Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.955
Πόντοι
3.346
τντ εγραψα ότι πηδαω ιεροδουλες ακαποτα παντα βλέποντας πρωτα αν εχει κανει εξετασεις.

γκομενα δεν θα μπορουσα να πηδησω ακαποτα γιατι όπως είναι λογικο εξετασεις δεν θα εχει κανει και αν της ζητησω να κανει θα με κοιταει περιεργα.
Το ονομα τους στο δειχνουν οταν ζητας εξετασεις απο ιεροδουλες?

Λαθος κανεις.. και με αυτη που ειμαι τωρα αλλα και με αλλη γκομενα παλιοτερα,αυτες μου ζητησαν να κανουμε εξετασεις..ασχετα αν κανω εγω περιπου καθε εξαμηνο.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.773
Πόντοι
6.030
Το καλο σπιτικό φαγητό ήταν μια φορά και ένα καιρό πριν χρόνια τώρα άμα διαθέτεις χρήμα  τρως γκουρμεδιες απίστευτες. ;)
Για να χορτασεις με γκουρμεδιες πρεπει να σκασεις πολλα λεφτα. Οι μεριδες ειναι μικρες και ακριβες. ;)

mariocfu

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
15
Πόντοι
0
Τα μπουρδελα μας κάνουν να είμαστε πιο σοφοί στην επιλογή της σωστής γυναίκας για σύντροφο.

Αν δεν ήταν τα μπουρδελα θα μπλεκαμε θέλοντας και μη σε σχέσεις ακατάλληλες με αντάλλαγμα το γαμησι.
Όταν είμαστε καυλωμενοι τα ένστικτα μας μας οδηγούν να παμε να βρούμε την πιο ξεκωλιαρα, με την απουσία των μπουρδελων πέφτουμε στα δίχτυα των γυναικών έξω.

Όσο για τα σπιτικο φαγητο καλο είναι αρκει να μην τρως συνέχεια το ίδιο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
το ζητημα συναγωνιστες είναι ποτε θα ανοιξουν.
εχει καταντησει γελοια η κυβερνηση να κραταει τα μπουρδελα κλειστα.εδω παντου γινετε της ποπης τα μπουρδελα θα αυξησουν τη μεταδοτικοτητα του ιου...

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Καλύτερα να ανοίξουν στο τέλος. Ξεκολληστε από τις ορμές σας. Δεν θ πάτε εκεί μόνο εσείς. Πριν από εσάς θα πήγε κάποιος άλλος που ίσως είχε τον ιό. Κάποιοι είναι μεγαλύτεροι από εσάς που ειναι και πιο εύκολο να κολλήσουν. Ας ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα.ολοι θέλουμε να ξαναπαμε

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
γιατι είναι σακατεμα του ανδρισμου ρε σιτι?
το ότι απαξιουμε ολες τις γκομενες εξω και παμε μονο με ιεροδουλες αυτό είναι ανδρεια.
δεν γινόμαστε καληνυχτακιδεςσ,αγαπουληδες,πυροφοροι,γκομενοβοσκοι,και πολλα δεν.
απαξιουμε οποιαδήποτε γκομενα εξω,
Αγαπητέ βαν Νταμ η πραγματικότητα είναι πεισματάρα και δεν αλλάζει όσο και αν το προσπαθείς φιλότιμα. Η γυναίκα που εκδίδεται δεν είναι ούτε θα γίνει ποτέ η γκόμενα που σε γουστάρει και για αυτό πηδιέται μαζί σου. Τώρα η περιπτωσιολογία και οι εξαιρέσεις δεν αλλάζουν τη μεγάλη εικόνα. Κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει μια ποιοτική ζωή αν δεν νοιώθει επιθυμητός και το ερωτικό παιχνίδι αυτό πάνω από όλα καλύπτει. Αρχέγονα ένστικτα καταγεγραμμένα στο dna μας που δεν εξαλείφονται με σοφιστείες.
Η χρησιμοποίηση χαρακτηρισμών για τους "αντιπάλους" σου, επικαλούμενος αυτή τη φορά την επιστημονική μου ιδιότητα  θα σου πω ότι δείχνει φθόνο και αυτό υποδηλώνει ένα λανθάνον σύμπλεγμα κατωτερότητας, ανθρώποι που καταφεύγουν σε μειωτικούς χαρακτηρισμούς για να διαβάλουν τους αντιφρονούντες με την άποψη την οποία υποστηρίζουν είναι εσωτερικά ηττημένοι και σε ψυχολογική ανισορροπία.

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Το ονομα τους στο δειχνουν οταν ζητας εξετασεις απο ιεροδουλες?

Λαθος κανεις.. και με αυτη που ειμαι τωρα αλλα και με αλλη γκομενα παλιοτερα,αυτες μου ζητησαν να κανουμε εξετασεις..ασχετα αν κανω εγω περιπου καθε εξαμηνο.
Το ζήτημα είναι να μπει το κεφαλάκι μέσα γυμνό. Μετά ξεχνιούνται οι κανόνες και οι αναστολές.
Δηλαδή σωστό είναι θεωρητικά,  αλλά ποιος κρατιέται?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αγαπητέ βαν Νταμ η πραγματικότητα είναι πεισματάρα και δεν αλλάζει όσο και αν το προσπαθείς φιλότιμα. Η γυναίκα που εκδίδεται δεν είναι ούτε θα γίνει ποτέ η γκόμενα που σε γουστάρει και για αυτό πηδιέται μαζί σου. Τώρα η περιπτωσιολογία και οι εξαιρέσεις δεν αλλάζουν τη μεγάλη εικόνα. Κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει μια ποιοτική ζωή αν δεν νοιώθει επιθυμητός και το ερωτικό παιχνίδι αυτό πάνω από όλα καλύπτει. Αρχέγονα ένστικτα καταγεγραμμένα στο dna μας που δεν εξαλείφονται με σοφιστείες.
Η χρησιμοποίηση χαρακτηρισμών για τους "αντιπάλους" σου, επικαλούμενος αυτή τη φορά την επιστημονική μου ιδιότητα  θα σου πω ότι δείχνει φθόνο και αυτό υποδηλώνει ένα λανθάνον σύμπλεγμα κατωτερότητας, ανθρώποι που καταφεύγουν σε μειωτικούς χαρακτηρισμούς για να διαβάλουν τους αντιφρονούντες με την άποψη την οποία υποστηρίζουν είναι εσωτερικά ηττημένοι και σε ψυχολογική ανισορροπία.
τα αρχεγονα ανθρωπινα ενστικτα ποτε δεν στηριζονταν στην μονογαμια.
η μονογαμια ηρθε αργοτερα η οποια στηριχτηκε πανω στις θρησκείες όπως εβραισμος ινδουισμος κλπ.
στο άλλο θεμα που αναφερες να σε γουσταρει η γκομενα αυτό εμενα τυπε δεν με ενδιαφερει,εγω δεν θελω να αγαπησω η να ερωτευτω για να πηδησω,ισως εσεις λειτουργειται διαφορετικα αλλα εγω ποτε δεν το εβλεπα ετσι.
και παμε τωρα στο άλλο ζητημα,πιστευεις ότι οι εξω γκομενες πηδιούνται μονο με συναισθημα?
γιατι εγω ξερω πολλες που πηδιούνται από συμφέρον και αλλα ζητήματα,και αν είναι τοσος αγγελικος ο ερωτας εξω με τις γκομενες γιατι πεφτουν οι χωρισμοι συννεφο?τι φταιει και αλλαζουν συναισθηματα?
εμενα μου αρεσει το σεξ χωρις συναισθημα.
δεν το λεω μειονεκτικα σιτι,οι χαρακτηρισμοι που δινω είναι όπως ακριβως μου περνανε από το μυαλο,ισως εσυ το εκλαμβανεις ως αρνητικο χαρακτηρισμο?
είναι κακος χαρακτηρισμος αγαπουλης?πως αλλιως να το πω πες μου να το λεω να μην παρεξηγείσαι.
κατωτερότητα καμια σιτι,να ειστε καλα να ζειτε τον ερωτα με τις κοπελες/γυναικες σας και εμεις να εχουμε τις δικες μας επιλογες

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τντ εγραψα ότι πηδαω ιεροδουλες ακαποτα παντα βλέποντας πρωτα αν εχει κανει εξετασεις.
γκομενα δεν θα μπορουσα να πηδησω ακαποτα γιατι όπως είναι λογικο εξετασεις δεν θα εχει κανει και αν της ζητησω να κανει θα με κοιταει περιεργα.
είναι όπως ο κορονοιος,φορεις είναι και οι αυμπτωματικοι όπως και ατομα χαμηλου κινδυνου,το πιο αξιοπιστο που πρεπει να εχεις στα χερια σου για να δεις αν εχει κορονοιο είναι το τεστ.
λοιπον τα προτερήματα που δινεις στη γκομενα οσο για το ακαποτο και για τον χρονο στα εχω αντικρουσει.
παμε στο καινουργιο που αναφερες το παθος,οσο και αν σου φαινεται περιεργο το πιο παθιασμενο σεξ το εχω κανει με ιεροδουλη,υπηρχε τρομερη χημεια μεταξι μας και τεριαζαμε σεξουαλικα αλλα και σαν ατομα,θα μπορουσα ανετα να εκανα σχεση αλλα το απεφυγα για λογους ιδεολογικούς,θα εμπαινα παλι στο τριπακι της σχεσης και αυτό θα με πηγαινε πισω.
εγω το εχω πει εξωτερικη γκομενα θα πηδησω μονο εντος 5 λεπτων να μου το δωσει στο πιατο,η αλλιως να τη πληρωσω να τη κανω ιεροδουλη.
το να μπλεχτω σε μια διαδικασια ψησίματος καμακιου καψουρας,κερασματων κλπ ουτε καν επιλεγω την μπουτρδελικη οδο και εχω το κεφαλι μου ησυχο.
εχω αφησει αφωνες πολλες γκομενες με τις επιλογες μου και με το τροπο που ζω.
δεν θα ξεχασω την αδερφη του γιλου μου 23 χρονων τοτε να με ψιλογουσταρει και εγω να λεω μπροστα της εμπειρια με ιεροδουλη και μου λεγε θα σε μαλωσω που πας σε τετοια μερη και της λεω μονο εκει πουθενα αλλου και εμεινε μαλακω,αφου σε μια φαση ο φιλος μου εκανε τσατσιλικια και του λεω να σε πληρωσω ρε αλλα μην μου τη πασαρεις ωσπου βρηκε γκομενο η τυπισσα και ηρεμησαμε και βρηκε έναν αγαπουλη ένα εμετικο ειδος αντρα.

Ε μα πες το τόσο καιρό ότι σου έκατσε γερη φάση με πουτανα και το παρουσιάζεις ως κανονα. Έτσι εξηγείται. Κάνεις την εξαιρεση
κανόνα. Και λέγοντας αυτό παραδεχεσαι εμμεσα οτι γουσταρεις ποιοτικο γαμήσι. Είναι ένα βήμα κι αυτο.
Περίεργο βέβαια γιατι κατά δήλωσή σου δεν νιώθεις ιδιαίτερα πράγματα όταν είσαι με γκομενα. Πως έγινε με την πουτανα;
δεν σε έχω δει να το λες για γκομενα αφού έχεις δοκιμάσει όπως λες.
Εκεί δηλαδή ποτε δεν σου ήρθε πάθος;
ούτε μία φορά; κι ας την εδιωχνες μετά αφού δεν την θες. Δεν υποχρεώνεσαι να την φορτωθεις αν δεν θες.
Κάτι άλλο συμβαίνει λοιπόν.
Εσύ ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου.
Μήπως σε έχει πειράξει καμία χυλοπιτα;
αν ισχύει αυτό, μπορεις να το λύσεις τρώγοντας μερικές εκατοντάδες για πλάκα και σε χρόνο dt. Ακόμα κι επιτηδες σε όσες δεν γουσταρεις για προπόνηση.
Όσο και να απομονωνεις τα πλεονεκτήματα της γκομενας για να τα νικήσεις τεχνηέντως, δεν γίνεται. Με υποκατάστατα παλευεις στην πορνεία και σε στημενο περιβαλλον. Στο έχω ξαναπει με παραδειγμα. Το γαμήσι με πουτανα ειναι πυραυλος κορνετο και με την γκομενα ειναι πυραυλος κρουζ. Κι εγω έχω περάσει φοβερά με πουτανα αλλά δεν ηταν ο κανονας.
Πως να το κάνουμε;
το γαμήσι πηγάζει από την έλξη κι όχι απο τα συναισθήματα που πιέζεις να στριμωξεις στην κουβέντα.
Τα συναισθήματα έρχονται μετά από καιρο.
Μην μπερδευεσαι γιατί (εμένα τουλάχιστον) δεν με πειθεις. Η γκομενα σε θέλει σαν τρελλή ενώ ή πουτανα σε ανέχεται. Πως θες να αποδώσουν το ιδιο; με εξαιρέσεις θα μιλάμε; κράτα ότι σου δίνει η κάθε περίπτωση όπως πάει και όλα κυλούν ομορφα. Μην προσπαθείς αδίκως να φερεις τα πάνω κάτω. Κάθε φορά λες κι ένα αστειακι. Τώρα είπες για τις εξετάσεις.
Ποιες εξετάσεις; Είτε για πουτανα είτε για γκομενα, ισχύουν μέχρι την στιγμή που έγιναν. Κάθε μέρα εξετασεις θα κάνουμε;
κανείς δεν δίνει βάση, άσε τι λένε.
Το θέμα είναι ότι τώρα περιμένεις να ανοίξουν τα μπουρδέλα για να γαμησεις.
Εγώ αυτο δεν το δέχομαι.
Δεν δεχομαι να εξαρτώμαι στο γαμησι.
Εκνευριζομαι.
Οφειλω να έχω λυσεις γισ κάθε ενδεχόμενο.
Δεν αποδεχομαι περιορισμό.
Αυτό με φτιάχνει αν θες. Η ανεξαρτησία.
Όσον αφορά το σπιτικό φαγητό που αναφέρθηκε από φίλους, ή αναφορά έγινε λόγω των πουτανων που γαμιουνται σπίτι τους κι όχι για να γαμαμε μία και μοναδική ως σπιτισια.
Αυτό δεν γίνεται. Το απαγορεύουν τα αρχίδια μας. Τόσο απλό είναι.

:hi:

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Ε μα πες το τόσο καιρό ότι σου έκατσε γερη φάση με πουτανα και το παρουσιάζεις ως κανονα. Έτσι εξηγείται. Κάνεις την εξαιρεση
κανόνα. Και λέγοντας αυτό παραδεχεσαι εμμεσα οτι γουσταρεις ποιοτικο γαμήσι. Είναι ένα βήμα κι αυτο.
Περίεργο βέβαια γιατι κατά δήλωσή σου δεν νιώθεις ιδιαίτερα πράγματα όταν είσαι με γκομενα. Πως έγινε με την πουτανα;
δεν σε έχω δει να το λες για γκομενα αφού έχεις δοκιμάσει όπως λες.
Εκεί δηλαδή ποτε δεν σου ήρθε πάθος;
ούτε μία φορά; κι ας την εδιωχνες μετά αφού δεν την θες. Δεν υποχρεώνεσαι να την φορτωθεις αν δεν θες.
Κάτι άλλο συμβαίνει λοιπόν.
Εσύ ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου.
Μήπως σε έχει πειράξει καμία χυλοπιτα;
αν ισχύει αυτό, μπορεις να το λύσεις τρώγοντας μερικές εκατοντάδες για πλάκα και σε χρόνο dt. Ακόμα κι επιτηδες σε όσες δεν γουσταρεις για προπόνηση.
Όσο και να απομονωνεις τα πλεονεκτήματα της γκομενας για να τα νικήσεις τεχνηέντως, δεν γίνεται. Με υποκατάστατα παλευεις στην πορνεία και σε στημενο περιβαλλον. Στο έχω ξαναπει με παραδειγμα. Το γαμήσι με πουτανα ειναι πυραυλος κορνετο και με την γκομενα ειναι πυραυλος κρουζ. Κι εγω έχω περάσει φοβερά με πουτανα αλλά δεν ηταν ο κανονας.
Πως να το κάνουμε;
το γαμήσι πηγάζει από την έλξη κι όχι απο τα συναισθήματα που πιέζεις να στριμωξεις στην κουβέντα.
Τα συναισθήματα έρχονται μετά από καιρο.
Μην μπερδευεσαι γιατί (εμένα τουλάχιστον) δεν με πειθεις. Η γκομενα σε θέλει σαν τρελλή ενώ ή πουτανα σε ανέχεται. Πως θες να αποδώσουν το ιδιο; με εξαιρέσεις θα μιλάμε; κράτα ότι σου δίνει η κάθε περίπτωση όπως πάει και όλα κυλούν ομορφα. Μην προσπαθείς αδίκως να φερεις τα πάνω κάτω. Κάθε φορά λες κι ένα αστειακι. Τώρα είπες για τις εξετάσεις.
Ποιες εξετάσεις; Είτε για πουτανα είτε για γκομενα, ισχύουν μέχρι την στιγμή που έγιναν. Κάθε μέρα εξετασεις θα κάνουμε;
κανείς δεν δίνει βάση, άσε τι λένε.
Το θέμα είναι ότι τώρα περιμένεις να ανοίξουν τα μπουρδέλα για να γαμησεις.
Εγώ αυτο δεν το δέχομαι.
Δεν δεχομαι να εξαρτώμαι στο γαμησι.
Εκνευριζομαι.
Οφειλω να έχω λυσεις γισ κάθε ενδεχόμενο.
Δεν αποδεχομαι περιορισμό.
Αυτό με φτιάχνει αν θες. Η ανεξαρτησία.
Όσον αφορά το σπιτικό φαγητό που αναφέρθηκε από φίλους, ή αναφορά έγινε λόγω των πουτανων που γαμιουνται σπίτι τους κι όχι για να γαμαμε μία και μοναδική ως σπιτισια.
Αυτό δεν γίνεται. Το απαγορεύουν τα αρχίδια μας. Τόσο απλό είναι.

τντ σόρρυ που επεμβαινω στον μετάξι σας διάλογο αλλά θελω να τοποθετηθώ σε κάτι που ανάφερε ο βανταμ.
Είπε πως θα μπορούσε να κάνει σχέση με την ιερόδουλη αλλά το απέφυγε άρα στηρίζει την ιδεολογία του.Δεν ήθελε να μετατρέψει την ιερόδουλη σε σχέση και την άφησε στο πόστο της,πόσο άλλο ρε τντ να απαξιώσει οπως λέει ο φίλος μας τις γκομενες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τντ σόρρυ που επεμβαινω στον μετάξι σας διάλογο αλλά θελω να τοποθετηθώ σε κάτι που ανάφερε ο βανταμ.
Είπε πως θα μπορούσε να κάνει σχέση με την ιερόδουλη αλλά το απέφυγε άρα στηρίζει την ιδεολογία του.Δεν ήθελε να μετατρέψει την ιερόδουλη σε σχέση και την άφησε στο πόστο της,πόσο άλλο ρε τντ να απαξιώσει οπως λέει ο φίλος μας τις γκομενες.

Σιγά μην ζητησεις και συγνώμη μύστη μου.
Πες οτι γουσταρεις ελεύθερα. Αν ο Βαν Νταμ θέλει να απαξιωνει τις γκομενες, δεν με απασχολεί. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί συνδέει τις γκόμενες με την σχέση.
Ή αν θες την πουτανα με την σχέση.
Η σχέση είναι άλλο πράγμα.
Στην αρχή (γενικώς) δεν υπάρχει σχέση. Υπάρχει ένα αόρατο "τα έχουμε".
Γιατί ο Βαν Νταμ θέλει να τονίζει την απαξίωση στις γκομενες; γιατί θέλει να υπάρξει συστράτευση έτσι ώστε (έστω και λαθος)
να πιστεύει ότι θα μας παρακαλεσουν;
γιατί πολύ απλά χτυπάει μεσα του κάτι που λέγεται ανάγκη κι επιθυμία για να κατακτήσει. Όχι για σχέση.
Συγχαρητήρια στον Βαν Νταμ μόνο για ένα.
Σε ότι έχει πει, δεν έχει παγιωσει τίποτα εκτός απο οτι ότι έχει ποικιλια στο μπουρδέλο. Αυτό το ξέρουμε. Συμφωνώ.
Αλλά για την σχέση του δίνω χέρι.
Αυτός απο ιδεολογία κατά των σχεσεων δεν την δεχτηκε, εγώ από ιδεολογία οταν τυχαίνει ότι είναι πουτανα μπουρδελου λογω λαθος τόπου. Δεν σβήνει αυτό εκτός αν την θέλω για καβάτζα. Σαν ηθοποιός πσιρνω όσκαρ.
Δεν υπάρχει σχέση με πουτανα από την στιγμή που γνωριζεστε σε μπουρδέλο.
Εξαιρέσεις ίσως να υπαρχουν ελαχιστες
αλλά ο κανόνας ειναι το "όχι".
Και τον μαλάκα να κάνεις για να τις γαμας ή να την βρισκετε απλά και όμορφα (για μένα δεδομενο το μη παρακάτω) θα στο χτυπήσουν κάποια στιγμή με ανασφάλεια.
Αλλιώς γιατί αυτές οι σχέσεις δεν εδραιώνονται ποτέ;
γιατί ήταν σε λάθος τόπο το κονε.
Πάμε παρακάτω.

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Τι εννοεί ο ποιητης;

:2funny:
Ότι μπορούν να σου δείξουν ένα χαρτί εξετάσεων που θα γράφει πάνα Σοφία βεργκαρα,η Νίκος ματσαπλωκος η Νατάσα πυροκοιλεβα.πως ξέρεις ότι είναι οι δικές της.θα πρέπει να σου δείξει και διαβατήριο/ταυτότητα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.955
Πόντοι
3.346
Τι εννοεί ο ποιητης;

:2funny:
Μου ετυχε σε στουντιο στην θεσσαλονικη.
Ζηταω τις εξετασεις τις κοπελας..μου τις φερνει η ιδια μου τις δειχνει ηταν οκ. αλλα κρατουσε ετσι το χαρτι που δεν φαινοταν το ονομα της.
Οταν την ρωτησα να δω το ονομα της με ειπε δεν γινεται..και της λεω οτι ετσι δεν μπορω να πιστευω οτι ειναι δικε της και εφυγα,ξανα δεν πηγα σε αυτην.Η τσατσα που ολη την ωρα ηταν διπλα μας, δεν ηθελε να πει κατι γιατι την ρωτησα και αυτην γιατι δεν με αφηνει η κοπελα να δω το ονομα της.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Την καλησπέρα μου στους συναγωνιστές  :hi:

Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. ΔΙα/ΓΠ.οικ. 30608/2020
ΦΕΚ 1868/Β/17-5-2020
Επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας επιμέρους ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλων χώρων συνάθροισης κοινού, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 18.5.2020 έως και 24.5.2020, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Άρθρο 1

Προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας επιμέρους ιδιωτικών επιχειρήσεων

Την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της Επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 18.5.2020 έως και 24.5.2020, κατά τα αναφερόμενα στην από 15.5.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 και προς περιορισμό του κινδύνου της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, των ιδιωτικών επιχειρήσεων σε ό,τι αφορά τις ακόλουθες δραστηριότητες:

29.Υπηρεσίες ιερόδουλων (ΚΑΔ 96091912).

Αυτά είναι τα επίσημα, ότι άλλο είναι ψευδαισθήσεις  :hi:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.955
Πόντοι
3.346
Ότι μπορούν να σου δείξουν ένα χαρτί εξετάσεων που θα γράφει πάνα Σοφία βεργκαρα,η Νίκος ματσαπλωκος η Νατάσα πυροκοιλεβα.πως ξέρεις ότι είναι οι δικές της.θα πρέπει να σου δείξει και διαβατήριο/ταυτότητα
Αυτο ακριβως. Συν οτι η κοπελα αν και επιτρεπεται εννοειται να ζητας εξετασεις,μαλιστα το γραφουν με χαρτι εξω στην πορτα..συνεχεια μου ελεγε οτι ειμαι ο πρωτος που ζηταει τετοιο πραγμα..που εμενα μου φαινεται αδυνατο για κοπελα που δουλευε τοτε σχεδον 2 χρονια και ειχε πολυ κοσμο!

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Η χρησιμοποίηση χαρακτηρισμών για τους "αντιπάλους" σου, επικαλούμενος αυτή τη φορά την επιστημονική μου ιδιότητα  θα σου πω ότι δείχνει φθόνο και αυτό υποδηλώνει ένα λανθάνον σύμπλεγμα κατωτερότητας, ανθρώποι που καταφεύγουν σε μειωτικούς χαρακτηρισμούς για να διαβάλουν τους αντιφρονούντες με την άποψη την οποία υποστηρίζουν είναι εσωτερικά ηττημένοι και σε ψυχολογική ανισορροπία.
Μύστη μην μπερδεύεις την ερωτική έλξη με την σχέση και την μονογαμία. Είναι τρία τελείως διαφορετικά πράγματα. Οι αναλύσεις του τντ είναι επαρκείς, διαφωτιστικές και αποτελούν και δική μου θέση.
Το προθύστερο σχήμα που χρησιμοποιείς για την φθορά και το τέλος των σχέσεων  θυμίζει το ανέκδοτο με τον γρύλο και δεν μπορεί να αποτελέσει ικανό λόγο για να μην επιχειρήσει κάποιος να προσεγγίσει ερωτικά μια γυναίκα, δείχνει βαθιά ανασφάλεια, τρόμο μπροστά στο πιθανό κακό τέλος και συναισθηματική ανωριμότητα. Η θεώρηση σου εμπεριέχει την εμμονή να ελέγχεις απόλυτα όλα τα δεδομένα που αφορούν στην συγκεκριμένη πράξη και κάτι τέτοιο αφού περιορίζει το εύρος δράσης σου συνιστά διαταραχή, είτε το δέχεσαι είτε όχι.
Control freak αν αποκαλείται το σύνδρομο στην αγγλική γλώσσα

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
δε ξερω τη λετε αλλα γω τα μπουρδελα δε ταλαζω κ ασ εχω σχεση αυτο το τσιμπολογημα ειναι ανεπαναληπτο.ποτε θα ανοιξουν γαμωτο ποτε;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom