Φίλε μου άλλα σου λέω εγώ κι άλλα λες εσύ.
Εγώ απεδειξα ότι το γκομενικο γαμήσι ειναι κλασεις ανώτερο του πορνικου χωρίς να ματαιώσω ή να ακυρώσω την μπουρδελική ικανοποιηση.
Επί όσων αναφέρεις τωρα, πάλι λάθος κάνεις.
Δεν υπάρχουν ηλικίες και ποσοστά.
Πας και ριχνεσαι σε όποια γουσταρεις.
Αν την βγάλεις έχει καλώς αλλιώς δρόμο.
Αν νομίζεις εσύ πως θα πρέπει να βρεις τις προδιαγραφές που σε βολευουν και να είναι
κι ελεύθερη και διαθέσιμη και πιστη και με εγγύηση και ένα σωρό άλλα, μάλλον σε φοβίζει η κατάσταση και δεν δέχεσαι την πιθανή απόρριψη. Μία απόρριψη που μπορεί να λάβεις ή να ρίξεις. Στην τελική μπορεί και να ξεκινήσεις κάτι με μία γκομενα, να την βρίσκετε και να απορριψετε ο ένας τον άλλον στην πορεία. Μην κόλλας σε σχέσεις συνέχεια.
Η σχέση είναι άλλο πράγμα κι ούτε εκεί υπάρχει σιγουρια. Όλοι θέλουμε το καλυτερο σε ότι κανουμε αλλά δεν γίνεται. Το ξέρεις και γι αυτο έχεις εγκλωβιστεί στα μπουρδέλα.
Είσαι αμπαλος κατά τα λεγόμενα σου 2μιση μήνες και θα περίμενες άλλους δυο.
Είσαι ικανός να αλλάξεις χώρα για να γαμησεις ενώ κάτι τέτοιο μπορείς να το απολαύσεις ως διακοπές.
Έστω πορνοδιακοπες.
Όχι να πρεσσαρεσαι.
Να διατηρείς το κύρος να λες γαμαω, έχω επιλογές, αν χάσω θα επανελθω και θα πάω
και διακοπές για την καυλα μου.
Να είσαι ολοκληρωμένος άνδρας.
Δεν είναι εύκολο αλλα τι άλλο εχεις να σε κάνει άνδρα; Μόνο αυτό. Να έχεις κατά την ζωή σου γυναίκες που σε γουσταρουν
να τις γαμας όπως κι εσύ.
Αν βγει κάτι παραπάνω, καλώς να έρθει γιατι όλα είναι ωραία στην ζωή αλλά και πάλι ρίσκο ειναι. Ολα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφιες
και στρουθοκαμηλισμοι.