Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Τώρα το χουνε κάνει υπαίθρια το σαλοναρισμα, σίγουρα λειτουργούν λιγότερο απ'τα μισά αλλά και πάλι δουλίτσα γίνεται έστω για το αρχικό ξςμπουκωμα Μετά από τόσο καιρό αποχής... την Νάταλι να δούμε πως θα βρω, την γνωστή αδυνατουλα βουλγαρα στα σκαλακια στην Ιάσωνος...Αυτή θέλω και Είμαι κομπλέ.

εγω τη σουζανα ψαχνω  απο το 30 εχει κανει και μεγαλεκου και σε αυτο που ηταν το βυζοθωρηκτο η τατιανα η ρωσσιδα αυτο με την αυλη δε θυμαμε νουμερο νομιζω 19

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Είπαμε ρε χύστες..πολλά πλέον μπουρδέλα δουλεύουν στο Μεταξουργείο...έλεος πια κατεβητε ψάξτε οι δύσπιστοι όλοι εκεί γαμούν πλέον.....με 10-15 ευρώ...αυτά να τα δουν και τα αφεντικά στη φυλής...ξέρω τα πρόστιμα είναι μεγάλα....αλλά μετάξι γαμάει άπειρος κόσμος....μη περιμένετε διευθήνσεις και ονόματα από τσαρδιά... ψάχνεις και βρίσκεις.

Όχι ρε αδερφέ μου, αφού τους λέμε μαλακιες.. βασικά μάλλον καλύτερα να μην έλεγα τίποτα να χτυπάνε εξάμηνη μαλακια...

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
εγω τη σουζανα ψαχνω

Ονόματα δύσκολα κρατάω, γενικά είμαι θαμώνας του μεταξιου απ'το 2009-10 περίπου και δεν θυμάμαι τίποτα, γαμαω ότι μου αρέσει απλά για να μπαίνει στην συλλογή μου

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Αύριο πρωί πάντως θα κάνω έναν τσαρκο ακόμα και θα ρωτήσω μήπως δουλεύει ικογκνιτο και αυτή και την βγάλουμε ζάχαρη, αλλιώς σταμπαρα μια ψηλή αδύνατη μαυρομαλλα σήμερα που δεν μου θυμίζει κάτι, δίπλα απ'τον καφενέ που μπεκροπινουν στην Ιάσωνος γωνία, ελπίζω βέβαια και αύριο πρωί να έχει κινητικότητα από τανες κάτω!

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Είπαμε ρε χύστες..πολλά πλέον μπουρδέλα δουλεύουν στο Μεταξουργείο...έλεος πια κατεβητε ψάξτε οι δύσπιστοι όλοι εκεί γαμούν πλέον.....με 10-15 ευρώ...αυτά να τα δουν και τα αφεντικά στη φυλής...ξέρω τα πρόστιμα είναι μεγάλα....αλλά μετάξι γαμάει άπειρος κόσμος....μη περιμένετε διευθήνσεις και ονόματα από τσαρδιά... ψάχνεις και βρίσκεις.
τι ψανεις ρε φιλε αφου σου λεω δεν υπηρχε ψυχη

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.324
Πόντοι
3.556
Mπορει να κλείσουν τα μπουρδέλα με μία φράση στο Μεταξουργειο ή αλλου
και να μετακινήσουν τους λαθρομετανάστες
για να σακατέψουν την επομενη περιοχή.
Δεν μπορούν ομως να παρέμβουν στην περιοχή του Μεταξουργειου οσον αφορά
τα κτίσματα.
Είναι πολλά τα ΦΕΚ(αρισμένα) διατηρητέα.
Οι ιδιοκτήτες κτιριων δεν είναι όλοι λιγουρια εκεί και τους νοιάζει πολύ
η καυλαντα, ότι δεν τους πειραξαν την γειτονιά τους. Έχουν να το λένε.
Οπότε δεν βλέπω πως θα γίνει πείραγμα.
Με κανέναν περίεργο νόμο πάλι;
Πάντως αν είσαι παλιός και θυμάσαι το ίδιο κάποτε  έγινε στη Τρούμπα στον Πειραιά η περιοχή εκτός από πιάτσα ήταν γεμάτη από κολομπαρα καμπαρέ  μπουρδέλα νταβατζήδες πουτάνες νταήδες συμμορίες  και ότι επικίνδυνο μπορούσε να κυκλοφορήσει. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε εκεί να αλλάξει κάτι. Σήμερα είναι από τα πιο μοδατα στέκια με πολλή καλά μαγαζιά και τίγκα στα μουνάκια!! 

mariocfu

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
15
Πόντοι
0
Η Αντζελα από το φυλης 104 έγραψε στο Facebook στην σελίδα του studio oriental ότι θα ανοίξουν μαζί με τα γυμναστήρια και ότι περιμένουν να τους πουν για τα προστατευτικα μέτρα που θα πρέπει να πάρουν

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Αυτό το ακούω εδώ και είκοσι χρόνια, οτι θα αναβαθμιστεί η περιοχή θα γίνουν επενδύσεις κλπ. Εκεί στην πλατεια αυδη αυτοί που έχτισαν κάτι πολύκατοικιες λουξ αναμένοντας αυτήν την αλλαγή την φάγανε στον κωλο. Πέριξ της πλατείας Αυδης αλλά και εκεί που παρκάρουν τα αυτοκίνητα στην πλατεια είναι τίγκα στα πρεζάκια. Κεραμεικου και Δεληγιώργη, Κολωνού, Αγησιλάου η ίδια χαοτική κατάσταση. Η πλατεια Αυδη είναι στέκι κουλτουριαρηδων και δεν έχουν προβλημα ακόμη και ας τους σπάνε τα αυτοκίνητα οι Αλγερινοι. Στην Χαλκοκονδύλη τα ξενοδοχεία που άνοιξαν είναι φτηναδουρα και ας δειχνουν εντυπωσιακά λόγω βιτρίνας, η περιοχή μάλιστα εκεί είναι πιο χάλια από ποτέ, Νικηφόρου, μενανδρου, βικτωρος Ουγκώ δεν μπορείς να περάσεις τον δρόμο. Το πρόβλημα κατά καιρούς μεταφέρεται από την μία περιοχή στη γειτονική και από τον ένα δρόμο στον άλλο, δεν υπάρχει σωτηρια. Οι περιοχές αυτές ήταν, είναι και θα είναι σε αυτό το κακό χαλί.
Ακριβώς όπως τα λες φιλε 20 χρόνια τα ακούμε θα αναβαθμιστεί η το κομμάτι αυτό του κέντρου από Ομόνοια και κάτω και τι βλέπουμε όλο και χειρότερα να πούμε και μερικούς δρόμους ακόμη όπως η Ακομινάτου , Μαιζώνος Μάγερ, μόνο με τριτοκοσμική περιοχή του Μεξικού μπορείς να συγκρίνεις τέτοια μέρη ούτε καν για Βαλκάνια,στην Μάρνη τις τελευταίες ημέρες γεμάτη πρεζόνια μετά την δύση του ηλίου καλά Σατωβριάνδου, Πατησίων Σολωμού πλατεία Κάνιγγος που όσοι δίναμε πανελλήνιες και πηγαίναμε φροντιστήρια πριν κανα δύο δεκαετίες με νοσταλγία θυμόμαστε τις εποχές εκείνες τώρα τι επικρατεί εγκαταλήψη.
Από την de facto αλλαγή της πληθυσμιακής σύστασης και συσσώρευσης όλου αυτού μπλοκ ανθρώπων που προέρχονται κατά κύριο λόγο από ισλάμικες χώρες το κέντρο της Αθήνας απλά θα είναι μια αποθήκη ψυχών δυστυχώς για όλους όχι μόνο για εμάς αλλά και για αυτούς που σε μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα δεν έχουν καμία ιδιαίτερη προοπτική απλά επιβιώνουν

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Η Αντζελα από το φυλης 104 έγραψε στο Facebook στην σελίδα του studio oriental ότι θα ανοίξουν μαζί με τα γυμναστήρια και ότι περιμένουν να τους πουν για τα προστατευτικα μέτρα που θα πρέπει να πάρουν

Άντε επιτέλους να γυμναστούμε λιγάκι γιατί πιάστηκε το καβλί μου από την πολλή  :jerking:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πάντως αν είσαι παλιός και θυμάσαι το ίδιο κάποτε  έγινε στη Τρούμπα στον Πειραιά η περιοχή εκτός από πιάτσα ήταν γεμάτη από κολομπαρα καμπαρέ  μπουρδέλα νταβατζήδες πουτάνες νταήδες συμμορίες  και ότι επικίνδυνο μπορούσε να κυκλοφορήσει. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε εκεί να αλλάξει κάτι. Σήμερα είναι από τα πιο μοδατα στέκια με πολλή καλά μαγαζιά και τίγκα στα μουνάκια!! 
Τι αλαξε ακριβός ; Παλιά εκεί πέρναγες καλά γιατί αυτούς τους νταήδες - νταβατζηδες που λες έλεγχαν την περιοχή και τα μπουρδελα στην Τρούμπα και πέρναγαν καλά οι πελάτες !!! Τώρα έχει μόνο κάτι μαγαζιά τύπου κωλομπαρα όπου αν δεν είσαι του συναφιού σε κοιτούν με μισό μάτι αν πας ... και δεν γαμας .... Τι ονειρεύεσαι κάτι τέτοιο για την φυλής ; Η φυλής πάντα πρέπει να είναι όπως ήτανε μια αρχοντική γειτονιά με τις τανες με τα καλά μπουρδελα  με τους νταβάδες που ποτέ δεν ενοχλούσαν σωστούς πελάτες ποτέ όμως το τονίζω αυτό και σέβονταν τους πελάτες που άφηναν τα χρήματα τους στα μαγαζιά αυτά !!! Ευχομε να γίνει όπως εποχή 2007-2011!!! Όνειρα βέβαια αλλά θα γίνει είναι βέβαιος !!!! Καλημέρα !!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
Πάντως αν είσαι παλιός και θυμάσαι το ίδιο κάποτε  έγινε στη Τρούμπα στον Πειραιά η περιοχή εκτός από πιάτσα ήταν γεμάτη από κολομπαρα καμπαρέ  μπουρδέλα νταβατζήδες πουτάνες νταήδες συμμορίες  και ότι επικίνδυνο μπορούσε να κυκλοφορήσει. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε εκεί να αλλάξει κάτι. Σήμερα είναι από τα πιο μοδατα στέκια με πολλή καλά μαγαζιά και τίγκα στα μουνάκια!!  
Ναι, τιγκα στα νινακια και δεν γκαμαει κανεις.. -φατε ματια ψαρια. Για αυτο ετρεχαν οι περισσοτεροι στα Bou της αθηνας μετα..  :S 

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
γυρισαν καποιοι και ειπαν χτες οτι γαμησαν στο μεταξι.ρε σεις νταξει κ γω τις εχω δει αυτες τισ χοντρες που καθονται αλλα προτιμω ν βαρεσω καμια καλογερικη.οι ωρεες φυγαν γ τη πτριδα τους σαπιο κρεας εμεινε πισω.κ 15χρεωση

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
γαμησα λεει ο ενας γαμησα κ ο αλλος εμα τι γαμησατε ομωσ;;

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
χεχεχε ρε ειλικρινα θα κατεβω παλι σημερα ν τσεκαρω ν δουμε.γιατι θα μας τρελανεις εσυ κ ολα τα μελη εδω.που καθρ 3κ λιγο εκει σκαει διας

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εγώ πέρασα με το αμάξι απλά και χαλαρά και με σταμάτησαν Δίας για τυπικό έλεγχο δήθεν ...που ποτέ δεν με είχαν σταματηση τόσα χρόνια .... μάλιστα με ρώτησαν στην διάρκεια του ελέγχου για πιο λόγο πάρκαρα και σταμάτησα στο συγκεκριμένο σημείο ....Τους είπα ότι ένιωσα ζαλάδα και σταμάτησα απλά για χαλάρωση ....

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
ναι ρε αδερφε ετσι κανουν συνεχεια γιαυτο δε τους αφηνουν.εκει που λενε σκανε οι μαλακες οι τσεοι

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
παντως μεγαλη μαλακια κ απο τη πλευρα της κυβερνησης.γιατι ειχαμε ενα προγραμμα δουλιτσα κ μετα ριχναμε κ κανενα.εχω τη σχεση μου οκ.αλλα εχω κ γκρινια πολυ οποτε γ μενα ηταν βαλσαμο το ρδελο

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
ετοιμαζομαι για δουλεια μολις εριξα ενα αναζωγωνιτικο γαμησι  :fuck1: :fuck1: :fuck1:στην jason street για να παει καλα η μερα...Το μονο που με ξενερωνει ειναι οτι συγκρατω τον ευατο μου να μην ειναι τοσο διαχιτικος λογω του γαμωιου

sly.

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2020
Like
37
Πόντοι
1
παντως μεγαλη μαλακια κ απο τη πλευρα της κυβερνησης.γιατι ειχαμε ενα προγραμμα δουλιτσα κ μετα ριχναμε κ κανενα.εχω τη σχεση μου οκ.αλλα εχω κ γκρινια πολυ οποτε γ μενα ηταν βαλσαμο το ρδελο
Μα αυτοί κατά βάθος δεν θέλουν τα μπου. γουστάρουν το πατρίδα, θρησκεία; οικογένεια. Για να δούμε θα βρουν πάτημα για να τα κλείσουν οριστικά; Αν γίνει αυτό χαθήκαμε..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom