Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Το είχα γράψει προ ημερών για πιθανές καταγγελίες ανταγωνιστών σε οίκους ανοχής ή στούντιο αν σπάσουν την καραντίνα και ξεκινήσουν να δουλεύουν, προειδοποίησα δε τους ανυπόμονους να μην το ρισκάρουν και επισκεφτούν αυτά τα μαγαζιά γιατί κινδυνεύουν να συλληφθούν και κάποιοι ειρωνεύονταν. Προς γνώση και συμμόρφωση αυτό που έγινε στα Χανιά, υπομονή από όλους για το νόμιμο άνοιγμα

Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε φίλε μου?  Νόμιμο άνοιγμα σε παράνομα μαγαζιά.. Παράνομα ήταν παράνομα θα λειτουργούν συνεχώς.. Λες και είναι η πρώτη φορά που μπουζουριαζουν μαγαζί.. Με τις ισχύουσα νομοθεσία και ιδιαίτερα μετά την αλλαγή του ποινικού κώδικα το να κλείσουν ένα σπιτάκι δεν είναι τίποτα για τους ιδιοκτήτες, για παραβίαση σφραγισης θα τους πάνε, κλαιν δηλαδή. Σωματεμπορια δεν υπαρχει πια και μαστροπεία πλημελλημα.. Αν λοιπόν προσχαθει πελάτης και είναι μεγάλο το ΑΝ διότι η αστυνομία δεν ειναι χαζή, προφανώς γνωρίζει τι και πως και υπάρχει ανοχή για κοινωνικούς λόγους κλπ. Γι αυτό και δεν τα κλείνουν τελείως. Μπορούν να τα κλείσουν μόνιμα όλα ότι ώρα θέλουν. Αλλά υπάρχει ανοχή και καλά κάνουν για λόγους μείωσης βιασμών, ενδοοικογενειακης βίας κλπ. Πολλούς οίκους κλείνουν αλλά δε τα διαβάζετε διότι γράφουν μόνο τρανταχτες περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες κακοππιπυν η βάζουν με το ζόρι γυναίκες. Όσοι είναι τέτοιου τύπου ιδιοκτήτες είναι θέμα χρόνου να συλληφθούν και να τιμωρηθούν πραγματικά. Εάν δεν έχετε γνώσεις νομικές μην πετάτε μαλακειες εδώ μέσα. Ανοίχτε ένα νομικό thread να παπαρολογειτε εκεί μέσα. Κλείνοντας όσων αφορά τον πελάτη, ΑΝ λοιπόν προσαχθει τότε μόνο για μια εξακρίβωση θα τον πάνε και αυτό ειναι και τραβηγμένο. Οι αστυνομία φαίνεται να διενεργεί συχνά ελέγχους απλά κάνει τα στραβά μάτια καλώς για εμένα για άλλους λόγους. Τώρα τα στραβά δε θα τα πούμε δημόσια, στην Ελλάδα είμαστε. Μιλάμε για τον κανονα και όχι τις εξαιρέσεις. Εγώ πάντως πηγαίνω άφοβα και θα συνεχισω να πηγαίνω. Η αλήθεια είναι ότι ίσως ει αι λίγο τραβηγμένο ότι κάποια άνοιξαν,αλλά ίσως έπρεπε να κάνει κάποιος την αρχή για να ακολουθήσουν και άλλα, θα δούμε στην πορεία..

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
η γερμανοαλυσιδα πως δουλεύει τότε.
Πηγαν στα χανια που δεν έχει δημοσιευτεί πουθενα και η γερμανοαλυσιδα το διαφημίζει παντου.
Ξέρει κανείς τι γινεται?
Κάπου έχεις μπερδευτεί. Η Γερμανοαλυσίδα είναι ισμηνης, τριγγετα Αριστοτέλους κλπ.. Τα ανοιχτά μαγαζιά ανοικουν σε άλλη αλυσίδα αν δεν απατώμαι..

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε φίλε μου?  Νόμιμο άνοιγμα σε παράνομα μαγαζιά.. Παράνομα ήταν παράνομα θα λειτουργούν συνεχώς.. Λες και είναι η πρώτη φορά που μπουζουριαζουν μαγαζί.. Με τις ισχύουσα νομοθεσία και ιδιαίτερα μετά την αλλαγή του ποινικού κώδικα το να κλείσουν ένα σπιτάκι δεν είναι τίποτα για τους ιδιοκτήτες, για παραβίαση σφραγισης θα τους πάνε, κλαιν δηλαδή. Σωματεμπορια δεν υπαρχει πια και μαστροπεία πλημελλημα.. Αν λοιπόν προσχαθει πελάτης και είναι μεγάλο το ΑΝ διότι η αστυνομία δεν ειναι χαζή, προφανώς γνωρίζει τι και πως και υπάρχει ανοχή για κοινωνικούς λόγους κλπ. Γι αυτό και δεν τα κλείνουν τελείως. Μπορούν να τα κλείσουν μόνιμα όλα ότι ώρα θέλουν. Αλλά υπάρχει ανοχή και καλά κάνουν για λόγους μείωσης βιασμών, ενδοοικογενειακης βίας κλπ. Πολλούς οίκους κλείνουν αλλά δε τα διαβάζετε διότι γράφουν μόνο τρανταχτες περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες κακοππιπυν η βάζουν με το ζόρι γυναίκες. Όσοι είναι τέτοιου τύπου ιδιοκτήτες είναι θέμα χρόνου να συλληφθούν και να τιμωρηθούν πραγματικά. Εάν δεν έχετε γνώσεις νομικές μην πετάτε μαλακειες εδώ μέσα. Ανοίχτε ένα νομικό thread να παπαρολογειτε εκεί μέσα. Κλείνοντας όσων αφορά τον πελάτη, ΑΝ λοιπόν προσαχθει τότε μόνο για μια εξακρίβωση θα τον πάνε και αυτό ειναι και τραβηγμένο. Οι αστυνομία φαίνεται να διενεργεί συχνά ελέγχους απλά κάνει τα στραβά μάτια καλώς για εμένα για άλλους λόγους. Τώρα τα στραβά δε θα τα πούμε δημόσια, στην Ελλάδα είμαστε. Μιλάμε για τον κανονα και όχι τις εξαιρέσεις. Εγώ πάντως πηγαίνω άφοβα και θα συνεχισω να πηγαίνω. Η αλήθεια είναι ότι ίσως ει αι λίγο τραβηγμένο ότι κάποια άνοιξαν,αλλά ίσως έπρεπε να κάνει κάποιος την αρχή για να ακολουθήσουν και άλλα, θα δούμε στην πορεία..
Αφού είναι παράνομα πως έκλεισαν με κυβερνητική απόφαση; Με τη λογική σου έπρεπε να αγνοήσουν την απόφαση και να ακολουθήσουν να δουλεύουν. Άσε τις εξυπνάδες και μην πουλάς πνεύμα. Το τι κάνεις εσύ δεν μας αφορά, το να προτρέπεις και άλλους να το κάνουν είναι τουλάχιστον ανεύθυνο καθώς δεν θα πληρώσεις εσύ το πρόστιμο αν συμβεί κάτι

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Αφού είναι παράνομα πως έκλεισαν με κυβερνητική απόφαση; Με τη λογική σου έπρεπε να αγνοήσουν την απόφαση και να ακολουθήσουν να δουλεύουν. Άσε τις εξυπνάδες και μην πουλάς πνεύμα. Το τι κάνεις εσύ δεν μας αφορά, το να προτρέπεις και άλλους να το κάνουν είναι τουλάχιστον ανεύθυνο καθώς δεν θα πληρώσεις εσύ το πρόστιμο αν συμβεί κάτι
δεν εκλεισαν επειδή ειναι παράνομα εκλεισαν για τη δημοσια υγεία.
Αν ήταν παρανομα ακομα θα δούλευαν αλλα εφόσον τηρουν τη καραντίνα ειναι νόμιμα.

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
οι τσατσαδες δε ξερουν που τους παν τα τεσσερα οι νταβαδες αραζουν κ στραβοκιταν τους γραφω ομως κανονικα αυτους ροταω ποτε;απο βδομαδα σε βδομαδα μμε πανε.τι θα γινει δε ξερω ρε παιδια

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Αν ήταν παρανομα ακομα θα δούλευαν αλλα εφόσον τηρουν τη καραντίνα ειναι νόμιμα.
Συναγωνιστή η απάντηση μου αφορούσε στο σχόλιο για την παρανομία των οίκων ανοχής και το κατά πόσο χρειάζεται απόφαση για την επαναλειτουργία τους. Η δική σου επισήμανση είναι σωστή αλλά το να παίζουμε με τις έννοιες είναι άστοχο. Εφόσον δεν έχει δοθεί το οκ και υφίστανται ακόμη οι λόγοι δημόσιας υγείας για τους οποίους έκλεισαν δεν μπορούν να επαναλειτουργήσουν αυθαίρετα

NtheGreek

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2019
Like
33
Πόντοι
0
Εγώ πιστεύω 29 Ιουνίου μαζι με τα γυμναστήρια πιλάτες μασάζ κτλ και αμα...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πριν από λίγο πέρασα από Φυλής κατευθυνόμενος προς ένα βιβλιοπωλείο
και με χαιρέτησε μία επαγγελματίας μετριοτητα που τυχαίνει να με γνωρίζει τυπικά. Άρα δεν το γράφω για φιγούρα.
Αφού είπαμε τις γνωστές μαλακιες που λέμε όλοι όταν βαριομαστε προκειμένου να αποφύγουμε κάποιον ή κάποια (άλλα με τακτ) παρατηρησα ότι ήταν εκνευρισμένη
με την γενική κατάσταση.
Της πρότεινα να πάμε σπίτι της με λιγούρικο στυλ για να με διώξει ετσι ώστε να συνεχίσω τον δρόμο μου, αφού ως γνωστόν αυτή την περίοδο όλη η κοινωνία ψάχνει μαρούλι και σιγά μην μου καθόταν.
Το μόνο που έμαθα είναι ότι τα μπουρδέλα
θα αργήσουν πολύ να ανοίξουν.
Αυτή είπε για μετά το καλοκαίρι.
Ότι μου ειπε, σας λέω.

:hi:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.141
Πόντοι
6.495
και με χαιρέτησε μία επαγγελματίας μετριοτητα που τυχαίνει να με γνωρίζει τυπικά. Άρα δεν το γράφω για φιγούρα.
Αφού είπαμε τις γνωστές μαλακιες που λέμε όλοι όταν βαριομαστε προκειμένου να αποφύγουμε κάποιον ή κάποια (άλλα με τακτ) παρατηρησα ότι ήταν εκνευρισμένη
με την γενική κατάσταση.
Της πρότεινα να πάμε σπίτι της με λιγούρικο στυλ για να με διώξει ετσι ώστε να συνεχίσω τον δρόμο μου, αφού ως γνωστόν αυτή την περίοδο όλη η κοινωνία ψάχνει μαρούλι και σιγά μην μου καθόταν.
Ότι μου ειπε, σας λέω.

:tooth:

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
με την γενική κατάσταση.
Ότι μου ειπε, σας λέω.

δεν θα αντέξουν μεχρι τότε.καλυτερα να βγαλουν νομο οτι καταργουν τη πορνεία να τελειώνουμε.
Να πουληθουν τα σπιτια και ο καθένας να πάρει το δρόμο του.
Το σεπτεμβρη η οκτωβρη μπορει παλι ο κορονοιος να έχει εξαρση θα ανοιξουν τότε?Ούτε μια στο εκατομμύριο.
Η ανοιγουν τωρα αντε μεσα Ιουνίου αλλιώς μιλάμε για τέλος εποχής.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Το ειπε ο μεγας βατραχος εδω και εναμησι μηνα οτι τα μπουρδελα θα ανοιξουν απο Σεπτεμβρη και πεσατε ολοι να τον φατε και να τον απαξιωσετε,ο μυστης ειναι χρονια μπροστα!!!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
με χαιρέτησε μία επαγγελματίας μετριοτητα που τυχαίνει να με γνωρίζει τυπικά
Αφού είπαμε τις γνωστές μαλακιες
θα αργήσουν πολύ να ανοίξουν. Αυτή είπε για μετά το καλοκαίρι. Ότι μου ειπε, σας λέω.
Το καλοκαιρι θα ερθουν οι τουριστες χυμα στο κυμα για διακοπες, μετα θα ξαναρχισει το γαιτανακι με τα κρουσματα το φθινοπωρο, και αντε γεια τα σπιτακια

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Στην αμερικη έχουν ανοίξει στην νεβαντα.στην Αυστρία ανοιγουν 1 Ιουλίου.
Η Ολλανδία μονο λεει 1 Σεπτέμβρη και η Γερμανία δεν λεει πότε.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
με την γενική κατάσταση.
Ότι μου ειπε, σας λέω.

Αν πράγματι ισχύουν τα λεγόμενά της για μετά το καλοκαίρι, και συνυπολογίσουμε το διαφαινόμενο δεύτερο κύμα του κορωνοϊού που αναμένουν οι επιστήμονες το φθινόπωρο.. καλά 40  :priest:

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
BERLIN—Germany on Wednesday announced a further phasing out of its lockdown, putting itself at the front of a group of large European countries that are feeling their way back toward economic normality after slowing the spread of the coronavirus.

Schools, restaurants and hotels will be able to reopen in coming weeks across the country subject to safety and hygiene measures, according to an agreement reached between the country’s 16 states and the federal government of Chancellor Angela Merkel

Ευχάριστα νέα στη Γερμανία ανοίγουν τα μπουρδελα.
Το αρθρο αυτό ειχε δημοσιευτει πριν 1.5 βδομαδα.
Τωρα περιμένουμε εμείς

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Απλά τα πράγματα , τα ντελα λειτουργούσαν αλλά χωρίς άδεια λόγο γραφειοκρατικού κολλήματος και καλά .... για να τρώνε πρόστιμα όποτε τους έρθει για να τΑ παίρνουν τα δικαστήρια  δικηγόροι δημόσιοι φορεισ κτλ...Με λίγα λόγια για το κράτος υπάρχουν τα μπουρδελα κανονικά και μάλιστα το ιδιο το κράτος κάνει νταβατζιλίκι όποτε θέλει στα μαγαζιά αυτά !! Όποτε τα έκλεισε  για την δημόσια υγεία κτλ!!!!! Σύμφωνο μαζί σου απλά στο λέω πιο εμπεριστατωμένα για να μην υπάρχουν παρερμηνείες και μπουρου μπουρου !!!

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
German federal government and the states have agreed that all shops and amateur open-air sports can restart under certain conditions and states will each decide on a gradual opening of various aspects of public life, a draft document showed.

The paper seen by Reuters, dated late on May 5, was prepared by federal chancellery chief Helge Braun and the heads of the regional chancelleries for a telephone conference Chancellor Angela Merkel is due to hold with premiers of the 16 states later on Wednesday.

Based on infection levels, states will decide on their own about a gradual opening of universities, restaurants, bars, hotels, trade fairs, cosmetic studios, brothels, theatres, fitness studios, cinemas and discos all under certain hygiene and distancing concepts, said the draft.

States will also decide on limiting contact between people.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μάγκες, μύστες και χύστες από την αρχή συμφωνώ με τον βάτραχο αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει τόσες ημερομηνίες από σχετικους/σχετικες του χώρου που δεν γίνεται να μην επηρεάζομαι.
Από την άλλη μαθαίνω οτι γίνονται ξαφνικά ανοιγματα απο αλλες κατηγορίες του χώρου
αλλά η τσιμπίδα του νόμου, τα μπλοκάρει
σε χρόνο dt. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ γιατί πάντα ήταν στο ρελαντί η όλη υπόθεση. Συνεπώς η κυβέρνηση δείχνει πολύ αυστηρή στην όλη υπόθεση και δεν αφήνει
φύλλο και φτερό.
Επίσης σε άσχετα σημεία σε δρόμους
και στενά, σκάνε περιστασιακα τροτεζιλικια και καλντεριμιτζουδες.
Για την μερίδα τους, αυτό μεταφράζεται
ως ύστατη προσπάθεια. Λογικά το πάω.
Ότι είναι να γινει, θα γίνει πάντως.
Βλέπω μόνο call girl να επιβιώνουν επειδή μετακινούνται. Οπότε οποίος θα θέλει
να μουσκεψει την βεργα του, θα βρίσκει γκομενα ή θα τα σταζει σε γραφεία.
Καλώ τον Τζον 100  να παρουσιάσει
τα πλεονεκτήματα των cg.
Τζον το μικροφωνο σε εσένα.

Εγγρ.
12 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
270
Πόντοι
20
Με κοπέλα του χώρου από Φυλής που μίλησα, δεν ήξερε κάτι σίγουρο. Τυπικά η απαγόρευση ισχύει μέχρι 24, την Δευτέρα. Αν δεν ανανεωθεί, από Δευτέρα αναμένουμε..

Τα γυμναστήρια, ειδικά μεγάλες αλυσίδες όπου κάθε δεδομένη στιγμή μπορεί να έχεις 20-30 άτομα σε ένα κλειστό χώρο να αναπνέουν βαριά σκορπώντας δυνητικά τους Κορονοιούς τους, είναι μεγαλύτερη πηγή μόλυνσης από ένα μπουρδέλο ή ένα στούντιο με 10-20 πελάτες την ημέρα.

Απλά οι άθλιοι υποκριτές της κυβέρνησης δεν μπορούν να διαχειριστούν το πολιτικό κόστος του "μα ανοίξατε τα μπουρδέλα?!"

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom