yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.459
- Πόντοι
- 3.346
Δεν εχει καρτα. :SΠαρε τηλ ρε συ..
Δεν εχει καρτα. :SΠαρε τηλ ρε συ..
....Τι πήρε τελικά ?
τυπε έχουμε 6 Μάιου! Δεν πήρες χαμπάρι τπτ?Γνωριζει κανεις αν εχουν ανοιξει ...;
Ξερει τι μερα ειναι..απλα ρωταει ο ανθρωπος..τυπε έχουμε 6 Μάιου! Δεν πήρες χαμπάρι τπτ?
και ποιος τζον σου ζητησε τη γνωμη σου?να μείνουν κλειστά πρέπει
και ποιος σου ειπε ότι θελω να βρω γκομενα εξω?να βρεις γκόμενα να γαμήσεις και να αφήσεις τις παπαριές
Δεν γουστάρουμε δέσμευση. Μπούρδελα και ξερό ψωμί.να βρεις γκόμενα να γαμήσεις και να αφήσεις τις παπαριές
διαλόγους κάνατε ζαν στο μπουρδέλο????
μετα το πηδημα ναι με ορισμένες ειχα γινει φιλαρακι και τα λεγαμε,εγω απλα επεσα σε γαμοπεριπτωση γιατι 7 μαρτιου αρρωστησα από γριπη η κορονοιο δεν ξερω και μολις εγινα καλυτερα και ημουν ετοιμος να παω τα κλεισανε,αλλιως θα ειχα κανει κονε και θα βολευομουν αυτό το διαστημα εν μερει.να βρεις γκόμενα. θα αργήσουν πολύ να ανοίξουν.
αλλά δεν....
αγνωστες λεξεις τακμαν αυτές για τον αγαπουλη τζον.Δεν γουστάρουμε δέσμευση. Μπούρδελα και ξερό ψωμί.
εχω κατσει ηδη 2.5 μηνες τυπε οποτε μπορω να κατσω αλλους δυο μεχρι να ανοιξουν τουλάχιστον αυστρια.κάτσε τότε μερικούς μήνες ακόμα αγάμητος
μην λες βρες γκομενα αυτό σου ειπα δεν το κανω,εγω διωχνω τις γκομενες λεγοντας ότι εγω γουστάρω να πηγαινω σε οικους ανοχης και μολις το ακουν λακιζουν.καλό δρόμο
εδώ αργείς να γαμήσεις...ή βρες γκόμενα.
άντε να σε δω και με γαμπριάτικο
Τη λύση να την ψάξεις με ανεξάρτητες την σκεφτηκες πριν αποφασίσεις να ξενιτευτείς;εχω κατσει ηδη 2.5 μηνες τυπε οποτε μπορω να κατσω αλλους δυο μεχρι να ανοιξουν τουλάχιστον αυστρια.
οποτε μια μεταναστευση προς αυστρια είναι μια καλη λυση για μενα εκτος και αν αλλαξουν εδώ τα δεδομενα.
να φανταστείς σε παρεα γκομενα με γουσταρε και μολις της ειπα την αληθεια την εκανε.
σου ειπα αγαπουλης σαν και σενα δεν γινομαι.Μόνο γι αυτό?
Βρες γκομενα σου λεω !!