Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Φίλε μου, δεν ασχολούμαι μονιμως με το ακαποτο. Είναι δεδομένο εδώ και χρονια ότι οι γκομενες γαμιουνται ακαποτα. Το πολύ σε 2-3 μερες και πάει κορδόνι μετά. Δεν έχω πάθει ποτέ μου τίποτα. Ούτε το παραμικρό.
Κανείς δεν ζητά εξετάσεις από γκόμενα.
Ότι θες λες; και ξέρεις γιατί; γιατί είναι δεδομένο οτι θα γινουν όλα ακαποτα.
Δεν το ξέρεις ούτε αυτό;
μόνο με γκομενα παίρνεις μέγιστη ηδονή
σε όλη την κλίμακα της γιατί πολύ απλά σε θέλει και την θες. Δεν υπαρχει οριο σε τίποτα αν γίνομαι αντιληπτός.
Η πουτανα απλως σε ανέχεται και κάνει ένα προγραμματακι της σειράς όπου διεκπεραιώνει καταστάσεις. Κάνει την δουλειά της.
Τι εξετάσεις κάνει; θα ζητησω να τις δω;
ποιος τις ζητάει; ποιος νοιάζεται;
και ποιος τις βλέπει αν θες; οι εξετάσεις ισχύουν μεχρι την ωρα που έγιναν. Μετα αρχίζει νέος κύκλος εργασιών
για να στο πω κομψά.
Καμιά φορά στα μπουρδελα, σκάει καμια
πολύ καλη περιπτωση εν μέσω μετριοτητων, ξεπετας και μπάζων κι αυτό είναι όλο.
Τώρα αν εσυ θες να αποκαλεσεις ποικιλία κάτι νεροβραστα δεκαλεπτα, έχεις κάθε δικαίωμα, δεν στο στερεί κανείς αλλά δεν σημαίνει ότι θα το δεχτούμε όλοι ως μέγιστη απολαυση κι αλήθεια.
Όταν κάποιος δεν σου βάζει φρένα στα θέλω σου αλλά αντίθετα συμφωνεί έστω ως λύση ανάγκης τα μπουρδέλα, ειναι φρονιμοτερο
να δέχεσαι ότι κι αυτός έχει άλλες προτεραιότητες συμπεριλαμβανομενων
των μπουρδέλων. Και σιγά μην αφιερώσουμε και όλη μας την ζωη στις γκομενες. Ξέρεις για ποτέ τραβούν δρόμο αν τα πάρει κρανίο
ο άνδρας; η μεγαλύτερη αστοχία όσων ειπες, ειναι ότι αν έκαναν όλοι ότι κανείς εσυ, θα παρακαλούσαν οι γκομενες να γαμηθούν.
Εκτίθεσαι με ρομαντικά σενάρια
που έτσι κι αλλιώς δεν υλοποιούνται.
Προσπάθησε (αν και δυσκολευεσαι λόγω πόρωσης) να μην κρινεις μονίμως αρνητικά άτομα που παίζουν μπάλα σε όλη την γκάμα επειδή εσύ γουσταρεις μόνο ένα μέρος
αυτής της γκάμας. Κάτι δεν κολλάει εδώ
και προκαλείς θυμηδία.
Τα λέμε "συναγωνιστή".

:hi:
τντ εισαι τυχερος που δεν εχεις κολλησει γιατι φιλος μου από φοιτητρια γκομενα ειχε κολλησει κονδυλώματα.
ετσι και αυτος πηγαινε ακαποτα και την πατησε.
εδώ πολλες ελληνιδες πηδιούνται ακαποτα με γυφτους αλβανους πακιστανους και μετα σου ερχονται εσενα.
εγω απολαμβανω το σεξ μια χαρα με τις ιεροδουλες γιατι δεν εχω κομπλεξ.
αν πας με κομπλεξ να πηδήσεις ιεροδουλη την εχεις κατσει,δεν θα κανεις τιποτα και θα φυγεις ξενερωμένος.
δεν πρεπει να πηγαίνεις με φοβο και αγχος στα μπουρδελα.
αυτή τη στιγμη εξω υπαρχει ένα 90% των αντρων που είναι λιγουρια,αυτοι πεφτουν ευκολα στα διχτυα οποιασδηποτε γκόμενας εκει εξω.
αν ολοι απαξιουσαν τις εξω γκομενες αυτή τη στιγμη οι γκομενες θα ειχαν αφηνιασει.
ξέμπαρκες να γυρνανε εδώ και εκει διχως σημασια από κανεναν.
αυτές θα μας την επεφταν και εμεις θα διαλέγαμε ποια θελουμε όπως γινεται στα μπουρδελα.
παρε παράδειγμα τις ασχημες γκομενες που δεν τους τη πεφτει κανεις,αυτες εχουν αφηνιασει στη κυριολεξια.
δεν κατηγορω αυτους που παιζουν μπαλα παντου αλλα κατηγορω που εφόσον παιζουν μπαλα συγκρινουν

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Aφου ετσι και αλλιως λειτουργουνε παρανομα στην Ιασωνος,αν καποιος ειχε καποια στανταρακια θα τον ξερουν καποιες τσα2δες θα τον εχουν αρπαξει αν εχει παει τσαρκα...τα στουντιο της αλυσιδας πειραιως εκτες και σημερα λειτουργουν,οι πιατσες ειναι φουλ,οι περισοτερες βιζιτες κανουν κανονικα ραντεβου αν εχεις η εχουν χωρο....τι συζηταμε εδω?????/ποια λογικη ρε μεγααλε απο σεπτεμβρη?αν ισχυει η μεταδοση που λενε οι επιστημονες πιο μεγαλες πιθανοτητες εχεις να αρπαξεις κορονοιο στο σουπερ μαρκετ η σε κανα λεωφορειο η σε καμια ουρα παρα στα πηδηκτηρια :erection: :erection: :erection: :orchestra:

nikos9595

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2018
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
0
Τα πρωτα στουντιακια ξεκινησαν αντε καλη αρχη σε ολους

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τντ εισαι τυχερος που δεν εχεις κολλησει γιατι φιλος μου από φοιτητρια γκομενα ειχε κολλησει κονδυλώματα.
ετσι και αυτος πηγαινε ακαποτα και την πατησε.
εδώ πολλες ελληνιδες πηδιούνται ακαποτα με γυφτους αλβανους πακιστανους και μετα σου ερχονται εσενα.
εγω απολαμβανω το σεξ μια χαρα με τις ιεροδουλες γιατι δεν εχω κομπλεξ.
αν πας με κομπλεξ να πηδήσεις ιεροδουλη την εχεις κατσει,δεν θα κανεις τιποτα και θα φυγεις ξενερωμένος.
δεν πρεπει να πηγαίνεις με φοβο και αγχος στα μπουρδελα.
αυτή τη στιγμη εξω υπαρχει ένα 90% των αντρων που είναι λιγουρια,αυτοι πεφτουν ευκολα στα διχτυα οποιασδηποτε γκόμενας εκει εξω.
αν ολοι απαξιουσαν τις εξω γκομενες αυτή τη στιγμη οι γκομενες θα ειχαν αφηνιασει.
ξέμπαρκες να γυρνανε εδώ και εκει διχως σημασια από κανεναν.
αυτές θα μας την επεφταν και εμεις θα διαλέγαμε ποια θελουμε όπως γινεται στα μπουρδελα.
παρε παράδειγμα τις ασχημες γκομενες που δεν τους τη πεφτει κανεις,αυτες εχουν αφηνιασει στη κυριολεξια.
δεν κατηγορω αυτους που παιζουν μπαλα παντου αλλα κατηγορω που εφόσον παιζουν μπαλα συγκρινουν

Μύστη Ζαν Κλωντ δεν ξέρω αν ήμουν τυχερός αλλά σε όλη μου την ζωή έτσι λειτουργούσα με τις γκόμενες όπως η συντριπτική πλειοψηφια. Μόλις βρουμε αυτή που μας καυλωνει με κάποιο ή κάποια χαρακτηριστικά της, αρχιζει το γλεντι, το γουδί το γουδοχερι το ακαποτο μπεγλέρι. Εκρηκτικές καταστάσεις.
Αυτά που λες ωρες ώρες ότι θες να μιλάς πεντε λεπτά με την γκομενα και να σου κάθεται είναι τεχνητά εμπόδια του μυαλού σου και φυγοπονες πατέντες για να διατηρεις την ψευδαίσθηση ότι σε καλύπτει το μπουρδελο
και μόνο το μπουρδελο. Επιχειρήματα ανουσια.
Πρέπει να σκέφτεσαι δυναμικά απέναντι σε κάθε πρόβλημα. Καμψη, στρέψη, συντριβή.
Ότι σου μπαίνει εμπόδιο να γκρεμίζεται
από τα θεμέλια. Αυτοαναιρείσαι όταν λες ότι
οι γκομενες δεν πιάνονται ευκολα αλλά γαμιουνται ακαποτα με Πακιστανους
και γυφτους από δω κι από κει.
Πως στέκει αυτό που λες;
στα μπουρδέλα δεν υπάρχει άγχος για τον σκεπτόμενο πελάτη. Παει, γαμάει και φεύγει.
Φθηνά πράγματα ομως. Ηδονή περιορισμένη.
Αν δει κενό ασφαλείας ψάχνει το καλύτερο με κάθε τρόπο. Εφαρμόζει οτι γνωρίζει
για να πάρει αποτέλεσμα. Κοιτάζει να επωφεληθεί και να περάσει καλυτερα. Όταν του κάθεται ευκαιρία την γαντζωνει
από το σβέρκο.
Τέλος όπως σου έχω ξαναπει, δεν γίνεται να οδηγησεις την παράταξη των γυναικών στο να μας παρακαλεσουν αν τις απαξιώσουμε.
Αυτά είναι ρομαντικες επιθυμίες και μικρα εγωιστιλικια. Στην ουσία βολευεσαι.
Όσον αφορά την σύγκριση στην μπαλα είναι φυσιολογικό ο καθένας να βάζει προτεραιότητες. Όσο σε πιο μεγάλο γηπεδο παίζεις τόσο πιο πολλές επιλογές έχεις.
Τώρα ας πούμε αυτοπεριοριζεσαι με τα μπουρδέλα γιατί αργούν να ανοίξουν.
Οπότε είναι ωραία να βρεις γκομενα για να έχεις λύσεις. Μετά μιλώντας για σένα
αν δεν σου αρέσει αυτή η κατάσταση
γυρίζεις στα μπουρδέλα.
Εγω που έχω άλλες προτεραιότητες, θεωρώ τα μπουρδέλα ως εσχατη λύση αν δεν έχω γκομενα ή παρεογαμιλικια ή όταν θέλω λίγη "βρωμα" οπότε παω. Δεν τα καταργω.
Απλώς τα θεωρώ δευτεροτριτατζα απασχόληση.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.231
Πόντοι
2.356
Οι περισσότεροι θα είναι επιφυλακτικοί στα έξοδα...δύσκολο να πετάνε έτσι στον αέρα πενηντάρικα για μια "μαλακία πολυτελείας". Καλύτερα χειρογλύκανο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Aφου ετσι και αλλιως λειτουργουνε παρανομα στην Ιασωνος,αν καποιος ειχε καποια στανταρακια θα τον ξερουν καποιες τσα2δες θα τον εχουν αρπαξει αν εχει παει τσαρκα...τα στουντιο της αλυσιδας πειραιως εκτες και σημερα λειτουργουν,οι πιατσες ειναι φουλ,οι περισοτερες βιζιτες κανουν κανονικα ραντεβου αν εχεις η εχουν χωρο....τι συζηταμε εδω?????/ποια λογικη ρε μεγααλε απο σεπτεμβρη?αν ισχυει η μεταδοση που λενε οι επιστημονες πιο μεγαλες πιθανοτητες εχεις να αρπαξεις κορονοιο στο σουπερ μαρκετ η σε κανα λεωφορειο η σε καμια ουρα παρα στα πηδηκτηρια :erection: :erection: :erection: :orchestra:

Κάποιες δουλεύουν σπίτι τους με εικοσαρικα και τριανταρικα επειδή πάνε όλα τσέπη. Αν ζητήσουν παραπάνω δεν θα τα πάρουν γιατί έχουν περιορισμένο κοινό αυτή την στιγμή. Να πηγαίνετε βόλτα πάνω κάτω στα στεκια. Θα έρθουν να σας μιλήσουν οι γνωστές σας. Μην ρωτάτε.
Δεν θα σας πει κανείς τίποτα
ή θα σας λένε μαλακιες.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Κάποιες δουλεύουν σπίτι τους με εικοσαρικα και τριανταρικα επειδή πάνε όλα τσέπη. Αν ζητήσουν παραπάνω δεν θα τα πάρουν γιατί έχουν περιορισμένο κοινό αυτή την στιγμή. Να πηγαίνετε βόλτα πάνω κάτω στα στεκια. Θα έρθουν να σας μιλήσουν οι γνωστές σας. Μην ρωτάτε.
ή θα σας λένε μαλακιες.

με λιγα λογια οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται,η αν τον περνει σκαει το 80ευρακι του και περνει το κολγκιρλακι του

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
ή θα σας λένε μαλακιες.
Μύστη τντ μου αρέσουν αυτές οι αναλύσεις που κάνεις με αφορμή τα ποστ του βαν Νταμ, στέρεα λογική, σωστά δομημένη επιχειρηματολογία, όσον αφορά στις σπιτίσιες λόγω ανάγκης εκδιδόμενες είναι καλή φάση γιατί υπάρχει άνεση χρόνου, καλύτερο περιβάλλον, καλές υπηρεσίες και το 20ρικο πιάνει τόπο, αρκεί βέβαια να έχεις εξασφαλίσει το τηλέφωνο της.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μύστη τντ μου αρέσουν αυτές οι αναλύσεις που κάνεις με αφορμή τα ποστ του βαν Νταμ, στέρεα λογική, σωστά δομημένη επιχειρηματολογία, όσον αφορά στις σπιτίσιες λόγω ανάγκης εκδιδόμενες είναι καλή φάση γιατί υπάρχει άνεση χρόνου, καλύτερο περιβάλλον, καλές υπηρεσίες και το 20ρικο πιάνει τόπο, αρκεί βέβαια να έχεις εξασφαλίσει το τηλέφωνο της.

Συνοδοιπόρε σίτιζεν, το ότι εχουμε άλλες προτεραιότητες δεν αποτελει τροχοπέδη στην αχαλίνωτη λιγουριαση του να μουσκεψουμε την βεργα μας.
Απεναντίας, των φρονιμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Όπως και να το κανουμε, το σπιτικό φαγητό όπως και το σπιτικό γαμήσι, έχουν αλλη γεύση.
Πουτανίστικο; γιατί όχι;

;)

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Ρε παίδες μόνο εγώ καταλαβαίνω τον βανταμ τι θέλει να πει.
Ο βανταμ ανήκει όπως και εγω σε μια κατηγορία αντρών που θέλουν να πηγαίνουν συνέχεια με διαφορετικές γυναίκες και δεν τους αρέσει να στεριωνουν με μία.
Ο βανταμ επίσης λέει ότι δεν θέλει να χρονοτριβει στο να ρίξει μια γκόμενα και επίσης να σπαταλά ενέργεια που σημαίνει οτι για ενα πήδημα δεν αξίζει τον κοπο να ασχοληθεί με περαιτέρω διαδικασιες.
Ο τντ του λέει για ακαποτα γαμησια και με άπλετο χρόνο τι στιγμή που του βανταμ αυτα λογικά θα του ακούγονται ανοφελα μιας και λέει οτι πηδάει ακαποτα με τις ιερόδουλες συν αν θέλει περισσότερο χρόνο πληρώνει επιπλέον αντίτιμο.
Εγώ πιστεύω δεν υπάρχει σωστό και λάθος είναι απλά θεμα επιλογών.
Ο τντ πάει λέει και στον αγοραιο έρωτα αλλα προτιμά τις γκομενες έξω ενώ ο βανταμ είχε κάνει σχέσεις έξω αλλά προτιμά τον αγοραίο έρωτα.
Συμφωνώ επίσης με την ιδεολογία του βανταμ που λέει ότι αν όλοι απαξιώνουμε τις γκομενες εξω τότε θα ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς τους άντρες μιας και οι ίδιες θα μας παρακαλούσαν να τους κάτσουμε.
Το ξέρω απο φίλη μου που όταν ήταν ελεύθερη και πήγαινε σε μπαρ και Ένα βράδι δεν της την έπεφτε κανείς ήταν όλο νεύρα λέγοντας όλοι είναι μαλακές γκεουλες τις έβγαινε ο εγωισμός δεν έχω ανάγκη κανέναν κλπ αλλαζε χρώμα μαλλιών ρούχα πιο προκλητικά και έβρισκε μετά καποιον και ολα ωραία ολα καλά το παιζε θεογκομενα.
Βανταμ μαζί σου έχεις δίκιο.

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.812
Πόντοι
366
"Το ξέρω απο φίλη μου που όταν ήταν ελεύθερη και πήγαινε σε μπαρ και Ένα βράδι δεν της την έπεφτε κανείς ήταν όλο νεύρα λέγοντας όλοι είναι μαλακές γκεουλες τις έβγαινε ο εγωισμός δεν έχω ανάγκη κανέναν κλπ αλλαζε χρώμα μαλλιών ρούχα πιο προκλητικά και έβρισκε μετά καποιον και ολα ωραία ολα καλά το παιζε θεογκομενα.
Βανταμ μαζί σου έχεις δίκιο."

ΠΟΣΟ ισχυει αυτο....

Δεν της τη πεφτει κανεις, ολοι αδερφες και μαλακες - της τη πεφτουν 2-3 ειναι λιγουρια ολοι οι αντρες.

Ολες θελουν τη προσοχη του αντιθετου φυλου αλλα οταν την εχουν τοτε ξεκινουν το  "ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΙΚΑ" γιατι οι γκομενες γουσταρουν τους μαλακες που θα της τη πεσουν με αγαρμπο τροπο και οι τυποι που θα τη γραφουν στα αρχιδια τους. Και οταν τον πηδηξουν και αυτος τη κανει τοτε θα λενε τα "δεν υπαρχουν αντρες σοβαροι" κτλπ.

Οταν οι σοβαροι σε θελανε εσυ τους βλεπεις φιλικα

Αι στα διαλα μαλακισμενες εγωιστριες καριολες. Τουλαχιστον αυτες που πληρώνεις σε εχουν θεο για 1-2 ωρες και εισαι ευχαριστημενος. Ερωτες κ αγαπες μονο στις ταινιες, στη πραγματικοτητα στην αρχη ειναι ολα ροδινα, μετα απο 2-3 μηνες γνωριζεις τον πραγματικο εαυτο του αλλου.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μύστη Φακερος εγώ δεν στιγματισα σωστό
ή λάθος για τίποτα. Θα μπορουσα.
Είπα ότι η ουσία ειναι να εχουμε επιλογές χωρίς περιορισμούς. Από κει και πέρα ειναι και θεμα γουστου πως την βρίσκει κανείς.
Η φύση έχει ορίσει την έλξη άνδρα και γυναίκας ως κάτι πολύ όμορφο.
Η πορνεια ειναι χρήσιμη αλλά καταργεί
την αυθεντικότητα.
Ο Ζαν Κλωντ δεν έγραψε οτι πηδάει αβερτα ακαποτα αλλά οτι προσέχει με τις πουτανες.
Βέβαια αυτό δεν ενδιαφερει κανέναν γιατί εδώ δεν μιλαμε (εχουμε φύγει από το θέμα εννοείται) για προσωπικες συμπεριφορές αλλά για καταστάσεις.
Οι καταστάσεις λοιπόν ειναι ότι με την γκομενα απολαμβανεις θεϊκές στιγμές πάθους στο γαμησι, τρως ακάποτα, δεν βιάζεσαι χρονικά, δεν είναι στημένο τίποτα, γουστάρεστε αρα βγαίνουν φωτιές,
δεν ακούς σχεδόν ποτέ όχι
σε τίποτα οταν γαμιεστε και δεν υπάρχει αγγαρεία. Φυσικά δεν γίνεται να βρεις γκομενα σε 2 νανοσεκοντ.
Χρειάζεται χρόνο κι αν θες και δεύτερη
θα κουραστείς αρκετά.
Με τις πουτανες αν εξαιρέσουμε τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις που βγαίνει σταρατο το γαμησι εκτος εργασίας (άρα είστε γκομενοι κάτι που λεει πολλα)
όλες οι υπόλοιπες περιπτώσεις είναι καλές, φολες, μπάζα ή πολύ σπάνια αρκετα καλές.
Γαμας με καπότα, περιοριζεσαι στο πρόγραμμα που θέλει, βιάζεσαι, βιάζεται, είσαι στην ουρά, αποφεύγει αυτη τις πολλές στάσεις και τις πολλές απαιτήσεις,
πέφτεις σε αγγαρειομαχους και ακριβώς επειδή είσαι πελατακι δεν σε θέλει κάτι που ειναι πολυ σημαντικό στην όλη πράξη.
Φυσικά μπορείτε να γαματε οποία θέλετε χωρίς να καταναλωνετε χρονο κυνηγιού.
Ζυγιστε τα και καντε ότι θελετε.
Καλυτερα δεν είναι όμως να εχουμε
ολη την γκαμα;
να θυμήσω ότι εγώ δεν είπα να στεριωστε
με μία. Έχετε μία συνήθεια να προσθέτετε κουβέντες που δεν έχω πει και γενικώς
να μην επιχειρηματολογειτε αλλά να καταστροφολογειτε.
Επίσης δεν γίνετε να σας παρακαλεσουν
οι γκομενες ότι κι αν κάνετε διότι πολύ απλά είναι αδύνατον να γίνει συστράτευση σε τέτοιο μέγεθος. Πρόκειται για ρομαντική υπόθεση. Δεν υλοποιείται κάτι τέτοιο. Ακόμα κι αν όμως γινόταν (αδύνατον) δεν έχει φτάσει η γυναίκα σε τέτοιο επίπεδο. Μπορεί να κάνει φιγούρα
ή βόλτα και να αφήνει χώρο δίνοντας το οκ αλλα μέχρι να φτάσει στο σημείο να την πέσει, απέχει παρά πολυ. Δεν αντιστρέφεται η φυση ότι κι αν σκσρφιστειτε.
Μην ασχολειστε τελος με εξαιρέσεις
που μπορεί να σας συμβούν.
Είναι μεμονωμένα περιστατικά.
Η γυναικα δεν ρίχνεται σχεδόν ποτε.
Μην μπερδευετε το πράσινο φως
του να παμε (για τσεκ) με το "πηδά με".
Ακόμα και το έλα να με γαμησεις εμπεριέχει το "έλα".
Πηγαίνετε λοιπόν και καλή τύχη.
Αλλιώς μην πάτε και περιμένετε να ανοίξουν τα μπουρδέλα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
"Το ξέρω απο φίλη μου που όταν ήταν ελεύθερη και πήγαινε σε μπαρ και Ένα βράδι δεν της την έπεφτε κανείς ήταν όλο νεύρα λέγοντας όλοι είναι μαλακές γκεουλες τις έβγαινε ο εγωισμός δεν έχω ανάγκη κανέναν κλπ αλλαζε χρώμα μαλλιών ρούχα πιο προκλητικά και έβρισκε μετά καποιον και ολα ωραία ολα καλά το παιζε θεογκομενα.
Βανταμ μαζί σου έχεις δίκιο."

ΠΟΣΟ ισχυει αυτο....

Δεν της τη πεφτει κανεις, ολοι αδερφες και μαλακες - της τη πεφτουν 2-3 ειναι λιγουρια ολοι οι αντρες.

Ολες θελουν τη προσοχη του αντιθετου φυλου αλλα οταν την εχουν τοτε ξεκινουν το  "ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΙΚΑ" γιατι οι γκομενες γουσταρουν τους μαλακες που θα της τη πεσουν με αγαρμπο τροπο και οι τυποι που θα τη γραφουν στα αρχιδια τους. Και οταν τον πηδηξουν και αυτος τη κανει τοτε θα λενε τα "δεν υπαρχουν αντρες σοβαροι" κτλπ.

Οταν οι σοβαροι σε θελανε εσυ τους βλεπεις φιλικα

Αι στα διαλα μαλακισμενες εγωιστριες καριολες. Τουλαχιστον αυτες που πληρώνεις σε εχουν θεο για 1-2 ωρες και εισαι ευχαριστημενος. Ερωτες κ αγαπες μονο στις ταινιες, στη πραγματικοτητα στην αρχη ειναι ολα ροδινα, μετα απο 2-3 μηνες γνωριζεις τον πραγματικο εαυτο του αλλου.

Αυτά είναι γνωστά.
Το μυστικο είναι να συνεχιζεις
ότι κι αν γίνεται.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Ο συναγωνιστής τντ σας λέει κάτι απλό και αυτονόητο και εσείς κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε. Το θέμα δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό και εκεί η σύγκριση είναι καταλυτική. Το πήδημα δεν είναι γυμναστική ούτε χειροτεχνία αν δεν περιέχει αληθινή ένταση και πάθος είναι μια διαδικασία που έχει την ίδια χρησιμότητα με ένα μισάωρο τζόκινγκ δηλαδή απλή εκτόνωση. Πολλοί άντρες δεν αντέχουν την γυναίκα που τους κάθεται σε ένα απολύτως στημένο σκηνικό, είναι σακάτεμα του ανδρισμού τους για αυτό και δεν πηγαίνουν πότε με πόρνες, ο τντ δεν είναι ακραίος,δεν απορρίπτει το πληρωμένο σεξ, το αποδέχεται σε ένα πλαίσιο αναγκαιότητας όπως είναι και το λογικό αλλά το βάζει στις σωστές διαστάσεις του, εύκολο, γρήγορο και συνήθως μέτριο, κάτι που το ξεχνάς αμέσως. Άλλωστε τη ζωή του κάθε άντρα τη σημαδεύουν γυναίκες έστω και οι πόρνες που εκείνος έβγαλε από τη μανιέρα τους, εκεί μάλλον θα συμφωνήσετε

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.773
Πόντοι
6.030
Σωστα παιδες. Το μπουρδελο ειναι ενα φτηνο μπεργκερ mc donalds.
Το στουντιο ειναι burgrer goodies
.Το call girl ειναι burger απο το queen της Γλυφαδας
Αλλα σαν το πετυχημενο σπιτικο φαγητο που σου φτιαχνει η μανουλα ,τιποτα....
Κατ αναλογια σαν το πετυχημενο γαμησι με τη γυναικα που σε γουσταρει τιποτα....
Ολα εχουν τη χρησιμοτητα τους, αλλα καλο ειναι να ξερουμε και την αξια τους.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.330
Πόντοι
3.556
Σωστα παιδες. Το μπουρδελο ειναι ενα φτηνο μπεργκερ mc donalds.
Το στουντιο ειναι burgrer goodies
.Το call girl ειναι burger απο το queen της Γλυφαδας
Αλλα σαν το πετυχημενο σπιτικο φαγητο που σου φτιαχνει η μανουλα ,τιποτα....
Κατ αναλογια σαν το πετυχημενο γαμησι με τη γυναικα που σε γουσταρει τιποτα....
Ολα εχουν τη χρησιμοτητα τους, αλλα καλο ειναι να ξερουμε και την αξια τους.
Το καλο σπιτικό φαγητό ήταν μια φορά και ένα καιρό πριν χρόνια τώρα άμα διαθέτεις χρήμα  τρως γκουρμεδιες απίστευτες. ;)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μύστη Φακερος εγώ δεν στιγματισα σωστό
ή λάθος για τίποτα. Θα μπορουσα.
Είπα ότι η ουσία ειναι να εχουμε επιλογές χωρίς περιορισμούς. Από κει και πέρα ειναι και θεμα γουστου πως την βρίσκει κανείς.
Η φύση έχει ορίσει την έλξη άνδρα και γυναίκας ως κάτι πολύ όμορφο.
Η πορνεια ειναι χρήσιμη αλλά καταργεί
την αυθεντικότητα.
Ο Ζαν Κλωντ δεν έγραψε οτι πηδάει αβερτα ακαποτα αλλά οτι προσέχει με τις πουτανες.
Βέβαια αυτό δεν ενδιαφερει κανέναν γιατί εδώ δεν μιλαμε (εχουμε φύγει από το θέμα εννοείται) για προσωπικες συμπεριφορές αλλά για καταστάσεις.
Οι καταστάσεις λοιπόν ειναι ότι με την γκομενα απολαμβανεις θεϊκές στιγμές πάθους στο γαμησι, τρως ακάποτα, δεν βιάζεσαι χρονικά, δεν είναι στημένο τίποτα, γουστάρεστε αρα βγαίνουν φωτιές,
δεν ακούς σχεδόν ποτέ όχι
σε τίποτα οταν γαμιεστε και δεν υπάρχει αγγαρεία. Φυσικά δεν γίνεται να βρεις γκομενα σε 2 νανοσεκοντ.
Χρειάζεται χρόνο κι αν θες και δεύτερη
θα κουραστείς αρκετά.
Με τις πουτανες αν εξαιρέσουμε τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις που βγαίνει σταρατο το γαμησι εκτος εργασίας (άρα είστε γκομενοι κάτι που λεει πολλα)
όλες οι υπόλοιπες περιπτώσεις είναι καλές, φολες, μπάζα ή πολύ σπάνια αρκετα καλές.
Γαμας με καπότα, περιοριζεσαι στο πρόγραμμα που θέλει, βιάζεσαι, βιάζεται, είσαι στην ουρά, αποφεύγει αυτη τις πολλές στάσεις και τις πολλές απαιτήσεις,
πέφτεις σε αγγαρειομαχους και ακριβώς επειδή είσαι πελατακι δεν σε θέλει κάτι που ειναι πολυ σημαντικό στην όλη πράξη.
Φυσικά μπορείτε να γαματε οποία θέλετε χωρίς να καταναλωνετε χρονο κυνηγιού.
Ζυγιστε τα και καντε ότι θελετε.
Καλυτερα δεν είναι όμως να εχουμε
ολη την γκαμα;
να θυμήσω ότι εγώ δεν είπα να στεριωστε
με μία. Έχετε μία συνήθεια να προσθέτετε κουβέντες που δεν έχω πει και γενικώς
να μην επιχειρηματολογειτε αλλά να καταστροφολογειτε.
Επίσης δεν γίνετε να σας παρακαλεσουν
οι γκομενες ότι κι αν κάνετε διότι πολύ απλά είναι αδύνατον να γίνει συστράτευση σε τέτοιο μέγεθος. Πρόκειται για ρομαντική υπόθεση. Δεν υλοποιείται κάτι τέτοιο. Ακόμα κι αν όμως γινόταν (αδύνατον) δεν έχει φτάσει η γυναίκα σε τέτοιο επίπεδο. Μπορεί να κάνει φιγούρα
ή βόλτα και να αφήνει χώρο δίνοντας το οκ αλλα μέχρι να φτάσει στο σημείο να την πέσει, απέχει παρά πολυ. Δεν αντιστρέφεται η φυση ότι κι αν σκσρφιστειτε.
Μην ασχολειστε τελος με εξαιρέσεις
που μπορεί να σας συμβούν.
Είναι μεμονωμένα περιστατικά.
Η γυναικα δεν ρίχνεται σχεδόν ποτε.
Μην μπερδευετε το πράσινο φως
του να παμε (για τσεκ) με το "πηδά με".
Ακόμα και το έλα να με γαμησεις εμπεριέχει το "έλα".
Πηγαίνετε λοιπόν και καλή τύχη.
Αλλιώς μην πάτε και περιμένετε να ανοίξουν τα μπουρδέλα.

τντ εγραψα ότι πηδαω ιεροδουλες ακαποτα παντα βλέποντας πρωτα αν εχει κανει εξετασεις.
γκομενα δεν θα μπορουσα να πηδησω ακαποτα γιατι όπως είναι λογικο εξετασεις δεν θα εχει κανει και αν της ζητησω να κανει θα με κοιταει περιεργα.
είναι όπως ο κορονοιος,φορεις είναι και οι αυμπτωματικοι όπως και ατομα χαμηλου κινδυνου,το πιο αξιοπιστο που πρεπει να εχεις στα χερια σου για να δεις αν εχει κορονοιο είναι το τεστ.
λοιπον τα προτερήματα που δινεις στη γκομενα οσο για το ακαποτο και για τον χρονο στα εχω αντικρουσει.
παμε στο καινουργιο που αναφερες το παθος,οσο και αν σου φαινεται περιεργο το πιο παθιασμενο σεξ το εχω κανει με ιεροδουλη,υπηρχε τρομερη χημεια μεταξι μας και τεριαζαμε σεξουαλικα αλλα και σαν ατομα,θα μπορουσα ανετα να εκανα σχεση αλλα το απεφυγα για λογους ιδεολογικούς,θα εμπαινα παλι στο τριπακι της σχεσης και αυτό θα με πηγαινε πισω.
εγω το εχω πει εξωτερικη γκομενα θα πηδησω μονο εντος 5 λεπτων να μου το δωσει στο πιατο,η αλλιως να τη πληρωσω να τη κανω ιεροδουλη.
το να μπλεχτω σε μια διαδικασια ψησίματος καμακιου καψουρας,κερασματων κλπ ουτε καν επιλεγω την μπουτρδελικη οδο και εχω το κεφαλι μου ησυχο.
εχω αφησει αφωνες πολλες γκομενες με τις επιλογες μου και με το τροπο που ζω.
δεν θα ξεχασω την αδερφη του γιλου μου 23 χρονων τοτε να με ψιλογουσταρει και εγω να λεω μπροστα της εμπειρια με ιεροδουλη και μου λεγε θα σε μαλωσω που πας σε τετοια μερη και της λεω μονο εκει πουθενα αλλου και εμεινε μαλακω,αφου σε μια φαση ο φιλος μου εκανε τσατσιλικια και του λεω να σε πληρωσω ρε αλλα μην μου τη πασαρεις ωσπου βρηκε γκομενο η τυπισσα και ηρεμησαμε και βρηκε έναν αγαπουλη ένα εμετικο ειδος αντρα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο συναγωνιστής τντ σας λέει κάτι απλό και αυτονόητο και εσείς κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε. Το θέμα δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό και εκεί η σύγκριση είναι καταλυτική. Το πήδημα δεν είναι γυμναστική ούτε χειροτεχνία αν δεν περιέχει αληθινή ένταση και πάθος είναι μια διαδικασία που έχει την ίδια χρησιμότητα με ένα μισάωρο τζόκινγκ δηλαδή απλή εκτόνωση. Πολλοί άντρες δεν αντέχουν την γυναίκα που τους κάθεται σε ένα απολύτως στημένο σκηνικό, είναι σακάτεμα του ανδρισμού τους για αυτό και δεν πηγαίνουν πότε με πόρνες, ο τντ δεν είναι ακραίος,δεν απορρίπτει το πληρωμένο σεξ, το αποδέχεται σε ένα πλαίσιο αναγκαιότητας όπως είναι και το λογικό αλλά το βάζει στις σωστές διαστάσεις του, εύκολο, γρήγορο και συνήθως μέτριο, κάτι που το ξεχνάς αμέσως. Άλλωστε τη ζωή του κάθε άντρα τη σημαδεύουν γυναίκες έστω και οι πόρνες που εκείνος έβγαλε από τη μανιέρα τους, εκεί μάλλον θα συμφωνήσετε
γιατι είναι σακατεμα του ανδρισμου ρε σιτι?
το ότι απαξιουμε ολες τις γκομενες εξω και παμε μονο με ιεροδουλες αυτό είναι ανδρεια.
δεν γινόμαστε καληνυχτακιδεςσ,αγαπουληδες,πυροφοροι,γκομενοβοσκοι,και πολλα δεν.
απαξιουμε οποιαδήποτε γκομενα εξω,

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom