Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Στην επίσημη λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο  με τις επιχειρήσεις και δραστηριότητες που επαναλειτουργούν στις 18 και 25 Μαϊου δεν περιλαμβάνονται οι οίκοι ανοχής και οι υπηρεσίες ιεροδούλων

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους.....μια λυση ειναι και αυτη.....μην Πελαγωνουμε.....μια φορα μου εκανε η Αλιονα απο Διδυμου 27 στοματικο και απο την Παγωνια το παπαρι ηθελε ΚΑΣΚΟΛ...τα μπαλακια μαζεψανε αλλα το στοματακι της που κανει Θαυματα τα συνεφερε σε χρονο dt.....

Συνημμένα

• 24456_offer_alternative.jpg
    24456_offer_alternative.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 26

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Η γνώμη μου είναι ότι ενδεχομένως να ανοίξουν αύριο μερικά στην περιοχή της Φ.  για μια βάρδια και με δευτερο τρίτο κλασατες κοπέλες.
Για να δουν κίνηση και κυρίως τις διαθέσεις της πολιτείας.

Αναμένουμε την πρώτη ενημέρωση.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το γκομενικά γαμηση έχει πολλά μειονεκτήματα ..... Εγώ προσωπικά ενο είχα ευκαιρίες αυτές τις μέρες το απέφυγα σαν το διάολο το λιβάνι ..... Εγώ θέλω να γαμαω και να φεύγω να είμαι ψυχρός μετά να καπνίζω και να μην μειλαω ..... Και να έρχομαι εδώ να συζητάω με συναγωνιστές πως γαμηθηκε η τάδε κτλ...και να μου λένε και αυτοί πως πέρασαν !!!! Το μόνο καλό στο γκομενικά γαμηση για εμένα πάντα ...ει ΝΆι ότι η καβλα με τον καιρό κορυφώνεται και παιρναω καλύτερα αλλά μετά έρχεται μια φοβερή πτώση ...και εκεί αρχίσουν τα στραβά ... τι έχεις ;; Δεν σου αρέσω πια ;; Κάτι αλαξε ;;και οι γνωστές μαλακιες ....Οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν ότι θελουμε ποικιλία ..... και ειδικά με εμάς τους μπουρδελοαρηδες δεν μπορούν να διανοηθούν το συναίσθημα της ηδονής που βιώνουμε όταν η πουτανα γαμιεται σε άλλο δωμάτιο και μετά έρχεται σε εμάς και το παίζει πως μόνο εμείς είμαστε , εμείς γαμαμε καλύτερα και μας δουλεύει μπροστά στα μάτια μας ....( μειλαω για τις πολύ έμπειρες ....) που μας καψουρευουν .... ώστε να πηγαίνουμε ξανά και ξανά για ευνόητους λόγους ....!!!! Δεν θα πω αλλά είναι ψιλά γράμματα .... μόνο οι έμπειρη και σημδιτοποιημενοι μπουρδελοαρηδες θα καταλάβουν και δόξα τον θεό υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα !!!!καλημερα !! Προσωπικά σε καμία καρακάξα δεν κάνω πέσιμο ...δεν προσπαθώ τις έχω γραμμένες στα παπούτσια μου ..... οποία παρακαλάει τότε κάνω κάτι .....(15 γυναίκες ) στην ζωή μου......Το να παρακαλάς και να γίνεσαι αγαπουλης δεν σε κάνει κυνηγό !!!!! Είναι άλλη φάση να αράζεις στο μπουρδελο να σκας φράγκα και να κάνει η άλλη την υποχρέωση της και να είσαι μάγκας !!! Παρά να κυνηγάς -παρακαλας.....Το έκανα παλιά αλλά το έκοψα ....μαχαίρι ...μόνο ξεφτίλα είναι για έναν άνδρα παρά μαγκιά ...... Αν ήταν όλοι σαν εμένα όλες αγαμητες θα ήταν και θα μας παρακαλαγανε τώρα ...αλλά τύποι σαν εσένα χαλάνε την πιάτσα !!!!

Άλλος απο'δω.
Φίλε μου γιατί δεν αναφερεσαι στο ακαποτο γαμήσι που σου προσφέρει ή (κάθε) γκομενα γύρω μας και στις υπεροχες συνθήκες που γαμας; κι εσύ γαργάρα το κάνεις;
αστείρευτη καυλα, φοβερό πάθος, όλα χύμα
και απειρος χρόνος με την γκομενα.
Θα συγκρίνουμε τις παθιασμένες υγρές τρύπες της γκομενας που διψά για πηχτό χύσι και σε δένει κόμπο στο γαμησι
με την ταλαιπωρημένη πουτανα που αναγκάζεται να πηγαίνει με ότι ξεβράσει το σαλόνι; που κάθεται δέκα λεπτά και κάνει συγκεκριμένο πρόγραμμα;
τι να προσφέρει ή έρημη αυτή ύπαρξη;
τι να πρωτοκανει; φταιει; δεν φταίει.
Αγγαρεία κανει, ποινη εκτίει.
Μόνο αν κάτσει καμία περιπτωσαρα περναμε τέλεια στα μπουρδέλα (αλλιώς μετριότητες)  εκτός όσων νομίζουν ότι περνούν πάντα τέλεια. Αυτό δεν γίνεται όμως.
Είναι φουμαρο.
Καραδοκεί η φόλα αν ξεφυγεις
από το μπαζο. Είναι ικανό επιχείρημα ότι μόλις γαμησεις μουτρωνεις
και θες να μην μιλάς με την γκομενα;
είναι ικανός λογος αυτός να πηγαινεις
μονο στα μπουρδέλα;
βρε μπας και ειδες κανα έργο στην τηλεόραση και φόρτωσες κρανίο;
Λες ότι πας στους άλλους συνοδοιπόρους μύστες και χυστες και συζητάτε πως περάσατε. Τι σχέση εχει αυτό με την γκομενα; δεν σε πιέζει κανεις σε τίποτα.
Εδώ λες ότι σε δουλεύει η πουτανα μπροστά στα μάτια σου κι εσύ γουσταρεις να καψουρευεσαι. Λες οτι στο μπουρδέλο σκας φράγκα κι είσαι μάγκας. Σε τι είσαι μάγκας; Άπλως εκτελείται ή πράξη.
Το καλυτερο ήταν το ότι παρακαλαμε για να γαμησουμε γκομενες. Έγινε το καμάκι, παρακαλι. Τι να πει κανείς;
η ότι θα βαρεθούμε την γκόμενα;
λες και υπογραψαμε σύμφωνο συμβιωσης.
όσον αφορά το ότι χαλαω την πιάτσα επειδή δεν συστρατευομαι να μένω αγαμητος (οπως άλλοι) για να κάνω ζημιά στα κακά θηλυκά μήπως συγκινηθούν κι έρθουν και μου το δώσουν στο πιάτο, είναι για γέλια.
Εγώ λεω τραβατε παντού να χαιρεστε
κι ορισμενοι καταλαβαίνουν αλλά αντί αλλων.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
σωστός
για χιλιοστή φορά, επισήμως θα αργήσουν πολύ...

Κι εγώ αυτό πιστεύω.
Η ουσία είναι ότι όσες πρόλαβαν να φύγουν δεν έχουν λόγο να γυρίσουν κι όσες ξεμειναν εδώ δουλεύουν σπίτι τους
και βαρανε μύγες.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Η γνώμη μου είναι ότι ενδεχομένως να ανοίξουν αύριο μερικά στην περιοχή της Φ.  για μια βάρδια και με δευτερο τρίτο κλασατες κοπέλες.
Για να δουν κίνηση και κυρίως τις διαθέσεις της πολιτείας.

Αναμένουμε την πρώτη ενημέρωση.
Καλησπέρα συμφωνώ με την τοποθέτηση σου υποθέτω ότι θα ανοίξουν κάποια να δουν αντίδραση από τις αρχές και δεν πάρει διαστάσεις το θέμα σιγά σιγά ανοίξουν και τά υπόλοιπα.
Αυτά όλα είναι μαλακίες ενός ανοργανωτου ανίκανου κράτους που φυσικά αδιαφορεί και λειτουργεί με το σκεπτικό βλέποντας και κάνοντας, γιατί εγώ τώρα μιλάω με έναν άνθρωπο που έχει γυμναστήριο σε συνοικιακή γειτονιά του κέντρου και βρίσκεται στα όρια της απώλειας τη επιχείρησης του γιατί αυτός αύριο το πρωί δεν μπορεί να ξεκινήσει να δουλεύει

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Άλλος απο'δω.
Φίλε μου γιατί δεν αναφερεσαι στο ακαποτο γαμήσι που σου προσφέρει ή (κάθε) γκομενα γύρω μας και στις υπεροχες συνθήκες που γαμας; κι εσύ γαργάρα το κάνεις;
Θα συγκρίνουμε τις παθιασμένες υγρές τρύπες της γκομενας που διψά για πηχτό χύσι και σε δένει κόμπο στο γαμησι
με την ταλαιπωρημένη πουτανα που αναγκάζεται να πηγαίνει με ότι ξεβράσει το σαλόνι; που κάθεται δέκα λεπτά και κάνει συγκεκριμένο πρόγραμμα;
Μόνο αν κάτσει καμία περιπτωσαρα περναμε τέλεια στα μπουρδέλα (αλλιώς μετριότητες)  εκτός όσων νομίζουν ότι περνούν πάντα τέλεια. Αυτό δεν γίνεται όμως.
Είναι φουμαρο.
μονο στα μπουρδέλα;
Λες ότι πας στους άλλους συνοδοιπόρους μύστες και χυστες και συζητάτε πως περάσατε. Τι σχέση εχει αυτό με την γκομενα; δεν σε πιέζει κανεις σε τίποτα.
Εδώ λες ότι σε δουλεύει η πουτανα μπροστά στα μάτια σου κι εσύ γουσταρεις να καψουρευεσαι. Λες οτι στο μπουρδέλο σκας φράγκα κι είσαι μάγκας. Σε τι είσαι μάγκας; Άπλως εκτελείται ή πράξη.
Το καλυτερο ήταν το ότι παρακαλαμε για να γαμησουμε γκομενες. Έγινε το καμάκι, παρακαλι. Τι να πει κανείς;
όσον αφορά το ότι χαλαω την πιάτσα επειδή δεν συστρατευομαι να μένω αγαμητος (οπως άλλοι) για να κάνω ζημιά στα κακά θηλυκά μήπως συγκινηθούν κι έρθουν και μου το δώσουν στο πιάτο, είναι για γέλια.

Έτσι ακριβώς μύστη ΤΝΤ. Ο άντρας δημιουργός-κυνηγός, ο άντρας που διατηρεί τα αρχέγονα ένστικτα που όρισαν το φύλο του να χλευάζεται από τον άντρα αγοραστή-καταναλωτή σεξουαλικών υπηρεσιών που έχει τη μαγκιά, μεγάλη μαγκιά μα την αλήθεια, να πληρώνει το αντίτιμο  και να γαμάει. Ο πόθος στα μάτια του θηλυκού που καθυποτάσεται στο αρσενικό υπακούοντας στη φύση του με το βλέμμα αγελάδας της κουρασμένης πόρνης που μετράει δωμάτια και 10ρικα. Ω καιροί, Ω ήθη!

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Καλησπέρα συμφωνώ με την τοποθέτηση σου υποθέτω ότι θα ανοίξουν κάποια να δουν αντίδραση από τις αρχές και δεν πάρει διαστάσεις το θέμα σιγά σιγά ανοίξουν και τά υπόλοιπα.
Αυτά όλα είναι μαλακίες ενός ανοργανωτου ανίκανου κράτους που φυσικά αδιαφορεί και λειτουργεί με το σκεπτικό βλέποντας και κάνοντας, γιατί εγώ τώρα μιλάω με έναν άνθρωπο που έχει γυμναστήριο σε συνοικιακή γειτονιά του κέντρου και βρίσκεται στα όρια της απώλειας τη επιχείρησης του γιατί αυτός αύριο το πρωί δεν μπορεί να ξεκινήσει να δουλεύει
Δράματα.
Γμτ τα τελευταια 10 χρονια μας παει γαμιωντας, επρεπε να ρθει και αυτό το ρημάδι για να απογίνουμε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αυτοί που είπαν ότι θα ανοίξουν αύριο, ανοίγουν αύριο.
δεν ανοιγουν τυπε
ο ΚΑΔ  για τις ιεροδουλες είναι 96091912 και δεν αναφέρεται πουθενα αυτος ο καδ για τις 18 μαιου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
αφού συγκρίνουν σεξ με γκόμενα (τους, αν υπάρχει) με το πληρωμένο σεξ, κάθε συζήτηση είναι ανούσια...
ρε προμοτορα των call girl τι σε πειραζει εσενα με τι τα συγκρινουμε?
εσυ ποσταρες στο άλλο θεμα φωτογραφιες με κολ γκιρλ και ο χαζος ο λευτερακης το χαβε νομιζωντας ότι είναι γκομενες σου.
εχεις γινει ρεντίκολο και δεν το εχεις καταλαβει.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
λοιπον οι πιθανες ημερομηνίες ανοιγοντας ο κλαδος των ιεροδουλων είναι η 5η η 6η και η 7η φαση του σχεδιου αρσης των μετρων.
η 5η φαση είναι την 1 ιουνιου ισως ανοιξουν τοτε αν όχι παμε για την 6η φαση 8 ιουνιου και αν δεν ανοιξουν τοτε παμε 15 ιουνιου η τελευταια αρση των μετρων.
όλα αυτά αν πηγαίνουμε καλα υγειονομικα.
αν τωρα η κυβερνηση καταργηση ορισμένους καδ αυτό δεν το ξερουμε,αν και θα ηταν λαθος.
οποτε ας βαλουμε ως την μακρινοτερη ημερομηνια 15 ιουνιου για να μαστε μεσα.
28 και σημερα

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.141
Πόντοι
6.495
Αυτά που συμβαίνουν είναι αστεία, ξαναπήγα σήμερα Μετάξι, πήρα πάλι μια κοπέλα απ' αυτές που κάθονται σε τραπεζάκι στα 46άρια που με ξέρει, αλλά τη βαρέθηκα πια. Γύρω τριγύρω πρέπει να είχε κοντά 50 άτομα που αράζανε, ρώτησα τσάτσο γνωστή φάτσα και μου είπε ότι δεν είχε τίποτα αυτός, παραμύθια, ο πολυχώρος πρέπει να δουλεύει, όπως και το καινούργιο στη Μ. Αλεξάνδρου, γενικώς της πουτάνας γίνεται αλλά το θέμα είναι ότι σε κοζάρουνε οι παλιόπουστες εκεί κι άμα δεν είσαι πάκης ή γνωστός τους τρως πόρτα  :S

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.955
Πόντοι
3.346
λοιπον οι πιθανες ημερομηνίες ανοιγοντας ο κλαδος των ιεροδουλων είναι η 5η η 6η και η 7η φαση του σχεδιου αρσης των μετρων.
η 5η φαση είναι την 1 ιουνιου ισως ανοιξουν τοτε αν όχι παμε για την 6η φαση 8 ιουνιου και αν δεν ανοιξουν τοτε παμε 15 ιουνιου η τελευταια αρση των μετρων.
όλα αυτά αν πηγαίνουμε καλα υγειονομικα.
αν τωρα η κυβερνηση καταργηση ορισμένους καδ αυτό δεν το ξερουμε,αν και θα ηταν λαθος.
οποτε ας βαλουμε ως την μακρινοτερη ημερομηνια 15 ιουνιου για να μαστε μεσα.
28 και σημερα
15 ειναι για τα συνορα δεν παει τοσο.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.955
Πόντοι
3.346
μακαρι να μην παει τοσο,ολοι ελπιζουμε για 1 ιουνιου.
Αυτες ειναι η ημερομηνιες που ειπανε..απλα δεν ξερουμε που θα κολλησουν και τα ρδελα..λογικα παντα,μαζι με τα μαγαζια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Άλλος απο'δω.
Μόνο αν κάτσει καμία περιπτωσαρα περναμε τέλεια στα μπουρδέλα (αλλιώς μετριότητες)  εκτός όσων νομίζουν ότι περνούν πάντα τέλεια. Αυτό δεν γίνεται όμως.
Είναι φουμαρο.
μονο στα μπουρδέλα;

τντ σου εχει κατσει το ακαποτο γαμησι εσενα.
εγω αν παω με γκομενα εξω ποτε δεν την αφηνω ουτε ακαποτη πιπα να μου κανει,αυτο θα γινει μονο αν κανει εξετασεις και μετα,οι ιεροδουλες κανουν κάθε 15 μερες εξετασεις και ξερουμε που κυμαίνονται.
οι γκομενες εξω γαμιουνται με κάθε καρυδιας καρυδη ακαποτα οποτε είναι εστιες υψηλης μετάδοσης σμν.
οσο για τον απειρο χρονο τι εννοεις?εσυ γαμας κάθε φορα 2 ωρες?
εγω γαμαω 15 λεπτα και φευγω θελω και δευτερο γυρω παω αλλα 15 λεπτα σιγα λεφτα να εχω και τα βρισκω όλα στον αγοραιο.
συν ότι πηδαω και διαφορετικη κάθε φορα.
καμια πουτανα δεν με κοροιδεψε,τη στιγμη που πληρωνω κανω εγω ότι γουστάρω στο δωματιο ναι εχω και κακες εμπειριες από ιεροδουλες αλλα αυτές είναι 2%
εσυ τντ για να ρηξεις γκομενα για να πηδήσεις  θα σπαταλήσεις χρονο,χρημα,ενεργεια,ενω εγω θα σπαταλισω μονο χρημα αυτή είναι η διαφορα.
επισης εγω θα επιλεξω ποια θα πηδησω και όχι αυτή όπως γινεται εξω.
εγω θελω να βρω μια εξω με μεγιστη κουβεντα 5 λεπτων πριν το πηδημα γινεται?
δυσκολο οποτε εγω ξενερώνω μετα.
εγω εχω δοκιμασει και τις εξω γκομενες και τις ιεροδουλες και κατεληξα μονο στον αγοραιο ερωτα.
απαξιω οποιαδήποτε γκομενα εκτος του χωρου του αγοραιου για λογους οι οποιοι θα με πανε πισω.
εχω βρεθει σε παρεες με γκομενες εξω να ψάχνονται και μολις λεω την ιδεολογια μου παγωνουν,ξενερωνω με δωρακια κερασματα καφεδες στην αρχη ντροπαλα και λαου λαου μεχρι να το δωσει εχω παει σε μπουρδελο και την εχω διαγραψει.
αν το υπολοιπο 90% των αντρων εκανε αυτό που κανω εγω οι γκομενες παρακαλοντας θα μας καθονταν σε χρονο ντε τε,αλλα εφόσον υπαρχουν πολλοι διαθεσιμοι και σταντ μπαι αυτές εχουν το πανω χερι στην επιλογή.

tommy21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Τα Αθηνών 318, Πειραιώς 193 και Θησέως 365 ανέβασαν πρόγραμμα για αύριο Δευτέρα 18/5.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom