ηθικό χάλι που έχεουν καταντήσει ... και τωρα δεν ντρεπονται που ζητούν και τη βοήθεια της πολιτείας για την αδυναμία εξάσκησης του επαγγέλματός τους και τις αρρώστειες που διαμοιράζουν σε όλους μας .... εγω να προσέξω η οι ανήθικες αυτές τα αισχρά θηλυκά ? η κατάρα του Κυρίου θα τις συνοδεύει .... 
Ελένη Λουκά σε διατάζω να βγεις από τον irobot τώρα!

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
478
Πόντοι
36
επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνεις μια "βρώμικη" υπηρεσία όπως λες.
είσαι λοιπόν το ίδιο βρώμικος με την εκδιδόμενη. το ότι πληρώνεις δεν σε απαλλάσσει.
μάλλον περισσότερη ευθύνη σου προσάπτει...

πράγματι απολαμβάνω μια < βρωμικη > υπηρεσία αλλά αλλα αλλά ..... την χρειάζομαι .... αυτο ομως δεν την μετατρέπει σε καθαρή .... φυσικά το μεγα βαρος ανηκει στην πουτανα και οχι στον πελάτη ... αν ισχυε το αντιθετο θα υπηρχε καταφωρη καταδικη του πελατη στην παγκοσμια σκηνη πραγμα που δεν συμβαινει .... αντιθετα η κατκριτέα ειαι η πορνη η πουτανα η βρωμερη το κατακριτεο θηλυκό το αδιαντροπο το αισχρό ....

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
πράγματι απολαμβάνω μια < βρωμικη > υπηρεσία αλλά αλλα αλλά ..... την χρειάζομαι .... αυτο ομως δεν την μετατρέπει σε καθαρή .... φυσικά το μεγα βαρος ανηκει στην πουτανα και οχι στον πελάτη ... αν ισχυε το αντιθετο θα υπηρχε καταφωρη καταδικη του πελατη στην παγκοσμια σκηνη πραγμα που δεν συμβαινει .... αντιθετα η κατκριτέα ειαι η πορνη η πουτανα η βρωμερη το κατακριτεο θηλυκό το αδιαντροπο το αισχρό ....
εχεις σοβαρα ψυχολογικα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τονιζοντας διαρκώς το σκληρός μπουρδελιαρης, φανερωνεις ότι ανάμεσα στον κλάδο ( ; ) υπάρχουν και μαλθακοι.
Αυτό μας λες. Συνεπώς δικαιούμαι να γράφω (αυτονόητο ότι υπάρχουν κατηγορίες) ότι υπάρχουν μπουρδελιαρηδες οι οποίοι αν τους πει μία πουτανα βαλτε λάμπα στο παράδειγμα που εφερα, θα το κάνουν όχι επειδή θελουν
να περάσουν μηνυμα για την παρτη τους αλλά επειδη τους ζητήθηκε.
Συνεπως γιατί δεν θα το έκαναν μόνοι τους αλλά θα το έκαναν για την πουτανα;
αφού αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει έτσι κι αλλιώς πλην μιας ρομαντζαδας.
Από την άλλη αν νομίζεις ότι με απασχολεί
τι κάνουν οι υποτακτικοί εξω, σε πληροφορώ ότι μου είναι αδιάφορο.
Έχω φτάσει σε ένα σημείο να μην υπολογίζω
ή υποστηριζω κανέναν αν δεν κρίνω ο ιδιος ότι το αξιζει. Για να αποδεχθω κάποιον ως όμοιο μου θα πρέπει να μην περιορίζεται μόνο στα μπουρδελα αλλά να έχει και γυναίκα
ή γκόμενα ή και τα δύο. Δηλαδή να κρατά ανά πάσα στιγμή την ανδρική του πλευρά λειτουργική. Αυτό δεν σημαίνει ότι χεζω τους υπόλοιπους αλλά ότι τους βλέπω ως ηθελημένα περιορισμένους ή απονευρωμενους.
Εσύ ας πουμε θέλοντας να κάνεις αυτά που κάνεις δεν με καλυπτεις στο μάξιμουμ
γιατί αυτο-περιοριζεσαι.
Δεν με  καίει πώς την βρίσκεις.
Δεν θέλω να σε αλλάξω.
Απορω όμως πως την βγάζεις
αν δεν υπάρχουν μπουρδέλα.
Αξίζει όλη αυτή η υπομονή κι η προσήλωση
σε μία ιδεολογία που όπως και να το κάνουμε μυριζει εκδίκηση απο μιλια; εσύ ο ιδιος το προκαλείς αυτό γιατί φωνάζεις συνέχεια κατά των γκομενων. Σε ενοχλούν οι γκομενες που κάνουν τους άνδρες υποτακτικους κι όχι αυτοι οι ιδιοι. Ποιος τους γαμάει αυτούς; αυτές διώχνεις απο κοντά σου όπως λες αρα αυτές και θες να κατακτησεις. Ψαξτο λίγο.
Θες να σε αποδεχθούν όπως είσαι κι όχι να μην έχεις γκομενα. Θες να κάνεις την γκομενα να σε αντιμετωπίζει ως πουτανα. Δεν γίνεται αυτό. Μπορείς όμως να της φερθεις ως πουτανα στο κρεβατι για να ισορροπησεις
το εγώ σου. Μετά ισως θα νιώσεις καλυτερα.
Νομίζω ότι αυτός ο τρόπος θα σου ταίριαζε.
Αν βέβαια το θες εσύ. Δεν μπορείς ομως να στηριξεις τα μπουρδέλα δυνατά αν δεν απαξιωσεις τις γκόμενες. Το έχεις αναγκη. Ειναι θέμα μεγέθους. Μπουρδέλα λιγα-γαμιστρωνες σπιτια άπειρα. Πουτάνες λιγες-γκομενες άπειρες. Μπουρδελιαρηδες λιγοι-γκομενοκυνηγοι άπειροι. Είσαι χαμένος στην κόντρα. Ανοιξε τους ορίζοντες σου αν το θες.
Κατά τα άλλα μία χαρά σε βρίσκω.

:hi:
τντ εσυ θελεις να μας πεις εδώ μεσα ότι εισαι και μπουρδελιαρης αλλα πιο πολύ γουστάρεις τη σχεση το ρομάντζο και όλα αυτά τα αγαπουλιστικα.
τντ δεν γινεται όμως να πιστευεις σε δυο θεους,γιατι σ αυτή τη φαση βγαινει το συμπερασμα ότι δεν πιστευεις πουθενα η πιστευεις στον έναν θεο αλλα θες να μην το δηλωσεις δημοσια.
κατά τα λεγομενα σου οπψς διαβαζω αυτά που γραφεις εσυ δεν εισαι μπουρδελιαρης αλλα περισσοτερο σχεσακιας.
εγω κραταω λειτουργικη την ανδρικη μου πλευρα πηγαίνοντας με διαφορετικες γυναικες εντος του αγοραιου ερωτα.
ποτε δεν θα μπορουσα να φανταστω λειτουργικη την αντρικη μου πλευρα ετσι όπως εσυ την αναφέρεις.
θα αισθανομουν λειψος και σιγουρα αδειος.
δεν μ ενδιαφερουν οι εξω γκομενες για πολλους λογους,εγω εχω στο παρελθον δοκιμασει με σχεσεις ειχα κανει 3 σχεσεις με διαφορετικες κοπελες και από το ξενερωμα που περναγα χωριζα η με χωριζανε,δεν αρμοζε αυτος ο τροπος ζωης σε μενα.
τις γκομενες τυπε τις εχω απαξιωσει προ πολου,δεν υπηρχε λογος να χασω χρονο χρημα ενεργεια για οποιαδήποτε γκομενα εκει εξω,δεν είμαι μισογύνης απλα ιδεολογικα και μονο οι γκομενες αν με ακουσουν λακιζουν μιας και δεν ανεχονται την ανωτεροτητα του αντρικου φιλου.
π.χ σε συζητήσεις με γκομενες εγω ελεγα ότι η ομορφοτερη κοπελα να είναι και η καλυτερη εγω δεν θα μπορουσα να την εχω για σχεση μονιμη.
η το άλλο να με δεχτει γκομενα γνωρίζοντας ότι πηγαινω σε μπουρδελα.
αυτά είναι λιγα από τις συζητήσεις.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Παιδιά είναι απλά τα πράγματα. Πληρώνουν φόρους; Όχι. Άρα τι επίδομα να πάρουν;
Τώρα το αν θα έπρεπε να υπάρχει ένα κράτος πρόνοιας που να φροντίζει για όλους ανεξάρτητα είναι μία άλλη πολιτική συζήτηση.
Αν είναι να πάρουν οι πουτάνες λεφτά όμως θέλω κι εγώ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
και λοιπόν ? τι μας ενδιαφέρει πως θα ζήσουν οι πουτάνες απο τη στιγμη που διάλεξαν το πελον αμαρτωλό επάγγελμα για να πορεύονται.... αν είχαν νου γνώση και επίγνωση δεν θα οδηγούντο στη ζωή απο πορνικά φαινόμενα αμαρτίας .....
τυπε μπαινεις σε ένα μπουρδελοσαιτ και βριζεις τις ιεροδουλες?αυτο δεν είναι αμαρτια που κανεις?
εσυ επρεπε να ησουν τωρα στο πενταποσταγμα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
έλα, μοιράσου την εμπειρία σου μαζί μας...
πες μας ποια και γιατί σε στεναχώρησε τόσο πολύ...
τα μέλη του μπου έχουν τόσα ντοκτορά μαζεμένα, που οι απαντήσεις έχουν θεραπευτικό χαρακτήρα.
βγες νικητής από αυτόν τον αγώνα ζαν, μην καταθέτεις τα όπλα
φιλε του λευτερη δεν κατηγορω τις εξω γκομενες,αυτες καλα κανουν και σας γανωνουν το νταχτιριντι,εγω κατηγορω κατι αγαπουληδες καληνυχτακιδες που μπαινουν εδώ στο σαιτ να πουλησουν εξυπναδα τη στιγμη που η κάθε γκομενα εκει εξω του εχει γαμησει τη ψυχουλα.
εσυ αν θυμαμαι καποιος συναγωνιστης σου τα εβγαλε στη φορα ότι περασες μεγαλη καψουρα με μια κατερινα.
η θεραπεια για μενα είναι όταν ανοιξουν τα σπιτια,οσο για τις εξω γκομενες πληρης απαξιωση.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
βανταμ είσαι σκληροπυρινικος μπουρδελιαρης.
Τωρα ομως αν κλείσουν οριστικά τι θα κάνεις ποιές θα είναι οι κινήσεις σου?
Ρωτάω γτ και εγώ εχω πελαγωσει που είναι κλειστά.
φακερε αν κλεισουν τα μπουρδελα οριστικα εχω φτιαξει πλαν Β.
αρχικα θα ψαξω να βρω αν σε καποια ευρωπαικη χωρα λειτουργει ο αγοραίος ερωτας,π,χ στην αυστρια από 1 ιουλιου ξαναλειτουργει,οποτε η μεταναστευση σ αυτή τη συγκυρια είναι δεδομενη.
αν κλεισει ο αγοραίος ερωτας σε ολη την ευρωπη τοτε θα κινηθω σε ανεξάρτητες η σε παρανομες πιατσες εκτος βεβαια από γυφτισσες και τραβελια.
τελος εχω σκεφτει να ψαρωνω οσες εχουν αναγκη από χρημα να τις πληρωνω όχι βεβαια πολλα αναλογα θα κοστολογω και αν δεχεται,στην ουσια θα τις μετατρεπω σε πορνες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εμενα δεν με πειράζει .... εσενα γιατι σε ενοχλει ?  τραγικά ? μμμ... ισως για τις πουτανες .... εγω πελατης ειμαι και πληρωνω .. αυτες ? παρεχουν την πιο βρωμικη υπηρεσία ,. πουλανε το κορμι τους και τον ψυχισμό και κατι παραπάνω .... εσυ δεν το βλεπεις οτι οιποθτανες ειναι τα θηλυκά σκατα ? τις εχεις σε εκτίμηση ? δεν νομιζω ....
εγω τις εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση από τις εξω γυναικες τυπε.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
αυτό είναι το πρόβλημά σου.
ούτε σε μεγαλύτερη, ούτε σε μικρότερη έπρεπε να τις έχεις.
τις έξω τις φοβάσαι, το γιατί είναι δικό σου θέμα.
ψάξτο
ρε φιλε του λευτερη καθολου δεν τις φοβάμαι,απλα ξενερώνω δεν γουστάρω φασης αγαπουλιασης.
είναι κακο κατι να μην μας αρεσει?

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ωραία βραδιά για τσάρκα σήμερα χύστες.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
ρε φιλε του λευτερη καθολου δεν τις φοβάμαι,απλα ξενερώνω δεν γουστάρω φασης αγαπουλιασης.
είναι κακο κατι να μην μας αρεσει?
Ρε βαν Νταμ μας κούρασες με τις θεωρίες σου, παραδέξου ότι είσαι συναισθηματικά ανάπηρος και μισογύνης να τελειώνουμε. Το να προσπαθείς να μας πείσεις ότι όλες οι γυναίκες του πλανήτη είναι μόνο οι τρύπες τους είναι εκτός από γελοίο και άκρως προσβλητικό για το γυναικείο φύλο και επειδή κανείς δεν έχει την ευαισθησία να σου πει να σταματήσεις τις βλακείες στο λέω εγώ. Αν δεν σέβεσαι τις γυναίκες γενικά σεβάσου την μητέρα σου που σε έφερε στον κόσμο και είναι γυναίκα. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει, έλεος πια!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.959
Πόντοι
3.346
Παιδια ο τυπος βαν νταμ τρολαρει η ειναι καμενος.. οποτε, καθε συζητηση μαζι του ειναι ασκοπη.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom