Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Ta studio των Γερμανών σε καλλιθεα χαιδαρι κτλ απο ανάρτηση φιλης στα σοσιαλ που εργαζεται εκει ανοίγουν στις 18 του μηνα πολλα κολ γκιρλ αν όχι ολα ξεκίνησαν κανονικα. Γραφεία magic girls πχ ξεκινησε κανονικα dream girls που μιλησα οχι ακομα.καλο το οτι ανοίγουν καποια στούντιο

Από τη Sunny wild και εγώ είδα ότι ανοίγουν Καλλιθέα Χαϊδάρι αλλά νομίζω δε δουλεύει στους Γερμανούς αυτή

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Μπούρδελα και γυμναστηρια για μενα πρέπει να ανοίξουν άμεσα.
Εδω γίνεται παντού μπαχαλο και ο ενας πάνω στον άλλον σε λαικες αγορές στις πλατείες στις ουρες έξω απο υπηρεσίες,μόνο εκεί δεν κολλαει ο κορονοιος.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλημέρα 18 ανοίγουν πριν καί από τα μαγαζιά εστίασης που ενδέχεται να ανοίξουν λίγο νωρίτερα στις25 γενικότερα μην είσαι ευκολόπιστος κάθε μία μπορεί να λέει ότι να ναι.βεβαια στην Ελλάδα όλα είναι πιθανά μπορεί όντως κάποια στούντιο να ανοίξουν και σε αυτά ο ιός να μην κολλάει άλλωστε όπως είδαμε και πριν λίγες μέρες συνωστισμός επιτρέπεται επιλεκτικά σε πλατείες όπως για παράδειγμα στην Ομόνοια για φιέστες ενώ στην κυψέλη έγινε επέμβαση της αστυνομίας,με αποτέλεσμα να προκαλέσει το αντίθετο καθώς αν περάσετε από την πλατεία Αγίου Γεωργίου θα πάθετε σοκ από την κοσμοσυρροή που επικρατεί
δυσκολο μου φαινεται για 18 τυπε,εγω πιστευω μετα από 25 και βαλε.
θα πω το εξης ειτε ανοιξουν στις 18 μαιου ειτε στις 15 ιουνιου τι θα αλλαξει?
κορονοιος θα υπαρχει και τοτε και στις 15 ιουλιου επισης και τον σεπτεμβρη και μπορει και τον δεκεμβρη.
πρεπει να μαθουμε να ζουμε με τον κορονοιο και να γυρισουμε πισω στις δραστηριότητες μας με προσοχη οσο μπορούμε.
εγω αν ανοιξουν τα μπουρδελα θα πηγαινω με μασκα,και αντισηπτικο.
μεσα στο δωματιο μπορει να βγαζω τη μασκα απλα δεν θα πλησιάζω το προσωπο της κοπελας όπως φιλια και συζητηση σε κοντινη αποσταση.
τον γεναρη που μας περασε επεσα σε γριπιασμενη ιεροδουλη εντωμεταξι ελεγα από μεσα μου την πηδησα τωρα,δεν πηγα κοντα στο προσωπο της φιλια κλπ και εκανα 69 και ντογγι,εφυγα από τον οικο πλένοντας όπως παντα τα χερια μου και ημουν προετοιμασμένος να αρρωστήσω περιμενα 2 3 5 10 μερες τιποτα οποτε την σκαπουλαρα.
μετα από 1,5 μηνα σε μια καφετερια παραδίπλα μου στο διπλα τραπεζι καθοταν ενας τυπας που ολο εβηχε εντωμεταξι είχαμε αποσταση 1.5 μετρο και δεν εδωσα σημασια λεω είναι μακρια μου,ελα όμως που σε 3 μερες ημουν ταβλα από την γριπη,ο πουστης με κολλησε.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Τη Δευτέρα  κάποια στούντιο θα ανοίξουν.
Βεβαιωμένο και επιβεβαιωμενο.
Τουλάχιστον έτσι σχεδιάζουν.
Και εμένα μου φαίνεται περίεργο, δε ξέρω πως θα πάει το πράμα, αν θα τους αφήσουν να λειτουργούν και με ποιες συνθήκες κτλ αλλά θα το τολμήσουν.
Θα δούμε πως θα πάει

Captain83

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Άκουσα θερμό μέτρηση από τσατσα και μόνιμα μάσκα και γάντια στο δωμάτιο μετά το δωμάτιο θα από λυμαίνεται έτσι έγραφαν κάποια link ειδήσεων για οίκους ανοχής

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
επίσημα αποκλείεται.
αν το κάνουν στη ζούλα
ρε τζον θες και επισημά?
ολες οι καμερες των καναλιων εξω από τα μπουρδελα στη φυλης επισημοι προσκεκλημένοι τσιορδας -χαρδαλιας οι τσατσαδες ολες με τα κλειδιά στο χερι να ανοιγουν τα μπουρδελα να σκανε πυροτεχνηματα ολοι οι μπουρδελιαριδες κοσμοσυρροή στη τσαρκα και ο τσιορδας-χαρδαλιας σε τσαρκα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εγώ αν επιστρέψω στα μπουρδέλα
θα συμβιβαστω με τους κανόνες της εποχής.
Θα πηγαίνω με μασκα, γαντια κι αμα λάχει θα φοραω και βατραχοπεδιλα με αναπνευστηρα. Σιγά τον κόπο.
Θα κουβαλάω μπεταντιν και αντισηπτικά
μαζί με φορητό ιονιστη. Θα αλειφομαι με κηραλοιφη ενώ όπου κάθομαι στο σαλόνι
θα ψεκαζω με ντετολ. Αν δεν με θερμομετρησει θετικα η τσατσα θα ζητω συγνώμη για την ενόχληση και θα αποχωρω αφήνοντας το κόμιστρο.
Ειμαι ευγενικός μαλακας.
Ρέστα θα παίρνω με χειρουργική λαβίδα. Στο δωμάτιο θα μπαίνω με ολόσωμη καπότα και θα κάνω πιρουετες στο σεντόνι μιας χρήσης με στυλ Κομανετσι, για να νιώσω τριβή. Μετά θα τον παίζω φορωντας την καπότα μόνος μου για ασφαλεια και θα φεύγω φορώντας την χυμενη καποτα.
Θα χαιρετώ με χαμόγελο αυνάνα να μην κουραζω και την πουτανα η όποια θα απαιτω να κάθεται να βλέπει τηλεόραση στην κουζίνα για λόγους υγείας.
Τι να την κάνω στο δωμάτιο;

:rockon:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
"Μετά θα τον παίζω φορωντας την καπότα μόνος μου για ασφαλεια και θα φεύγω φορώντας την χυμενη καποτα."

ωραιος, πραγματικά γελασα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ρε τζον θες και επισημά?
ολες οι καμερες των καναλιων εξω από τα μπουρδελα στη φυλης επισημοι προσκεκλημένοι τσιορδας -χαρδαλιας οι τσατσαδες ολες με τα κλειδιά στο χερι να ανοιγουν τα μπουρδελα να σκανε πυροτεχνηματα ολοι οι μπουρδελιαριδες κοσμοσυρροή στη τσαρκα και ο τσιορδας-χαρδαλιας σε τσαρκα.
Πρέπει να ενημερώσουν ποτέ θα ανοίξουν οι οίκοι ανοχής στην Ελλάδα κανονικά και με τον νόμο !!! Στην καθημερινή 18:00 ενημέρωση τους που το κακό ;;;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ε όχι και δεν ασχολεισαι μύστη μου.
Είσαι εδώ ταγμένος στο έργο σου κι όσες φορές σου έχω φέρει στρανταχτα επιχειρήματα υπέρ γκομενων ή ότι και τα μπουρδέλα έχουν τον ρόλο τους, κρατας μονο ότι θες. Το συναίσθημα το βάζεις ως οφσαιντ για να έχεις να λες ενω ως γνωστόν τα συναισθήματα κι οι σχέσεις ειναι μετά το γαμήσι. Κανείς άνδρας δεν νιώθει συναισθήματα με το που βλέπει μία γκομενα. Έλξη νιωθει. Οπότε η ουσία είναι ότι ο καθένας όπως την βρίσκει.
Αρκεί να έχει λύσεις.
Τα λέμε λοιπόν και πάντα με καλή διάθεση.

:hi:
η κατασταση εκει εξω με τις γκομενες τντ εχει ξεφυγει.
και δεν φταινε οι γκομενες,φταινε οι αντρες το 90% των αγαπουληδων.
υπαρχουν παιδια μορφωμένα καλλιεργημένα με γνωσεις και τα βλέπεις μια γκομενα να τα τραβαει από τη μυτη,γκομενες να αλλαζουν τους αντρες σαν τα στρινγκ τους,και γκομενες να εχουν υψηλα στανταρ και να επιλεγουν στην αυξημενη ζητηση που υπαρχει.
λοιπον ας υποθεσουμε ότι το μεγαλυτερο ποσοστο γκομενων από τα 25 εως τα 35 ετη ειδικα οι γκομενες από 7αρες και ανω είναι ολες καπαρωμένες ειτε σχεση ειτε γαμο,οποτε μενει ένα πολύ μικρο μεριδιο από αυτές ελευθερο ουσιαστικα δυσευρετο.
οι 6αρες 5αρες και πιο κατω γκομενες και αυτές κατά το ημιση είναι καπαρωμένες στην πλειοψηφια οι 6αρες 5αρες και μενουν στην παντα οι χειρότερες.
οποτε ενας αντρας εχει να επιλεξει από ένα 5% γκομενων ανω του 7 εμφανησιακα  και ένα 40% κατω του 7
οποτε ενας αντρας ηλικιας 35 χρονων εως 40 εχει αυτά τα ποσοστα για να χτυπησει γκομενα,το υπολοιπο 55% είναι καπαρωμένες.
τωρα οι γκομενες από 18 εως 25 ετων,οι 7αρες και ανω είναι κατά το ημιση καπαρωμένες και οι κατω του 7 είναι επισης λιγοτερο καπαρωμένες.
οποτε στις ανω του 7 εχουμε να επιλεξουμε ένα 20% και κατω του 7 εχουμε να επιλεξουμε ένα 40% το υπολοιπο 40% είναι καπαρωμενες.
συμπερασμα για να χτυπήσουμε γκομενα καλη εως 25 ετων παιζουμε με ένα 20% ενώ από 25 εως 35 παιζουμε μ ένα 5%
ενας μεσος αντρας για να χτυπησει καλη γκομενα εχει 25% πιθανοτητα ενώ να χτυπησει μετρια προς ασχημη εχει 75% πιθανοτητα.
αυτή είναι η προσφορα στις γκομενες.οι καλες επι των πλείστων εχουν καπαρωθεί ιδιαιτερα από μικροτερη ηλικια εννοω από τα 18 και μετα εως τα 25 γι αυτό και οι ανω του 25 ετων είναι πολύ λιγες ελευθερες.
οσο για τις μετριες εχουν ένα σταθερο ποσοστο 40% που είναι διαθέσιμες σε ολες τις ηλικιες εως τα 35 μετα αλλαζουν τα ποσοστα γιατι ολο και καποιον θα εχουν τυλιξει,

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγώ αν επιστρέψω στα μπουρδέλα
θα συμβιβαστω με τους κανόνες της εποχής.
Θα πηγαίνω με μασκα, γαντια κι αμα λάχει θα φοραω και βατραχοπεδιλα με αναπνευστηρα. Σιγά τον κόπο.
Θα κουβαλάω μπεταντιν και αντισηπτικά
μαζί με φορητό ιονιστη. Θα αλειφομαι με κηραλοιφη ενώ όπου κάθομαι στο σαλόνι
θα ψεκαζω με ντετολ. Αν δεν με θερμομετρησει θετικα η τσατσα θα ζητω συγνώμη για την ενόχληση και θα αποχωρω αφήνοντας το κόμιστρο.
Ειμαι ευγενικός μαλακας.
Ρέστα θα παίρνω με χειρουργική λαβίδα. Στο δωμάτιο θα μπαίνω με ολόσωμη καπότα και θα κάνω πιρουετες στο σεντόνι μιας χρήσης με στυλ Κομανετσι, για να νιώσω τριβή. Μετά θα τον παίζω φορωντας την καπότα μόνος μου για ασφαλεια και θα φεύγω φορώντας την χυμενη καποτα.
Θα χαιρετώ με χαμόγελο αυνάνα να μην κουραζω και την πουτανα η όποια θα απαιτω να κάθεται να βλέπει τηλεόραση στην κουζίνα για λόγους υγείας.
Τι να την κάνω στο δωμάτιο;

:rockon:
τντ να σου πω, οταν πας με το λεωφορειο,στην ουρα που περιμενεις να πληρωσεις,στον συνωστισμο στις λαικες,στον κουρεα,εκει τι κανεις?
φορας μασκα γαντια αναπνευστηρα?
πες μου εκει τι μετρα προστασιας παιρνεις?

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.480
Πόντοι
3.506
Έτσι θα λειτουργούν από εδώ και στο εξής οι οίκοι ανοχής

"..Οταν επιτραπεί και πάλι η λειτουργία των οίκων ανοχής, οι πελάτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης θα πρέπει να φορούν πλαστικά γάντια και μάσκες.
Βέβαια σε όλους τους πελάτες αλλά και στις εργαζόμενες θα γίνεται θερμομέτρηση, θα υπάρχουν σεντόνια μιας χρήσης και φυσικά η συχνή απολύμανση όλων των χώρων του οίκου ανοχής. Επίσης οι πελάτες θα απαντούν και σε ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα εάν είχαν νοσήσει πρόσφατα από κορωνοϊό, εάν ταξίδεψαν στο εξωτερικό τις τελευταίες ημέρες και εάν κάποιο άτομο του οικογενειακού τους περιβάλλοντος είχε νοσήσει ή είναι μολυσμένο με κορωνοϊό."

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Μπήκα στα σάιτ κάποιων στούντιο, αλλά δεν γράφουν πότε ανοίγουν, ούτε και αναφερονται σε μάσκες, γάντια, βατραχοπεδιλα, και στολή αστροναύτη.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
η κατασταση εκει εξω με τις γκομενες τντ εχει ξεφυγει.
και δεν φταινε οι γκομενες,φταινε οι αντρες το 90% των αγαπουληδων.
υπαρχουν παιδια μορφωμένα καλλιεργημένα με γνωσεις και τα βλέπεις μια γκομενα να τα τραβαει από τη μυτη,γκομενες να αλλαζουν τους αντρες σαν τα στρινγκ τους,και γκομενες να εχουν υψηλα στανταρ και να επιλεγουν στην αυξημενη ζητηση που υπαρχει.
λοιπον ας υποθεσουμε ότι το μεγαλυτερο ποσοστο γκομενων από τα 25 εως τα 35 ετη ειδικα οι γκομενες από 7αρες και ανω είναι ολες καπαρωμένες ειτε σχεση ειτε γαμο,οποτε μενει ένα πολύ μικρο μεριδιο από αυτές ελευθερο ουσιαστικα δυσευρετο.
οι 6αρες 5αρες και πιο κατω γκομενες και αυτές κατά το ημιση είναι καπαρωμένες στην πλειοψηφια οι 6αρες 5αρες και μενουν στην παντα οι χειρότερες.
οποτε ενας αντρας εχει να επιλεξει από ένα 5% γκομενων ανω του 7 εμφανησιακα  και ένα 40% κατω του 7
οποτε ενας αντρας ηλικιας 35 χρονων εως 40 εχει αυτά τα ποσοστα για να χτυπησει γκομενα,το υπολοιπο 55% είναι καπαρωμένες.
τωρα οι γκομενες από 18 εως 25 ετων,οι 7αρες και ανω είναι κατά το ημιση καπαρωμένες και οι κατω του 7 είναι επισης λιγοτερο καπαρωμένες.
οποτε στις ανω του 7 εχουμε να επιλεξουμε ένα 20% και κατω του 7 εχουμε να επιλεξουμε ένα 40% το υπολοιπο 40% είναι καπαρωμενες.
συμπερασμα για να χτυπήσουμε γκομενα καλη εως 25 ετων παιζουμε με ένα 20% ενώ από 25 εως 35 παιζουμε μ ένα 5%
ενας μεσος αντρας για να χτυπησει καλη γκομενα εχει 25% πιθανοτητα ενώ να χτυπησει μετρια προς ασχημη εχει 75% πιθανοτητα.
αυτή είναι η προσφορα στις γκομενες.οι καλες επι των πλείστων εχουν καπαρωθεί ιδιαιτερα από μικροτερη ηλικια εννοω από τα 18 και μετα εως τα 25 γι αυτό και οι ανω του 25 ετων είναι πολύ λιγες ελευθερες.
οσο για τις μετριες εχουν ένα σταθερο ποσοστο 40% που είναι διαθέσιμες σε ολες τις ηλικιες εως τα 35 μετα αλλαζουν τα ποσοστα γιατι ολο και καποιον θα εχουν τυλιξει,

Φίλε μου άλλα σου λέω εγώ κι άλλα λες εσύ.
Εγώ απεδειξα ότι το γκομενικο γαμήσι ειναι κλασεις ανώτερο του πορνικου χωρίς να ματαιώσω ή να ακυρώσω την μπουρδελική ικανοποιηση.
Επί όσων αναφέρεις τωρα, πάλι λάθος κάνεις.
Δεν υπάρχουν ηλικίες και ποσοστά.
Πας και ριχνεσαι σε όποια γουσταρεις.
Αν την βγάλεις έχει καλώς αλλιώς δρόμο.
Αν νομίζεις εσύ πως θα πρέπει να βρεις τις προδιαγραφές που σε βολευουν και να είναι
κι ελεύθερη και διαθέσιμη και πιστη και με εγγύηση και ένα σωρό άλλα, μάλλον σε φοβίζει η κατάσταση και δεν δέχεσαι την πιθανή απόρριψη. Μία απόρριψη που μπορεί να λάβεις ή να ρίξεις. Στην τελική μπορεί και να ξεκινήσεις κάτι με μία γκομενα, να την βρίσκετε και να απορριψετε ο ένας τον άλλον στην πορεία. Μην κόλλας σε σχέσεις συνέχεια.
Η σχέση είναι άλλο πράγμα κι ούτε εκεί υπάρχει σιγουρια. Όλοι θέλουμε το καλυτερο σε ότι κανουμε αλλά δεν γίνεται. Το ξέρεις και γι αυτο έχεις εγκλωβιστεί στα μπουρδέλα.
Είσαι αμπαλος κατά τα λεγόμενα σου 2μιση μήνες και θα περίμενες άλλους δυο.
Είσαι ικανός να αλλάξεις χώρα για να γαμησεις ενώ κάτι τέτοιο μπορείς να το απολαύσεις ως διακοπές.
Έστω πορνοδιακοπες.
Όχι να πρεσσαρεσαι.
Να διατηρείς το κύρος να λες γαμαω, έχω επιλογές, αν χάσω θα επανελθω και θα πάω
και διακοπές για την καυλα μου.
Να είσαι ολοκληρωμένος άνδρας.
Δεν είναι εύκολο αλλα τι άλλο εχεις να σε κάνει άνδρα; Μόνο αυτό. Να έχεις κατά την ζωή σου γυναίκες που σε γουσταρουν
να τις γαμας όπως κι εσύ.
Αν βγει κάτι παραπάνω, καλώς να έρθει γιατι όλα είναι ωραία στην ζωή αλλά και πάλι ρίσκο ειναι. Ολα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφιες
και στρουθοκαμηλισμοι.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τντ να σου πω, οταν πας με το λεωφορειο,στην ουρα που περιμενεις να πληρωσεις,στον συνωστισμο στις λαικες,στον κουρεα,εκει τι κανεις?
φορας μασκα γαντια αναπνευστηρα?
πες μου εκει τι μετρα προστασιας παιρνεις?

Τηρω τα μέτρα για να μην φάω πρόστιμο.
Έτσι κάνουμε όλοι.
Κανείς δεν νιώθει άνετα με αυτές τις μαλακιες. Πάντα όμως κοιτώ να περναω καλά. Με την μάσκα εγώ δεν μπορώ να γαμήσω. Δεν υπσρχει περιπτωση να δεχθω την μάσκα. Έκανα και δοκιμαστικό και γελαγα. Οπότε αν η μάσκα είναι υποχρεωτική στο γαμησι με τα γάντια μαζι στο δωμάτιο, δεν υπσρχει περιπτωση να πάω στα μπουρδέλα ποτέ των ποτών.
Αυτομάτως θα ενισχύσω το γκομενικο κι ας μου βγει κι η γλώσσα στο πάτωμα γιατι θα νιώσω κίνδυνο ενώ παράλληλα ξέρω οτι σε πολλές περιπτώσεις στα μπουρελοδωματια δεν θα τηρουνται αυτές οι μαλακιες.
Έτσι ίσως πάω αν νιώσω την ανάγκη.
Είναι άλλο να με υποχρεώνουν να ειμαι στα ψώνια με μάσκα που το ανεχομαι καπως κι άλλο να μου λένε θα γαμαω με μάσκα.
Αυτά δεν τα δέχομαι.
Τα απορρίπτω ακαριαία.
Πρώτον γιατί δεν γίνεται να πάρω απόλαυση με αυτές τις μαλακιες και δεύτερον επειδή στις προσωπικές μου στιγμές δεν δέχομαι παρέμβαση από κανέναν. Αντιδρω άμεσα.
Και φυσικά δεν ειμαι ο μόνος.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σε αυτό το σημείο να γελασουμε με πλήθος ημερομηνιών που κατακλύζουν τις σκέψεις μας. Κάθε μέρα ακούω και κάτι άλλο.
Κορυφαία στιγμή μεσοβδομαδα όπου έπεσα στην χιουμοριστικη αντίθεση με εύρος 1,5 μήνα παρακαλώ. Ότι θέλει λέει ο καθένας κι η καθεμια. Το μονο που πιστεύω είναι ότι αποκλείεται να ανοίξουν όλα.
Σαν τα σαλιγκάρια θα σκάνε μύτη αν ανοίξουν κι οταν ανοίξουν.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Φίλε μου άλλα σου λέω εγώ κι άλλα λες εσύ.
Εγώ απεδειξα ότι το γκομενικο γαμήσι ειναι κλασεις ανώτερο του πορνικου χωρίς να ματαιώσω ή να ακυρώσω την μπουρδελική ικανοποιηση.
Επί όσων αναφέρεις τωρα, πάλι λάθος κάνεις.
Δεν υπάρχουν ηλικίες και ποσοστά.
Πας και ριχνεσαι σε όποια γουσταρεις.
Αν την βγάλεις έχει καλώς αλλιώς δρόμο.
Αν νομίζεις εσύ πως θα πρέπει να βρεις τις προδιαγραφές που σε βολευουν και να είναι
κι ελεύθερη και διαθέσιμη και πιστη και με εγγύηση και ένα σωρό άλλα, μάλλον σε φοβίζει η κατάσταση και δεν δέχεσαι την πιθανή απόρριψη. Μία απόρριψη που μπορεί να λάβεις ή να ρίξεις. Στην τελική μπορεί και να ξεκινήσεις κάτι με μία γκομενα, να την βρίσκετε και να απορριψετε ο ένας τον άλλον στην πορεία. Μην κόλλας σε σχέσεις συνέχεια.
Η σχέση είναι άλλο πράγμα κι ούτε εκεί υπάρχει σιγουρια. Όλοι θέλουμε το καλυτερο σε ότι κανουμε αλλά δεν γίνεται. Το ξέρεις και γι αυτο έχεις εγκλωβιστεί στα μπουρδέλα.
Είσαι αμπαλος κατά τα λεγόμενα σου 2μιση μήνες και θα περίμενες άλλους δυο.
Είσαι ικανός να αλλάξεις χώρα για να γαμησεις ενώ κάτι τέτοιο μπορείς να το απολαύσεις ως διακοπές.
Έστω πορνοδιακοπες.
Όχι να πρεσσαρεσαι.
Να διατηρείς το κύρος να λες γαμαω, έχω επιλογές, αν χάσω θα επανελθω και θα πάω
και διακοπές για την καυλα μου.
Να είσαι ολοκληρωμένος άνδρας.
Δεν είναι εύκολο αλλα τι άλλο εχεις να σε κάνει άνδρα; Μόνο αυτό. Να έχεις κατά την ζωή σου γυναίκες που σε γουσταρουν
να τις γαμας όπως κι εσύ.
Αν βγει κάτι παραπάνω, καλώς να έρθει γιατι όλα είναι ωραία στην ζωή αλλά και πάλι ρίσκο ειναι. Ολα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφιες
και στρουθοκαμηλισμοι.

εγώ πιστεύω ο βανταμ έχει κάποιο δίκιο.
Οι περισσότερες καλές είναι καπαρωμενες,εγώ χρόνια που την πέφτω στις γκομενες πάντα έτρωγα άκυρο απο ωραίες γιατί η είχαν γκόμενο η ήταν παντρεμένες.
Επιτυχία μεγάλη ηταν στις μέτριες προς άσχημες αυτές μου κάθονταν εύκολα ασε που ήταν και ορισμένες σπασαρχιδες μετά στη πορεία.
Πολλές φορές μετανιώνα που έκανα φαση η σχέση με τις γκομενες αυτες γιατί δεν μου άρεσαν ειδικα κάτι χοντρές ηταν εύκολες.
Μια φορα πηδησα μια 23χρονη ελληνιδα χοντρη σχεδον άσχημη και μύριζε κιόλας και μετά καπακι φεύγοντας πέρασα μπροστά από ενα μπουρδελο λεω δεν μπαινω μέσα και είχε ενα ρουμανακι 20χρονο σαν τα κρύα τα νερά πληρώνω και παω μαζι του και τότε ειδα τη διαφορά.
Εγώ λεω αν εχεις ωραία γκόμενά δεν χρειάζεται να πας μπουρδελα αλλά αν δεν έχεις η δεν βρίσκεις τοτε θα πας.
Θα πω και κατι άλλο εχω ενα φίλο 40 χρονών είναι κοντός χοντρός και ψιλομαλακακος λεφτά δεν έχει και ανήκει στην ομαδα των αντρων που σχεδόν το 95% των γκομενων του ρίχνει χυλόπιτα.
Αυτός δεν μπορεί να χτυπήσει γκομενα τόσα χρόνια και πηγαίνει κατά αναγκην στα μπουρδελα γιατι αλλιώς δεν θα πηδαγε ποτέ.
Γιατί ρε τυπε αυτός να μην μπορεί να πηδήξει η να χαρεί στιγμές του έρωτα εστω και με ιερόδουλη?
Αν κλεισει ο αγοραιος έρωτας τι θα κάνει αυτό το παιδι?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.773
Πόντοι
6.030
Ασχετο , αλλα τα μπουρδελα πρεπει να γινουν νομιμα και να υπαρχουν καποια στανταρ.
Ακουγεται αστειο (και σιγουρα ειναι) ,αλλα θα πρεπει να εχουν iso.
Ο ελεγκτης για να δωσει το πιστοποιητικο iso θα ριχνει κι ενα πουτσαλακο για το καλο.
:grin: :grin: :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom