jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
τντ εισαι τυχερος που δεν εχεις κολλησει γιατι φιλος μου από φοιτητρια γκομενα ειχε κολλησει κονδυλώματα.Φίλε μου, δεν ασχολούμαι μονιμως με το ακαποτο. Είναι δεδομένο εδώ και χρονια ότι οι γκομενες γαμιουνται ακαποτα. Το πολύ σε 2-3 μερες και πάει κορδόνι μετά. Δεν έχω πάθει ποτέ μου τίποτα. Ούτε το παραμικρό.
Κανείς δεν ζητά εξετάσεις από γκόμενα.
Ότι θες λες; και ξέρεις γιατί; γιατί είναι δεδομένο οτι θα γινουν όλα ακαποτα.
Δεν το ξέρεις ούτε αυτό;
μόνο με γκομενα παίρνεις μέγιστη ηδονή
σε όλη την κλίμακα της γιατί πολύ απλά σε θέλει και την θες. Δεν υπαρχει οριο σε τίποτα αν γίνομαι αντιληπτός.
Η πουτανα απλως σε ανέχεται και κάνει ένα προγραμματακι της σειράς όπου διεκπεραιώνει καταστάσεις. Κάνει την δουλειά της.
Τι εξετάσεις κάνει; θα ζητησω να τις δω;
ποιος τις ζητάει; ποιος νοιάζεται;
και ποιος τις βλέπει αν θες; οι εξετάσεις ισχύουν μεχρι την ωρα που έγιναν. Μετα αρχίζει νέος κύκλος εργασιών
για να στο πω κομψά.
Καμιά φορά στα μπουρδελα, σκάει καμια
πολύ καλη περιπτωση εν μέσω μετριοτητων, ξεπετας και μπάζων κι αυτό είναι όλο.
Τώρα αν εσυ θες να αποκαλεσεις ποικιλία κάτι νεροβραστα δεκαλεπτα, έχεις κάθε δικαίωμα, δεν στο στερεί κανείς αλλά δεν σημαίνει ότι θα το δεχτούμε όλοι ως μέγιστη απολαυση κι αλήθεια.
Όταν κάποιος δεν σου βάζει φρένα στα θέλω σου αλλά αντίθετα συμφωνεί έστω ως λύση ανάγκης τα μπουρδέλα, ειναι φρονιμοτερο
να δέχεσαι ότι κι αυτός έχει άλλες προτεραιότητες συμπεριλαμβανομενων
των μπουρδέλων. Και σιγά μην αφιερώσουμε και όλη μας την ζωη στις γκομενες. Ξέρεις για ποτέ τραβούν δρόμο αν τα πάρει κρανίο
ο άνδρας; η μεγαλύτερη αστοχία όσων ειπες, ειναι ότι αν έκαναν όλοι ότι κανείς εσυ, θα παρακαλούσαν οι γκομενες να γαμηθούν.
Εκτίθεσαι με ρομαντικά σενάρια
που έτσι κι αλλιώς δεν υλοποιούνται.
Προσπάθησε (αν και δυσκολευεσαι λόγω πόρωσης) να μην κρινεις μονίμως αρνητικά άτομα που παίζουν μπάλα σε όλη την γκάμα επειδή εσύ γουσταρεις μόνο ένα μέρος
αυτής της γκάμας. Κάτι δεν κολλάει εδώ
και προκαλείς θυμηδία.
Τα λέμε "συναγωνιστή".
ετσι και αυτος πηγαινε ακαποτα και την πατησε.
εδώ πολλες ελληνιδες πηδιούνται ακαποτα με γυφτους αλβανους πακιστανους και μετα σου ερχονται εσενα.
εγω απολαμβανω το σεξ μια χαρα με τις ιεροδουλες γιατι δεν εχω κομπλεξ.
αν πας με κομπλεξ να πηδήσεις ιεροδουλη την εχεις κατσει,δεν θα κανεις τιποτα και θα φυγεις ξενερωμένος.
δεν πρεπει να πηγαίνεις με φοβο και αγχος στα μπουρδελα.
αυτή τη στιγμη εξω υπαρχει ένα 90% των αντρων που είναι λιγουρια,αυτοι πεφτουν ευκολα στα διχτυα οποιασδηποτε γκόμενας εκει εξω.
αν ολοι απαξιουσαν τις εξω γκομενες αυτή τη στιγμη οι γκομενες θα ειχαν αφηνιασει.
ξέμπαρκες να γυρνανε εδώ και εκει διχως σημασια από κανεναν.
αυτές θα μας την επεφταν και εμεις θα διαλέγαμε ποια θελουμε όπως γινεται στα μπουρδελα.
παρε παράδειγμα τις ασχημες γκομενες που δεν τους τη πεφτει κανεις,αυτες εχουν αφηνιασει στη κυριολεξια.
δεν κατηγορω αυτους που παιζουν μπαλα παντου αλλα κατηγορω που εφόσον παιζουν μπαλα συγκρινουν