Τονιζοντας διαρκώς το σκληρός μπουρδελιαρης, φανερωνεις ότι ανάμεσα στον κλάδο ( ; ) υπάρχουν και μαλθακοι.
Αυτό μας λες. Συνεπώς δικαιούμαι να γράφω (αυτονόητο ότι υπάρχουν κατηγορίες) ότι υπάρχουν μπουρδελιαρηδες οι οποίοι αν τους πει μία πουτανα βαλτε λάμπα στο παράδειγμα που εφερα, θα το κάνουν όχι επειδή θελουν
να περάσουν μηνυμα για την παρτη τους αλλά επειδη τους ζητήθηκε.
Συνεπως γιατί δεν θα το έκαναν μόνοι τους αλλά θα το έκαναν για την πουτανα;
αφού αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει έτσι κι αλλιώς πλην μιας ρομαντζαδας.
Από την άλλη αν νομίζεις ότι με απασχολεί
τι κάνουν οι υποτακτικοί εξω, σε πληροφορώ ότι μου είναι αδιάφορο.
Έχω φτάσει σε ένα σημείο να μην υπολογίζω
ή υποστηριζω κανέναν αν δεν κρίνω ο ιδιος ότι το αξιζει. Για να αποδεχθω κάποιον ως όμοιο μου θα πρέπει να μην περιορίζεται μόνο στα μπουρδελα αλλά να έχει και γυναίκα
ή γκόμενα ή και τα δύο. Δηλαδή να κρατά ανά πάσα στιγμή την ανδρική του πλευρά λειτουργική. Αυτό δεν σημαίνει ότι χεζω τους υπόλοιπους αλλά ότι τους βλέπω ως ηθελημένα περιορισμένους ή απονευρωμενους.
Εσύ ας πουμε θέλοντας να κάνεις αυτά που κάνεις δεν με καλυπτεις στο μάξιμουμ
γιατί αυτο-περιοριζεσαι.
Δεν με καίει πώς την βρίσκεις.
Δεν θέλω να σε αλλάξω.
Απορω όμως πως την βγάζεις
αν δεν υπάρχουν μπουρδέλα.
Αξίζει όλη αυτή η υπομονή κι η προσήλωση
σε μία ιδεολογία που όπως και να το κάνουμε μυριζει εκδίκηση απο μιλια; εσύ ο ιδιος το προκαλείς αυτό γιατί φωνάζεις συνέχεια κατά των γκομενων. Σε ενοχλούν οι γκομενες που κάνουν τους άνδρες υποτακτικους κι όχι αυτοι οι ιδιοι. Ποιος τους γαμάει αυτούς; αυτές διώχνεις απο κοντά σου όπως λες αρα αυτές και θες να κατακτησεις. Ψαξτο λίγο.
Θες να σε αποδεχθούν όπως είσαι κι όχι να μην έχεις γκομενα. Θες να κάνεις την γκομενα να σε αντιμετωπίζει ως πουτανα. Δεν γίνεται αυτό. Μπορείς όμως να της φερθεις ως πουτανα στο κρεβατι για να ισορροπησεις
το εγώ σου. Μετά ισως θα νιώσεις καλυτερα.
Νομίζω ότι αυτός ο τρόπος θα σου ταίριαζε.
Αν βέβαια το θες εσύ. Δεν μπορείς ομως να στηριξεις τα μπουρδέλα δυνατά αν δεν απαξιωσεις τις γκόμενες. Το έχεις αναγκη. Ειναι θέμα μεγέθους. Μπουρδέλα λιγα-γαμιστρωνες σπιτια άπειρα. Πουτάνες λιγες-γκομενες άπειρες. Μπουρδελιαρηδες λιγοι-γκομενοκυνηγοι άπειροι. Είσαι χαμένος στην κόντρα. Ανοιξε τους ορίζοντες σου αν το θες.
Κατά τα άλλα μία χαρά σε βρίσκω.