Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
όταν επιτρέψει το μουσουλμανικό συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ντέρμπι οι 2 ημερομηνίες 1 ιουνιου 15 ιουλιου.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
αμα σε κουρασαν να μην της διαβαζεις σιτι.
δεν είμαι ουτε μισογύνης ουτε αναπηρος.
δεν προσπαθω να πεισω τιποτα και κανενα,εγω εδώ περα μπηκα να πω τον προβληματισμο μου ποτε θα ανοιξουν τα μπουρδελα.
το ποιον σεβομαι σιτι το ξερω πολύ καλα,οποτε ασχολήσου με τον εαυτο σου
Συγγνώμη αλλά δεν γράφεις τον προβληματισμό σου για το άνοιγμα ή μη των οίκων ανοχής. Γράφεις μεγάλα κείμενα με αθλιότητες για τις γυναίκες τις οποίες υποβιβάζεις στο επίπεδο τρύπας επειδή προφανώς είσαι ανίκανος να τις προσεγγίσεις αλλιώς, χλευάζεις την δημιουργία σχέσεων μεταξύ ανδρών και γυναικών, το φυσιολογικό δηλαδή με το αστείο επιχείρημα της γυναικείας εκμετάλλευσης του άνδρα όταν είναι γνωστό τοις πάσι ότι κάτι τέτοιο είναι ο φερετζές των ανίκανων να σταθούν ισότιμα σε μια σχέση, αντιμετωπίζεις τα πράγματα με ζωώδη αντίληψη δηλαδή μας λες ότι  τα μόνα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε κατά την θεωρία σου είναι να τρώμε, να κοιμόμαστε και να γαμάμε. Είσαι βαθιά προβληματικός και αντιδραστικός, ένας άνθρωπος χωρίς ηθική υπόσταση, χωρίς ενσυναίσθηση, ψυχικά ανάπηρος και ανίκανος να βιώσεις και να διαχειριστείς καταστάσεις που απαιτούν σύνδεση με τα βαθύτερα στρώματα της συνείδησης. Λυπάμαι αλλά χρειάζεσαι απαραίτητα βοήθεια από κάποιον ειδικό

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Συγγνώμη αλλά δεν γράφεις τον προβληματισμό σου για το άνοιγμα ή μη των οίκων ανοχής. Γράφεις μεγάλα κείμενα με αθλιότητες για τις γυναίκες τις οποίες υποβιβάζεις στο επίπεδο τρύπας επειδή προφανώς είσαι ανίκανος να τις προσεγγίσεις αλλιώς, χλευάζεις την δημιουργία σχέσεων μεταξύ ανδρών και γυναικών, το φυσιολογικό δηλαδή με το αστείο επιχείρημα της γυναικείας εκμετάλλευσης του άνδρα όταν είναι γνωστό τοις πάσι ότι κάτι τέτοιο είναι ο φερετζές των ανίκανων να σταθούν ισότιμα σε μια σχέση, αντιμετωπίζεις τα πράγματα με ζωώδη αντίληψη δηλαδή μας λες ότι  τα μόνα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε κατά την θεωρία σου είναι να τρώμε, να κοιμόμαστε και να γαμάμε. Είσαι βαθιά προβληματικός και αντιδραστικός, ένας άνθρωπος χωρίς ηθική υπόσταση, χωρίς ενσυναίσθηση, ψυχικά ανάπηρος και ανίκανος να βιώσεις και να διαχειριστείς καταστάσεις που απαιτούν σύνδεση με τα βαθύτερα στρώματα της συνείδησης. Λυπάμαι αλλά χρειάζεσαι απαραίτητα βοήθεια από κάποιον ειδικό
σιτι όλα αυτά που λες περι προβληματικος κλπ είναι από τη δικια σου οπτικη γωνια.
εισαι ενας ανθρωπος ο οποιος δεν μπορει να δεχτει το διαφορετικο,εχεις γαλουχηθεί με ένα προτυπο και νομιζεις πως μονο αυτό είναι το σωστο.
δεν μπορεις να αντιληφθείς ότι οι ανθρωποι που κυκλοφορουν γυρω σου είναι διαφορετικοι.
εγω απαξιω οποιαδήποτε γκομενα όχι γιατι δεν μπορω ννα τη ρηξω η να κανω σχεση αλλα γιατι ξενερώνω.
τρυφερότητες κλπ εγω δεν τα μπορω,δωρακια συμβιωση συνεχεια με μια γυναικα κλπ.
εγω εχω χωρισει γκομενες για τα μπουρδελα,π.χ μια ηθελε να βρεθουμε και της ειπα δεν μπορω παω να κανω τσαρκα σημερα,η συγκεκριμενη ηξερε ότι πηγαινω στα μπουρδελα αλλα νομιζε πως αν μου καθοταν θα αλλαζα γνωμη,τελικα διαψευστηκε.
σε άλλη που δεν ειχα πει αρχικα για τα μπουρδελα μολις μετα τις το ανακοινωσα ο ιδιος γιατι δεν μου αρεσει να κοροιδευω τρελαθηκε,ασε που ειχε κομπλεξ για το σωμα της ασε που ετρεχε να κανει εξετασεις κλπ.
δεν είμαι μισογύνης απλα με την συμπεριφορα μου εχω ξενερωσει γκομενες και γ αυτό δεν επιδιωκω να κανω σχεσεις.
την ειχα βρει με τα μπουρδελακια και ημουν μια χαρα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
δεν είμαι μισογύνης απλα με την συμπεριφορα μου εχω ξενερωσει γκομενες και γ αυτό δεν επιδιωκω να κανω σχεσεις.
την ειχα βρει με τα μπουρδελακια και ημουν μια χαρα.

Μετά τα 40 θα θέλεις κάποια σχέση περισσότερο μόνιμη, σταθερή και με βάθος !!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τντ εσυ θελεις να μας πεις εδώ μεσα ότι εισαι και μπουρδελιαρης αλλα πιο πολύ γουστάρεις τη σχεση το ρομάντζο και όλα αυτά τα αγαπουλιστικα.
τντ δεν γινεται όμως να πιστευεις σε δυο θεους,γιατι σ αυτή τη φαση βγαινει το συμπερασμα ότι δεν πιστευεις πουθενα η πιστευεις στον έναν θεο αλλα θες να μην το δηλωσεις δημοσια.
κατά τα λεγομενα σου οπψς διαβαζω αυτά που γραφεις εσυ δεν εισαι μπουρδελιαρης αλλα περισσοτερο σχεσακιας.
εγω κραταω λειτουργικη την ανδρικη μου πλευρα πηγαίνοντας με διαφορετικες γυναικες εντος του αγοραιου ερωτα.
ποτε δεν θα μπορουσα να φανταστω λειτουργικη την αντρικη μου πλευρα ετσι όπως εσυ την αναφέρεις.
θα αισθανομουν λειψος και σιγουρα αδειος.
δεν μ ενδιαφερουν οι εξω γκομενες για πολλους λογους,εγω εχω στο παρελθον δοκιμασει με σχεσεις ειχα κανει 3 σχεσεις με διαφορετικες κοπελες και από το ξενερωμα που περναγα χωριζα η με χωριζανε,δεν αρμοζε αυτος ο τροπος ζωης σε μενα.
τις γκομενες τυπε τις εχω απαξιωσει προ πολου,δεν υπηρχε λογος να χασω χρονο χρημα ενεργεια για οποιαδήποτε γκομενα εκει εξω,δεν είμαι μισογύνης απλα ιδεολογικα και μονο οι γκομενες αν με ακουσουν λακιζουν μιας και δεν ανεχονται την ανωτεροτητα του αντρικου φιλου.
π.χ σε συζητήσεις με γκομενες εγω ελεγα ότι η ομορφοτερη κοπελα να είναι και η καλυτερη εγω δεν θα μπορουσα να την εχω για σχεση μονιμη.
η το άλλο να με δεχτει γκομενα γνωρίζοντας ότι πηγαινω σε μπουρδελα.
αυτά είναι λιγα από τις συζητήσεις.

Αγαπητέ Ζαν Κλωντ, γιατι οδηγείς το θέμα στις σχέσεις; οι σχέσεις εμπεριέχουν βαθιά συναισθήματα στα οποία δεν αναφέρθηκα σκοπίμως γιατί θα πρέπει να γραφω διπλοσεντονα. Εδώ μιλάμε για σύγκριση πουτανας και γκομενας έστω κι αν εχουμε ξεφυγει του θεματος. Δεν μιλάμε για σχέσεις.
Αναφέρεσαι στις σχέσεις για να καταχωνιασεις τα ατρανταχτα επιχειρήματά μου υπέρ των γκομενων που σαν χιλιάδες ακρίδες ασελγουν στο μικρό μπουρδελο-χωράφι που στέκεσαι ως φρουρός
της μούχλας. Τον Λεωνιδα παριστανεις;
είσαι ένας τύπος που άβαταρ εχει κάποιον που δερνει και γαμάει γκομενες.
Δεν γαμάει πουτανες. Τι εννοεί ο ποιητής;
είναι δυνατόν νέο παιδί 30 ετών να περιμένει πότε θα ανοίξουν τα λαϊκά αποστακτήρια για να μουσκεψει την βεργα του; έχεις μείνει 2 μήνες αμπαλος κατά δήλωσή σου και έχεις πει ότι θα περιμένεις κι άλλους 2 αν χρειαστεί.
Οπότε που ακριβώς είναι λειτουργική
η ανδρική πλευρα σου από την στιγμή
που είσαι σε αναμονή μπουρδελων
για να γαμησεις; το χειρότερο μάλιστα είναι ότι δεν προσπαθείς καθόλου.
Δικαίωμα σου αλλά έξω περιμένουν λαχταριστα μουνια και κωλαντερα να καταπιουν σπέρμα (παλι στο ακαποτο επιχειρημα σε πήγα επειδή σε τσουζει η καπότα) και εσύ παριστάνεις τον ιερομόναχο των μπουρδελων; σιγά μην υπηρετώ 2 θεούς ή κανέναν. Τις ορμές μου υπηρετώ ή εξυπηρετώ αν θες. Μου αρέσουν περισσότερο οι γκομενες για πολλους λογους που έχω προαναφερει αλλα δεν λέω όχι και στα μπουρδελα.
Για μένα που και που η συχνά για όσους δεν έχουν επιλογές εξω, αξίζει το μπουρδελο. Χρειάζεται ένα γαμησακι δευτεράντζα και λίγο βρώμικο στα μπουρδελα αλλά προτιμώ τις γκόμενες
γιατί δεν τίθεται θέμα σύγκρισης
με τις πουτανες.
Με ενδιαφέρει να μπορώ να χυσω την ψωλοκρεμα μου χωρίς περιορισμους στις γκομενες. Κυρίως χωρίς αυτο-περιορισμους
όπως ας πούμε κάνεις εσύ.
Ποιο το όφελος φίλε μου να αυτο-μαστιγωνεις τις ορμές σου;

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μετά τα 40 θα θέλεις κάποια σχέση περισσότερο μόνιμη, σταθερή και με βάθος !!!

Η γυναίκα που κάνει για σχέση είναι αυτή που τη βρίσκετε μαζι. Οι υπόλοιπες είναι για να πλένουν πιάτα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τα αφεντικά των μπουρδελων όπως σας έχω ξαναπει ξέρουν τι κάνουν.
Οι πιο πολλοί νομίζετε ότι απλώς νοικιάζουν την πουτανα για λίγα λεπτά
με λιγα χρήματα για να κονομησουν σβέλτα.
Η βασική γραμμή όμως είναι να μην καταπονείται η πουτανα για να αντέχει
σε βάθος  χρόνου. Αν την πάρει κάποιος με κατοσταρικο ας πούμε σε μία συμφωνία με αρκετή ωρα και της αλλάξει τον αδόξαστο
στο δωμάτιο, θα κλαταρει έπειτα από λίγες τέτοιες συνευρέσεις.
Γι αυτο οι πουτανες στα μεγάλα πρόγραμματα, τρεναρουν την πράξη
και μιλούν ή προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο. Γιατί αν ξεκινήσουν όπως πρέπει
θα εχουν μπροστά τους περιπου μία ώρα γολγοθα. Μην ξεχνάτε ότι ανεχονται, δεν είναι γκομενες να γουσταρουν.
Πως θα παρουν μετά κόσμο λοιπον;
αν παω κι έχουν ακριβυνει, φορανε μάσκες
και γάντια, δεν θα τις γαμάω ούτε τσάμπα.
Θα φάνε ισόβιο άκυρο.
Πρo εξαμήνου ειχα βρει μια πουτανα και την επεισα ότι αφού γαμιομαστε, είμαστε ζευγάρι.
Ήθελα ακαποτο και την βρήκα ελαστική.
Αυτή νομίζει ότι εκδίδεται. Εγώ όχι.
Έτσι έλεγα.
Στην ουσία με ήθελε της είπα κι ότι είναι
σε φάση άρνησης και προσαρμογης γιατί ποια σοβαρή γυναίκα ανοίγει το πόδια
για 10 και 20 ευρώ;
Αλλιώς θα την λέω πουτανα κι αυτή θα με λέει μαλάκα οπως μας θεωρούν όλους μας.
Που εχω αδικο δηλαδή;

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
αυτό είναι το πρόβλημά σου.
ούτε σε μεγαλύτερη, ούτε σε μικρότερη έπρεπε να τις έχεις.
τις έξω τις φοβάσαι, το γιατί είναι δικό σου θέμα.
ψάξτο

Φοβάται πιστεύω μην δεσμευτεί συναισθηματικά.
Αν οι σκληροί μπουρδελιαρηδες ήταν όντως σκληροί θα έβρισκαν γκομενες και θα τις παρατουσαν μετά από λίγο καιρο αφού δεν νοιάζονται όπως λένε αρκετοί από αυτούς
και θα είχαν περάσει καλά όσο ήθελαν.
Για να μην το κάνουν σημαίνει ότι φοβούνται τα συναισθήματα.
Τι σόι σκληρότητα είναι αυτή;

:S

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ειμαι φιλανθρωπος και φιλτατος των εν εκκλησία του Θεού ανθρώπων και βοηθώ το εργο της αρχιεπισκοπής σε καθε αναζήτηση χορηγίας .... φιλα προσκειμενος στους πατερες στην εν μονη πετρακη ευεργεσίας .  αρα δεν θα κριθώ επι ισοις οροις με τις πορνες που χρησιμοποιω ....

Ο άγιος Πορφυριος πριν γίνει άγιος πήγαινε λέει στα πορνεία και όταν του ελεγαν να μην μπει γιατί είναι αμαρτωλες οι πουτανες, αυτός έλεγε όλα καλά με λίγα λογια. Η Ελλαδα είναι το μοναδικό μέρος στη γη που το μουνι έχει τόσο μεγάλη αξία.
Σε όλους μας αρέσει αλλά οφείλουμε να υπερισχυουμε. Εδώ ειναι ποιος θα φάει τον άλλον όπως γιναμε.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
tnt60 συναγωνιστή τελείως αντικειμενικά τώρα, μια πουτανα την βολεύει περισσότερο να έχει πελάτες που την παίρνουν μια ώρα, και της δίνουν κατοστάρικο ή όσο έχουν συμφωνήσει τελοσπαντων, από Ποια άποψη;
Ας υποθέσουμε ότι μια καπως εμφανισιμη πουτανα σε μπουρδελο καταφέρνει να γαμηθει με 4 πελάτες ανά ώρα, αυτοί οι 4 πελάτες κατά πάσα πιθανοτητα κάποιος θα είναι βρωμιαρης κάποιος θα έχει τα ψυχολογικά του και θα προσπαθήσει να την δαγκώσει να την φιλήσει με το ζόρι και ου τω καθεξις..
Πέρα από αυτό αυτοί οι τέσσερεις πελάτες θα είναι "φορτωμένοι " καυλα και θα περάσει 4 5-10λεπτα μαζί τους με αρκετό σφυροκόπημα.
Ας πάμε τώρα στην εκδοχή με την μια ώρα ανά πελάτη ή 2 ώρες αν θες, ο πελάτης αυτός θα την γαμησει 1 2 3 φορές μεσα στη μια ώρα, και πολλές φ φορές είπα τώρα, στη πρώτη εκτόνωση πες ότι συνέρχεται η βέργα του σε 10' για δεύτερο γύρο. (πολύ καλός χρόνος) στην δεύτερη εκτόνωση όμως πόσο θα χρειαστεί; κάνα τέταρτο.. Ε εκεί μετά περισσότερο θα χαμουρευονται θα μιλάνε περί ανέμων και υδάτων..γιατί για σεξ, πρέπει να ναι πολύ ντουρασελ ο άλλος για να χύνει, και κατευθείαν να είναι έτοιμος για τον επόμενο γύρο.
Πάνω κάτω κατάλαβες που θέλω να καταλήξω, μια πουτανα την βολεύει πολύ περισσότερο να κλείνει ώρες με πελάτη, παρά πελάτες σε μια ώρα, άσε που οικονομικά πιστεύω θα την βολεψει πολύ καλύτερα να κλείνει ώρα. 100 ευρώ την ώρα; πολύ καλό ποσό τα 50 είναι δικά της.
4 πελάτες ανά ώρα; =80 φυλής =40 μετάξι..40 και 20 δικά της αντίστοιχα..πέρα από τα πλεονεκτήματα που σου ανέφερα παραπάνω

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Αν πετύχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησι τίποτα δεν λέγεται τυχαία αυτό να φοβούνται αυτοί που έχουν συμφέροντα όπως και η δεύτερη σοφή παροιμία που λέει αυτοί που θέλουν τα πολλα χάνουν και τα λίγα και οποιος κατάλαβε κατάλαβε

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Αν πετύχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησι τίποτα δεν λέγεται τυχαία αυτό να φοβούνται αυτοί που έχουν συμφέροντα όπως και η δεύτερη σοφή παροιμία που λέει αυτοί που θέλουν τα πολλα χάνουν και τα λίγα και οποιος κατάλαβε κατάλαβε
Καλή η μαλακία αλλά με το μαμήσι γνωρίζεις κόσμο ;)

Για τα πολλά και τα λιγα, συμφωνώ απολύτως

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Καλή η μαλακία αλλά με το μαμήσι γνωρίζεις κόσμο ;)

Για τα πολλά και τα λιγα, συμφωνώ απολύτως
Δεν πιστεύω στην φιλία ανδρών γυναικών και εφόσον υπάρχει η συνουσία δεν νομιζω ότι μια πιο στενή γνωριμία βγάζει καπου

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Δεν πιστεύω στην φιλία ανδρών γυναικών και εφόσον υπάρχει η συνουσία δεν νομιζω ότι μια πιο στενή γνωριμία βγάζει καπου
Δεν είναι απαραίτητο να βγάλει κάπου.
Και εγώ της ίδιας σκέψης είμαι, δεν υπάρχει φιλία άνδρα/γυναικας.

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Η γυναίκα κακά τα ψεματα έχει την ανάγκη από την ώρα που γεννιέται, τον άντρα να την καθοδηγεί και όσο και να λέει ότι είναι ανεξάρτητη κατά βάθος αυτό δεν την ικανοποιεί.
Και εκεί κάπου έρχεται η σύγκρουση του άντρα με τον εαυτό του και τα βιώματα του. Κάποιοι μπορούν να ανταπεξέλθουν κάποιοι όχι.Ο άντρας φοβάται να δεσμευτεί φοβάται ότι θα χάσει τον εαυτο του την κυριαρχία του οπότε φροντίζει να μην δένετε.
Αναρωτιέμαι όμως αγαπητοί φίλοι γιατί το θέμα είναι αλλού πιστεύω, πόσοι άντρες είχαν την ευτυχία να αγαπηθούν πραγματικά από μια γυναίκα.Η απάντηση ειναι πως πάρα πολλοί λίγοι και για αυτό ο άντρας συνεχώς ψάχνεται.Γιατί η αγάπη είναι η απάντηση σε όλα αυτά.Ισως το ίδιο και για τις γυναίκες αλλά νομίζω περισσότερο στους άντρες, ισχύει αυτό, δεν ξέρω όμως το βαθύτερο λόγο γιατί αυτό συμβαινει.
Ουσιαστικά αυτό που έχει ανάγκη ο Jean claude άλλά και όλοι μας πιστέυω είναι μια γυναίκα να μας αγαπήσει πραγματικά και να μας το δείξει. Αυτό που φοβάσαι η μάλλον εκεί που φοβάσαι να πας Jean Claude είναι όλα όσα ψαχνεις, αυτή είναι η αλήθεια και όσο βάζεις το θέμα πίσω τόσο αυτό θα έρχεται, θα το δεις.Απλά πρέπει να βρεις την μια γύναικα την μοναδική και για αυτό πρέπει να ψάξεις, όχι μόνο εσύ όλοι μας.
Πολλές φορές μια γυναίκα έχει συναισθήματα και μπορεί να τα κρύβει είτε γιατί φοβάται είτε γιατί δεν είναι σίγουρη και εκεί κάπου ο άντρας μετά παλαβώνει.Είναι μεγάλο θέμα η αγάπη. Συνήθως ο άντρας όταν έχει το δείχνει,το εκφράζει και μετά όταν βλέπουν ότι την πατάνε οχειρώνονται και εξαφανίζονται σαν μοναχικοί καβαλάρηδες.
Τα μπουρδέλα από την άλλη δεν λένε κάτι, δεν είναι λύση. Το κάνεις και μετά το ξεχνάς, δεν έχεις κάτι να μοιραστείς, ελάχιστες αναμνήσεις σου μένουν, είναι μια κάβλα της στιγμής, δεν έχει συναισθηματικό υπόβαθρο για αυτό και δεν μένει στο μυαλό είσαι από εκεί που ξεκίνησες. Όπως ενεργούν οι ιερόδουλες έτσι ενεργούμε και εμείς, αυτές παίζουν ένα ρόλο και μείς αντίστοιχα κάποιον άλλο, μπαίνει ο άντρας μέσα με στυλ τσαμπουκά και βγάζει τα εσώψυχα του, η γυναίκα από την άλλη δίνει μια παράσταση, ,όλα υπό την στέγη του συναινετικού σεξ.Για αυτό είχα μιλήσει για παρενέργειες παλαιότερα και από τις δύο πλευρές γιατί ουσιαστικά είναι κάτι αφύσικο να πληρώνεις για σεξ αλλά και να πληρώνεσαι για σεξ.
Σε αυτό που συμφωνώ με τον jean claude είναι για τις ιερόδουλες, τις οποίες έχω και εγώ σε μεγαλύτερη ίσως εκτίμηση από τις γυναίκες έξω.Κάνουν κάτι εξαιρετικά δύσκολο έως απάνθρωπο, έχουν τρομερά βιώματα, και όλες έχουν έρθει εκεί από μια μεγάλη ή εξαιρετική υποχρέωση και ανάγκη.Αλλες ορφανές, άλλες παρατημένες από γονείς, άλλες με παιδιά μικρά που κάποιος τους έκανε σε μικρή ηλικία και τις παράτησε.Συνήθως μαύρη φτώχεια είναι η αιτία, εμείς εδώ δεν έχουμε ζήσει φτώχεια και ούτε τέτοια πράγματα.Από μια πλευρά τις θαυμάζω.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Ωραία τα λες και ακόμα πιο ωραία τα γράφεις γι αυτό θέλω να σου κάνω μια ερώτηση γιατί φαινεται ότι την ψάχνεις την φάση: τι υπερισχύει στο τέλος η αγαπη η οι στιγμες (σεξ);

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η γυναίκα κακά τα ψεματα έχει την ανάγκη από την ώρα που γεννιέται, τον άντρα να την καθοδηγεί και όσο και να λέει ότι είναι ανεξάρτητη κατά βάθος αυτό δεν την ικανοποιεί.
Και εκεί κάπου έρχεται η σύγκρουση του άντρα με τον εαυτό του και τα βιώματα του. Κάποιοι μπορούν να ανταπεξέλθουν κάποιοι όχι.Ο άντρας φοβάται να δεσμευτεί φοβάται ότι θα χάσει τον εαυτο του την κυριαρχία του οπότε φροντίζει να μην δένετε.
Αναρωτιέμαι όμως αγαπητοί φίλοι γιατί το θέμα είναι αλλού πιστεύω, πόσοι άντρες είχαν την ευτυχία να αγαπηθούν πραγματικά από μια γυναίκα.Η απάντηση ειναι πως πάρα πολλοί λίγοι και για αυτό ο άντρας συνεχώς ψάχνεται.Γιατί η αγάπη είναι η απάντηση σε όλα αυτά.Ισως το ίδιο και για τις γυναίκες αλλά νομίζω περισσότερο στους άντρες, ισχύει αυτό, δεν ξέρω όμως το βαθύτερο λόγο γιατί αυτό συμβαινει.
Ουσιαστικά αυτό που έχει ανάγκη ο Jean claude άλλά και όλοι μας πιστέυω είναι μια γυναίκα να μας αγαπήσει πραγματικά και να μας το δείξει. Αυτό που φοβάσαι η μάλλον εκεί που φοβάσαι να πας Jean Claude είναι όλα όσα ψαχνεις, αυτή είναι η αλήθεια και όσο βάζεις το θέμα πίσω τόσο αυτό θα έρχεται, θα το δεις.Απλά πρέπει να βρεις την μια γύναικα την μοναδική και για αυτό πρέπει να ψάξεις, όχι μόνο εσύ όλοι μας.
Πολλές φορές μια γυναίκα έχει συναισθήματα και μπορεί να τα κρύβει είτε γιατί φοβάται είτε γιατί δεν είναι σίγουρη και εκεί κάπου ο άντρας μετά παλαβώνει.Είναι μεγάλο θέμα η αγάπη. Συνήθως ο άντρας όταν έχει το δείχνει,το εκφράζει και μετά όταν βλέπουν ότι την πατάνε οχειρώνονται και εξαφανίζονται σαν μοναχικοί καβαλάρηδες.
Τα μπουρδέλα από την άλλη δεν λένε κάτι, δεν είναι λύση. Το κάνεις και μετά το ξεχνάς, δεν έχεις κάτι να μοιραστείς, ελάχιστες αναμνήσεις σου μένουν, είναι μια κάβλα της στιγμής, δεν έχει συναισθηματικό υπόβαθρο για αυτό και δεν μένει στο μυαλό είσαι από εκεί που ξεκίνησες. Όπως ενεργούν οι ιερόδουλες έτσι ενεργούμε και εμείς, αυτές παίζουν ένα ρόλο και μείς αντίστοιχα κάποιον άλλο, μπαίνει ο άντρας μέσα με στυλ τσαμπουκά και βγάζει τα εσώψυχα του, η γυναίκα από την άλλη δίνει μια παράσταση, ,όλα υπό την στέγη του συναινετικού σεξ.Για αυτό είχα μιλήσει για παρενέργειες παλαιότερα και από τις δύο πλευρές γιατί ουσιαστικά είναι κάτι αφύσικο να πληρώνεις για σεξ αλλά και να πληρώνεσαι για σεξ.
Σε αυτό που συμφωνώ με τον jean claude είναι για τις ιερόδουλες, τις οποίες έχω και εγώ σε μεγαλύτερη ίσως εκτίμηση από τις γυναίκες έξω.Κάνουν κάτι εξαιρετικά δύσκολο έως απάνθρωπο, έχουν τρομερά βιώματα, και όλες έχουν έρθει εκεί από μια μεγάλη ή εξαιρετική υποχρέωση και ανάγκη.Αλλες ορφανές, άλλες παρατημένες από γονείς, άλλες με παιδιά μικρά που κάποιος τους έκανε σε μικρή ηλικία και τις παράτησε.Συνήθως μαύρη φτώχεια είναι η αιτία, εμείς εδώ δεν έχουμε ζήσει φτώχεια και ούτε τέτοια πράγματα.Από μια πλευρά τις θαυμάζω.
καλημέρα εγώ θα πω πολύ απλά ο καθένας έχει τα προβλήματα του ...και οι κοπέλες και εμείς .... Πόσες φορές δούλεψα σκληρά πολύ σκληρά ... για 10-15 λεπτά ηδονής ; Παρά πολλές φορές ....... πόσες κοπέλες έφυγαν από χώρες που είχε πόλεμο και φτωχια για να εργαστούν ως ιεροδουλες ; Το 80% των κοριτσιών !!!!!! Προσωπικά έχω περισσότερη εκτιμιση στις ξένες διότι το 70% όταν πήγαινα μου έλεγε τα προβλήματα τους ... το ίδιο και εγώ !!! Ξέρεις τι είναι η συνεννόηση ; Μεγάλο πράγμα !! Ξέρεις τι είναι να σου λέει η κοπέλα αγαπάω Ελλάδα ερχόμουν για διακοπές αλλά εργάζομαι ως πορνη λόγο πολέμου στην χώρα μου ; Επισης να της λες και εσυ τα προβλήματα σου και να σε καταλαβαίνει ;; Μεγάλο πράγμα !!!! Οκ πολλές τα κονομάνε στο μέλλον και ίσως το παίξουν ντίβες αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν είναι και αυτό ;! Μια φυσική εξέλιξη ; Των περισσότερων κοριτσιών ; Ξέρεις τι είναι από μεγάλη φτωχια να βγάλεις πολλά χιλιάδες ευρο ;; Σε τρελενη !!!! Κάπου εκεί είναι η χρυσή τομή αλληλοκατανόησης πελάτη ιερόδουλης πιστεύω ........ Προσοχη μειλαω μόνο για της ξένες και κύριος Ρωσίδες Βουλγάρες Ρουμάνες και λίγες Αλβανίδες ....Διότι οι Ελληνίδες μόνο ψυχολογικά μας πρόσφεραν παλιά ..παρά ηδονή .....Τέλος κανείς δεν πρέπει να κρινη κανέναν και να βγάζει γρήγορα συμπεράσματα .... ειδικά από ένα φόρουμ διότι δεν ξέρεις την ψυχολογία που έχει ο άλλος όταν γράφει εκείνη την στιγμή .... και σε τι φάση βρίσκεται ...αν κρίνουμε τόσο αυστηρά από ένα φόρουμ .... φανταστείτε πως μπορεί κάποιος διαταραγμένος να κρινη μια κοπέλα σε μια κακή στιγμή της μέσα στον οικο κτλ.....Μέγα λάθος !! Λοιπόν καλή συνέχεια και καλή λευτεριά σε όλους τις ιεροδουλες Στον κόσμο !!!!! Όσο αναφορά τα λεφτά που έχουμε πει πάμπολλες φορές θα πω πως ... οι κοπέλες κερδίζουν από την ποικιλία την μεγάλη πελατεία του 20αρικου αλλιώς 10 λεπτά με κάποιον που δεν σου αρεση και αλλιώς 1 ώρα με κάποιον να παιζεις θέατρο πιο δύσκολο .... επισης οκ κατανοώ πως εμείς το βγάζουμε πολύ πιο δύσκολα .... αλλά εμείς δίνουνε ένα 20αρικο μόνο και παίρναμε καλά τι μας νοιάζει αν πλουτίζει η ιερόδουλη ;;;  Λειτούργημα κάνει !!! Ας μας νοιάζει για τα λαμόγια που παίρνουν κονδύλια για δημόσια έργα .... αυτούς που κόβουν τα δέντρα .... αυτούς που πουλάνε ναρκωτικά και πολλά πολλά αλλά που δεν είναι επι της παρούσης !!

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Ωραία τα λες και ακόμα πιο ωραία τα γράφεις γι αυτό θέλω να σου κάνω μια ερώτηση γιατί φαινεται ότι την ψάχνεις την φάση: τι υπερισχύει στο τέλος η αγαπη η οι στιγμες (σεξ);

Είναι αναλόγως την φάση του καθενός, τον χαρακτήρα του και την ηλικία του. Αν μίλαμε για το πριν φύγουμε από την ζωή, οι στιγμές παίζουν ρόλο, αυτές θα θυμόμαστε όλοι πριν φύγουμε. Πιστεύω πως η ευτυχία η συναισθηματική, έρχεται μέσω των άλλων.Κάποιος δίνει όλη του την ύπαρξη συναισθηματικά και λαμβάνει ικανοποίηση από αυτό.
Δεν θα είσαι με κάποιον για το σεξ μόνο δεν είναι το σεξ η μοναδική ικανοποίηση. Προτιμάς να παντρευτείς η να πορευτεις με κάποια που θα ειναι καλουτσικη στο σεξ, αλλά με την οποία θα είσαι ερωτευμένος και θα σε αγαπάει, παρά με μια καλή ή ταλαντούχα στο σεξ που θα ειναι όμως απόμακρη σε όλα τα άλλα γιατί το σεξ έχει ημερομηνία λήξης, τα υπόλοιπα έχουν μεγαλύτερη σημασία. Εδώ θέλω να συπληρώσω πάνω στον formet γιατί συμφώνω σε αυτά που γράφει και να σκεφτεί κανείς ότι από το 20 αρικο η το 10 αρικο που παίρνουν αυτές οι κοπέλες τα μισά είναι δικά τους, τα άλλα πάνε στο μαγαζί και κάποια στην υπηρεσία, αναλογιστείτε πόσο δύσκολο είναι γενικά όταν δεν έχει και δουλειά και να κάθεσαι τόσες ώρες σε ένα δωματιάκι να κάνεις αυτό που κάνεις για 30 ευρώ στο σύνολο. Για φαντάσου και να υπάρχει και νταβατζής.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom