Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
οποιος ξερει ποια μπουρδελα ειναι ανοικτα ας μου στηλει μηνυμα π.μ η να το πει εδω σε ποια περιοχη π.χ μεταξι, φυλης?
τυπε να σου πω μια σοφη κουβεντα,μην περιμενεις να μαθεις από εδώ.
αν εχεις χρονο οργωσε μια περιοχη ξεκινα από μεταξουργειο κοψε κινητικοτητα και φατσες που στηνονται και ρωτα διακριτικα ισως βγαλεις ακρη.
θελει ψαξιμο,εγω δεν εχω χρονο αλλιως θα το οργωνα το μεταξι

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Με άτομα του χώρου που έχω μιλήσει 29 Μαΐου και 15 Ιουνίου είναι δύο ημερομηνίες κλειδί, αν δεν ούτε τότε...σίγουρα από αρχές Ιουλίου που θα επιστρέψει η "κανονικοτητα" με τις άρσεις των μέτρων.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Με άτομα του χώρου που έχω μιλήσει 29 Μαΐου και 15 Ιουνίου είναι δύο ημερομηνίες κλειδί, αν δεν ούτε τότε...σίγουρα από αρχές Ιουλίου που θα επιστρέψει η "κανονικοτητα" με τις άρσεις των μέτρων.
ας ελπισουμε να ισχυσει το πρωτο σεναριο στις 29 μαιου.
είναι ηδη πανω από 60 μερες κλειστα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Είπαν για Γυμναστήρια 29/6, Δευτέρα... :)

ΜΗΠΩΣ  :think:

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Τα τσαρδια πιο νωρίς ρε...τέλη μαϊου εκει

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Δεν είναι της παρούσης αλλά θα το ξαναπώ, εδώ και 50 μέρες, από 10 Απρίλη περίπου δουλεύουν αρκετά ντελα κρυφά, επιβεβαιωμένο αυτό το έχω δει με τα μάτια μου όπως και πολλοί συναγωνιστές εδώ μέσα επισης το ξέρουν πολύ καλά, μάλιστα μέχρι και κριτική έχω κάνει στην ημερήσια ενημέρωση για τα μπουρδελα για μια Κορασιδα.
Αυτός ο γαμωκορονοιος δηλαδή ανάθεμα πια αυτή την λέξη, τους τελευταίους τρεις μήνες τρυπάει τα αυτιά μας μέσα από χιλιάδες στόματα σε ράδιο τηλεόραση ίντερνετ κλπ..πόσο επικίνδυνος και πόσο μεταδοτικός να είναι πια;
Έχουμε εδω το ζωντανό παράδειγμα των κρυφοντελων, που μέσα σε μια μέρα για παράδειγμα τα επισκέπτονται τουλάχιστον 200 άτομα (κυρίως μετανάστες αλλά αυτό δεν έχει να κάνει μια χαρά μεταδίδεται ο ιός από φυλή σε φυλη) με 10-15 κορίτσια που δουλεύουν καθημερινά να έχουν την πλέον πιο κοντινή επαφή που μπορεί να έχουν 2 άνθρωποι μεταξύ τους, τα δωμάτια που ανάθεμα αν είναι πάνω από 5 τ.μ και δεν έχουν παράθυρα να ανακυκλώνεται ο αέρας, τα σεντόνια που μια φορά στο τέλος ή στην αρχή αλλάζουν και ξαπλώνει η Σάρα και η Μάρα, μετά από όλα αυτή την υγειονομική βόμβα που περιέγραψα, στην Αθήνα σε φυσιολογικές συνθήκες έπρεπε να υπάρχει η απόλυτη διασπορά του ιού, που ένας επαναλαμβάνω ένας να είχε τον ιό και να κόλλησε μια κοπέλα ή το αντίστροφο θα είχε συμβεί το αδιαχώρητο.
Δεν ξέρω, είμαι τρελός; χαζός; που σκέφτομαι κάθ αυτό το τρόπο;..αλλα είναι η απόλυτη λογική πιστεύω. Τα κρυφά ντελα ήταν η καλύτερη απόδειξη για ολο αυτο το φιάσκο, ιός υπάρχει Ναι, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτή η πανδημία που παρα τρίχα γλιτώσαμε στην Ελλάδα και σώθηκε η ζωή χιλιαδων συμπολιτών μας τελευταία στιγμή..τι να πω μακαρι να ακουστεί από κάποιο μεγάλο στόμα η αλήθεια, τα πολλά μικρά στόματα δεν κάνουν δουλειά βλέπετε.  

mariocfu

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
15
Πόντοι
0
Εκτός από τα κρυφά του μεταξουργειου, πολλές κοπέλες των μπορδελων δουλεύουν και στα σπίτια τους...
Στην ομόνοια στην Αριστοτέλους που περναω γίνεται του τραβελιου του πανηγύρι.

Όταν αρθουν και τα τελευταία μέτρα θα ανοίξουν και αυτά, όσο θα ισχύουν οι αποστάσεις σε παραλίες, εστιατόρια μην περιμένετε να ανοίξουν.

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Δεν είναι της παρούσης αλλά θα το ξαναπώ, εδώ και 50 μέρες, από 10 Απρίλη περίπου δουλεύουν αρκετά ντελα κρυφά, επιβεβαιωμένο αυτό το έχω δει με τα μάτια μου όπως και πολλοί συναγωνιστές εδώ μέσα επισης το ξέρουν πολύ καλά, μάλιστα μέχρι και κριτική έχω κάνει στην ημερήσια ενημέρωση για τα μπουρδελα για μια Κορασιδα.
Αυτός ο γαμωκορονοιος δηλαδή ανάθεμα πια αυτή την λέξη, τους τελευταίους τρεις μήνες τρυπάει τα αυτιά μας μέσα από χιλιάδες στόματα σε ράδιο τηλεόραση ίντερνετ κλπ..πόσο επικίνδυνος και πόσο μεταδοτικός να είναι πια;
Έχουμε εδω το ζωντανό παράδειγμα των κρυφοντελων, που μέσα σε μια μέρα για παράδειγμα τα επισκέπτονται τουλάχιστον 200 άτομα (κυρίως μετανάστες αλλά αυτό δεν έχει να κάνει μια χαρά μεταδίδεται ο ιός από φυλή σε φυλη) με 10-15 κορίτσια που δουλεύουν καθημερινά να έχουν την πλέον πιο κοντινή επαφή που μπορεί να έχουν 2 άνθρωποι μεταξύ τους, τα δωμάτια που ανάθεμα αν είναι πάνω από 5 τ.μ και δεν έχουν παράθυρα να ανακυκλώνεται ο αέρας, τα σεντόνια που μια φορά στο τέλος ή στην αρχή αλλάζουν και ξαπλώνει η Σάρα και η Μάρα, μετά από όλα αυτή την υγειονομική βόμβα που περιέγραψα, στην Αθήνα σε φυσιολογικές συνθήκες έπρεπε να υπάρχει η απόλυτη διασπορά του ιού, που ένας επαναλαμβάνω ένας να είχε τον ιό και να κόλλησε μια κοπέλα ή το αντίστροφο θα είχε συμβεί το αδιαχώρητο.
Δεν ξέρω, είμαι τρελός; χαζός; που σκέφτομαι κάθ αυτό το τρόπο;..αλλα είναι η απόλυτη λογική πιστεύω. Τα κρυφά ντελα ήταν η καλύτερη απόδειξη για ολο αυτο το φιάσκο, ιός υπάρχει Ναι, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτή η πανδημία που παρα τρίχα γλιτώσαμε στην Ελλάδα και σώθηκε η ζωή χιλιαδων συμπολιτών μας τελευταία στιγμή..τι να πω μακαρι να ακουστεί από κάποιο μεγάλο στόμα η αλήθεια, τα πολλά μικρά στόματα δεν κάνουν δουλειά βλέπετε. 
ρε φιλε μπορεις να μου πεις ποια μπουρδελα ειναι ανοικτα η τελος παντων λειτουργουν στα κρυφα ?
στηλε μου μνμ η πες εδω , πας ειναι κλειστα τα φωτα αλλα σπρωχνεις την πορτα και ειναι ανοικτα?

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Εκτός από τα κρυφά του μεταξουργειου, πολλές κοπέλες των μπορδελων δουλεύουν και στα σπίτια τους...
Στην ομόνοια στην Αριστοτέλους που περναω γίνεται του τραβελιου του πανηγύρι.

Όταν αρθουν και τα τελευταία μέτρα θα ανοίξουν και αυτά, όσο θα ισχύουν οι αποστάσεις σε παραλίες, εστιατόρια μην περιμένετε να ανοίξουν.
ποια ειναι ανοικτα πες εδω η στηλε προσωπικο μυνημα σε εμενα ειναι σιγουρο αυτο η αερολογιες ?

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Πέτυχα πριν λίγες ώρες ντου ομάδας Διας στο μετάξι και άκουγα διαλόγους τσατσάδων νταβατζήδων με αυτούς ρωτούσαν τι κάνουν μαζεμένοι όλοι αυτοί εκεί και τους απαντάνε ότι καθαρίζουνε τα σπίτια και αλλάζουν έπιπλα  :headbang:  :jerking: ότι να ναι. Μετά προσπαθούσανε να ψαρέψουν μια κοπέλα ξανθιά με ράστα βουλγάρα μάλλον για το αν δουλεύει κρυφά και πετάγεται ένας και λέει όχι κυρ αστυνόμε η γυναίκα μου είναι δεν είναι ιερόδουλη  :jerking:  :2funny:  Σκηνές απείρου κάλλους  :happy:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Πέτυχα πριν λίγες ώρες ντου ομάδας Διας στο μετάξι και άκουγα διαλόγους τσατσάδων νταβατζήδων με αυτούς ρωτούσαν τι κάνουν μαζεμένοι όλοι αυτοί εκεί και τους απαντάνε ότι καθαρίζουνε τα σπίτια και αλλάζουν έπιπλα  :headbang:  :jerking: ότι να ναι. Μετά προσπαθούσανε να ψαρέψουν μια κοπέλα ξανθιά με ράστα βουλγάρα μάλλον για το αν δουλεύει κρυφά και πετάγεται ένας και λέει όχι κυρ αστυνόμε η γυναίκα μου είναι δεν είναι ιερόδουλη  :jerking:   :2funny:  Σκηνές απείρου κάλλους  :happy:

:grin: :grin:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Μαγκες δεν βλεπω να ανοιγουν και εμβολιο να κανουν. Εδω εκανε ο Εβραιος εμβολιο με τσιπακι για να ελεγχει τα νεογενητα , τα οποια οταν θα μεγαλωσουν να κρατανε αποσταση 2 μετρων . Αισχος με αυτα που θελουν να μας περασουν την απανθρωπια ...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τντ εγω δεν ασχολουμαι καν με το πρόβλημα,γιατι να σπαταλησω χρονο και ενεργεια για κατι που μπορω να το αγορασω?
συναισθηματικα οι γυναικες δεν με ενδιαφερουν,με ενδιαφερουν μονο σεξουαλικα.
ποικιλια βρίσκεις στους οικους ανοχης όπως βρίσκεις και εξω οποτε κλαιν.

Ε όχι και δεν ασχολεισαι μύστη μου.
Είσαι εδώ ταγμένος στο έργο σου κι όσες φορές σου έχω φέρει στρανταχτα επιχειρήματα υπέρ γκομενων ή ότι και τα μπουρδέλα έχουν τον ρόλο τους, κρατας μονο ότι θες. Το συναίσθημα το βάζεις ως οφσαιντ για να έχεις να λες ενω ως γνωστόν τα συναισθήματα κι οι σχέσεις ειναι μετά το γαμήσι. Κανείς άνδρας δεν νιώθει συναισθήματα με το που βλέπει μία γκομενα. Έλξη νιωθει. Οπότε η ουσία είναι ότι ο καθένας όπως την βρίσκει.
Αρκεί να έχει λύσεις.
Τα λέμε λοιπόν και πάντα με καλή διάθεση.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πέτυχα πριν λίγες ώρες ντου ομάδας Διας στο μετάξι και άκουγα διαλόγους τσατσάδων νταβατζήδων με αυτούς ρωτούσαν τι κάνουν μαζεμένοι όλοι αυτοί εκεί και τους απαντάνε ότι καθαρίζουνε τα σπίτια και αλλάζουν έπιπλα  :headbang:  :jerking: ότι να ναι. Μετά προσπαθούσανε να ψαρέψουν μια κοπέλα ξανθιά με ράστα βουλγάρα μάλλον για το αν δουλεύει κρυφά και πετάγεται ένας και λέει όχι κυρ αστυνόμε η γυναίκα μου είναι δεν είναι ιερόδουλη  :jerking:   :2funny:  Σκηνές απείρου κάλλους  :happy:

Σαν να ρωταει καποιος τον κουρέα
αν θέλει κούρεμα.
Τι απάντηση θα πάρει; ότι βολευει!

:2funny:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.955
Πόντοι
3.346
Πέτυχα πριν λίγες ώρες ντου ομάδας Διας στο μετάξι και άκουγα διαλόγους τσατσάδων νταβατζήδων με αυτούς ρωτούσαν τι κάνουν μαζεμένοι όλοι αυτοί εκεί και τους απαντάνε ότι καθαρίζουνε τα σπίτια και αλλάζουν έπιπλα  :headbang:  :jerking: ότι να ναι. Μετά προσπαθούσανε να ψαρέψουν μια κοπέλα ξανθιά με ράστα βουλγάρα μάλλον για το αν δουλεύει κρυφά και πετάγεται ένας και λέει όχι κυρ αστυνόμε η γυναίκα μου είναι δεν είναι ιερόδουλη  :jerking:   :2funny:  Σκηνές απείρου κάλλους  :happy:
Θα εχουμε συνεχεια τετοια τις επομενες μερες..βλεπουν και αυτοι οτι ολα τα μαγαζια που ειναι να ανοιξουν κανουν εργασιες..ε και ειπαν και αυτοι να κανουν το ιδιο. :rolleyes: τωρα αν βαζουν και καμια κοπελα μεσα το κανουν δοκιμαστηκα..να τεσταρουν περισσοτερο πως θα δουλευουν με τα νεα μετρα τα ρδελα. :grin:

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Ta studio των Γερμανών σε καλλιθεα χαιδαρι κτλ απο ανάρτηση φιλης στα σοσιαλ που εργαζεται εκει ανοίγουν στις 18 του μηνα πολλα κολ γκιρλ αν όχι ολα ξεκίνησαν κανονικα. Γραφεία magic girls πχ ξεκινησε κανονικα dream girls που μιλησα οχι ακομα.καλο το οτι ανοίγουν καποια στούντιο

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.955
Πόντοι
3.346
Παιδια αν δειτε ρδελο να δουλευει εστω και παρανομα,μην διστασετε να πατε να πηδηξετε..μετα οταν βγειτε απο εκει και σας σταματησουν για ελεγχο.. με μια γρηγορη συγνωμη ειστε νομιμοι να ξερετε.και ουτε κορονα κολλατε ετσ. :S

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
πηγα απο κει πριν.μια τσατσα γιατι ηταν μαζεμενες ολες μου πε απο δευτερα τωρα ειδωμεν

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Ta studio των Γερμανών σε καλλιθεα χαιδαρι κτλ απο ανάρτηση φιλης στα σοσιαλ που εργαζεται εκει ανοίγουν στις 18 του μηνα πολλα κολ γκιρλ αν όχι ολα ξεκίνησαν κανονικα. Γραφεία magic girls πχ ξεκινησε κανονικα dream girls που μιλησα οχι ακομα.καλο το οτι ανοίγουν καποια στούντιο
Καλημέρα 18 ανοίγουν πριν καί από τα μαγαζιά εστίασης που ενδέχεται να ανοίξουν λίγο νωρίτερα στις25 γενικότερα μην είσαι ευκολόπιστος κάθε μία μπορεί να λέει ότι να ναι.βεβαια στην Ελλάδα όλα είναι πιθανά μπορεί όντως κάποια στούντιο να ανοίξουν και σε αυτά ο ιός να μην κολλάει άλλωστε όπως είδαμε και πριν λίγες μέρες συνωστισμός επιτρέπεται επιλεκτικά σε πλατείες όπως για παράδειγμα στην Ομόνοια για φιέστες ενώ στην κυψέλη έγινε επέμβαση της αστυνομίας,με αποτέλεσμα να προκαλέσει το αντίθετο καθώς αν περάσετε από την πλατεία Αγίου Γεωργίου θα πάθετε σοκ από την κοσμοσυρροή που επικρατεί

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom