Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Με κοπέλα του χώρου από Φυλής που μίλησα, δεν ήξερε κάτι σίγουρο. Τυπικά η απαγόρευση ισχύει μέχρι 24, την Δευτέρα. Αν δεν ανανεωθεί, από Δευτέρα αναμένουμε..

Τα γυμναστήρια, ειδικά μεγάλες αλυσίδες όπου κάθε δεδομένη στιγμή μπορεί να έχεις 20-30 άτομα σε ένα κλειστό χώρο να αναπνέουν βαριά σκορπώντας δυνητικά τους Κορονοιούς τους, είναι μεγαλύτερη πηγή μόλυνσης από ένα μπουρδέλο ή ένα στούντιο με 10-20 πελάτες την ημέρα.

Απλά οι άθλιοι υποκριτές της κυβέρνησης δεν μπορούν να διαχειριστούν το πολιτικό κόστος του "μα ανοίξατε τα μπουρδέλα?!"
αφου δεν ειμαστε ολλανδια ρε αρχηγε να κοβουν αποδειξεις,τα πορδελα θα ανοιξουν απο μονα τους "νομιμα" δηλαδη με την προηγουμενη μορφη ειδικα στο μεταξουργειο,εδω και καιρο σκεφτονται επενδυτες να παρουν τα σπιτακια να τα κανουν airbnb να ερθει η αναπτυξη στη περιοχη,κατι που οταν το σκεφτομαι φρικαρω ειναι οτι ισως αν δεν ανοιξουν μεσα στον Ιουνιο ειναι η τελεια ευκαιρεια που ψαχνει το κρατος να τα κλεισει δια παντως στο μεταξουργειο τουλαχιστον...

Εγγρ.
12 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
270
Πόντοι
20
αφου δεν ειμαστε ολλανδια ρε αρχηγε να κοβουν αποδειξεις,τα πορδελα θα ανοιξουν απο μονα τους "νομιμα" δηλαδη με την προηγουμενη μορφη ειδικα στο μεταξουργειο,εδω και καιρο σκεφτονται επενδυτες να παρουν τα σπιτακια να τα κανουν airbnb να ερθει η αναπτυξη στη περιοχη,κατι που οταν το σκεφτομαι φρικαρω ειναι οτι ισως αν δεν ανοιξουν μεσα στον Ιουνιο ειναι η τελεια ευκαιρεια που ψαχνει το κρατος να τα κλεισει δια παντως στο μεταξουργειο τουλαχιστον...

Έχω κάνει ακριβώς τις ίδιες σκέψεις σχετικά με "επενδυτές" φίλε Ποτιστή.. Και είναι κοντά στην λογική που θέλει να περάσει ο Μπακογιάννης (που αν δεν είχε αυτό το επώνυμο θα ήταν ένα μεγάλο τίποτα) περί αναβάθμισης της πόλης.

Αλλά σκαλώνω στο εξής. Ακόμη και αν έκλειναν οριστικά όλα τα μπουρδέλα σε Φυλής, Μετάξι κλπ, και με κάθε σεβασμό σε όσους μένουν στην περιοχή, πάλι ένα μεγάλο..μπουρδέλο θα ήταν. Θα απαιτούσε τεράστια προσπάθεια, πόρους και χρόνο για να αλλάξει ύφος και να "αναβαθμιστεί". Και φυσικά οι ορδές των λαθροπροσφύγομεταναστών που στο καλό θα πήγαιναν?

Ενώ είναι και αναγκαία δικλείδα εκτόνωσης ο αγοραίος έρωτας. Αλλιώς έχουν άλλα θέματα οι κυβερνώντες.. Δεν ξέρω πάντως... 

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ακριβως στην περιοχη μενουν πακιστανοαραβομαλακες...η Ιασωνος φερ'ειπειν αμα μια εταιρεια εκμεταλευσης ακινιτων τσιμπισει τα σπιτακια εκει περα κοψοχρονια λογω της υποβαθμισης θα την δεις την περιοχη σε 2 χρονακια μεσα να ειναι στυλ κουκακι στυλ κολωνακι στυλ πλακας....οποτε η σαβουρομεταναστες της περιοχης θα σκορπισουν σε γειτονιες οπως παγκρατι καλλιθεα νεο κοσμο πετραλωνα πειραια κυψελη κτλπ κτλπ λαικες γειτονιες δηλαδη αλλα αρκετα μεγαλες σε εκταση....Το μεταξουργειο ειναι γαμω τα φιλετα το ξερουμε οτι εχει ημερομηνια ληξης γι αυτο καβλωνουμε με την καλτιλα που αν ελειπαν οι λαθρο και τα ζακια η καβλα θα αγγιζε αλλα επιπεδα :fuck1: :tits: :fuck1:...Αυτο το γαματο φιλετο συναγωνιστη δεν νομιζω να το αφησουν ανεκμεταλευτο,το πρωτοφανεςς λοιπον αυτο "κλεισιμο" των πηδηκτηριων αν ακουστει το καταλληλο νουμερο ειναι μιας πρωτης ταξεως ευκαρεια >:( >:(

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Mπορει να κλείσουν τα μπουρδέλα με μία φράση στο Μεταξουργειο ή αλλου
και να μετακινήσουν τους λαθρομετανάστες
για να σακατέψουν την επομενη περιοχή.
Δεν μπορούν ομως να παρέμβουν στην περιοχή του Μεταξουργειου οσον αφορά
τα κτίσματα.
Είναι πολλά τα ΦΕΚ(αρισμένα) διατηρητέα.
Οι ιδιοκτήτες κτιριων δεν είναι όλοι λιγουρια εκεί και τους νοιάζει πολύ
η καυλαντα, ότι δεν τους πειραξαν την γειτονιά τους. Έχουν να το λένε.
Οπότε δεν βλέπω πως θα γίνει πείραγμα.
Με κανέναν περίεργο νόμο πάλι;

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Mπορει να κλείσουν τα μπουρδέλα με μία φράση στο Μεταξουργειο ή αλλου
και να μετακινήσουν τους λαθρομετανάστες
για να σακατέψουν την επομενη περιοχή.
Δεν μπορούν ομως να παρέμβουν στην περιοχή του Μεταξουργειου οσον αφορά
τα κτίσματα.
Είναι πολλά τα ΦΕΚ(αρισμένα) διατηρητέα.
Οι ιδιοκτήτες κτιριων δεν είναι όλοι λιγουρια εκεί και τους νοιάζει πολύ
η καυλαντα, ότι δεν τους πειραξαν την γειτονιά τους. Έχουν να το λένε.
Οπότε δεν βλέπω πως θα γίνει πείραγμα.
Με κανέναν περίεργο νόμο πάλι;
δεν λεμε για πειραγμα αλλα να τσιμπησουν τα σπιτακια στην ιασωνος με κανα 50αρι σου λεω εγω το καθενα που κρα θα κανουν και αλλο ενα 50αρι το καθενα στην ανακαινιση(χονδρικα τα λεω για να μη με φανε οι οικονομικοι αναλυτε του bou)και καπακι air bnb και κανα δυο εστιατορια,να δεις πως θα ξεφυτρωσουν μαγαζια γυρω γυρω πως θα ανεβουν τα ενοικια στη περιοχη και παει λεγοντας,συζιτιεται καιρο αυτο για τα σπιτακια στην περιοχη του μεταξουργειου σε πολλους και διαφορους κυκλους,μια εικασια κανω μακαρι να μη γινει κατι τετοιο γιατι το ξεκαβλωμα με 10 ευρω ειναι οτι πρεπει,ασε που θα γινουμε γερμανια και σουηδια με σωρηδων βιασμους απο πακιστανοαραβοαλγερινο αλααχ ακμπουρες

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.141
Πόντοι
6.495
Το Μεταξουργείο είναι ό,τι πρέπει για επένδυση, έχει σταθμούς του μετρό κοντά, είναι δίπλα στου Ψυρρή και την Ομόνοια, πολύ κοντά στο Θησείο, ακόμα και η Ακρόπολη, υπό μία έννοια, είναι κοντά. Απ' ό,τι έχει γραφτεί, έχουν αγοράσει διάφοροι κατά καιρούς. Η πλατεία Αυδή έχει ανέβει πάρα πολύ, αλλά τα μπαράκια αυτού του τύπου δεν φέρνουν μεγάλες αλλαγές, το χρήμα που έρχεται απ' έξω τους νοιάζει. Κολωνού και Κεραμεικού έχει ανοίξει airbnb, θα μου πεις και οι Άγγλοι έχουν down town και έχουν δει αντίστοιχες εικόνες ίσως, όμως αν ανοίξουνε, ή υπάρξει ενδιαφέρον να ανοίξουνε 4-5 τέτοια, τα μπουρδέλα θα φύγουνε άρον-άρον. Όπως πολύ σύντομα θα φύγει και η πιάτσα από την Αριστοτέλους, γιατί στην ακριβώς απέναντι γωνία φτιάχτηκε ένα μεγάλο boutique ξενοδοχείο. Εκτός κι αν δεν έχει κόσμο κι επιτρέψουν στις γυφτοπούλες να πηγαίνουν τους πελάτες τους εκεί   :S 

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Ζω για τη στιγμή που θα περπατάω στο χλυδάτο Μεταξουργείο με τα εγγόνια μου και θα τους λέω "εγώ στην ηλικία σας ερχόμουν εδώ να γαμήσω με 10 ευρώ"  :rockon:

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Αυτό που ξέρω εγώ με βεβαιότητα είναι ότι θα φτιαχτούν η θα ανακαινιστούν 4 και 5 ξενοδοχεία Ομόνοια και στις γύρω περιοχές τώρα αν θα γίνει ολική ανάπλαση θα ναι μεγαλύτερη επένδυση και από το ελληνικο

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
δυστηχως τα μπουρδελα θα ανοιξουν χριστουγεννα μαλλον.δε μαρεσε αυτο που ακουσα μη ροτησετε ποιος το πε αλλα απογοιτευτηκα ληρος

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Σήμερα το απόγευμα γύρω στις έξι, με 15€ πέρασα λουκούμι στο μετάξι παιδιά!!!

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
δεν ισχυει αυτο που λεει σας πεζει

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
δυστηχως τα μπουρδελα θα ανοιξουν χριστουγεννα μαλλον.δε μαρεσε αυτο που ακουσα μη ροτησετε ποιος το πε αλλα απογοιτευτηκα ληρος
μαλλον δεν κατεβενεις συχνα,γιατι αμα εισαι πελατης και σε ξερει καμια τσα2 μπαινεις,το θεμα ειναι οτι ετσι με nine to five δεν επιβιωνουν τα ρδελα και οι εργαζομενς καλυτερα να πανε καθαριστριες η να φιλανε κανα γερο ξερω γω η πιατσοβιες η με στανταρ πελατες

mariocfu

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
15
Πόντοι
0
Το Μεταξουργείο είναι ό,τι πρέπει για επένδυση, έχει σταθμούς του μετρό κοντά, είναι δίπλα στου Ψυρρή και την Ομόνοια, πολύ κοντά στο Θησείο, ακόμα και η Ακρόπολη, υπό μία έννοια, είναι κοντά. Απ' ό,τι έχει γραφτεί, έχουν αγοράσει διάφοροι κατά καιρούς. Η πλατεία Αυδή έχει ανέβει πάρα πολύ, αλλά τα μπαράκια αυτού του τύπου δεν φέρνουν μεγάλες αλλαγές, το χρήμα που έρχεται απ' έξω τους νοιάζει. Κολωνού και Κεραμεικού έχει ανοίξει airbnb, θα μου πεις και οι Άγγλοι έχουν down town και έχουν δει αντίστοιχες εικόνες ίσως, όμως αν ανοίξουνε, ή υπάρξει ενδιαφέρον να ανοίξουνε 4-5 τέτοια, τα μπουρδέλα θα φύγουνε άρον-άρον. Όπως πολύ σύντομα θα φύγει και η πιάτσα από την Αριστοτέλους, γιατί στην ακριβώς απέναντι γωνία φτιάχτηκε ένα μεγάλο boutique ξενοδοχείο. Εκτός κι αν δεν έχει κόσμο κι επιτρέψουν στις γυφτοπούλες να πηγαίνουν τους πελάτες τους εκεί   :S
Αυτό το ακούω εδώ και είκοσι χρόνια, οτι θα αναβαθμιστεί η περιοχή θα γίνουν επενδύσεις κλπ. Εκεί στην πλατεια αυδη αυτοί που έχτισαν κάτι πολύκατοικιες λουξ αναμένοντας αυτήν την αλλαγή την φάγανε στον κωλο. Πέριξ της πλατείας Αυδης αλλά και εκεί που παρκάρουν τα αυτοκίνητα στην πλατεια είναι τίγκα στα πρεζάκια. Κεραμεικου και Δεληγιώργη, Κολωνού, Αγησιλάου η ίδια χαοτική κατάσταση. Η πλατεια Αυδη είναι στέκι κουλτουριαρηδων και δεν έχουν προβλημα ακόμη και ας τους σπάνε τα αυτοκίνητα οι Αλγερινοι. Στην Χαλκοκονδύλη τα ξενοδοχεία που άνοιξαν είναι φτηναδουρα και ας δειχνουν εντυπωσιακά λόγω βιτρίνας, η περιοχή μάλιστα εκεί είναι πιο χάλια από ποτέ, Νικηφόρου, μενανδρου, βικτωρος Ουγκώ δεν μπορείς να περάσεις τον δρόμο. Το πρόβλημα κατά καιρούς μεταφέρεται από την μία περιοχή στη γειτονική και από τον ένα δρόμο στον άλλο, δεν υπάρχει σωτηρια. Οι περιοχές αυτές ήταν, είναι και θα είναι σε αυτό το κακό χαλί.

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
τι λες φιλε μου εγω τα μπουρδελα τα χω φαει με το κουταλι αστο.χαιρω πολυ αν κατεβεις αραζουν κατι χοντρες εκει αμα εισαι τοσο σαβουρης πιγενε γιατι οχι.οσο για τις τσατσαδες τισ ξερω ολες το ιδιο κ τους νταβαδες παυλα φυλακες

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
απο χριστουγεννα κ αν αυτο που σου λεω.εκτος κ αν βρεθει κανα εμβολιο

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Ρε μάγκες Ήταν σε διάφορα σημεία επί της Ιάσωνος σε σκαλακια σε καρέκλες πλαστικές και καλά σαν παρέες των 3-4 , άμα κοντοστεκοσουν εκεί και ρώταγες με τρόπο ξεκινούσε σιγά σιγά το παραμύθι, μα να πω ψέματα γιατί?

Πάμε αύριο όποιος γουστάρει και το βλέπει. Απλά και ωραία.  

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
τι αυτο που μου λες??πεταγεσε και λες μια μαλακια χωρις να στοιχειοθετεις "μη μου πειτε να σας πω" ενω τοσοι συναγωνιστες και πολλοι απ τους πιο εγγυρους που γραφουν εδω μεσα εχουν επιβαιβεωσει για το τι παιζει.εχω κατεβει εχω σπρωξει και καλο μουνακι απ τα πιο τιμια,δεν θα κατσω να πω πως και τι γιατι οσοι ειναι μυστες ξερουν....Εσυ μας λες μια μαλακια για τα χριστουγεννα πραγμα που δε στεκει καθως απο σεπτεμβρη λενε πως περιμενουν νεο κυμα της επιδημιας...Τα μπουρδελακια η θα μεινουν ετσι οσο αντεξουν οικονομικα η θα δεις μια ιασωνος φουλ στα τζανκια τρις χειροτερα απ΄'οτι ειναι τωρα μεχρι να σκασουν οι "επενδυτες" η σε κανα δυο βδομαδες θα τα δεις κανονικα οπως ηταν,δεν θα συνεχισω παραθετωντας επιχειρηματα οτι καμια επιχειρηση δεν αντεχει να υπολειτουργει ενα 6μηνο  και μετα ξανανοιγει.απλα βαζει λουκετο

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Τώρα το χουνε κάνει υπαίθρια το σαλοναρισμα, σίγουρα λειτουργούν λιγότερο απ'τα μισά αλλά και πάλι δουλίτσα γίνεται έστω για το αρχικό ξςμπουκωμα Μετά από τόσο καιρό αποχής... την Νάταλι να δούμε πως θα βρω, την γνωστή αδυνατουλα βουλγαρα στα σκαλακια στην Ιάσωνος...Αυτή θέλω και Είμαι κομπλέ.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Είπαμε ρε χύστες..πολλά πλέον μπουρδέλα δουλεύουν στο Μεταξουργείο...έλεος πια κατεβητε ψάξτε οι δύσπιστοι όλοι εκεί γαμούν πλέον.....με 10-15 ευρώ...αυτά να τα δουν και τα αφεντικά στη φυλής...ξέρω τα πρόστιμα είναι μεγάλα....αλλά μετάξι γαμάει άπειρος κόσμος....μη περιμένετε διευθήνσεις και ονόματα από τσαρδιά... ψάχνεις και βρίσκεις.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom