Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Παιδιά μια ερώτηση να κάνω
Όλα τα γνωστά πρακτορεία δηλ GDE ,glamour,your angels κλπ θεωρούνται νόμιμες επιχειρήσεις η απλά είναι ένα τηλέφωνο όλη η εταιρεία .Γιατι άμα είναι απλά ένα τηλέφωνο τι τα εμποδίζει να ξανά λειτουργούν κατ’οικον η σε άλλο μισθωμένο διαμέρισμα που μένει η κορασίδα ;
Ρωτάω ως ερασιτέχνης έως άσχετος ....

Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Για να γίνουν νόμιμα πρέπει και να μπουν κανόνες υγιεινής πρέπει να ανοίξει ολόκληρη δημόσια συζήτηση και με τον συντηρητισμό και καθωσπρεπισμό της κοινωνίας μας το βλέπω λίγο δύσκολο να γίνει.
Σε χώρες όπως η Ολλανδία θα ανοίξουν απο Σεπτέμβριο πάντως. Εδώ λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης (παρανομία, σχέσεις με αστυνομία και κυκλώματα, κοινωνικού ρόλου) εκτιμώ οτι κάποιοι θα ανοίξουν απο τέλη Ιουνίου και βλέποντας (συχνότητα ελέγχων απο αστυνομία, εξέλιξη κρουσμάτων) και κάνοντας και οι υπόλοιποι.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φίλε Φακερος μην εγκαταλείπεις ποτε.
Έχω βγάλει γκομενες από σαύρες μέχρι μουναρες. Νομιζεις ότι με καίει η εξέλιξη ή θα κρατήσω στατιστικά;
οδηγός είναι το κλικ που μου κανουν.
Τις χυλοπίτες που έχω φαει εγώ όπως και τι έχω δει στην ζωη μου για να ερθω
να ισιωσω μέταλλο, δεν μπορεις
να τα φανταστείς. Ο καθένας πολεμά με τα όπλα του κι ενισχύει το οπλοστάσιο του.
Αν κάποιος δεν θέλει να προσπαθήσει για κάτι, θα συμβιβαζεται. Αν κάποιος δεν θέλει να ασχοληθεί με γκομενες ή δεν μπορει, βεβαίως και θα περιοριστεί μόνο στα μπουρδέλα. Εχουν κι αυτα την γοητεία τους. Μπορεί κι οφείλει όμως να σκέφτεται με γνώμονα ότι μπορεί και παραπάνω.
Κάποια στιγμή θα μπορέσει αυτό το κάτι παραπάνω κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Δεν πάμε να αλλάξουμε το dna μας αλλά να περναμε οσο μπορουμε καλύτερα.
Μέχρι εκεί που μπορεί θα πάει ο καθένας.
Πέτρα που κυλάει δεν χορταριαζει.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ασχετο , αλλα τα μπουρδελα πρεπει να γινουν νομιμα και να υπαρχουν καποια στανταρ.
Ακουγεται αστειο (και σιγουρα ειναι) ,αλλα θα πρεπει να εχουν iso.
Ο ελεγκτης για να δωσει το πιστοποιητικο iso θα ριχνει κι ενα πουτσαλακο για το καλο.
:grin: :grin: :grin:

Καλά οχι κι άσχετο.
Πολύ πιο σχετικό το δικό σου.
Εννοείται ότι πρέπει να γίνουν νόμιμα.
Τώρα είναι αστεία ή κατάσταση.
Ειμαι υπέρ της νομιμοποίησης αλλά δεν θέλω να χαθεί η στόφα του "βρώμικου"
που αναδύουν.
Φυσικα δεν είναι εύκολο να γίνουν νομιμα
γιατι στα χωριά όπως στην Ελλαδα, μετρανε αλλά πράγματα.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
δηλαδή αύξηση τιμών και μείωση παρεχόμενων υπηρεσιών

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Ακομα δεν εχει ακουστει τιποτα;

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
εγώ πιστεύω ο βανταμ έχει κάποιο δίκιο.
Οι περισσότερες καλές είναι καπαρωμενες,εγώ χρόνια που την πέφτω στις γκομενες πάντα έτρωγα άκυρο απο ωραίες γιατί η είχαν γκόμενο η ήταν παντρεμένες.
Επιτυχία μεγάλη ηταν στις μέτριες προς άσχημες αυτές μου κάθονταν εύκολα ασε που ήταν και ορισμένες σπασαρχιδες μετά στη πορεία.
Πολλές φορές μετανιώνα που έκανα φαση η σχέση με τις γκομενες αυτες γιατί δεν μου άρεσαν ειδικα κάτι χοντρές ηταν εύκολες.
Μια φορα πηδησα μια 23χρονη ελληνιδα χοντρη σχεδον άσχημη και μύριζε κιόλας και μετά καπακι φεύγοντας πέρασα μπροστά από ενα μπουρδελο λεω δεν μπαινω μέσα και είχε ενα ρουμανακι 20χρονο σαν τα κρύα τα νερά πληρώνω και παω μαζι του και τότε ειδα τη διαφορά.
Εγώ λεω αν εχεις ωραία γκόμενά δεν χρειάζεται να πας μπουρδελα αλλά αν δεν έχεις η δεν βρίσκεις τοτε θα πας.
Θα πω και κατι άλλο εχω ενα φίλο 40 χρονών είναι κοντός χοντρός και ψιλομαλακακος λεφτά δεν έχει και ανήκει στην ομαδα των αντρων που σχεδόν το 95% των γκομενων του ρίχνει χυλόπιτα.
Αυτός δεν μπορεί να χτυπήσει γκομενα τόσα χρόνια και πηγαίνει κατά αναγκην στα μπουρδελα γιατι αλλιώς δεν θα πηδαγε ποτέ.
Γιατί ρε τυπε αυτός να μην μπορεί να πηδήξει η να χαρεί στιγμές του έρωτα εστω και με ιερόδουλη?
Αν κλεισει ο αγοραιος έρωτας τι θα κάνει αυτό το παιδι?

Περίεργο που το λές, εγώ θα έλεγα το αντίθετο, στις ωραίες δεν την πέφτει κανείς ενώ στις μέτριες γίνεται πολύ περισσότερο πέσιμο, με αποτέλεσμα οι μέτριες να έχουν σηκώσει παντιέρα και μὐτη.Ουσιαστικά πρέπει να φάει κάποιος απόρριψη με το τσουβάλι, να την πέφτει διαρκώς για να βρει αυτό που θέλει και στο τέλος θα το βρει.Καμιά φορά βέβαια μπορεί να σου έρθει και πιάτο, να ερθει ο έρωτας από εκεί που δεν το περιμένεις, σαν δωράκι, όλα παίζουν.  Φυσικά τα μπουρδέλα είναι μια διαφυγή από όλο αυτό, γαμας, ξενοιάζεις, όμως είσαι πάλι στα ίδια, κατ'εμε είναι διαφυγή από την ίδια την ζωή όταν γίνεται συνήθεια.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Φίλε μου άλλα σου λέω εγώ κι άλλα λες εσύ.
Εγώ απεδειξα ότι το γκομενικο γαμήσι ειναι κλασεις ανώτερο του πορνικου χωρίς να ματαιώσω ή να ακυρώσω την μπουρδελική ικανοποιηση.
Επί όσων αναφέρεις τωρα, πάλι λάθος κάνεις.
Δεν υπάρχουν ηλικίες και ποσοστά.
Πας και ριχνεσαι σε όποια γουσταρεις.
Αν την βγάλεις έχει καλώς αλλιώς δρόμο.
Αν νομίζεις εσύ πως θα πρέπει να βρεις τις προδιαγραφές που σε βολευουν και να είναι
κι ελεύθερη και διαθέσιμη και πιστη και με εγγύηση και ένα σωρό άλλα, μάλλον σε φοβίζει η κατάσταση και δεν δέχεσαι την πιθανή απόρριψη. Μία απόρριψη που μπορεί να λάβεις ή να ρίξεις. Στην τελική μπορεί και να ξεκινήσεις κάτι με μία γκομενα, να την βρίσκετε και να απορριψετε ο ένας τον άλλον στην πορεία. Μην κόλλας σε σχέσεις συνέχεια.
Η σχέση είναι άλλο πράγμα κι ούτε εκεί υπάρχει σιγουρια. Όλοι θέλουμε το καλυτερο σε ότι κανουμε αλλά δεν γίνεται. Το ξέρεις και γι αυτο έχεις εγκλωβιστεί στα μπουρδέλα.
Είσαι αμπαλος κατά τα λεγόμενα σου 2μιση μήνες και θα περίμενες άλλους δυο.
Είσαι ικανός να αλλάξεις χώρα για να γαμησεις ενώ κάτι τέτοιο μπορείς να το απολαύσεις ως διακοπές.
Έστω πορνοδιακοπες.
Όχι να πρεσσαρεσαι.
Να διατηρείς το κύρος να λες γαμαω, έχω επιλογές, αν χάσω θα επανελθω και θα πάω
και διακοπές για την καυλα μου.
Να είσαι ολοκληρωμένος άνδρας.
Δεν είναι εύκολο αλλα τι άλλο εχεις να σε κάνει άνδρα; Μόνο αυτό. Να έχεις κατά την ζωή σου γυναίκες που σε γουσταρουν
να τις γαμας όπως κι εσύ.
Αν βγει κάτι παραπάνω, καλώς να έρθει γιατι όλα είναι ωραία στην ζωή αλλά και πάλι ρίσκο ειναι. Ολα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφιες
και στρουθοκαμηλισμοι.

Το γκομενικά γαμηση έχει πολλά μειονεκτήματα ..... Εγώ προσωπικά ενο είχα ευκαιρίες αυτές τις μέρες το απέφυγα σαν το διάολο το λιβάνι ..... Εγώ θέλω να γαμαω και να φεύγω να είμαι ψυχρός μετά να καπνίζω και να μην μειλαω ..... Και να έρχομαι εδώ να συζητάω με συναγωνιστές πως γαμηθηκε η τάδε κτλ...και να μου λένε και αυτοί πως πέρασαν !!!! Το μόνο καλό στο γκομενικά γαμηση για εμένα πάντα ...ει ΝΆι ότι η καβλα με τον καιρό κορυφώνεται και παιρναω καλύτερα αλλά μετά έρχεται μια φοβερή πτώση ...και εκεί αρχίσουν τα στραβά ... τι έχεις ;; Δεν σου αρέσω πια ;; Κάτι αλαξε ;;και οι γνωστές μαλακιες ....Οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν ότι θελουμε ποικιλία ..... και ειδικά με εμάς τους μπουρδελοαρηδες δεν μπορούν να διανοηθούν το συναίσθημα της ηδονής που βιώνουμε όταν η πουτανα γαμιεται σε άλλο δωμάτιο και μετά έρχεται σε εμάς και το παίζει πως μόνο εμείς είμαστε , εμείς γαμαμε καλύτερα και μας δουλεύει μπροστά στα μάτια μας ....( μειλαω για τις πολύ έμπειρες ....) που μας καψουρευουν .... ώστε να πηγαίνουμε ξανά και ξανά για ευνόητους λόγους ....!!!! Δεν θα πω αλλά είναι ψιλά γράμματα .... μόνο οι έμπειρη και σημδιτοποιημενοι μπουρδελοαρηδες θα καταλάβουν και δόξα τον θεό υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα !!!!καλημερα !! Προσωπικά σε καμία καρακάξα δεν κάνω πέσιμο ...δεν προσπαθώ τις έχω γραμμένες στα παπούτσια μου ..... οποία παρακαλάει τότε κάνω κάτι .....(15 γυναίκες ) στην ζωή μου......Το να παρακαλάς και να γίνεσαι αγαπουλης δεν σε κάνει κυνηγό !!!!! Είναι άλλη φάση να αράζεις στο μπουρδελο να σκας φράγκα και να κάνει η άλλη την υποχρέωση της και να είσαι μάγκας !!! Παρά να κυνηγάς -παρακαλας.....Το έκανα παλιά αλλά το έκοψα ....μαχαίρι ...μόνο ξεφτίλα είναι για έναν άνδρα παρά μαγκιά ...... Αν ήταν όλοι σαν εμένα όλες αγαμητες θα ήταν και θα μας παρακαλαγανε τώρα ...αλλά τύποι σαν εσένα χαλάνε την πιάτσα !!!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
η κατασταση εκει εξω με τις γκομενες τντ εχει ξεφυγει.
και δεν φταινε οι γκομενες,φταινε οι αντρες το 90% των αγαπουληδων.
υπαρχουν παιδια μορφωμένα καλλιεργημένα με γνωσεις και τα βλέπεις μια γκομενα να τα τραβαει από τη μυτη,γκομενες να αλλαζουν τους αντρες σαν τα στρινγκ τους,και γκομενες να εχουν υψηλα στανταρ και να επιλεγουν στην αυξημενη ζητηση που υπαρχει.
λοιπον ας υποθεσουμε ότι το μεγαλυτερο ποσοστο γκομενων από τα 25 εως τα 35 ετη ειδικα οι γκομενες από 7αρες και ανω είναι ολες καπαρωμένες ειτε σχεση ειτε γαμο,οποτε μενει ένα πολύ μικρο μεριδιο από αυτές ελευθερο ουσιαστικα δυσευρετο.
οι 6αρες 5αρες και πιο κατω γκομενες και αυτές κατά το ημιση είναι καπαρωμένες στην πλειοψηφια οι 6αρες 5αρες και μενουν στην παντα οι χειρότερες.
οποτε ενας αντρας εχει να επιλεξει από ένα 5% γκομενων ανω του 7 εμφανησιακα  και ένα 40% κατω του 7
οποτε ενας αντρας ηλικιας 35 χρονων εως 40 εχει αυτά τα ποσοστα για να χτυπησει γκομενα,το υπολοιπο 55% είναι καπαρωμένες.
τωρα οι γκομενες από 18 εως 25 ετων,οι 7αρες και ανω είναι κατά το ημιση καπαρωμένες και οι κατω του 7 είναι επισης λιγοτερο καπαρωμένες.
οποτε στις ανω του 7 εχουμε να επιλεξουμε ένα 20% και κατω του 7 εχουμε να επιλεξουμε ένα 40% το υπολοιπο 40% είναι καπαρωμενες.
συμπερασμα για να χτυπήσουμε γκομενα καλη εως 25 ετων παιζουμε με ένα 20% ενώ από 25 εως 35 παιζουμε μ ένα 5%
ενας μεσος αντρας για να χτυπησει καλη γκομενα εχει 25% πιθανοτητα ενώ να χτυπησει μετρια προς ασχημη εχει 75% πιθανοτητα.
αυτή είναι η προσφορα στις γκομενες.οι καλες επι των πλείστων εχουν καπαρωθεί ιδιαιτερα από μικροτερη ηλικια εννοω από τα 18 και μετα εως τα 25 γι αυτό και οι ανω του 25 ετων είναι πολύ λιγες ελευθερες.
οσο για τις μετριες εχουν ένα σταθερο ποσοστο 40% που είναι διαθέσιμες σε ολες τις ηλικιες εως τα 35 μετα αλλαζουν τα ποσοστα γιατι ολο και καποιον θα εχουν τυλιξει,
Σύμφωνο απόλυτος φίλτατε συναγωνηστη βανταμ !!

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Πρώην αποτυχημένη πορνοστάρ και ενίοτε κάνει γκεστ εμφανίσεις σε κάποια στούντιο μιας και με την εμφάνιση που έχει λογικό να προκύψουνε αναδουλειές.. Πλέον έχει κάνει και παιδί οπότε καταλαβαίνεις ότι έχουν αρχίσει να κρεμάνε τα πάντα.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.695
Πόντοι
1.446
Παντως αυτη η αισθηση που βιωνει ο μπουρδελιαρης να διαλεγει και να αποριπτει αναμεσα σε τοσα ωραια μουνια που σαλοναρουν μπροστα του ειναι ανεπαναληπτη ...

Δεν το αλαζω με τιποτα οσες και να μου κατσουν!

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Κάντε υπομονη ακόμη μια βδομάδα συνοδοιποροι για τις λάμπες αναμενες τώρα αν δουλεύουν στα κρυφά βολεύετε και ετσι

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Κάπου είδα έλεγε κάποιος, ότι θα πηγαίνει στο μπουρδέλο με μάσκα. Τι να σου κάνει η μάσκα ρε? Τα μάτια και τα αυτιά μένουν ακάλυπτα. Για να έχεις φουλ προστασία, να φοράς κράνος μηχανής, να βάζεις αντισηπτικό στον πούτσο και να λες στο κορίτσι, να σου τον παίζει με γάντια. Πριν την εισχώρηση, θα απολυμαίνεις το προφυλακτικό με αντισηπτικό και το κορίτσι θα βάζει αντισηπτικό στο μουνί. Εννοείται ότι πίπες ακάποτες απαγορεύονται αυστηρώς και δια ροπάλου.

Κι έτσι με όλα αυτά τα μέτρα προστασίας, θα χαρείτε τον αγοραίο έρωτα με ασφάλεια, χωρίς κινδύνους.
(Αν δεν σας καεί η πούτσα από το αντισηπτικό)  :S

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.773
Πόντοι
6.030
Κάπου είδα έλεγε κάποιος, ότι θα πηγαίνει στο μπουρδέλο με μάσκα. Τι να σου κάνει η μάσκα ρε? Τα μάτια και τα αυτιά μένουν ακάλυπτα. Για να έχεις φουλ προστασία, να φοράς κράνος μηχανής, να βάζεις αντισηπτικό στον πούτσο και να λες στο κορίτσι, να σου τον παίζει με γάντια. Πριν την εισχώρηση, θα απολυμαίνεις το προφυλακτικό με αντισηπτικό και το κορίτσι θα βάζει αντισηπτικό στο μουνί. Εννοείται ότι πίπες ακάποτες απαγορεύονται αυστηρώς και δια ροπάλου.

Κι έτσι με όλα αυτά τα μέτρα προστασίας, θα χαρείτε τον αγοραίο έρωτα με ασφάλεια, χωρίς κινδύνους.
(Αν δεν σας καεί η πούτσα από το αντισηπτικό)  :S
Φίλε θα μπαίνω με το κράνος της μηχανής στο δωμάτιο και θα γαμάω!!!Θα βγούνε πολλά γούστα!!!!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
δηλαδή αύξηση τιμών και μείωση παρεχόμενων υπηρεσιών

Τι λες τώρα; τυχόν αύξηση τιμής θα συμβαδίσει με καλυτέρευση υπηρεσιών.
Πάνω απ όλα το συμφέρον των πελατών.
Ετσι θα σκέφτεσαι.
Μην ξεχνάς ότι στο εξωτερικό υπάρχουν bareback parties όπου πλήθος ανδρών ξεσκίζονται ακαποτα μεταξύ τους.
Εγώ λοιπόν δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο δεν ανοιγουν τέτοια όμορφα μαγαζιά
με πουτανες που θα τις γαμαμε ακαποτα.
Φυσικά με εξετάσεις. Το δεχομαι.
Εντάξει δεν λέω, σεξεργάτριες θα είναι, δεν θα είναι γκομενες να βγάζουν φλόγες αλλά είναι μία βελτίωση αρκετά σοβαρή στον χώρο.

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Πάντως αύριο πρωί ανοίγουν σίγουρα κάποια στούντιο! Έχουν
μπει και τα ανάλογα banner στο πλαινό της αρχικής σελίδας αν παρατηρήσατε

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616

Σχεδίαζαν να ανοίξουν.
Αν ανοίξουν, θα ανοίξουν με δική τους ευθύνη με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Σε παλιότερη ανάρτησή μου, είχα δώσει λινκ από έρευνα που λέει ότι στην Ελλάδα ο covid 19 στο 100% θα εξαφανιστεί 13 Ιουλίου.

Τώρα, πότε θα ανοίξουν, εξαρτάται από το πότε η κυβέρνησηση θα θεωρήσει ότι έχει αρθεί ο κίνδυνος.
Θα δούμε.

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366

Και βάρδιες έχουν βαλει στα σαιτ τους
Για να δουμε

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom