Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ότι μπορούν να σου δείξουν ένα χαρτί εξετάσεων που θα γράφει πάνα Σοφία βεργκαρα,η Νίκος ματσαπλωκος η Νατάσα πυροκοιλεβα.πως ξέρεις ότι είναι οι δικές της.θα πρέπει να σου δείξει και διαβατήριο/ταυτότητα

Μου ετυχε σε στουντιο στην θεσσαλονικη.
Ζηταω τις εξετασεις τις κοπελας..μου τις φερνει η ιδια μου τις δειχνει ηταν οκ. αλλα κρατουσε ετσι το χαρτι που δεν φαινοταν το ονομα της.
Οταν την ρωτησα να δω το ονομα της με ειπε δεν γινεται..και της λεω οτι ετσι δεν μπορω να πιστευω οτι ειναι δικε της και εφυγα,ξανα δεν πηγα σε αυτην.Η τσατσα που ολη την ωρα ηταν διπλα μας, δεν ηθελε να πει κατι γιατι την ρωτησα και αυτην γιατι δεν με αφηνει η κοπελα να δω το ονομα της.

Ρητορικό ήταν το ερώτημά μου.
Όπως βλέπετε φίλοι του σαιτ, οι πορνο-εξετάσεις είναι για τον πουτσο καβάλα
σαν αξιοπιστία εκτός ότι είναι άχρηστες
ως προς το πρόσφατο του πραγματος γιατι ισχύουν μέχρι την ημερομηνία που έγιναν.
Από τον επόμενο πελατη μηδενιζει
το κοντέρ. Το οτι γίνονται η όχι αποτελεί άλλο θέμα. Πάει κι αυτό το επιχείρημα.
Προσωπικα δεν έχω ζητήσει ποτέ εξετάσεις
απο πουτανες για αυτούς τους λόγους.
Βαριέμαι να ακούω γυναικείες μαλακιες.

:2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
ο Κούλης θα τσακιστει να τ ανοιξει και γρηγορα,οχι για εμας βεβαια,εμας μας εχει γραμμενους,για τους επενδυτες του που θελουν να γαμησουν και δεν κρατιουνται

www.huffingtonpost.gr/entry/sellepse-yia-apopeira-viasmoe-ste-thessalonike-23chronos-plesiaze-yenaikes-sto-frayma-kalochorioe_gr_5ec4c286c5b6956f416a2163]Σύλληψη Ιρακινού για απόπειρα βιασμού στη Θεσσαλονίκη [/url]

www.pierianews.gr/2020/05/12/katadikastike-irakinos-gia-to-chouftoma-nearis-dimosiografou-sti-thessaloniki/]Καταδικάστηκε Ιρακινός για το «χούφτωμα» νεαρής δημοσιογράφου[/url]

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.324
Πόντοι
3.556
μην κάνεις σαν τον ζαν...
η αλήθεια είναι ότι δεν δίνω δεκάρα αν ανοίξουν ή όχι.
αλλά δεν εύχομαι να μην ανοίξουν. απλά σκέφτομαι με λογική.
τα μπουρδέλα είναι υγειονομικές βόμβες και οι αρχές το ξέρουν.
τα κολ γκιρλ παρουσιάζουν πολύ μικρότερο κίνδυνο (συλλογικά μιλώντας) και επίσης άπαξ και ανοίξουν τα ξενοδοχεία δεν σταματιούνται.
τα μπουρδέλα από την άλλη ελέγχονται πολύ πιο εύκολα και όπως ξανάπα αποτελούν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο
Ούτε εγώ καίγομαι αν θα ανοίξουν καλυμμένος είμαι αλλά όλα σχετικά είναι φίλε μου και τα σχολεία τα κλείσανε αρχικά γιατί λέγανε ότι είναι υγειονομικές βόμβες αλλά εχθές έθεσαν πέντε επιχειρήματα για να μας πείσουν  ότι πρέπει να ανοίξουν,και για της μάσκες λέγανε ότι δεν κάνουν τίποτα αλλά μετά σου είπαν ότι πρέπει να της φοράς, το θέμα βρωμάει πολλή !!!  

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Σημερα θα ανακοινωσει ο πρωθυπουργος μας το ποτε θα ανοιξουν τα μπουρδελα!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.006
Πόντοι
20.686
Μάλλον μόνο για το ένα και μεγαλύτερο θα πει.Αυτο που διοικεί.Για τα άλλα αμφιβάλλω.

iagouaros1

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2019
Like
177
Πόντοι
1
τα μπουρδέλα είναι υγειονομικές βόμβες και οι αρχές το ξέρουν.
τα κολ γκιρλ παρουσιάζουν πολύ μικρότερο κίνδυνο (συλλογικά μιλώντας) και επίσης άπαξ και ανοίξουν τα ξενοδοχεία δεν σταματιούνται.
τα μπουρδέλα από την άλλη ελέγχονται πολύ πιο εύκολα και όπως ξανάπα αποτελούν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο

Στα κολ γκερλ όμως παίζουν και φιλιά, οπότε το σεξ δεν είναι ασφαλές

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όλα τα μέρη που μπορεί άνδρας να συναντήσει γυναίκα για πονηρό σκοπό
είναι κλειστά.

Αγοραιός έρωτας

Ξενοδοχεία παραμονής

Γαμιστρώνες ημιπαραμονής

Γυμναστήρια

Πισίνες

Καφετέριες

Κλαμπ

Μπουζούκια

Επίσης δεν μπορείτε να ταξιδέψετε
με τρένο όπου θέλετε. Πηγαίνετε και ρωτηστε να γελασετε. Μπορείτε να πάτε
σε ορισμένα μέρη αλλά όχι σε όλα.
Ανεξήγητα πράγματα.

:jerking:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Για να γαμηθειτε σαν ανθρωποι, υπάρχουν οι εξής επιλογές αναλόγως την περίπτωση:

ουδέτερα σπίτια (κρυφά)
σπίτια φίλων
σπίτι σας
σπίτι της
airbnb επιλογή
κλειστά μαγαζιά γνωστών
ξ.ημιπαραμονής υποβαθμισμένων υπηρεσιών

:hi:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως τα μπουρδέλα πρέπει ν'ανοίξουν το συντομότερο.Δεν ξέρω πώς το βλέπουν οι τσιόδρες,αλλά βαράνε ζέστες,οι γκόμενες έξω κυκλοφορούν ημίγυμνες και παρατηρώ πολλά λιγουροβλέμματα νέων και γέρων με το που δουν κανα κώλο.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Τέλος Ιουλίου και βλέπουμε

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.815
Πόντοι
3.177
Απ΄ότι βλέπω ορισμέμα στούντιο εχουν ανοίξει,γιατί όχι και τα μπουρδέλα?

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
τοσα χρονια μπουρδελιαρης κ δε μου κοψε να χω μια καβατζα ουτε που ασχοληθηκα πιγαινα αδειαζα δρομο.τωρα τσουζει ασχημα ομως

Notios_7

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Μωρέ μη λέτε μλκιες έλεος. Ποιά στούντιο έχουν ανοίξει; Γιατί εγώ που είμαι «στουντιάκιας» δεν ξέρω κανένα. Κούρασε η παραπληροφόρηση.
Θα κάνουμε υπομονή κ βλέπουμε.

paparas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
0

mariocfu

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
15
Πόντοι
0
Θα αργησουν να ανοίξουν τελικά  :rolleyes:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Θα αργησουν να ανοίξουν τελικά  :rolleyes:
θα αργήσουν παρά πολύ δυστηχος από ότι μαθαίνω ... ούτε γκομενα συμφερη προς απάντηση σε κάποιον συναγωνηστη πιο πάνω το λέω αυτό ...Διότι είναι τα εξωδα πιο πολλά , ούτε σε κολ γκιρλ συμφερη παλυ πολλά τα λεφτά ξαναλέω πως εμένα μου είπαν για 200 και 300 ευρο για μια ώρα !!!!! Η χώρα είναι σε κατάσταση προχωρημένης Ισλαμοποίησης ειδικά η Αθήνα μας !!!! Έκανα βόλτες και ξέρω .... πλέον ακούς καθώς περπατάς ξένες γλώσσες όχι ελληνικά !!!!! Το χειρότερο από όλα είναι η ισλαμοποίηση διότι το κοράνι όπως ξέρετε είναι αντίθετο με τα δικά μας πιστεύω !!!!!! Τέλος θα πως πως οι υπόλοιπες φυλές που είναι εδώ ασυναγώνιζονται τους ιρακινούς αβγανους μπαγκλαντεσιανόυς κτλ.... με αποτέλεσμα οι χώρα μας να είναι σαν ένα ατέρμονο ατέρμονο μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας καράβι που βουλιάζει ..... Εμείς παλυ οι μισοί είναι άφραγκοι τέλειος όμως με επιχείριση σ που έχουν καταστραφεί οι άλλοι μισοί φυτοζωούν ...και υπαρχη ένα πολύ μικρό ποσοστό πλουσίων που κάνει ότι θέλει αν δεν είναι αυτό η απόλυτη δικρακτωρια τότε τι είναι ;;; Το μόνο που μένει είναι να τα δούμε στην πράξη ακόμα πιο σκληρά τον ερχόμενο Οκτώβριο .....

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Μωρέ μη λέτε μλκιες έλεος. Ποιά στούντιο έχουν ανοίξει; Γιατί εγώ που είμαι «στουντιάκιας» δεν ξέρω κανένα. Κούρασε η παραπληροφόρηση.
Θα κάνουμε υπομονή κ βλέπουμε.
καλά στραβός
είσαι; τράβα στην αρχική σελίδα και κοίτα δεξιά!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom