Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 262K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Και μέσα σε όλο το χαμό γνωστή εκδιδόμενη του Μεταξουργείου έλεγε σε συνομιλία με συναγωνιστή- μύστη ότι το αφεντικό του οίκου την διαβεβαίωσε ότι ανοίγουν 11 Μαϊου, κυριολεκτικά ότι του φανεί του λωλοστεφανή

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
120
Like
19.845
Πόντοι
20.686
Ωραιο θεμα επικαιρο. :grin:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
τυπε έχουμε 6 Μάιου! Δεν πήρες χαμπάρι τπτ? :grin:
Ξερει τι μερα ειναι..απλα ρωταει ο ανθρωπος..
και σου λεει οτι μπορει να ανοιξαν και εμενα με αφησαν στην απ εξω.. να παιζω ακομα μλκ  :grin:

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Επί του πιεστηρίου, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας ανακοίνωσε το άνοιγμα των οίκων ανοχής της χώρας αν και η τελική έγκριση πρέπει να δωθεί από τις τοπικές κυβερνήσεις των κρατιδίων

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.459
Πόντοι
3.346
Καλα οι γερμανοι δεν χαμπαριαζουν τιποτα γιατι εχουν κρατος..
Γενικα ολα θα τα ανοιξουν αμεσως και οταν ειχαν παρει μετρα εδωσαν αρκετα λεφτα στο κοσμο.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506
Κορονοϊός: «Σκοτώνει» τους νταβάδες!

Αναμένεται πτώση τιμών σε Φυλής και Μεταξουργείο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
να βρεις γκόμενα να γαμήσεις και να αφήσεις τις παπαριές
και ποιος σου ειπε ότι θελω να βρω γκομενα εξω?
δεν θελω γκομενα εξω,εγω την ειχα βρει μονο με τις ιεροδουλες τζον μιλούσαμε την ιδια γλωσσα.
εγω αγαπουλης και γκομενοβοσκος σαν και σενα δεν γινομαι και αν γινω ποτε θα λυπηθω τον εαυτο μου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
διαλόγους κάνατε ζαν στο μπουρδέλο????
να βρεις γκόμενα. θα αργήσουν πολύ να ανοίξουν.
αλλά δεν....
μετα το πηδημα ναι με ορισμένες ειχα γινει φιλαρακι και τα λεγαμε,εγω απλα επεσα σε γαμοπεριπτωση γιατι 7 μαρτιου αρρωστησα από γριπη η κορονοιο δεν ξερω και μολις εγινα καλυτερα και ημουν ετοιμος να παω τα κλεισανε,αλλιως θα ειχα κανει κονε και θα βολευομουν αυτό το διαστημα εν μερει.
εγω αν δε βρω χαιρι είμαι ικανος να μεταναστεύσω γ αυτό το λογο και μονο.η αυστρια εμαθα από πηγη εδώ στο μπου και διαδικτιακα που ψαχνω ότι 1 ιουλιου τα ανοιγει.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Έχω την αίσθηση ότι θα πάω Γερμανία αντί για Ελλάδα για θερινές διακοπές. Εκεί οι α-καπέλο τσατσαδες δέχονται €100 για πεπονοτρυπητη η είναι αλιο μπολιο τω Κυρίου Χανς;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
κάτσε τότε μερικούς μήνες ακόμα αγάμητος
εχω κατσει ηδη 2.5 μηνες τυπε οποτε μπορω να κατσω αλλους δυο μεχρι να ανοιξουν τουλάχιστον αυστρια.
οποτε μια μεταναστευση προς αυστρια είναι μια καλη λυση για μενα εκτος και αν αλλαξουν εδώ τα δεδομενα.
να φανταστείς σε παρεα γκομενα με γουσταρε και μολις της ειπα την αληθεια την εκανε.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
καλό δρόμο
εδώ αργείς να γαμήσεις...ή βρες γκόμενα.
άντε να σε δω και με γαμπριάτικο
μην λες βρες γκομενα αυτό σου ειπα δεν το κανω,εγω διωχνω τις γκομενες λεγοντας ότι εγω γουστάρω να πηγαινω σε οικους ανοχης και μολις το ακουν λακιζουν.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
εχω κατσει ηδη 2.5 μηνες τυπε οποτε μπορω να κατσω αλλους δυο μεχρι να ανοιξουν τουλάχιστον αυστρια.
οποτε μια μεταναστευση προς αυστρια είναι μια καλη λυση για μενα εκτος και αν αλλαξουν εδώ τα δεδομενα.
να φανταστείς σε παρεα γκομενα με γουσταρε και μολις της ειπα την αληθεια την εκανε.
Τη λύση να την ψάξεις με ανεξάρτητες την σκεφτηκες πριν αποφασίσεις να ξενιτευτείς;
Εγω αρχίζω και το σκέφτομαι, αν βρεθει καμια αξιόλογη, γιατί όχι;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μόνο γι αυτό?
Βρες γκομενα σου λεω !!
σου ειπα αγαπουλης σαν και σενα δεν γινομαι.
και εσυ τζον όταν ανοιξουν σε συμβουλευω να αφησεις τις γυναικες εξω και ασχολήσου με τον αγοραιο ερωτα να νιωσεις το παθος.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom