Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Θα δούμε ποιος από τους δύο μας έχει δίκιο τυπε μου....την επόμενη εβδομαδα θα τα ξαναπουμε...;-)Ιούλιο και βλέπουμε
Θα δούμε ποιος από τους δύο μας έχει δίκιο τυπε μου....την επόμενη εβδομαδα θα τα ξαναπουμε...;-)Ιούλιο και βλέπουμε
Ta studio των Γερμανών σε καλλιθεα χαιδαρι κτλ απο ανάρτηση φιλης στα σοσιαλ που εργαζεται εκει ανοίγουν στις 18 του μηνα πολλα κολ γκιρλ αν όχι ολα ξεκίνησαν κανονικα. Γραφεία magic girls πχ ξεκινησε κανονικα dream girls που μιλησα οχι ακομα.καλο το οτι ανοίγουν καποια στούντιο
δυσκολο μου φαινεται για 18 τυπε,εγω πιστευω μετα από 25 και βαλε.Καλημέρα 18 ανοίγουν πριν καί από τα μαγαζιά εστίασης που ενδέχεται να ανοίξουν λίγο νωρίτερα στις25 γενικότερα μην είσαι ευκολόπιστος κάθε μία μπορεί να λέει ότι να ναι.βεβαια στην Ελλάδα όλα είναι πιθανά μπορεί όντως κάποια στούντιο να ανοίξουν και σε αυτά ο ιός να μην κολλάει άλλωστε όπως είδαμε και πριν λίγες μέρες συνωστισμός επιτρέπεται επιλεκτικά σε πλατείες όπως για παράδειγμα στην Ομόνοια για φιέστες ενώ στην κυψέλη έγινε επέμβαση της αστυνομίας,με αποτέλεσμα να προκαλέσει το αντίθετο καθώς αν περάσετε από την πλατεία Αγίου Γεωργίου θα πάθετε σοκ από την κοσμοσυρροή που επικρατεί
Δε ξέρω.επίσημα αποκλείεται.
αν το κάνουν στη ζούλα
ρε τζον θες και επισημά?επίσημα αποκλείεται.
αν το κάνουν στη ζούλα
Πρέπει να ενημερώσουν ποτέ θα ανοίξουν οι οίκοι ανοχής στην Ελλάδα κανονικά και με τον νόμο !!! Στην καθημερινή 18:00 ενημέρωση τους που το κακό ;;;ρε τζον θες και επισημά?
ολες οι καμερες των καναλιων εξω από τα μπουρδελα στη φυλης επισημοι προσκεκλημένοι τσιορδας -χαρδαλιας οι τσατσαδες ολες με τα κλειδιά στο χερι να ανοιγουν τα μπουρδελα να σκανε πυροτεχνηματα ολοι οι μπουρδελιαριδες κοσμοσυρροή στη τσαρκα και ο τσιορδας-χαρδαλιας σε τσαρκα.
η κατασταση εκει εξω με τις γκομενες τντ εχει ξεφυγει.Ε όχι και δεν ασχολεισαι μύστη μου.
Είσαι εδώ ταγμένος στο έργο σου κι όσες φορές σου έχω φέρει στρανταχτα επιχειρήματα υπέρ γκομενων ή ότι και τα μπουρδέλα έχουν τον ρόλο τους, κρατας μονο ότι θες. Το συναίσθημα το βάζεις ως οφσαιντ για να έχεις να λες ενω ως γνωστόν τα συναισθήματα κι οι σχέσεις ειναι μετά το γαμήσι. Κανείς άνδρας δεν νιώθει συναισθήματα με το που βλέπει μία γκομενα. Έλξη νιωθει. Οπότε η ουσία είναι ότι ο καθένας όπως την βρίσκει.
Αρκεί να έχει λύσεις.
Τα λέμε λοιπόν και πάντα με καλή διάθεση.
τντ να σου πω, οταν πας με το λεωφορειο,στην ουρα που περιμενεις να πληρωσεις,στον συνωστισμο στις λαικες,στον κουρεα,εκει τι κανεις?Εγώ αν επιστρέψω στα μπουρδέλα
θα συμβιβαστω με τους κανόνες της εποχής.
Θα πηγαίνω με μασκα, γαντια κι αμα λάχει θα φοραω και βατραχοπεδιλα με αναπνευστηρα. Σιγά τον κόπο.
Θα κουβαλάω μπεταντιν και αντισηπτικά
μαζί με φορητό ιονιστη. Θα αλειφομαι με κηραλοιφη ενώ όπου κάθομαι στο σαλόνι
θα ψεκαζω με ντετολ. Αν δεν με θερμομετρησει θετικα η τσατσα θα ζητω συγνώμη για την ενόχληση και θα αποχωρω αφήνοντας το κόμιστρο.
Ειμαι ευγενικός μαλακας.
Ρέστα θα παίρνω με χειρουργική λαβίδα. Στο δωμάτιο θα μπαίνω με ολόσωμη καπότα και θα κάνω πιρουετες στο σεντόνι μιας χρήσης με στυλ Κομανετσι, για να νιώσω τριβή. Μετά θα τον παίζω φορωντας την καπότα μόνος μου για ασφαλεια και θα φεύγω φορώντας την χυμενη καποτα.
Θα χαιρετώ με χαμόγελο αυνάνα να μην κουραζω και την πουτανα η όποια θα απαιτω να κάθεται να βλέπει τηλεόραση στην κουζίνα για λόγους υγείας.
Τι να την κάνω στο δωμάτιο;
η κατασταση εκει εξω με τις γκομενες τντ εχει ξεφυγει.
και δεν φταινε οι γκομενες,φταινε οι αντρες το 90% των αγαπουληδων.
υπαρχουν παιδια μορφωμένα καλλιεργημένα με γνωσεις και τα βλέπεις μια γκομενα να τα τραβαει από τη μυτη,γκομενες να αλλαζουν τους αντρες σαν τα στρινγκ τους,και γκομενες να εχουν υψηλα στανταρ και να επιλεγουν στην αυξημενη ζητηση που υπαρχει.
λοιπον ας υποθεσουμε ότι το μεγαλυτερο ποσοστο γκομενων από τα 25 εως τα 35 ετη ειδικα οι γκομενες από 7αρες και ανω είναι ολες καπαρωμένες ειτε σχεση ειτε γαμο,οποτε μενει ένα πολύ μικρο μεριδιο από αυτές ελευθερο ουσιαστικα δυσευρετο.
οι 6αρες 5αρες και πιο κατω γκομενες και αυτές κατά το ημιση είναι καπαρωμένες στην πλειοψηφια οι 6αρες 5αρες και μενουν στην παντα οι χειρότερες.
οποτε ενας αντρας εχει να επιλεξει από ένα 5% γκομενων ανω του 7 εμφανησιακα και ένα 40% κατω του 7
οποτε ενας αντρας ηλικιας 35 χρονων εως 40 εχει αυτά τα ποσοστα για να χτυπησει γκομενα,το υπολοιπο 55% είναι καπαρωμένες.
τωρα οι γκομενες από 18 εως 25 ετων,οι 7αρες και ανω είναι κατά το ημιση καπαρωμένες και οι κατω του 7 είναι επισης λιγοτερο καπαρωμένες.
οποτε στις ανω του 7 εχουμε να επιλεξουμε ένα 20% και κατω του 7 εχουμε να επιλεξουμε ένα 40% το υπολοιπο 40% είναι καπαρωμενες.
συμπερασμα για να χτυπήσουμε γκομενα καλη εως 25 ετων παιζουμε με ένα 20% ενώ από 25 εως 35 παιζουμε μ ένα 5%
ενας μεσος αντρας για να χτυπησει καλη γκομενα εχει 25% πιθανοτητα ενώ να χτυπησει μετρια προς ασχημη εχει 75% πιθανοτητα.
αυτή είναι η προσφορα στις γκομενες.οι καλες επι των πλείστων εχουν καπαρωθεί ιδιαιτερα από μικροτερη ηλικια εννοω από τα 18 και μετα εως τα 25 γι αυτό και οι ανω του 25 ετων είναι πολύ λιγες ελευθερες.
οσο για τις μετριες εχουν ένα σταθερο ποσοστο 40% που είναι διαθέσιμες σε ολες τις ηλικιες εως τα 35 μετα αλλαζουν τα ποσοστα γιατι ολο και καποιον θα εχουν τυλιξει,
τντ να σου πω, οταν πας με το λεωφορειο,στην ουρα που περιμενεις να πληρωσεις,στον συνωστισμο στις λαικες,στον κουρεα,εκει τι κανεις?
φορας μασκα γαντια αναπνευστηρα?
πες μου εκει τι μετρα προστασιας παιρνεις?
εγώ πιστεύω ο βανταμ έχει κάποιο δίκιο.Φίλε μου άλλα σου λέω εγώ κι άλλα λες εσύ.
Εγώ απεδειξα ότι το γκομενικο γαμήσι ειναι κλασεις ανώτερο του πορνικου χωρίς να ματαιώσω ή να ακυρώσω την μπουρδελική ικανοποιηση.
Επί όσων αναφέρεις τωρα, πάλι λάθος κάνεις.
Δεν υπάρχουν ηλικίες και ποσοστά.
Πας και ριχνεσαι σε όποια γουσταρεις.
Αν την βγάλεις έχει καλώς αλλιώς δρόμο.
Αν νομίζεις εσύ πως θα πρέπει να βρεις τις προδιαγραφές που σε βολευουν και να είναι
κι ελεύθερη και διαθέσιμη και πιστη και με εγγύηση και ένα σωρό άλλα, μάλλον σε φοβίζει η κατάσταση και δεν δέχεσαι την πιθανή απόρριψη. Μία απόρριψη που μπορεί να λάβεις ή να ρίξεις. Στην τελική μπορεί και να ξεκινήσεις κάτι με μία γκομενα, να την βρίσκετε και να απορριψετε ο ένας τον άλλον στην πορεία. Μην κόλλας σε σχέσεις συνέχεια.
Η σχέση είναι άλλο πράγμα κι ούτε εκεί υπάρχει σιγουρια. Όλοι θέλουμε το καλυτερο σε ότι κανουμε αλλά δεν γίνεται. Το ξέρεις και γι αυτο έχεις εγκλωβιστεί στα μπουρδέλα.
Είσαι αμπαλος κατά τα λεγόμενα σου 2μιση μήνες και θα περίμενες άλλους δυο.
Είσαι ικανός να αλλάξεις χώρα για να γαμησεις ενώ κάτι τέτοιο μπορείς να το απολαύσεις ως διακοπές.
Έστω πορνοδιακοπες.
Όχι να πρεσσαρεσαι.
Να διατηρείς το κύρος να λες γαμαω, έχω επιλογές, αν χάσω θα επανελθω και θα πάω
και διακοπές για την καυλα μου.
Να είσαι ολοκληρωμένος άνδρας.
Δεν είναι εύκολο αλλα τι άλλο εχεις να σε κάνει άνδρα; Μόνο αυτό. Να έχεις κατά την ζωή σου γυναίκες που σε γουσταρουν
να τις γαμας όπως κι εσύ.
Αν βγει κάτι παραπάνω, καλώς να έρθει γιατι όλα είναι ωραία στην ζωή αλλά και πάλι ρίσκο ειναι. Ολα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφιες
και στρουθοκαμηλισμοι.