Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
λοιπον θα ηθελα να αναφερθώ ότι το μικρο ποσοστο αντρων που ξερουν να απαξιωνουν τις γκομενες κανουν το καλυτερο παιχνιδι.
τωρα ο τντ ο μπαρμπας ο σιτι δεν ξερουν να παιξουν αυτό το παιχνιδι.
δεν το λεω απαξιωτικα αλλα από τα λεγομενα τους αυτή την εικονα βγαζουν.
ο τντ απελπισμένος να την πεφτει σε παμπολες τυχαίες στον δρομο με λοξοκοιταγματα και να τους ανεβαζει το ηθικο.
ο μπαρμπας να βολευεται με κατι μετριες μιλφ που λεει και να πηγαινει και στα τσαρδια.
εγω τους ειπα ότι αν δεν επενδυσουν στον εαυτο τους γκομενα πανω από 6αρα δεν ριχνουν.
αν δεν εχουν από μονοι τους αντικειμενικη αξια δεν κανουν τιποτα.
το σωστο αρσενικο πρεπει να εχει μια καλη θεση να είναι ηλικιακα εως 55 ετων εμφανησιμος αρκετα καλη οικονομικη κατασταση κοινωνικούς κυκλους και γενικα καλη ζωη μ αυτά τα προταιρηματα κατά 50% εχει ρηξει τις γκομενες που θελει.
οι γκομενες τους μυριζουν τους αντρες από μακρια,εννοω οι καλες γιατι οι άλλες συμβιβάζονται.
τντ αν καποιος αστεγος βρωμικος την επεφτε ετσι όπως λες θα ειχε επιτυχιες?οχι
αν ενας ανεργος ασχημος παλι την επεφτε όπως λες θα ειχε επιτυχιες?οχι.
τα καμακια και τα πεσιματα ηταν μια μοδα της δεκαετιας του 80 οπου ο μηχανόβιος ειχε γκομενα ενώ ο μη μηχανόβιος την πηγαινε χειροκίνητα,αλλαξανε οι εποχές και ξεκολλιστε από το 80.
το 80 οι γκομενες ηταν οι περισσοτερες χαζούλες αβγαλτες και γενικα η γυναικα τοτε πρωτοξεκινησε να γινεται ανεξαρτητη και να συμβαλλει στη ζωη,εν ετη 2020 οι γκομενες είναι σε άλλο επιπεδο,πιο εξυπνες πιο πονηρες πιο εμπειρες ουσιαστικα εξελιχθηκαν ενώ οι αντρες εμειναν ιδιοι όπως το 80.
οποτε τα πεσιματα τα καμακια ξενερωνουν εμενα που είμαι αντρας φανταστητε ποσο μαλλον τις γκομενες.
δεν κερνατε ποτα,δεν κανετε κοπλιμεντα,δεν κρεμεστε από τα χειλη τους,δεν τρεχετε ξωπισω τους,δεν τις μαλαγανευετε,δεν υποτιμάτε το φιλο σας για να αναδειξετε τον αντρισμο σας.
απαξιώστε τις γκομενες και εσεις που δεν θελετε να πατε σε μπουρδελα γουστο σας,αλλα απαξιώστε τες.
σας αρεσει καποια πηγαίνετε συστηθείτε είμαι ο ταδε αναδειξτε το εγω σας καπακι πεσιμο ότι σας αρεσει προταση για αφτερ συνεχιση και εξηγηση με τροπο  ότι θελετε να την πηδήξετε.
δεν σπαταλάτε χρονο χρημα και ενεργεια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
να μιλας εσυ που σε γαμανε τα τραβελια της Άγκυρας 1 ειναι θρασος επιπέδου Νικ1410!
ρε μπουλη βρες μου κριτικη η να λεω καπου ότι με πηδανε τα τραβελια.
επειδή ρωτησα στην αγκυρας ποτε ανοιγουν το κανες καραμελα.
εχω ρωτησει παντου ρε μπουλη και στουντιο και τσατσαδες.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Σε συνεχεια του jean claud σας κανω γνωστο οτι την συμβουλη "απαξιωστε τις γυναικες" μου την εχει δωσει προφορικος και γνωστη lifecoacher του youtube. Δεν μπορει ομως να το πει επισημα στις διαλεξεις της.
Παρακολουθειστε tom leykis στο youtube και θα μπητε στο πνευμα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να μιλας εσυ που σε γαμανε τα τραβελια της Άγκυρας 1 ειναι θρασος επιπέδου Νικ1410!
θρασος εχεις εσυ, που χωρις να με ξερεις και με την ασφαλεια της ανωνυμιας του πληκτρολογιου λες ψεματα οτι παω με τραβελια

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
μπαρμπαδι η κριτικη σου

Μπαλαμουτιζόμαστε εκεί λίγο στα όρθια και με προτρέπει να ξαπλώσω. Αρχίζει να κάνει τα δικά της, πιπίλισμα ρόγας, τρίψιμο στην πούτσα με τις βυζάρες της, κτλ. Σε κάποια στιγμή, πάει να βάλει προφυλακτικό! Της λέω "δεν κάνεις χωρίς;" και μου λέει "κάνω, αλλά δεν έχεις πλυθεί όμως!". Παιδιά πραγματικά ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ. Είχα κάνει μπάνιο το βράδυ πριν κοιμηθώ, πήγα πρωί (οπότε ΠΟΣΟ να βρομίσει μέσα σε 7-8 ώρες που κοιμόμουν!) και το πρωί πριν πάω τον πέρασα μία καλά-καλά με μωρομάντηλα που έχω για να καθαρίζω την ψώλα μου ΚΑΙ όταν μπήκα στο δωμάτιο τον έπλυνα πάλι με λίγο νερό! Της τα λέω όλα αυτά και μου λέει "έλα να σου δείξω πως πλένεται!!!". Και με σηκώνει να με πάει στον νιπτήρα (σημείωση: είχα γίνει πύρκαυλος!). Έτσι όπως είμαι λοιπόν με τραβάει από τον πέουλα και με πάει στον νιπτήρα. Το νερό ΜΠΟΥΖΙ ρε πούστη μου! Αρχίζει να μου λέει λοιπόν:
"Λοιπόν, βάζουμε σαπουνάκι στο χέρι μας, τραβάμε πίσω το δερματάκι και πλένουμε καλά-καλά το κεφαλάκι".
Και τον αρχίζει σε ένα τρίψιμο με τα χέρια της... άλλο να σας λέω κι άλλο να βλέπατε! Ρε τον έτριβε κανονικά, αν είχε γυαλόχαρτο θα μου τον πέρναγε και με αυτό ένα χεράκι. Μου τον έπλενε κάνα λεπτό ώσπου είχε μαραθεί στο τέλος γιατί είχε ξεπαγιάσει! Μου τον σκούπισε καλά-καλά με χαρτί και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. "Έτσι τον πλένουν", μου λέει. Και της απαντάω "ε, ΕΤΣΙ τον έπλυνα κι εγώ το βράδυ, έτσι το πρωί με μωρομάντηλο κι εδώ με νεράκι! Τώρα τι να σου πω... οπωσδήποτε θα μυρίζει και λίγο πούτσα! Εσένα το μουνάκι σου δεν μυρίζει καθόλου μουνάκι;". Εκεί έσκασε στα γέλια και έτσι όπως γελούσε έσκυψε πάνω μου κι άρχισε τα γλυψίματα στο στήθος και την κοιλιά. Σιγά-σιγά όλο και σοβάρευε και πήγαινε προς τα κάτω. Ενασχόληση με τις μπάλες περί στα 3 λεπτά. Αριστερή μπάλα, δεξιά μπάλα, αρχιδοκοφτη και προστατη, γύρω-γύρω... με μια γλωσσίτσα άλλο πράμα. Αργά-αργά και βασανιστικά, ρούφαγε τις μπάλες, έγλυφε, χαμός! Μετά ενασχολήθηκε με τον κυρίως κορμό για κάνα 3λεπτο πάλι, πάνω-κάτω με τις χειλάρες της, γλώσσα πολύ ευέλικτη, υγρή και μαλακή. Και στο τέλος άρχισε την ενασχόληση με το κεφαλάκι, μπρος-πίσω, πάνω κάτω, ρούφηγμα, φιλάκια και μετά... το τρελό ρούφηγμα! Ξεκίνησε αργά, έχοντας μόνο πουτσοκέφαλο στο στόμα της και μετά βάθαινε σιγά-σιγά

εν μεσω πλην σαφως μπαρμπα περα ότι πηγες βρωμιάρης και σε επλυνε η κοπελα σου γλυψε και τον κωλο.

Ναι, ακριβώς ξεφτιλισμένε. Μου έγλειψε τα παπάρια στον αρχιδοκόφτη (η σχισμή που διαχωρίζει τα δυο αρχίδια, πρέπει να την έχεις παρατηρήσει εκτός αν είσαι μονάρχιδος!). Τώρα αν εσύ από αυτό βγάζεις συμπέρασμα ότι μου έκανε κωλογλυφάδα... η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Είναι το ίδιο όταν κάποιος θεωρεί τον Αλεξέγιεφ πολιτικάρα, οπότε βλέπω τα στάνταρντς σου! :tooth:

Κατά δεύτερον, καθότι δεξιός δεν νομίζω ότι ο οποιοσδήποτε βρωμιάρης αριστερός μπορεί να μου κάνει μάθημα καθαριότητας. Aυτό είναι αξίωμα (για να μαθαίνεις μιας που στο σχολείο ήσουν μπουμπούνας, το αξίωμα δεν χρειάζεται απόδειξη).

Όσον αφορά τα 6άρια... ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Δεν απαντάω, πίστευε ότι θέλεις. Από τα ζόμπι που γαμάς εσύ στο μετάξι αποκλειστικά γιατί είσαι φτωχομπινές... ασύγκριτα καλύτερες! :grin:

Για μια φορά ακόμα ξεφτιλίστηκες. Αν και ζαίος = ξεφτίλας ούτως ή άλλως!

Περαστικά μαντάμ (Μέρκελ) :2funny:

Βy the way... Γιατί έχεις κρυφές τις κριτικές σου? Να δούμε ποια ζόμπι έχεις γαμήσει!!!

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
Αντε να ξεχαρμανιασουμε! :knockinb: :takethis:
φιλαρακι κανονισε ν παμε καμια τσαρκα παρεα καμια μερα μολις ανοιξουν γιατι εδω π τα λεμε ωραιο τ αθλημα αλλα μ αλλο ενα ατομο παρεα αποφασιζετε καλυτερα

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
θελω ν προσθεσω οτι συμφωνω μ τον ζαν κλοντ αλλη μια φορα.γενικα στη ζωη μ γαμαω απο 16χρονω στα μπουρδελα.καμακια σχεδον ποτε δεν εκανα σ γκομενες.δεν εχω γαμησει πολλες αλλα πιστεψτε με ηρθαν απο μονες τους αυτες οι λιγες κ ηταν κ ωραια μωρα.κ ευχαριστηθηκα κ γαμησι.μπορει ν εχω σχεση τωρα αλλα τ μπουρδελα δε τα αλλαζω γιαυτο ειμαι κ μυστης κ γιαυτο υπαρχει κ αυτο το site.γτ πολυ απλα εμεις π ειμαστε αρσενικα δε κρυβομαστε πισω απ τ δακτυλο μας.πολυ φιλοι μ οταν ακουγαν μπουρδελα τ πεζαν ιστορια εγω δεν εχω παει ποτε κ τετια.ειδικα ενας φουσκοτος π εχω.καλα αυτος δε παει γτ εκτος απο λεφτα δε τ σηκονετε απ τ τοσα αναβολικα.απλος αυτο π θελω ν πω ειναι οτι φανταστιτε ν πιγεναν ολο κ πιο πολυ στα μπουρδελα.κ απαξιοναν τις γκομενες.μετα θα παρακαλαγαν οι αλλες οπως παρακαλαν οι πουτανες για δουλεια.αυτα απο μενα περιμενω ν ανοιπομονησια ν ανοιξουν δευτερα ν παω κ ανυπομονω ν μαζευτουμε μερικοι βετερανοι παρεα μια μερα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σε συνεχεια του jean claud σας κανω γνωστο οτι την συμβουλη "απαξιωστε τις γυναικες" μου την εχει δωσει προφορικος και γνωστη lifecoacher του youtube. Δεν μπορει ομως να το πει επισημα στις διαλεξεις της.
Παρακολουθειστε tom leykis στο youtube και θα μπητε στο πνευμα.

Ο κάθε άνδρας παίζει διαφορετικά την μπάλα του φτάνει να βάζει γκολ.
Γκολ δεν σημαίνει γάμησα αλλά την "κολλησα" πάνω μου κι αυτό γίνεται μόνο με αυθεντικότητα
και ίσως κάποια (επιτρεπτά) κολπάκια. Στην βάση του ο κορμός οφείλει να είναι αληθινός.
Την συμβουλή "απαξιώστε τις γυναίκες" την βλέπω τυχάρπαστη μαλακία γιατί είναι γενική.
Αν αυτή η συμβουλή είχε εφαρμογή, πολύ απλά όλοι κι όλες θα ήταν κομπλέ (ευχαριστημένοι-ες)
Που είναι αυτό όμως;
μόνο η προσέγγιση μπορεί να έχει μια κάποια βάση.
Από κει και πέρα, σηκώνεις μανίκια.
Από γιουτούμπ, χορτάσαμε.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
φανταστιτε ν πιγεναν ολο κ πιο πολυ στα μπουρδελα.κ απαξιοναν τις γκομενες

Αυτό είναι το κοινό σου πρόβλημα με τον Βαν Νταμ κι άλλους γύρω μας που βασανίζει το μυαλό σας
άρα και το σώμα σας. Γυρεύετε δεκανίκια σε μια ομαδική επίθεση.
Δεν έχετε την ορμή να επιτεθείτε μόνοι σας και βολεύεστε με σενάρια που δεν θα υλοποιηθούν ποτέ.
Η απόδειξη της αποτυχίας κρύβεται λίγα θρεντ πιο δίπλα στην ημερήσια ενημέρωση όπου όπως συμβαίνει
πολλές φορές, δυο-τρία μέλη τσακώνονται για μια οποιαδήποτε πουτάνα αν διαφωνούν στην παροχή της.  :2funny:
Πως λοιπόν ζητάς να γίνει το φανταστικό πιο πάνω, που ουσιαστικά απαιτείς κιόλας;

:hi:

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Ναι, ακριβώς ξεφτιλισμένε. Μου έγλειψε τα παπάρια στον αρχιδοκόφτη (η σχισμή που διαχωρίζει τα δυο αρχίδια, πρέπει να την έχεις παρατηρήσει εκτός αν είσαι μονάρχιδος!). Τώρα αν εσύ από αυτό βγάζεις συμπέρασμα ότι μου έκανε κωλογλυφάδα... η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Είναι το ίδιο όταν κάποιος θεωρεί τον Αλεξέγιεφ πολιτικάρα, οπότε βλέπω τα στάνταρντς σου! :tooth:

Κατά δεύτερον, καθότι δεξιός δεν νομίζω ότι ο οποιοσδήποτε βρωμιάρης αριστερός μπορεί να μου κάνει μάθημα καθαριότητας. Aυτό είναι αξίωμα (για να μαθαίνεις μιας που στο σχολείο ήσουν μπουμπούνας, το αξίωμα δεν χρειάζεται απόδειξη).

Όσον αφορά τα 6άρια... ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Δεν απαντάω, πίστευε ότι θέλεις. Από τα ζόμπι που γαμάς εσύ στο μετάξι αποκλειστικά γιατί είσαι φτωχομπινές... ασύγκριτα καλύτερες! :grin:

Για μια φορά ακόμα ξεφτιλίστηκες. Αν και ζαίος = ξεφτίλας ούτως ή άλλως!

Περαστικά μαντάμ (Μέρκελ) :2funny:

Βy the way... Γιατί έχεις κρυφές τις κριτικές σου? Να δούμε ποια ζόμπι έχεις γαμήσει!!!
θείο αν και θελω να είμαι αντικειμενικός ο βανταμ σε ταπωνει.
Σου μιλάει με επιχειρήματα και αποδείξεις ενώ εσύ με αερολογίες.
Πιο πανω σε κριτικη σου που ποστάρε ο βανταμ λες και προστάτη.ο προστάτης βρισκεται εσωτερικα και ο μονος τροπος να σου τον αγγίξει ειναι να σου χωνε τη γλωσσα στο κωλο.
Αν οχι έτσι πες μας με πιο τροπο σπυ εγλυψε το προστάτη.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τώρα για εσένα τι να γράψει κάποιος; Είναι αυτό που έλεγε κάποιος παλιός καθηγητής ότι ορισμένοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί με το χάρισμα να περνούν απαρατήρητοι ότι και αν κάνουν, πάντως καλά έκανες και τα πρώτα χρόνια μόνο διάβαζες και δεν έγραφες είχες καταλάβει πως ο μόνος τρόπος για να λάμψεις είναι δια της απουσίας σου

Τον έσπασες σαν κλαράκι. Τώρα ασελγεί στο κουφάρι του ο Ντιν Κόρσο.
Τον βλέπω κάπως τρομαγμένο.

:huh:

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
λοιπον θα ηθελα να αναφερθώ ότι το μικρο ποσοστο αντρων που ξερουν να απαξιωνουν τις γκομενες κανουν το καλυτερο παιχνιδι.
τωρα ο τντ ο μπαρμπας ο σιτι δεν ξερουν να παιξουν αυτό το παιχνιδι.
δεν το λεω απαξιωτικα αλλα από τα λεγομενα τους αυτή την εικονα βγαζουν.
ο τντ απελπισμένος να την πεφτει σε παμπολες τυχαίες στον δρομο με λοξοκοιταγματα και να τους ανεβαζει το ηθικο.
ο μπαρμπας να βολευεται με κατι μετριες μιλφ που λεει και να πηγαινει και στα τσαρδια.
εγω τους ειπα ότι αν δεν επενδυσουν στον εαυτο τους γκομενα πανω από 6αρα δεν ριχνουν.
αν δεν εχουν από μονοι τους αντικειμενικη αξια δεν κανουν τιποτα.
το σωστο αρσενικο πρεπει να εχει μια καλη θεση να είναι ηλικιακα εως 55 ετων εμφανησιμος αρκετα καλη οικονομικη κατασταση κοινωνικούς κυκλους και γενικα καλη ζωη μ αυτά τα προταιρηματα κατά 50% εχει ρηξει τις γκομενες που θελει.
οι γκομενες τους μυριζουν τους αντρες από μακρια,εννοω οι καλες γιατι οι άλλες συμβιβάζονται.
τντ αν καποιος αστεγος βρωμικος την επεφτε ετσι όπως λες θα ειχε επιτυχιες?οχι
αν ενας ανεργος ασχημος παλι την επεφτε όπως λες θα ειχε επιτυχιες?οχι.
τα καμακια και τα πεσιματα ηταν μια μοδα της δεκαετιας του 80 οπου ο μηχανόβιος ειχε γκομενα ενώ ο μη μηχανόβιος την πηγαινε χειροκίνητα,αλλαξανε οι εποχές και ξεκολλιστε από το 80.
το 80 οι γκομενες ηταν οι περισσοτερες χαζούλες αβγαλτες και γενικα η γυναικα τοτε πρωτοξεκινησε να γινεται ανεξαρτητη και να συμβαλλει στη ζωη,εν ετη 2020 οι γκομενες είναι σε άλλο επιπεδο,πιο εξυπνες πιο πονηρες πιο εμπειρες ουσιαστικα εξελιχθηκαν ενώ οι αντρες εμειναν ιδιοι όπως το 80.
οποτε τα πεσιματα τα καμακια ξενερωνουν εμενα που είμαι αντρας φανταστητε ποσο μαλλον τις γκομενες.
δεν κερνατε ποτα,δεν κανετε κοπλιμεντα,δεν κρεμεστε από τα χειλη τους,δεν τρεχετε ξωπισω τους,δεν τις μαλαγανευετε,δεν υποτιμάτε το φιλο σας για να αναδειξετε τον αντρισμο σας.
απαξιώστε τις γκομενες και εσεις που δεν θελετε να πατε σε μπουρδελα γουστο σας,αλλα απαξιώστε τες.
σας αρεσει καποια πηγαίνετε συστηθείτε είμαι ο ταδε αναδειξτε το εγω σας καπακι πεσιμο ότι σας αρεσει προταση για αφτερ συνεχιση και εξηγηση με τροπο  ότι θελετε να την πηδήξετε.
δεν σπαταλάτε χρονο χρημα και ενεργεια.
ελα ρε βανταμ α ρε λεοντιο αχαιας βγάζει παλικάρια.αλλα και το καλετζι που εχω εγω καταγωγη.
Εχεις αναστατώσει εδω μεσαολους τους αγαπουληδες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πιο πανω σε κριτικη σου που ποστάρε ο βανταμ λες και προστάτη.ο προστάτης βρισκεται εσωτερικα και ο μονος τροπος να σου τον αγγίξει ειναι να σου χωνε τη γλωσσα στο κωλο.
Αν οχι έτσι πες μας με πιο τροπο σπυ εγλυψε το προστάτη.

Όταν λέω προστάτη εννοώ το διάστημα μεταξύ αρχιδιών και κωλοτρυπίδας! Τρίψιμο του προστάτη, πως το λένε! Κι εν πάση περιπτώση, αν γούσταρα κωλογλυφάδα δεν θα είχα πρόβλημα να το πω όπως και πολλοί εδώ. Όμως ΔΕΝ γουστάρω και το έχω πει σε άλλα ποστς.

Αν θεωρείς λοιπόν ότι ο μαντάμ με ταπώνει με τέτοια επιχειρήματα, είναι δικαίωμά σου να το θεωρείς! :grin: Ο μαντάμ "ταπώνει" (τα " " δεν είναι τυχαία) με ψέματα που λέει, όχι μόνο εδώ αλλα και γενικά σε όοοοολα τα ποστς που κάνει. Είναι χάρισμα των ζαίων, με αρχηγό τον Αλεξέγιεφ. Δεν ξέρω αν θεωρείς τον Αλεξέγιεφ ψεύτη ή φιλαλήθη. Αλλά κι αυτό δικαίωμα σου είναι να τον θεωρείς όπως θες! :grin:

Αλλά να σου πω και κάτι άλλο? Από την στιγμή που έχω 74 κριτικές και ο μαντάμ 6, υπάρχει λόγος να συζητάμε ή να προσπαθείς να με πείσεις ή να με πείσει ο μαντάμ? :grin: Ξέρω ξέρω, ο μαντάμ έχει κανονικά άλλες 1.000 που δεν έχει ανεβάσει! Για δες σύμπτωση όμως... κι εγώ δν έχω ανεβάσει 12.300 κριτικές! Το έχω πάει αναλογικά κιόλας για να μην αδικήσω κανέναν!

Τώρα για εσένα που έχεις 4... άσε δεν θα γίνω κακός, κάνε κόντρες με τον μαντάμ :grin:

Α, επίσης να μην το ξεχάσω γιατί κάτι είπε περί καθαριότητας... Το να μου κάνει ΖΑΙΟΣ μάθημα καθαριότητας, με ξεπερνάει κατά πάααααρα πολύ κι ούτε ασχολούμαι!!! :tooth:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
φιλαρακι κανονισε ν παμε καμια τσαρκα παρεα καμια μερα μολις ανοιξουν γιατι εδω π τα λεμε ωραιο τ αθλημα αλλα μ αλλο ενα ατομο παρεα αποφασιζετε καλυτερα

Αμε, οποτε θελεις, αδερφε!  :hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μην τσακώνεστε βρε παλιόπαιδα. Όλοι μια παρέα είμαστε.  :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ερώτηση προς Fuckeros:

Πες ότι έμπαινες για πρώτη φορά στο bou κι έβλεπες κάποιον με 74 κριτικές και κάποιον άλλον με 6. Δεν ξέρεις κανέναν από τους δύο, σου είναι παντελώς άγνωστοι.

Ποιον θα θεωρούσες αγαπούλα και ποιον μπουρδελιάρη? :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
το 80 οι γκομενες ηταν οι περισσοτερες χαζούλες αβγαλτες και γενικα η γυναικα τοτε πρωτοξεκινησε να γινεται ανεξαρτητη και να συμβαλλει στη ζωη

Απορώ επίσης πως είναι τόσο γνώστης των γυναικών των 80s από την στιγμή που γενήθηκε το 1990? :grin: Θα μου πει μάλλον στην προηγούμενη ζωή του... μετενσάρκωση! :tooth:

Κατάλαβες τώρα τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί η μαντάμ? Λυπάμαι πολύ που τα χάφτεις κι εσύ Fuckeros :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom