Δεν είναι της παρούσης αλλά θα το ξαναπώ, εδώ και 50 μέρες, από 10 Απρίλη περίπου δουλεύουν αρκετά ντελα κρυφά, επιβεβαιωμένο αυτό το έχω δει με τα μάτια μου όπως και πολλοί συναγωνιστές εδώ μέσα επισης το ξέρουν πολύ καλά, μάλιστα μέχρι και κριτική έχω κάνει στην ημερήσια ενημέρωση για τα μπουρδελα για μια Κορασιδα.
Αυτός ο γαμωκορονοιος δηλαδή ανάθεμα πια αυτή την λέξη, τους τελευταίους τρεις μήνες τρυπάει τα αυτιά μας μέσα από χιλιάδες στόματα σε ράδιο τηλεόραση ίντερνετ κλπ..πόσο επικίνδυνος και πόσο μεταδοτικός να είναι πια;
Έχουμε εδω το ζωντανό παράδειγμα των κρυφοντελων, που μέσα σε μια μέρα για παράδειγμα τα επισκέπτονται τουλάχιστον 200 άτομα (κυρίως μετανάστες αλλά αυτό δεν έχει να κάνει μια χαρά μεταδίδεται ο ιός από φυλή σε φυλη) με 10-15 κορίτσια που δουλεύουν καθημερινά να έχουν την πλέον πιο κοντινή επαφή που μπορεί να έχουν 2 άνθρωποι μεταξύ τους, τα δωμάτια που ανάθεμα αν είναι πάνω από 5 τ.μ και δεν έχουν παράθυρα να ανακυκλώνεται ο αέρας, τα σεντόνια που μια φορά στο τέλος ή στην αρχή αλλάζουν και ξαπλώνει η Σάρα και η Μάρα, μετά από όλα αυτή την υγειονομική βόμβα που περιέγραψα, στην Αθήνα σε φυσιολογικές συνθήκες έπρεπε να υπάρχει η απόλυτη διασπορά του ιού, που ένας επαναλαμβάνω ένας να είχε τον ιό και να κόλλησε μια κοπέλα ή το αντίστροφο θα είχε συμβεί το αδιαχώρητο.
Δεν ξέρω, είμαι τρελός; χαζός; που σκέφτομαι κάθ αυτό το τρόπο;..αλλα είναι η απόλυτη λογική πιστεύω. Τα κρυφά ντελα ήταν η καλύτερη απόδειξη για ολο αυτο το φιάσκο, ιός υπάρχει Ναι, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτή η πανδημία που παρα τρίχα γλιτώσαμε στην Ελλάδα και σώθηκε η ζωή χιλιαδων συμπολιτών μας τελευταία στιγμή..τι να πω μακαρι να ακουστεί από κάποιο μεγάλο στόμα η αλήθεια, τα πολλά μικρά στόματα δεν κάνουν δουλειά βλέπετε.