Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ρε βαν Νταμ μας κούρασες με τις θεωρίες σου, παραδέξου ότι είσαι συναισθηματικά ανάπηρος και μισογύνης να τελειώνουμε. Το να προσπαθείς να μας πείσεις ότι όλες οι γυναίκες του πλανήτη είναι μόνο οι τρύπες τους είναι εκτός από γελοίο και άκρως προσβλητικό για το γυναικείο φύλο και επειδή κανείς δεν έχει την ευαισθησία να σου πει να σταματήσεις τις βλακείες στο λέω εγώ. Αν δεν σέβεσαι τις γυναίκες γενικά σεβάσου την μητέρα σου που σε έφερε στον κόσμο και είναι γυναίκα. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει, έλεος πια!
αμα σε κουρασαν να μην της διαβαζεις σιτι.
δεν είμαι ουτε μισογύνης ουτε αναπηρος.
δεν προσπαθω να πεισω τιποτα και κανενα,εγω εδώ περα μπηκα να πω τον προβληματισμο μου ποτε θα ανοιξουν τα μπουρδελα.
το ποιον σεβομαι σιτι το ξερω πολύ καλα,οποτε ασχολήσου με τον εαυτο σου

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Mια χαρά θα ανοίξουν...Μην ακούτε κρυφοπουστες και φεμινίστριες τύποι μου...από 18 και μετά θα έχουμε νέα.Ολπι αυτοί που σας ποτίζουν με αυτές τις παπατζες θα μείνουν με την όρεξη...εδώ είμαστε και θα τα λέμε.. Μην μασάτε.
φίλε μου δεν τρώω αυτά που μου πλασάρουν το είπα αυτό διότι πλησιάζουμε τέλος Μαΐου !!! Ποτέ θα ανοίξουν ;;;; Ποτέ περιμένουν ;;;; Τι θέλουν να γίνει εξέγερση και να ξεφτιλιστούμε τέλειος ;; Ούτε βιαστής θα γίνω ούτε αγαπουλης της κάθε καρακάξας εκεί έξω που κοιτά να με εκμεταλλευτή !!! Αντίθετα θα βγω να διαδήλωσο όταν και αν συνεχιστή η ιστορία αυτή !!!!!! Οι πολιτικοί και τα λοιπά καθίκια μια χαρά γαμάνε ιδιωτικά και πληρώνουν αδρά !!! Το ίδιο και οι συ χαμένες γυναίκες τους με ζιγκολο !!!!! Δεν λέμε ονόματα και δεν θίγουμε υπολήψεις !!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.959
Πόντοι
3.346
ουτε τρολαρω ουτε καμενος είμαι,λεω τον προβληματισμο μου.
Με αυτα που γραφεις ρε φιλε..πεσμου τι συμπερασμα να βγαλει ο αλλος για σενα.
Παρα πολυ ακραιες τοποθετησεις πανω στο θεμα..που νομιζω ουτε μια ιεροδουλη δεν θα εγραφε ετσι η καποιος του χωρου.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Αν έστω και ένα κάνει την αρχή θα γινει χαμός
Όλα θα ειναι ανοιχτά και δεν θα μιλάει Κανείς
Προσωπικά πιστεύω ότι από την επόμενη εβδομάδα δειλά δειλά κάτι θα δούμε .....να αχνοφαίνεται ....

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
478
Πόντοι
36
τυπε μπαινεις σε ένα μπουρδελοσαιτ και βριζεις τις ιεροδουλες?αυτο δεν είναι αμαρτια που κανεις?
εσυ επρεπε να ησουν τωρα στο πενταποσταγμα.

ειμαι φιλανθρωπος και φιλτατος των εν εκκλησία του Θεού ανθρώπων και βοηθώ το εργο της αρχιεπισκοπής σε καθε αναζήτηση χορηγίας .... φιλα προσκειμενος στους πατερες στην εν μονη πετρακη ευεργεσίας .  αρα δεν θα κριθώ επι ισοις οροις με τις πορνες που χρησιμοποιω ....

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
478
Πόντοι
36
εγω τις εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση από τις εξω γυναικες τυπε.

μεγα λαθος .... ειναι για χρήση προς χρηση και τιποτα περισσοτερο ..... αν σου τυχει επίσκεψη στο Αγιο Ορος και συζήτηση φωτηση απο Αγιους μοναχούς θα μαθεις περισσοτερα για την αμαρτια που αναπτυσουν αυτα τα γυναια ....

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
ειμαι φιλανθρωπος και φιλτατος των εν εκκλησία του Θεού ανθρώπων και βοηθώ το εργο της αρχιεπισκοπής σε καθε αναζήτηση χορηγίας .... φιλα προσκειμενος στους πατερες στην εν μονη πετρακη ευεργεσίας .  αρα δεν θα κριθώ επι ισοις οροις με τις πορνες που χρησιμοποιω ....

Αυτα σου μαθαινουν οι τραγοι εκει που πας ρε φιλτατε?Αναζητας χορηγιες? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.959
Πόντοι
3.346
Ασχετο αλλα εχω κανα μισαωρο που προσπαθω να πεισω τη γκομενα να παμε σ/κ για μπανιο και ειναι συνεχεια στην αρνηση.
Αν συνεχισει ετσι σε λιγο θα αρχισω να μιλαω κι εγω σαν τον βαν νταμ  :S

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
478
Πόντοι
36
Αυτα σου μαθαινουν οι τραγοι εκει που πας ρε φιλτατε?Αναζητας χορηγιες? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

αυτο καταλαβες ? με απλα λογια : οι πουτανες ειναι οτι το χειροτερο στο ανθρωπινο γενος .... προσεξε και θα το διαπιστωσεις ,,,, κανε χρηση αυτων χωρις να ταυτιζεσαι και να τις λυπάσαι

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
αυτο καταλαβες ? με απλα λογια : οι πουτανες ειναι οτι το χειροτερο στο ανθρωπινο γενος .... προσεξε και θα το διαπιστωσεις ,,,, κανε χρηση αυτων χωρις να ταυτιζεσαι και να τις λυπάσαι

που είσαι εσύ ρε μεγάλε; ελα στο άλλο νήμα να σπικάρεις κανα αγγλικό, να μας πεις για τον τρουμπ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ρε τυπακο αυτό το σαιτ είναι της ακολασίας,μονο και μονο που εισαι μεσα αμαρτανεις.
δεξια και αριστερα σου γυμνα πορνίδια στις διαφημιστικες ταμπελες ξεπροβαλλουν.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456

Χειροτερο και πιο προστυχο απο το ρασο?Μπαααααα στγνωμη αλλα δεν....

anak

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ φοβαμαι οτι θα ακριβυνουν λογω ζητησης...οταν ανοίξουν..

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Πιθανές ημερομηνίες να ανοίξουν ειναι.
25/5
1/6
8/6
15/6
Αν μέχρι τις 15 δεν ανοίξουν τοτε θα πρέπει να μιλαμε για παρελθόν,εκτός και αν μέχρι τότε έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία ανοίγματος η οποια θα είναι μεταγενέστερη.

Τα μπουρδέλα θα ανοίξουν όταν η Βουλή και τα σχολεία κλείσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές. Υπομονή!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom