Άλλος απο'δω.
Φίλε μου γιατί δεν αναφερεσαι στο ακαποτο γαμήσι που σου προσφέρει ή (κάθε) γκομενα γύρω μας και στις υπεροχες συνθήκες που γαμας; κι εσύ γαργάρα το κάνεις;
αστείρευτη καυλα, φοβερό πάθος, όλα χύμα
και απειρος χρόνος με την γκομενα.
Θα συγκρίνουμε τις παθιασμένες υγρές τρύπες της γκομενας που διψά για πηχτό χύσι και σε δένει κόμπο στο γαμησι
με την ταλαιπωρημένη πουτανα που αναγκάζεται να πηγαίνει με ότι ξεβράσει το σαλόνι; που κάθεται δέκα λεπτά και κάνει συγκεκριμένο πρόγραμμα;
τι να προσφέρει ή έρημη αυτή ύπαρξη;
τι να πρωτοκανει; φταιει; δεν φταίει.
Αγγαρεία κανει, ποινη εκτίει.
Μόνο αν κάτσει καμία περιπτωσαρα περναμε τέλεια στα μπουρδέλα (αλλιώς μετριότητες) εκτός όσων νομίζουν ότι περνούν πάντα τέλεια. Αυτό δεν γίνεται όμως.
Είναι φουμαρο.
Καραδοκεί η φόλα αν ξεφυγεις
από το μπαζο. Είναι ικανό επιχείρημα ότι μόλις γαμησεις μουτρωνεις
και θες να μην μιλάς με την γκομενα;
είναι ικανός λογος αυτός να πηγαινεις
μονο στα μπουρδέλα;
βρε μπας και ειδες κανα έργο στην τηλεόραση και φόρτωσες κρανίο;
Λες ότι πας στους άλλους συνοδοιπόρους μύστες και χυστες και συζητάτε πως περάσατε. Τι σχέση εχει αυτό με την γκομενα; δεν σε πιέζει κανεις σε τίποτα.
Εδώ λες ότι σε δουλεύει η πουτανα μπροστά στα μάτια σου κι εσύ γουσταρεις να καψουρευεσαι. Λες οτι στο μπουρδέλο σκας φράγκα κι είσαι μάγκας. Σε τι είσαι μάγκας; Άπλως εκτελείται ή πράξη.
Το καλυτερο ήταν το ότι παρακαλαμε για να γαμησουμε γκομενες. Έγινε το καμάκι, παρακαλι. Τι να πει κανείς;
η ότι θα βαρεθούμε την γκόμενα;
λες και υπογραψαμε σύμφωνο συμβιωσης.
όσον αφορά το ότι χαλαω την πιάτσα επειδή δεν συστρατευομαι να μένω αγαμητος (οπως άλλοι) για να κάνω ζημιά στα κακά θηλυκά μήπως συγκινηθούν κι έρθουν και μου το δώσουν στο πιάτο, είναι για γέλια.
Εγώ λεω τραβατε παντού να χαιρεστε
κι ορισμενοι καταλαβαίνουν αλλά αντί αλλων.