Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Εγώ να σου εξηγήσω είμαι ο πιο χαρούμενος θλιμμένος άνθρωπος που θα γνωρίσεις και σου εξηγώ ότι μόνο δάκρυα έχω αφήσει πίσω μου όσον αφορά τις σχέσεις όποτε βάζω μέγιστη προτεραιότητα την σεξουαλικη ψυχική υγεια μου. Το μόνο που με προβληματίζει έως τώρα και με βάση την επαγγελματική - προσωπική μου ζωή είναι τα γηρατειά ...αν εχεις γνώμη ευχαρίστως την διαβαζω

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
478
Πόντοι
36
Ο άγιος Πορφυριος πριν γίνει άγιος πήγαινε λέει στα πορνεία και όταν του ελεγαν να μην μπει γιατί είναι αμαρτωλες οι πουτανες, αυτός έλεγε όλα καλά με λίγα λογια. Η Ελλαδα είναι το μοναδικό μέρος στη γη που το μουνι έχει τόσο μεγάλη αξία.
Σε όλους μας αρέσει αλλά οφείλουμε να υπερισχυουμε. Εδώ ειναι ποιος θα φάει τον άλλον όπως γιναμε.
ανθρώπινη και λογική η έκφρασή σου .... και σοφοτερη ημών η του Αγίου που οδηγήθηκε στα θεία μέσα απο τα βιώματα ζωής που είχε .... ίσως γνωρίζεις σχετικά με τη Ζωή της Μητέρας Τερέζας - μια Αγία των ημερών μας , Αλβανίδα απο το Κοσοβο. Είχα την ευτυχία να μάθω πολλά απο τα διδάγματά της και να διαπιστώσω οτι η σκέψη μου και τα πιστευω μου βρισκονται σε παράλληλα μονοπάτια με βιώματα και τις προθέσεις της .... με 2 λόγια < οι αμαρτωλοί θα πεθανουν και θα υποστουν οι ηδη υποκεινται τις συνέπειες των πράξεων τους και απο τη στιγμη που οι ακολαστες συνεχίζουν το δρομο τους εμεις οι ορθοι - οι στυλοβατες - οι πιστοί θα τις τοποθετούμε εκει που μας οδηγεί η λογική και η υψηλή εμπνευση .... το αν χρησιμοποιούμε τα θέλγητρα που μας προσφέρουν και τα αποία ανταμοίβουμε πλουσιοπάροχα μας δίδει πολλά και ισχυρά δικαιώματα - μαθετε περι δεκάτης και του ορκου της ιεροσύνης ......  

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
tnt60 συναγωνιστή τελείως αντικειμενικά τώρα, μια πουτανα την βολεύει περισσότερο να έχει πελάτες που την παίρνουν μια ώρα, και της δίνουν κατοστάρικο ή όσο έχουν συμφωνήσει τελοσπαντων, από Ποια άποψη;
Ας υποθέσουμε ότι μια καπως εμφανισιμη πουτανα σε μπουρδελο καταφέρνει να γαμηθει με 4 πελάτες ανά ώρα, αυτοί οι 4 πελάτες κατά πάσα πιθανοτητα κάποιος θα είναι βρωμιαρης κάποιος θα έχει τα ψυχολογικά του και θα προσπαθήσει να την δαγκώσει να την φιλήσει με το ζόρι και ου τω καθεξις..
Πέρα από αυτό αυτοί οι τέσσερεις πελάτες θα είναι "φορτωμένοι " καυλα και θα περάσει 4 5-10λεπτα μαζί τους με αρκετό σφυροκόπημα.
Ας πάμε τώρα στην εκδοχή με την μια ώρα ανά πελάτη ή 2 ώρες αν θες, ο πελάτης αυτός θα την γαμησει 1 2 3 φορές μεσα στη μια ώρα, και πολλές φ φορές είπα τώρα, στη πρώτη εκτόνωση πες ότι συνέρχεται η βέργα του σε 10' για δεύτερο γύρο. (πολύ καλός χρόνος) στην δεύτερη εκτόνωση όμως πόσο θα χρειαστεί; κάνα τέταρτο.. Ε εκεί μετά περισσότερο θα χαμουρευονται θα μιλάνε περί ανέμων και υδάτων..γιατί για σεξ, πρέπει να ναι πολύ ντουρασελ ο άλλος για να χύνει, και κατευθείαν να είναι έτοιμος για τον επόμενο γύρο.
Πάνω κάτω κατάλαβες που θέλω να καταλήξω, μια πουτανα την βολεύει πολύ περισσότερο να κλείνει ώρες με πελάτη, παρά πελάτες σε μια ώρα, άσε που οικονομικά πιστεύω θα την βολεψει πολύ καλύτερα να κλείνει ώρα. 100 ευρώ την ώρα; πολύ καλό ποσό τα 50 είναι δικά της.
4 πελάτες ανά ώρα; =80 φυλής =40 μετάξι..40 και 20 δικά της αντίστοιχα..πέρα από τα πλεονεκτήματα που σου ανέφερα παραπάνω

Φίλε tonyxx δεν έχω γνωρίσει καμία πουτανα να θέλει πολύ ώρα τριβή κατά δική τους ομολογία γιατί πολύ απλά βαριουνται επειδή δεν γουσταρουν όποιον κουβαλιεται.
Κι εγώ το ίδιο θα ένιωθα αν ήμουν πουτανα.
Θα ήθελα να κάνω τα απολύτως απαραίτητα.
Τίποτα παραπάνω.
Είμαι πολύ αντικειμενικος.
Δεν καταπονείται μονο απο γαμησι αλλα απο οτιδηποτε από την στιγμή που ανεχεται τους πελάτες. Λογικότατο.
Μην το βλέπεις μονο οικονομικά αλλά σφαιρικά. Εμενα π.χ η δική μου δυναμική είναι μινιμουμ διπλός ή τριπλός χρόνος στα μπουρδέλα. Εκεί φεύγοντας, νιώθω ξεκούραστος κι ανάλαφρος κατά 70% κι αν το γαμήσι ήταν πολύ καλό. Έχει διαμοιραστει το γεγονός στο σώμα μου. Για να πιάσω 100% πρέπει ή να έχω κανονική γκομενα όπως τώρα ή να κάνει τούμπες η πουτανα, κάτι που συμβαίνει
σπάνια ή εκτός μπουρδέλου.
Δηλαδή εγώ θέλω πάντα υψηλό αποτέλεσμα
με κάθε θηλυκό στην γη. Δεν υπάρχουν φραγμοί. Θέλω τα πάντα.
Αλλιώς την γειωνω με τρόπο.
Δεν συμβιβάζομαι. Έχω κάποιες γνωστές πουτανες που ξέμειναν εδώ. Μία μάλιστα την πάω πολύ αλλά αν παω σπίτι της με λεφτά (τωρα όλες είναι στην πρέσα)
θα καταργησω αυτό που κέρδισα γιατι την έχω πάρει τσάμπα σπιτι της οπότε πως να γυρίσω πίσω (πελάτης) αφού πάω μόνο εμπρός; (φίλος με προνομια). Είναι όλα θεμα ανδρισμού
και βαθιάς ιδεολογιας.
Γι αυτό λέω στον Ζαν Κλωντ ότι αυτο-περιοριζεται. Δεν με νοιάζει πως την εχει δει αλλά μου είναι περιεργο. Δεν θέλω να ξεμενω όσο μπορώ. Θέλω να έχω επιλογές.
Μου αρέσει αυτό.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ανθρώπινη και λογική η έκφρασή σου .... και σοφοτερη ημών η του Αγίου που οδηγήθηκε στα θεία μέσα απο τα βιώματα ζωής που είχε .... ίσως γνωρίζεις σχετικά με τη Ζωή της Μητέρας Τερέζας - μια Αγία των ημερών μας , Αλβανίδα απο το Κοσοβο. Είχα την ευτυχία να μάθω πολλά απο τα διδάγματά της και να διαπιστώσω οτι η σκέψη μου και τα πιστευω μου βρισκονται σε παράλληλα μονοπάτια με βιώματα και τις προθέσεις της .... με 2 λόγια < οι αμαρτωλοί θα πεθανουν και θα υποστουν οι ηδη υποκεινται τις συνέπειες των πράξεων τους και απο τη στιγμη που οι ακολαστες συνεχίζουν το δρομο τους εμεις οι ορθοι - οι στυλοβατες - οι πιστοί θα τις τοποθετούμε εκει που μας οδηγεί η λογική και η υψηλή εμπνευση .... το αν χρησιμοποιούμε τα θέλγητρα που μας προσφέρουν και τα αποία ανταμοίβουμε πλουσιοπάροχα μας δίδει πολλά και ισχυρά δικαιώματα - μαθετε περι δεκάτης και του ορκου της ιεροσύνης ...... 

Αδερφέ, αναμένουμε τους αορατους ασκητές που θα επιτελέσουν την τελευταία Λειτουργία στη κορυφή του Άθωνα στο ναϊδριο της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού.
Μετά θα έρθει η συντέλεια του κόσμου
δηλαδή η Δευτέρα Παρουσία.
Μετά θα είναι όλα μία χαρά.

PatrasmanX

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
252
Πόντοι
1
πράγματι απολαμβάνω μια < βρωμικη > υπηρεσία αλλά αλλα αλλά ..... την χρειάζομαι .... αυτο ομως δεν την μετατρέπει σε καθαρή .... φυσικά το μεγα βαρος ανηκει στην πουτανα και οχι στον πελάτη ... αν ισχυε το αντιθετο θα υπηρχε καταφωρη καταδικη του πελατη στην παγκοσμια σκηνη πραγμα που δεν συμβαινει .... αντιθετα η κατκριτέα ειαι η πορνη η πουτανα η βρωμερη το κατακριτεο θηλυκό το αδιαντροπο το αισχρό ....
Ρε φιλε εισαι καλα; Δεν προκειτε να υπερασπιστω τις πουτανες ως επαγγελμα αλλα οσα λες δειχνουν εναν πολυ κακο ανθρωπο.
Στο κατω-κατω, αν τις θεωρεις τοσο βρωμικες και κατωτερες γιατι αγοραζεις τις υπηρεσιες τους; Εσυ οντας καποιος απολυτα ηθικος και καθαρος απο καθε αποψη δε θα επρεπε να στηριζεις τετοιες πρακτικες!

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
478
Πόντοι
36
Αδερφέ, αναμένουμε τους αορατους ασκητές που θα επιτελέσουν την τελευταία Λειτουργία στη κορυφή του Άθωνα στο ναϊδριο της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού.
Μετά θα έρθει η συντέλεια του κόσμου
δηλαδή η Δευτέρα Παρουσία.
Μετά θα είναι όλα μία χαρά.

οταν ερθει και αν ερθει ας με βρει εκει που θα εφραίνομαι και θα απολαμβάνω ,,,,,

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
478
Πόντοι
36
Ρε φιλε εισαι καλα; Δεν προκειτε να υπερασπιστω τις πουτανες ως επαγγελμα αλλα οσα λες δειχνουν εναν πολυ κακο ανθρωπο.
Στο κατω-κατω, αν τις θεωρεις τοσο βρωμικες και κατωτερες γιατι αγοραζεις τις υπηρεσιες τους; Εσυ οντας καποιος απολυτα ηθικος και καθαρος απο καθε αποψη δε θα επρεπε να στηριζεις τετοιες πρακτικες!

προσφέρουν ηδονή και εγκόσμια ευχαριστηση που κι εγώ οπως και συ απολαμβάνουμε .... ηθικός καθρός και ορθος δεν σημαίνει να με αγκίζει η πρακτική η πορνική η αμαρτωλη και κατακριτέα των θηλυκών .... γνωστό τοις πασι το βαρος που φέρουν αυτα τα ατομα και δη τα θήλεα ....

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Μαγκες δεν βλεπω να ανοιγουν και εμβολιο να κανουν. Εδω εκανε ο Εβραιος εμβολιο με τσιπακι για να ελεγχει τα νεογενητα , τα οποια οταν θα μεγαλωσουν να κρατανε αποσταση 2 μετρων . Αισχος με αυτα που θελουν να μας περασουν την απανθρωπια ,  απορω αν ο Μιστερ Χαρδαλιας γαμαει ; Λετε να μην γαμαει ; μονο για τους αλλους διαταζει. Πολλυ ζημια εκανε στον κλαδο της βιομηχανιας του σεξ. Ξαναψηφηστε Κουλη , την επομενη φορα ,θα σας δερνει με το που θα ειστε ακομα εξω απο τα μπου.Οπως κανανε και με τους πιστους στις Εκκλησιες.
Θελουν να περασουν το cybersex και το safe sex ! Την καινουργια τεχνολογια γαμησι.
Θα μας βαλουν δηλαδη στην μπριζα ελεγχομενοι και θα γαμαμε ψηφιακα.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Μαγκες δεν βλεπω να ανοιγουν και εμβολιο να κανουν. Εδω εκανε ο Εβραιος εμβολιο με τσιπακι για να ελεγχει τα νεογενητα , τα οποια οταν θα μεγαλωσουν να κρατανε αποσταση 2 μετρων . Αισχος με αυτα που θελουν να μας περασουν την απανθρωπια ,  απορω αν ο Μιστερ Χαρδαλιας γαμαει ; Λετε να μην γαμαει ; μονο για τους αλλους διαταζει. Πολλυ ζημια εκανε στον κλαδο της βιομηχανιας του σεξ. Ξαναψηφηστε Κουλη , την επομενη φορα ,θα σας δερνει με το που θα ειστε ακομα εξω απο τα μπου.Οπως κανανε και με τους πιστους στις Εκκλησιες.
Θελουν να περασουν το cybersex και το safe sex ! Την καινουργια τεχνολογια γαμησι.
Θα μας βαλουν δηλαδη στην μπριζα ελεγχομενοι και θα γαμαμε ψηφιακα.
μην απογοήτευσε τυπε στην  Ευρωπη θα ανοιξουν.
Ολλανδια ειπε 1 σεπτεμβρη η Αυστρία λεει 1 Ιουλίου και η Γερμανία δεν έχει ανακοινωσει ακομα.
Στην Νεβάδα στις ΗΠΑ λειτουργούν κανονικά.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ασχετο αλλα εχω κανα μισαωρο που προσπαθω να πεισω τη γκομενα να παμε σ/κ για μπανιο και ειναι συνεχεια στην αρνηση.
Αν συνεχισει ετσι σε λιγο θα αρχισω να μιλαω κι εγω σαν τον βαν νταμ  :S

Κακο σημαδι. Δεκτα τα προβλήματα αλλά εδώ βλέπω άρνηση αλλού είδους.

Πες της ότι βρηκες παρέα για μπάνιο
ένα φιλαρακι σου που έχει ένα προσωπικό πρόβλημα και θελει να πάτε μόνοι.
Μετά κλείσε το τηλέφωνο σου όλη μερα
και επικαλεσου βλάβη. Το βράδυ παρτην με ενοχικη φωνή και μην αναφερεις καθόλου
το μπανιο. Αν δεν αλλάξει συμπεριφορα, κάτι συμβαίνει.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Φίλε tonyxx δεν έχω γνωρίσει καμία πουτανα να θέλει πολύ ώρα τριβή κατά δική τους ομολογία γιατί πολύ απλά βαριουνται επειδή δεν γουσταρουν όποιον κουβαλιεται.
Τίποτα παραπάνω.
Δεν καταπονείται μονο απο
Τίποτα παραπάνω.
Δεν καταπονείται μονο απο γαμησι αλλα απο οτιδηποτε από την στιγμή που ανεχεται τους πελάτες. Λογικότατο.
Μην το βλέπεις μονο οικονομικά αλλά σφαιρικά. Εμενα π.χ η δική μου δυναμική είναι μινιμουμ διπλός ή τριπλός χρόνος στα μπουρδέλα. Εκεί φεύγοντας, νιώθω ξεκούραστος κι ανάλαφρος κατά 70% κι αν το γαμήσι ήταν πολύ καλό. Έχει διαμοιραστει το γεγονός στο σώμα μου. Για να πιάσω 100% πρέπει ή να έχω κανονική γκομενα όπως τώρα ή να κάνει τούμπες η πουτανα, κάτι που συμβαίνει
Δεν συμβιβάζομαι. Έχω κάποιες γνωστές πουτανες που ξέμειναν εδώ. Μία μάλιστα την πάω πολύ αλλά αν παω σπίτι της με λεφτά (τωρα όλες είναι στην πρέσα)
θα καταργησω αυτό που κέρδισα γιατι την έχω πάρει τσάμπα σπιτι της οπότε πως να γυρίσω πίσω (πελάτης) αφού πάω μόνο εμπρός; (φίλος με προνομια). Είναι όλα θεμα ανδρισμού
και βαθιάς ιδεολογιας.
Γι αυτό λέω στον Ζαν Κλωντ ότι αυτο-περιοριζεται. Δεν με νοιάζει πως την εχει δει αλλά μου είναι περιεργο. Δεν θέλω να ξεμενω όσο μπορώ. Θέλω να έχω επιλογές.
Μου αρέσει αυτό.

γαμησι αλλα απο οτιδηποτε από την στιγμή που ανεχεται τους πελάτες. Λογικότατο.
Δεν συμβιβάζομαι. Έχω κάποιες γνωστές πουτανες που ξέμειναν εδώ.  
Μου αρέσει αυτό.

ο ζαν μ αυτό που λέει είναι ότι δεν γουστάρει να σπαταλαει ενέργεια χρήμα και χρονο ας με διορθωσει αν κανω λάθος.
Θέλει ας πούμε να βρει οποιαδήποτε στο δρόμο χωρίς να ξέρει το όνομα της και να πηδηθουνε,δεν του αρεσουν οι γνωριμίες οι ομιλίες και τα σχετικά ξενερωνει με τη διαδικασία του ψησιματος και του καμακιου.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
φακερε αν κλεισουν τα μπουρδελα οριστικα εχω φτιαξει πλαν Β.
αρχικα θα ψαξω να βρω αν σε καποια ευρωπαικη χωρα λειτουργει ο αγοραίος ερωτας,π,χ στην αυστρια από 1 ιουλιου ξαναλειτουργει,οποτε η μεταναστευση σ αυτή τη συγκυρια είναι δεδομενη.
αν κλεισει ο αγοραίος ερωτας σε ολη την ευρωπη τοτε θα κινηθω σε ανεξάρτητες η σε παρανομες πιατσες εκτος βεβαια από γυφτισσες και τραβελια.
τελος εχω σκεφτει να ψαρωνω οσες εχουν αναγκη από χρημα να τις πληρωνω όχι βεβαια πολλα αναλογα θα κοστολογω και αν δεχεται,στην ουσια θα τις μετατρεπω σε πορνες.
Γεια σου ρε βανταμ το τελευταίο που είπες πως θα το πράξεις?
Θα ψαχνεις κοπέλες που έχουν χρηματική ανάγκη και θα τις πληρώνεις για να τις πηδας?
Που θα ψάξεις για να βρεις ευκολη ανταπόκριση?
Με τι τροπο χυμα?
Αναφερσου λεπτομερώς να δουμε το σκεφτικο σου

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ορίστε τα βλέπετε και εσείς.
Ο φίλος γιακουζα τώρα απορεί γιατί δεν έρχεται η γκομενα του για μπάνιο.
Δηλαδή κάτι που δεν γίνεται να θεωρείται σημαντικό. Εγω του πρότεινα κάτι αλλά
η ουσία είναι ότι αν είχε κι αλλη μία γκομενα τωρα ουτε που θα τον ένοιαζε.
Κάθεται τώρα να ασχολείται γιατι όπως λέει προσπαθεί να την πείσει.
Αυτά είναι τα μειονεκτήματα των γκομενων και λύνονται μόνο με άλλη γκομενα.
Εκεί θα καταληξετε αρκετοι αργά
ή γρηγορα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ο ζαν μ αυτό που λέει είναι ότι δεν γουστάρει να σπαταλαει ενέργεια χρήμα και χρονο ας με διορθωσει αν κανω λάθος.
Θέλει ας πούμε να βρει οποιαδήποτε στο δρόμο χωρίς να ξέρει το όνομα της και να πηδηθουνε,δεν του αρεσουν οι γνωριμίες οι ομιλίες και τα σχετικά ξενερωνει με τη διαδικασία του ψησιματος και του καμακιου.

Αυτό που θέλει είναι αδυνατον να γίνει.
Ας εξηγήσει τι εννοεί.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Ορίστε τα βλέπετε και εσείς.
Ο φίλος γιακουζα τώρα απορεί γιατί δεν έρχεται η γκομενα του για μπάνιο.
Δηλαδή κάτι που δεν γίνεται να θεωρείται σημαντικό. Εγω του πρότεινα κάτι αλλά
η ουσία είναι ότι αν είχε κι αλλη μία γκομενα τωρα ουτε που θα τον ένοιαζε.
Κάθεται τώρα να ασχολείται γιατι όπως λέει προσπαθεί να την πείσει.
Αυτά είναι τα μειονεκτήματα των γκομενων και λύνονται μόνο με άλλη γκομενα.
Εκεί θα καταληξετε αρκετοι αργά
ή γρηγορα.
μηπως έχει δικιο ο βανταμ τντ?
Οι γκομενες εκεί έξω εχουν γίνει πολυ δύσκολες,σνομπ,και αλλαζουν τους άντρες σαν τα πουκάμισα ειδικά οι ωραίες γκομενες.
Ενας άσχημος άντρας και οικονομικα μικρομεσαίος δεν έχει ελπίδες την σήμερον εποχή να χτυπήσει γκομενα ανω του μεσου ορου,θα χτυπήσει μια πολύ κατώτερη του εμφανισιακά,ουσιαστικά βολεύονται και οι άσχημες γκομενες την σημερον εποχή.
Στο ράφι θα μείνουν οι χαζές και οι κακασχημες που κανένας άντρας δεν θα τις θελει.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ
(Κοινωνικο μυνημα μη επιχορηγουμενο)

Και οπως συμπληρωσε ο φιλος baroc "μπαινουμε ασφαλεις" :grin:

-Οχι, οχι, μην επιμενεις, εγω θα γαμαω προσεκτικα. (Κλεινω το τηλεφωνο)

Λοιπον παιδια τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα, πρεπει να προσεχουμε οταν γαμαμε.
Γι αυτο λοιπον οταν πηγαινουμε σε εργαζομενη, φοραμε παντοτε γαντια και προφυλακτικο.

Βαζουμε την εργαζομενη απεναντι μας να γδυθει χορευοντας ενα αισθησιακο χορο, ενω εμεις
προετοιμαζουμε το οργανο μας, χαιδευοντας το, παντοτε φορωντας γαντια.

Αν δεν μας εχει σηκωθει την βαζουμε να χαιδευτει, παντοτε σε αποσταση χωρις να την αγγιζουμε.

Μολις μας σηκωθει, περναμε μονοι μας το προφυλακτικο, και βαζουμε την εργαζομενη στα τεσσερα.

Εφαρμοζουμε το καυλι μας σε σταση πισωκολητου πιανοντας την απο την μεση και αρχιζουμε να
την σφυροκοπαμε.

Μολις τελειωσουμε βγαινουμε προσεκτικα, αφαιρουμε το προφυλακτικο και τα γαντια, τα τοποθετουμε
σε μια πλαστικη σακουλα, και τα πεταμε στο καδο των σκουπιδιων.

Πλενουμε το καυλι μας με μπολικη σαπουναδα στους 40 βαθμους για τουλαχισον 5 λεπτα.

Πολυ σχολαστικα.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Plexiglass με τρύπα για πιπα στα όρθια.

Λαϊκό προσκύνημα θα γίνει σε κάτι μαστορισσες στη Διδύμου  :rockon:

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Πάνω από 3 € τέτοιες υπηρεσίες δεν αξίζει να δώσει κανείς.Καλυτερα να μην ανοίξουν ποτέ αν είναι έτσι , όχι τίποτα άλλο επειδή είμαι ρομαντικός να τα θυμάμαι όπως παλια

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom