Φίλε tonyxx δεν έχω γνωρίσει καμία πουτανα να θέλει πολύ ώρα τριβή κατά δική τους ομολογία γιατί πολύ απλά βαριουνται επειδή δεν γουσταρουν όποιον κουβαλιεται.
Κι εγώ το ίδιο θα ένιωθα αν ήμουν πουτανα.
Θα ήθελα να κάνω τα απολύτως απαραίτητα.
Τίποτα παραπάνω.
Είμαι πολύ αντικειμενικος.
Δεν καταπονείται μονο απο γαμησι αλλα απο οτιδηποτε από την στιγμή που ανεχεται τους πελάτες. Λογικότατο.
Μην το βλέπεις μονο οικονομικά αλλά σφαιρικά. Εμενα π.χ η δική μου δυναμική είναι μινιμουμ διπλός ή τριπλός χρόνος στα μπουρδέλα. Εκεί φεύγοντας, νιώθω ξεκούραστος κι ανάλαφρος κατά 70% κι αν το γαμήσι ήταν πολύ καλό. Έχει διαμοιραστει το γεγονός στο σώμα μου. Για να πιάσω 100% πρέπει ή να έχω κανονική γκομενα όπως τώρα ή να κάνει τούμπες η πουτανα, κάτι που συμβαίνει
σπάνια ή εκτός μπουρδέλου.
Δηλαδή εγώ θέλω πάντα υψηλό αποτέλεσμα
με κάθε θηλυκό στην γη. Δεν υπάρχουν φραγμοί. Θέλω τα πάντα.
Αλλιώς την γειωνω με τρόπο.
Δεν συμβιβάζομαι. Έχω κάποιες γνωστές πουτανες που ξέμειναν εδώ. Μία μάλιστα την πάω πολύ αλλά αν παω σπίτι της με λεφτά (τωρα όλες είναι στην πρέσα)
θα καταργησω αυτό που κέρδισα γιατι την έχω πάρει τσάμπα σπιτι της οπότε πως να γυρίσω πίσω (πελάτης) αφού πάω μόνο εμπρός; (φίλος με προνομια). Είναι όλα θεμα ανδρισμού
και βαθιάς ιδεολογιας.
Γι αυτό λέω στον Ζαν Κλωντ ότι αυτο-περιοριζεται. Δεν με νοιάζει πως την εχει δει αλλά μου είναι περιεργο. Δεν θέλω να ξεμενω όσο μπορώ. Θέλω να έχω επιλογές.
Μου αρέσει αυτό.