DonJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 231
- Πόντοι
- 1
Το είχα γράψει προ ημερών για πιθανές καταγγελίες ανταγωνιστών σε οίκους ανοχής ή στούντιο αν σπάσουν την καραντίνα και ξεκινήσουν να δουλεύουν, προειδοποίησα δε τους ανυπόμονους να μην το ρισκάρουν και επισκεφτούν αυτά τα μαγαζιά γιατί κινδυνεύουν να συλληφθούν και κάποιοι ειρωνεύονταν. Προς γνώση και συμμόρφωση αυτό που έγινε στα Χανιά, υπομονή από όλους για το νόμιμο άνοιγμα
Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε φίλε μου? Νόμιμο άνοιγμα σε παράνομα μαγαζιά.. Παράνομα ήταν παράνομα θα λειτουργούν συνεχώς.. Λες και είναι η πρώτη φορά που μπουζουριαζουν μαγαζί.. Με τις ισχύουσα νομοθεσία και ιδιαίτερα μετά την αλλαγή του ποινικού κώδικα το να κλείσουν ένα σπιτάκι δεν είναι τίποτα για τους ιδιοκτήτες, για παραβίαση σφραγισης θα τους πάνε, κλαιν δηλαδή. Σωματεμπορια δεν υπαρχει πια και μαστροπεία πλημελλημα.. Αν λοιπόν προσχαθει πελάτης και είναι μεγάλο το ΑΝ διότι η αστυνομία δεν ειναι χαζή, προφανώς γνωρίζει τι και πως και υπάρχει ανοχή για κοινωνικούς λόγους κλπ. Γι αυτό και δεν τα κλείνουν τελείως. Μπορούν να τα κλείσουν μόνιμα όλα ότι ώρα θέλουν. Αλλά υπάρχει ανοχή και καλά κάνουν για λόγους μείωσης βιασμών, ενδοοικογενειακης βίας κλπ. Πολλούς οίκους κλείνουν αλλά δε τα διαβάζετε διότι γράφουν μόνο τρανταχτες περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες κακοππιπυν η βάζουν με το ζόρι γυναίκες. Όσοι είναι τέτοιου τύπου ιδιοκτήτες είναι θέμα χρόνου να συλληφθούν και να τιμωρηθούν πραγματικά. Εάν δεν έχετε γνώσεις νομικές μην πετάτε μαλακειες εδώ μέσα. Ανοίχτε ένα νομικό thread να παπαρολογειτε εκεί μέσα. Κλείνοντας όσων αφορά τον πελάτη, ΑΝ λοιπόν προσαχθει τότε μόνο για μια εξακρίβωση θα τον πάνε και αυτό ειναι και τραβηγμένο. Οι αστυνομία φαίνεται να διενεργεί συχνά ελέγχους απλά κάνει τα στραβά μάτια καλώς για εμένα για άλλους λόγους. Τώρα τα στραβά δε θα τα πούμε δημόσια, στην Ελλάδα είμαστε. Μιλάμε για τον κανονα και όχι τις εξαιρέσεις. Εγώ πάντως πηγαίνω άφοβα και θα συνεχισω να πηγαίνω. Η αλήθεια είναι ότι ίσως ει αι λίγο τραβηγμένο ότι κάποια άνοιξαν,αλλά ίσως έπρεπε να κάνει κάποιος την αρχή για να ακολουθήσουν και άλλα, θα δούμε στην πορεία..