Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
υπάρχουν κολ γκιρλ από 70 ευρώ μέχρι όσο θες...
όχι μόνο 200 και 300. για την ακρίβεια αυτες ειναι λίγες
παψε ρε τζον να προμοταρεις τα κολ γκιρλ.
ξερουμε τη καπνο φουμαρεις,δεν χρειαζετε να στα βγαλω στη φορα εδώ μεσα.
εδώ στο νημα αυτό τη λεξη κολ γκιρλ ειδικα εσυ δεν θα τι λες.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.815
Πόντοι
3.177
Τα πρώτα 4 από δεξιά είναι ανοιχτά.Πάλι καλά που είσαι και στουντιάκιας... :heavymetalbig:

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
γι αυτό σας λέω βρέστε γκόμενα...
Και οι κοπέλες ψάχνονται αρκετά.
Αλλά τι ουσία έχει που το λες?
Όποιος μπορεί η θέλει, ήδη παίζει μπάλα, δεν περιμένει εσένα η τον οποιαδήποτε να τους το αποκαλύψει.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ο τζον100 είναι εμας προμοτορας κολ γκιρλ.
ο λογος που προμοταρει τα κολ γκιρλ είναι οικονομικος οποτε μην του δινεται σημασια και ότι λεει να το παιρνει ο ανεμος.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Και οι κοπέλες ψάχνονται αρκετά.
Αλλά τι ουσία έχει που το λες?
Όποιος μπορεί η θέλει, ήδη παίζει μπάλα, δεν περιμένει εσένα η τον οποιαδήποτε να τους το αποκαλύψει.
στα κολ γκιρλ θελει να καταληξει τυπε,μην το ψάχνεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σιγά μην ζητησεις και συγνώμη μύστη μου.
Πες οτι γουσταρεις ελεύθερα. Αν ο Βαν Νταμ θέλει να απαξιωνει τις γκομενες, δεν με απασχολεί. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί συνδέει τις γκόμενες με την σχέση.
Ή αν θες την πουτανα με την σχέση.
Η σχέση είναι άλλο πράγμα.
Στην αρχή (γενικώς) δεν υπάρχει σχέση. Υπάρχει ένα αόρατο "τα έχουμε".
Γιατί ο Βαν Νταμ θέλει να τονίζει την απαξίωση στις γκομενες; γιατί θέλει να υπάρξει συστράτευση έτσι ώστε (έστω και λαθος)
να πιστεύει ότι θα μας παρακαλεσουν;
γιατί πολύ απλά χτυπάει μεσα του κάτι που λέγεται ανάγκη κι επιθυμία για να κατακτήσει. Όχι για σχέση.
Συγχαρητήρια στον Βαν Νταμ μόνο για ένα.
Σε ότι έχει πει, δεν έχει παγιωσει τίποτα εκτός απο οτι ότι έχει ποικιλια στο μπουρδέλο. Αυτό το ξέρουμε. Συμφωνώ.
Αλλά για την σχέση του δίνω χέρι.
Αυτός απο ιδεολογία κατά των σχεσεων δεν την δεχτηκε, εγώ από ιδεολογία οταν τυχαίνει ότι είναι πουτανα μπουρδελου λογω λαθος τόπου. Δεν σβήνει αυτό εκτός αν την θέλω για καβάτζα. Σαν ηθοποιός πσιρνω όσκαρ.
Δεν υπάρχει σχέση με πουτανα από την στιγμή που γνωριζεστε σε μπουρδέλο.
Εξαιρέσεις ίσως να υπαρχουν ελαχιστες
αλλά ο κανόνας ειναι το "όχι".
Και τον μαλάκα να κάνεις για να τις γαμας ή να την βρισκετε απλά και όμορφα (για μένα δεδομενο το μη παρακάτω) θα στο χτυπήσουν κάποια στιγμή με ανασφάλεια.
Αλλιώς γιατί αυτές οι σχέσεις δεν εδραιώνονται ποτέ;
γιατί ήταν σε λάθος τόπο το κονε.
Πάμε παρακάτω.

:hi:
το μεγαλυτερο ποσοστο των γκομενων για να σου κατσουν πρεπει να κανεις σχεση η εστω όπως το ειπες να τα εχεις με μια γκομενα.
για να τα εχεις με μια γκομενα θα πρεπει να σπαταλήσεις χρονο χρημα και ενεργεια,υπαρχει και το one night stand αλλα σε πολύ μικρο βαθμο ειδικα στη χωρα μας.
επισης οι περισσοτερες σχεσεις γινονται μεσω κυκλων και σπανιοτερα εκτος αυτων.
είναι ξενερωτο μεσα σε ένα κυκλο να δημιουργούνται σχεσεις και το ολο ζητημα να πηγαινει πολύ στο ομιλιτο και γενικοτερα κουτσομπολιστικο.
οι γκομενες εξω παντα πρωτου σε γνωρισουν κρατανε αμυνα ειδικοτερα αν εισαι εκτος κυκλου,αν εισαι εντος κυκλου ανοίγονται λιγο παραπανω αλλα ολο το ζητημα δεν είναι αυτό.
το ζητημα είναι ότι ενας αντρας για να πετυχει κατι πρεπει να σπαταλησει χρονο χρημα και ενεργεια εδώ μιλαω γενικα όχι μονο για τις γκομενες.
ελα όμως που και για να κατακτησει μια γκομενα θα πρεπει παλι να κουραστεί σε εισαγωγικα.
τη στιγμη που υπαρχει εκει εξω ο αγοραίος ερωτας για ποιον λογο να μπει ο αντρας σ αυτό το τρυπακι?
εγω σπαταλαω χρονο χρημα και ενεργεια για να πετυχω επαγγελματικα αλλα όχι για να ριξω γκομενα μιας και γ αυτό υπαρχει η οδος του αγοραιου ερωτα με την  τεραστια ποικιλια γυναικων,τις διαφορετικες εμπειριες,τις φασεις και ότι άλλο σου βγαινει να κανεις.

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
το μεγαλυτερο ποσοστο των γκομενων για να σου κατσουν πρεπει να κανεις σχεση η εστω όπως το ειπες να τα εχεις με μια γκομενα.
για να τα εχεις με μια γκομενα θα πρεπει να σπαταλήσεις χρονο χρημα και ενεργεια,υπαρχει και το one night stand αλλα σε πολύ μικρο βαθμο ειδικα στη χωρα μας.
είναι ξενερωτο μεσα σε ένα κυκλο να δημιουργούνται σχεσεις και το ολο ζητημα να πηγαινει πολύ στο ομιλιτο και γενικοτερα κουτσομπολιστικο.
οι γκομενες εξω παντα πρωτου σε γνωρισουν κρατανε αμυνα ειδικοτερα αν εισαι εκτος κυκλου,αν εισαι εντος κυκλου ανοίγονται λιγο παραπανω αλλα ολο το ζητημα δεν είναι αυτό.
το ζητημα είναι ότι ενας αντρας για να πετυχει κατι πρεπει να σπαταλησει χρονο χρημα και ενεργεια εδώ μιλαω γενικα όχι μονο για τις γκομενες.
ελα όμως που και για να κατακτησει μια γκομενα θα πρεπει παλι να κουραστεί σε εισαγωγικα.
τη στιγμη που υπαρχει εκει εξω ο αγοραίος ερωτας για ποιον λογο να μπει ο αντρας σ αυτό το τρυπακι?
εγω σπαταλαω χρονο χρημα και ενεργεια για να πετυχω επαγγελματικα αλλα όχι για να ριξω γκομενα μιας και γ αυτό υπαρχει η οδος του αγοραιου ερωτα με την  τεραστια ποικιλια γυναικων,τις διαφορετικες εμπειριες,τις φασεις και ότι άλλο σου βγαινει να κανεις.

Το ιδιο γκομενα η οι παντρεμενοι το ιδιο η πουτανα?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
στην πραγματικότητα δεν μπορείς να τις ρίξεις, γι αυτό και όλες αυτες οι "θεωρίες" περί χρόνου, κόπου κλπ.
γιατί μεσα σου σίγουρα ξέρεις ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το σεξ με γκόμενα σε σχέση με το πληρωτεο.
και δεν μπορείς (να τις ρίξεις) ακριβώς επειδή βλέπεις τις γυναίκες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ως μουνί.
δεν θα το κρίνω από την πλευρα της ηθικής ή της ψυχολογίας ή ότι άλλο, θα πω μόνο ότι δεν έχεις το μυαλό ούτε να το κρύψεις για να πετυχεις το σκοπό σου (εφόσον ετσι το βλέπεις λες).
τέλος πάντων προς ενημέρωσή σου σήμερα υπάρχουν πολλες γκομενίτσες που με τη μια γαμιώνται. χωρίς πολλά πολλά και νεες.
νέος κι εσύ μας λες, ωραίος μας λες, ΔΕΝ θα έπρεπε να διαμαρτύρεσαι...

άρα κάτι άλλο πάει στραβα ζανούλη
τζονακο εχω κανει σχεσεις και ξερω πως είναι.
εχω χωρισει σχεση μου για τα μπουρδελα οποτε ολο αυτό που λες είναι αστοχο.
εγω αν εχεις καταλαβει διαμαρτύρομαι από τη μια που η κωλοκυβερνηση εκλεισε τα μπουρδελα και κατά δευτερον που υπαρχουν μελη που τα υποτιμουν και τα απαξιουν.
εγω σαν ανθρωπος σεξουαλικα ειχα κατασταλαξει εξολοκλήρου μονο στα μπουρδελα και εχω απαξιωσει οποιαδήποτε γκομενα εκει εξω.
γιατι με το ζορι ολοι να γινουμε το ιδιο δεν καταλαβα,γιατι να χαντακωθεί οποιαδήποτε κοπελα εκει εξω με τη δικια μου συμπεριφορα μιας και εγω δεν μπορω να είμαι με μια κοπελα μονο.
εγω δεν μπορω να προσφερω συναισθημα αγαπες κλπ σε μια κοπελα αλλα ουτε και θελω να το κανω.
θα γινω ενας θεατρίνος όπως ημουν παλιοτερα που εκανα σχεσεις και μετα χωριζα.
δεν ειμαστε ολοι για σχεσεις.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Καποια στούντιο έχουν ηδη ανοιξει

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
τιποτα απολυτως εγω θα πιγαινω καθε μερα ν τσεκαρω δε γινετε αλιως κουραστηκα με τη καλογερικη πρεπει ν ανοιξουν επιτελους

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
εγω σπαταλαω χρονο χρημα και ενεργεια για να πετυχω επαγγελματικα αλλα όχι για να ριξω γκομενα μιας και γ αυτό υπαρχει η οδος του αγοραιου ερωτα με την  τεραστια ποικιλια γυναικων,τις διαφορετικες εμπειριες,τις φασεις και ότι άλλο σου βγαινει να κανεις.

Γκομενα σε 5 λεπτα να βγάλεις ξέχασε το.
Είναι πολυ σπανιο και συμβαίνει σε ειδικές περιπτώσεις. Η κλασσική προσέγγιση πεσιματος στα ισα και με καθε τροπο είναι η πιο σωστη. Όλες γαμιουνται και για πλάκα. Εσύ ως ανδρας προσπαθείς να δημιουργησεις τις συνθήκες
όσο μπορείς πιο σβέλτα και χωρίς πολύ κόπο.
Αυτό είναι που εκτιμούν. Το πολυ σε 2-3 μέρες πρέπει να την έχεις περάσει πριονοκορδελα.
Όχι για μαγκια αλλά για να σε πάρει στα σοβαρά. Αλλιώς σε χεζει σταδιακά και ύπουλα.
Δεν μετράς ως ο άνδρας που της έσπασε τα κόκκαλα. Και λεφτα να δώσεις και χρόνια
να πολεμάς και τον ακροβάτη να κάνεις, αν δεν της αλωσεις την αρχική αμυνα, είσαι μία πατημενη κουραδα. Όλοι μας.
Αν τα καταφέρεις, αποκτας προνόμια και μέχρι την επόμενη υπαρξιακη μαλακία που θα την πιάσει όπου θα επανεξετάσει, είσαι οκ. Είναι σίγουρο ότι θα σε επανεξετάσει και θα το κανει κάποιες φορές μέχρι να παραδοθεί εντελώς

κι αν τυχον παραδοθεί. Σίγουρος δεν είσαι πότε για τίποτα όπως ουτε κι αυτές.
Απλώς θα περνάτε γαματα αν το πας εσυ καλά. Μην περιμένεις απο αυτές να οδηγησουν την κουρσα τοσο νωρίς. Θα καρφωθειτε στον γκρεμο. Αυτες ειναι ικανές μόνο αν σταθεροποιηθούν σε κατι. Βγάλε την σχέση από το μυαλό σου αρχικά. Αυτά είναι πολύ δύσκολα και έρχονται μόνα τους. Με τις πουτανες όλα είναι στημένα και μέτρια εκτός αν κοιμηθεί
ο Θεός. Παίρνεις λοιπόν τις δύο επιλογές και τις εμπλουτιζεις για να περνάς καλά ως ανδρας με λύσεις χωρίς περιορισμούς.
Δεν καταργείς τίποτα. Απλώς ενισχυεσαι.
Αν κατσεις μόνο στα μπουρδελα, θα απονευρωθεις σταδιακά. Δεν σε σώνει τίποτα. Απλά θα υποτασσεσαι σε κανόνες που έβαλαν άλλοι και θα νιώθεις μία ψεύτικη ασφάλεια επειδή όλα είναι ελεγχόμενα.
Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.
Κάνε τελικα ότι θες εσύ.
Κι εγώ αυτό που θέλω κάνω.

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
θα συμφωνησω στα περισσοτερα που λες

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.955
Πόντοι
3.346
Ρητορικό ήταν το ερώτημά μου.
Όπως βλέπετε φίλοι του σαιτ, οι πορνο-εξετάσεις είναι για τον πουτσο καβάλα
σαν αξιοπιστία εκτός ότι είναι άχρηστες
ως προς το πρόσφατο του πραγματος γιατι ισχύουν μέχρι την ημερομηνία που έγιναν.
Από τον επόμενο πελατη μηδενιζει
το κοντέρ. Το οτι γίνονται η όχι αποτελεί άλλο θέμα. Πάει κι αυτό το επιχείρημα.
Προσωπικα δεν έχω ζητήσει ποτέ εξετάσεις
απο πουτανες για αυτούς τους λόγους.
Βαριέμαι να ακούω γυναικείες μαλακιες.

:2funny:
Ναι λες να μην το σκεφτηκα αυτο, αλλα το θεμα ειναι να γινονται κανονικα...ωστε αν βρουνε κατι σοβαρο να σταματησει και η κοπελα να εργαζεται και οχι να παει με τον επομενο σαν να μην τρεχει τιποτα. Εγω περισσοτερο για αυτο ηθελα να τσεκαρω την κοπελα..απο τι φαινεται ομως δεν περνανε απο γιατρους..αρα θελει προσοχη απο εμας,αυτο πειτε το και στον αλλον που τις γαμαει ακαποτα. :S

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Ένταση σε οίκο ανοχής των Χανίων!
5.000 ευρώ πρόστιμο και αυτόφωρο στην ιερόδουλη γιατί “δούλευε” εν μέσω κορωνοϊού…

Ένταση επικράτησε στην περιοχή της οδού Μίνωος στα Χανια, το πρωί της Τρίτης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μετά από πληροφορίες που έφθασαν στην διάθεσή τους, προχώρησαν σε έρευνα, σε οίκο ανοχής της περιοχής συλλαμβάνοντας δυο άτομα.

Οι πληροφορίες αφορούσαν συγκεκριμένη ιερόδουλη, η οποία φέρεται να προσέφερε τις υπηρεσίες της σε πελάτες, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε ισχύ οι σχετικές απαγορεύσεις, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, άρα οι οίκοι ανοχής εξακολουθούν ακόμη και σήμερα, να παραμένουν κλειστοί.

Η εν λόγω κοπέλα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, αρνήθηκε αρχικά να ανοίξει την πόρτα για την διενέργεια του αστυνομικού ελέγχου, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή για το άνοιγμα της πόρτας, από την ΕΛ.ΑΣ.

Στο εσωτερικό βρέθηκαν η ιερόδουλη κι ένα ακόμη άτομο, οι οποίοι συνελήφθησαν, κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και την Τετάρτη το πρωί, θα περάσουν από αυτόφορη διαδικασία.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5000 για παράνομη εργασία στην ιερόδουλη, ενώ χρηματική ποινή, πρόκειται να επιβληθεί και στο έτερο άτομο που συνελήφθη.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
5.000 ευρώ πρόστιμο και αυτόφωρο στην ιερόδουλη γιατί “δούλευε” εν μέσω κορωνοϊού…

Ένταση επικράτησε στην περιοχή της οδού Μίνωος στα Χανια, το πρωί της Τρίτης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μετά από πληροφορίες που έφθασαν στην διάθεσή τους, προχώρησαν σε έρευνα, σε οίκο ανοχής της περιοχής συλλαμβάνοντας δυο άτομα.

Οι πληροφορίες αφορούσαν συγκεκριμένη ιερόδουλη, η οποία φέρεται να προσέφερε τις υπηρεσίες της σε πελάτες, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε ισχύ οι σχετικές απαγορεύσεις, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, άρα οι οίκοι ανοχής εξακολουθούν ακόμη και σήμερα, να παραμένουν κλειστοί.

Η εν λόγω κοπέλα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, αρνήθηκε αρχικά να ανοίξει την πόρτα για την διενέργεια του αστυνομικού ελέγχου, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή για το άνοιγμα της πόρτας, από την ΕΛ.ΑΣ.

Στο εσωτερικό βρέθηκαν η ιερόδουλη κι ένα ακόμη άτομο, οι οποίοι συνελήφθησαν, κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και την Τετάρτη το πρωί, θα περάσουν από αυτόφορη διαδικασία.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5000 για παράνομη εργασία στην ιερόδουλη, ενώ χρηματική ποινή, πρόκειται να επιβληθεί και στο έτερο άτομο που συνελήφθη.

Το είχα γράψει προ ημερών για πιθανές καταγγελίες ανταγωνιστών σε οίκους ανοχής ή στούντιο αν σπάσουν την καραντίνα και ξεκινήσουν να δουλεύουν, προειδοποίησα δε τους ανυπόμονους να μην το ρισκάρουν και επισκεφτούν αυτά τα μαγαζιά γιατί κινδυνεύουν να συλληφθούν και κάποιοι ειρωνεύονταν. Προς γνώση και συμμόρφωση αυτό που έγινε στα Χανιά, υπομονή από όλους για το νόμιμο άνοιγμα

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26

η γερμανοαλυσιδα πως δουλεύει τότε.
Πηγαν στα χανια που δεν έχει δημοσιευτεί πουθενα και η γερμανοαλυσιδα το διαφημίζει παντου.
Ξέρει κανείς τι γινεται?

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Ναι λες να μην το σκεφτηκα αυτο, αλλα το θεμα ειναι να γινονται κανονικα...ωστε αν βρουνε κατι σοβαρο να σταματησει και η κοπελα να εργαζεται και οχι να παει με τον επομενο σαν να μην τρεχει τιποτα. Εγω περισσοτερο για αυτο ηθελα να τσεκαρω την κοπελα..απο τι φαινεται ομως δεν περνανε απο γιατρους..αρα θελει προσοχη απο εμας,αυτο πειτε το και στον αλλον που τις γαμαει ακαποτα. :S
Είναι γνωστό ότι η μεγάλη πλειοψηφία των εκδιδόμενων  στους οίκων ανοχής λόγω του καθεστώτος λειτουργίας των μαγαζιών δεν περνούν από εξετάσεις καθώς δεν είναι δηλωμένες και δουλεύουν παράνομα, κατά συνέπεια μόνο με δική τους πρωτοβουλία και όποτε εκείνες το κρίνουν επισκέπτονται γιατρό, ήξερα προσωπικά δημοφιλείς ιερόδουλες που έπαιρναν 30- 40 πελάτες την ημέρα για 2-3 μήνες και έκαναν εξετάσεις όταν επέστρεφαν στην πατρίδα τους για διακοπές. Στα στούντιο δεν γνωρίζω τι γίνεται και δεν μπορώ να έχω γνώμη αλλά ο καθένας γνωρίζοντας τι συμβαίνει πρέπει να κινείται με βάση τη λογική του

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Γκομενα σε 5 λεπτα να βγάλεις ξέχασε το.
Είναι πολυ σπανιο και συμβαίνει σε ειδικές περιπτώσεις. Η κλασσική προσέγγιση πεσιματος στα ισα και με καθε τροπο είναι η πιο σωστη. Όλες γαμιουνται και για πλάκα. Εσύ ως ανδρας προσπαθείς να δημιουργησεις τις συνθήκες
όσο μπορείς πιο σβέλτα και χωρίς πολύ κόπο.
Αυτό είναι που εκτιμούν. Το πολυ σε 2-3 μέρες πρέπει να την έχεις περάσει πριονοκορδελα.
Όχι για μαγκια αλλά για να σε πάρει στα σοβαρά. Αλλιώς σε χεζει σταδιακά και ύπουλα.
Δεν μετράς ως ο άνδρας που της έσπασε τα κόκκαλα. Και λεφτα να δώσεις και χρόνια
να πολεμάς και τον ακροβάτη να κάνεις, αν δεν της αλωσεις την αρχική αμυνα, είσαι μία πατημενη κουραδα. Όλοι μας.
Αν τα καταφέρεις, αποκτας προνόμια και μέχρι την επόμενη υπαρξιακη μαλακία που θα την πιάσει όπου θα επανεξετάσει, είσαι οκ. Είναι σίγουρο ότι θα σε επανεξετάσει και θα το κανει κάποιες φορές μέχρι να παραδοθεί εντελώς

κι αν τυχον παραδοθεί. Σίγουρος δεν είσαι πότε για τίποτα όπως ουτε κι αυτές.
Απλώς θα περνάτε γαματα αν το πας εσυ καλά. Μην περιμένεις απο αυτές να οδηγησουν την κουρσα τοσο νωρίς. Θα καρφωθειτε στον γκρεμο. Αυτες ειναι ικανές μόνο αν σταθεροποιηθούν σε κατι. Βγάλε την σχέση από το μυαλό σου αρχικά. Αυτά είναι πολύ δύσκολα και έρχονται μόνα τους. Με τις πουτανες όλα είναι στημένα και μέτρια εκτός αν κοιμηθεί
ο Θεός. Παίρνεις λοιπόν τις δύο επιλογές και τις εμπλουτιζεις για να περνάς καλά ως ανδρας με λύσεις χωρίς περιορισμούς.
Δεν καταργείς τίποτα. Απλώς ενισχυεσαι.
Αν κατσεις μόνο στα μπουρδελα, θα απονευρωθεις σταδιακά. Δεν σε σώνει τίποτα. Απλά θα υποτασσεσαι σε κανόνες που έβαλαν άλλοι και θα νιώθεις μία ψεύτικη ασφάλεια επειδή όλα είναι ελεγχόμενα.
Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.
Κάνε τελικα ότι θες εσύ.
Κι εγώ αυτό που θέλω κάνω.

Ένα ακόμη άρτιο γραπτό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν οδηγός από τους νεότερους συναγωνιστές για το πώς πρέπει να κινείται ένας άντρας που θέλει να δικαιώνει το φύλο και τον ρόλο του. Εύγε τντ!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom