Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Το στούντιο της Πειραιώς έχει βγάλει ήδη βάρδιες για αύριο. Ξεστραβωθειτε.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Παντως αυτη η αισθηση που βιωνει ο μπουρδελιαρης να διαλεγει και να αποριπτει αναμεσα σε τοσα ωραια μουνια που σαλοναρουν μπροστα του ειναι ανεπαναληπτη ...

Δεν το αλαζω με τιποτα οσες και να μου κατσουν!
ναι ρε σύμφωνο απόλυτα και άσε όσους το σνομπάρουν να λένε ότι τους Καπνίση και κρυφά να τρέχουν και να προσκυνάνε ....

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.480
Πόντοι
3.506
Στα στάδια στη Ν.Κορέα,άρχισαν αγωνες ποδοσφαίρου με φουσκωτές κούκλες,για θεατές..
(Τα μπουρδέλα φαίνεται ότι θα είναι το επόμενο βήμα...)

:grin:

Συνημμένα

• 7ebb0dde1d2484c264291b1cb73b69d5_XL.jpg
    7ebb0dde1d2484c264291b1cb73b69d5_XL.jpg
    286 KB · Εμφανίσεις: 38

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τντ σου εχει κατσει το ακαποτο γαμησι εσενα.
εγω αν παω με γκομενα εξω ποτε δεν την αφηνω ουτε ακαποτη πιπα να μου κανει,αυτο θα γινει μονο αν κανει εξετασεις και μετα,οι ιεροδουλες κανουν κάθε 15 μερες εξετασεις και ξερουμε που κυμαίνονται.
οι γκομενες εξω γαμιουνται με κάθε καρυδιας καρυδη ακαποτα οποτε είναι εστιες υψηλης μετάδοσης σμν.
οσο για τον απειρο χρονο τι εννοεις?εσυ γαμας κάθε φορα 2 ωρες?
εγω γαμαω 15 λεπτα και φευγω θελω και δευτερο γυρω παω αλλα 15 λεπτα σιγα λεφτα να εχω και τα βρισκω όλα στον αγοραιο.
συν ότι πηδαω και διαφορετικη κάθε φορα.
καμια πουτανα δεν με κοροιδεψε,τη στιγμη που πληρωνω κανω εγω ότι γουστάρω στο δωματιο ναι εχω και κακες εμπειριες από ιεροδουλες αλλα αυτές είναι 2%
εσυ τντ για να ρηξεις γκομενα για να πηδήσεις  θα σπαταλήσεις χρονο,χρημα,ενεργεια,ενω εγω θα σπαταλισω μονο χρημα αυτή είναι η διαφορα.
επισης εγω θα επιλεξω ποια θα πηδησω και όχι αυτή όπως γινεται εξω.
εγω θελω να βρω μια εξω με μεγιστη κουβεντα 5 λεπτων πριν το πηδημα γινεται?
δυσκολο οποτε εγω ξενερώνω μετα.
εγω εχω δοκιμασει και τις εξω γκομενες και τις ιεροδουλες και κατεληξα μονο στον αγοραιο ερωτα.
απαξιω οποιαδήποτε γκομενα εκτος του χωρου του αγοραιου για λογους οι οποιοι θα με πανε πισω.
εχω βρεθει σε παρεες με γκομενες εξω να ψάχνονται και μολις λεω την ιδεολογια μου παγωνουν,ξενερωνω με δωρακια κερασματα καφεδες στην αρχη ντροπαλα και λαου λαου μεχρι να το δωσει εχω παει σε μπουρδελο και την εχω διαγραψει.
αν το υπολοιπο 90% των αντρων εκανε αυτό που κανω εγω οι γκομενες παρακαλοντας θα μας καθονταν σε χρονο ντε τε,αλλα εφόσον υπαρχουν πολλοι διαθεσιμοι και σταντ μπαι αυτές εχουν το πανω χερι στην επιλογή.

Φίλε μου, δεν ασχολούμαι μονιμως με το ακαποτο. Είναι δεδομένο εδώ και χρονια ότι οι γκομενες γαμιουνται ακαποτα. Το πολύ σε 2-3 μερες και πάει κορδόνι μετά. Δεν έχω πάθει ποτέ μου τίποτα. Ούτε το παραμικρό.
Κανείς δεν ζητά εξετάσεις από γκόμενα.
Ότι θες λες; και ξέρεις γιατί; γιατί είναι δεδομένο οτι θα γινουν όλα ακαποτα.
Δεν το ξέρεις ούτε αυτό;
μόνο με γκομενα παίρνεις μέγιστη ηδονή
σε όλη την κλίμακα της γιατί πολύ απλά σε θέλει και την θες. Δεν υπαρχει οριο σε τίποτα αν γίνομαι αντιληπτός.
Η πουτανα απλως σε ανέχεται και κάνει ένα προγραμματακι της σειράς όπου διεκπεραιώνει καταστάσεις. Κάνει την δουλειά της.
Τι εξετάσεις κάνει; θα ζητησω να τις δω;
ποιος τις ζητάει; ποιος νοιάζεται;
και ποιος τις βλέπει αν θες; οι εξετάσεις ισχύουν μεχρι την ωρα που έγιναν. Μετα αρχίζει νέος κύκλος εργασιών
για να στο πω κομψά.
Καμιά φορά στα μπουρδελα, σκάει καμια
πολύ καλη περιπτωση εν μέσω μετριοτητων, ξεπετας και μπάζων κι αυτό είναι όλο.
Τώρα αν εσυ θες να αποκαλεσεις ποικιλία κάτι νεροβραστα δεκαλεπτα, έχεις κάθε δικαίωμα, δεν στο στερεί κανείς αλλά δεν σημαίνει ότι θα το δεχτούμε όλοι ως μέγιστη απολαυση κι αλήθεια.
Όταν κάποιος δεν σου βάζει φρένα στα θέλω σου αλλά αντίθετα συμφωνεί έστω ως λύση ανάγκης τα μπουρδέλα, ειναι φρονιμοτερο
να δέχεσαι ότι κι αυτός έχει άλλες προτεραιότητες συμπεριλαμβανομενων
των μπουρδέλων. Και σιγά μην αφιερώσουμε και όλη μας την ζωη στις γκομενες. Ξέρεις για ποτέ τραβούν δρόμο αν τα πάρει κρανίο
ο άνδρας; η μεγαλύτερη αστοχία όσων ειπες, ειναι ότι αν έκαναν όλοι ότι κανείς εσυ, θα παρακαλούσαν οι γκομενες να γαμηθούν.
Εκτίθεσαι με ρομαντικά σενάρια
που έτσι κι αλλιώς δεν υλοποιούνται.
Προσπάθησε (αν και δυσκολευεσαι λόγω πόρωσης) να μην κρινεις μονίμως αρνητικά άτομα που παίζουν μπάλα σε όλη την γκάμα επειδή εσύ γουσταρεις μόνο ένα μέρος
αυτής της γκάμας. Κάτι δεν κολλάει εδώ
και προκαλείς θυμηδία.
Τα λέμε "συναγωνιστή".

:hi:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Tην Καλημερα στους Φιλους.....Ποτε δεν περιμενα οτι μετα απο 40 χρονια θα ξαναρχοτανε η Χρυση εποχη.......Αν δεν βαλουνε το μυαλο τους να δουλεψει και η απαγορευση τραβηξει και παει μακρυα η Βαλιτσα....ανοιγουνε τους Ασκους του Αιολου......
Στεκια Κουμουνδουρου{ντουρου-ντουρου}Ζαπεια,Συνταγματα,κατι Παπασπυρου{για τους πιο παλιους}κατι Λιμανακια κλπ θα Ανθισουν....
Εμεις  θα την παλεψουνε λιγο την κατασταση αλλα οι πιτσιρικαδες που ειναι στα ντουζενια.....

Συνημμένα

• depositphotos_250868970-stock-photo-ice-cream-cones-with-golden.jpg
    depositphotos_250868970-stock-photo-ice-cream-cones-with-golden.jpg
    197,8 KB · Εμφανίσεις: 17

antpaklas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Οταν ανοιξουν τα μπουρδέλα με το μαλακό συντεκνοι, μην τις ξεμουνιασουμε απο την παρατεταμενη αγαμια μας....χαχα  :respect:

nikos9595

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2018
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
0
Απο το γαμησι που θα πεσει αυριο σε αυτα τα στουντιο ,προβλεπω να  τους τελειωνουν οι καποτες

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
τα στουντιο της αλυσιδας της πειραιως εχουν ανοιξει,το χει και στα site τους εχει μονο σημερα και  αυριο προγραμμα....λετε να ειναι πειραμα για το αν θα παικτει δεσιμο??δεν μπορω να καταλαβω,δεν βλεπω αυτες που θελω στο προγραμμα οποτε θα παω μονο κατα 80% αλλιως θα πηγαινα 1000%....παντως αν οντως ανοιξουν ας ειναι οδοδεικτης και φαρος για τους υπολοιπους

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Tην Καλημερα στους Φιλους.....Ποτε δεν περιμενα οτι μετα απο 40 χρονια θα ξαναρχοτανε η Χρυση εποχη.......Αν δεν βαλουνε το μυαλο τους να δουλεψει και η απαγορευση τραβηξει και παει μακρυα η Βαλιτσα....ανοιγουνε τους Ασκους του Αιολου......
Στεκια Κουμουνδουρου{ντουρου-ντουρου}Ζαπεια,Συνταγματα,κατι Παπασπυρου{για τους πιο παλιους}κατι Λιμανακια κλπ θα Ανθισουν....
Εμεις  θα την παλεψουνε λιγο την κατασταση αλλα οι πιτσιρικαδες που ειναι στα ντουζενια.....
ειδικά στα Παπασπύρου αστα να πάνε συναγωνηστη !!!!! Είδη έχουν άνθιση πολλά στέκια ....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.021
Πόντοι
22.266
anoiν τα στουντιο σημερα αθηνα ετσι πως λεγαν μερικοι;;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Καλησπέρα συμφωνώ με την τοποθέτηση σου υποθέτω ότι θα ανοίξουν κάποια να δουν αντίδραση από τις αρχές και δεν πάρει διαστάσεις το θέμα σιγά σιγά ανοίξουν και τά υπόλοιπα.
Αυτά όλα είναι μαλακίες ενός ανοργανωτου ανίκανου κράτους που φυσικά αδιαφορεί και λειτουργεί με το σκεπτικό βλέποντας και κάνοντας, γιατί εγώ τώρα μιλάω με έναν άνθρωπο που έχει γυμναστήριο σε συνοικιακή γειτονιά του κέντρου και βρίσκεται στα όρια της απώλειας τη επιχείρησης του γιατί αυτός αύριο το πρωί δεν μπορεί να ξεκινήσει να δουλεύει
Μα αυτός και ήταν ξεκάθαρα ο στόχος τους.
Ότι δεν κατάφεραν με το χρηματιστηριακό κραχ στις ΗΠΑ, το 2008, το κάνουν τώρα

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Θα έχει πολύ πλάκα τα μπουρδέλα να ανοιξουν πριν τα γυμναστήρια  χαχαχα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.773
Πόντοι
6.030
Τα στούντιο στα μπανεράκια δίπλα που έχουν κοπέλες ανοιξαν κανονικα??Γίνεται???Τι παίζει ακριβώς??ξέρει κανείς να μας πεί?

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Παίδες τα γυμναστήρια ανοίγουν 29/6 λέτε να ανοίξουν και τότε τα μπουρδελα?
Είναι πολύς ο καιρός καήκαμε

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.330
Πόντοι
3.556

Συνημμένα

• 97441326_2924767487615275_8174201158114476032_o.jpg
    97441326_2924767487615275_8174201158114476032_o.jpg
    70,1 KB · Εμφανίσεις: 14

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21
κασάνδρας μπορει να ειναι ανοιχτά, μου το είπε φίλος αλλά δεν με ενδιαφέρουν τα στουντιο.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.330
Πόντοι
3.556
Και ας υποθέσουμε ότι αύριο μεθαύριο ανοίγουν δειλά δειλά κάποια στούντιο και οίκοι όπως διαβάζουμε εδώ μέσα  και τρέξουν οι απανταχού μπουρδελιαρηδες και με το δίκιο τους φυσικά αλλά κάνει πέσιμο η αστυνομία και βρει μέσα πελάτες τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση? Υπάρχει πρόστιμο για τον οίκο? για την εργαζόμενη? Ο πελάτης απλά χαιρετά  και φεύγει η πληρώνει και αυτός πρόστιμο?          

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom