Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 263K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.007
Πόντοι
1.056
Καλο απογευμα στους Φιλους.....διαβασα το αρθρο της Καθημερινης για τους Οικους......οι ανθρωποι,  αυτοι που σκεφτηκαν τους κανονες για την λειτουργια,αναρωτιεμαι αν εχουν "ΠΗΔΗΞΕΙ" ποτε σε Οικο Ανοχης???????η καλυτερα....εχουν ερωτικες επαφες??????
Ενταξει το να κρατανε το τηλεφωνο σε περιπτωση που συμβει κατι.....γιατι οχι....δεκτο αλλα να μου υπαγορευουν ποση ωρα θα "ΠΗΔΑΩ"??????ΝΑ μην υπερβαινει η συνουσια το 15λεπτο?????ποιος ΑΙΣΤΑΙΝ το σκεφτηκε??????Μεχρι τα 14 λεπτα δεν κολλας τιποτα......απο το τα 15 και μετα υπαρχει θεμα??????
Η κυβερνηση ανελαβε ρολο ΤΣΑΤΣΑΣ???????
Απαγορευση χρηση βρωσιμων ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ  ΑΝΤΚΕΙΜΕΝΩΝ???????ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!!!!!!!!ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι ορισμενοι περνουνε και κολατσιο μαζι τους,χαχαχαχαχχααχαχαχα
και πληρωμη με πλαστικη καρτα???????να αποφευγουνε τα μετρητα??????

Συνημμένα

• αυλωνίτης.jpg
    αυλωνίτης.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 31

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.007
Πόντοι
1.056
καλο ειναι να ριξουμε μια ματια

Συνημμένα

• page_1_thumb_large.jpg
    page_1_thumb_large.jpg
    21,8 KB · Εμφανίσεις: 29

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Να δούμε ποιές (και ΑΝ) από αυτές τις ηλιθιότητες (που δεν ισχύουν ήδη) θα ισχύσουν:

"...........

- Η παροχή των υπηρεσιών δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15 λεπτά/ πελάτη. Αν υπερβεί κάποιος το όριο, τελείωσε. Ασχέτως του αν τελείωσε ή όχι.

- Όπου κρίνεται απαραίτητο, εφαρμογή γαντιών μίας χρήσης. Κι αν για τους φαν μιας ορισμένης «πικάντικης» κατηγορίας αυτό φαντάζει οκ, σε μερικούς ίσως χρειαστεί η ιερόδουλη να τους φερθεί με το γάντι, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

- Αποφυγή περιττής επαφής, όπως η χειραψία μεταξύ εργαζόμενης/ εργαζόμενου και πελάτη. Γιατί, οκ, για μια βραδιά πήγαμε εκεί, δε θέλουμε και σχέση.

- Κατά την επαφή θα πρέπει να εφαρμόζονται στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση, ούτως ώστε να μην έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο πελάτης και ιερόδουλη. Κάπως έτσι, καθίσταται άχρηστο το 70% του Κάμα Σούτρα, ενώ τρομακτική αύξηση παρουσιάζει στο google search η αναζήτηση “No more ierapostoliko, now what?”.

- Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες, κάτι που θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο «παιγνίου» μεταξύ των δύο. Αυτό σε αρκετές περιπτώσεις, πάντως, δεν είναι κακό- για προφανείς λόγους.

- Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας, κάτι που θα βοηθήσει στην ιχνηλάτηση σε περίπτωση που βρεθεί κρούσμα. Κάπως έτσι, οι οίκοι ανοχής μετατρέπονται σε οίκους ενοχής.

- Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες. Όπως ενδεχομένως να έλεγε και ο Καβάφης αν διάβαζε τους συγκεκριμένους κανόνες, «Αποχαιρέτα τις π@ρτούζες που χάνεις...»

- Διατήρηση ανοιχτών παραθύρων και θυρών για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται οι υπηρεσίες. Γιατί, εκτός από σένα, είναι σημαντικό να περνάει καλά και ο περίγυρος.

- Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων αντικειμένων την ώρα της πράξης. Επομένως, ξεχάστε καταστάσεις που παραπέμπουν σε 9 ½ εβδομάδες- άσε που έχεις στη διάθεσή σου μόλις 15 λεπτά. Ποιος 9 ½ βδομάδες τώρα;

- Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή. Γιατί μετά την επαφή, το σημαντικότερο εξ όλων είναι η ανέπαφη συναλλαγή...

Εντάξει, ναι: η κυβέρνηση ορθώς πήρε τις συγκεκριμένες αποφάσεις (και αρκετές ακόμα, μιας το προσχέδιο είναι πάνω από 1000 λέξεις), μιας και είναι προς την σωστή κατεύθυνση- αυτή του περιορισμού, όσο γίνεται, της διασποράς του ιού. Ωστόσο...

Ωστόσο, καταλαβαίνει κανείς πως η εφαρμογή των κανόνων είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη, καθώς είναι τέτοια η φύση της πράξης που αναιρεί πολλά εκ των ανωτέρω. Θα μπορούσαμε να πούμε, αν θα θέλαμε να προσδώσουμε έναν πιο δραματικό τόνο, πως ομάδα-μοντέλο την κάνανε μπ@@#$λο.

Κάτι μας λέει πως οσονούπω θ' αυξηθεί δραματικά ο αριθμός όσων πηγαίνουν για ψάρεμα..."

Το κινητό μπουρδελοτηλέφωνο ίσως είναι υποχρεωτικό για τους παντρεμένους συναγωνιστές.

:cool2:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506

Αν εφαρμοστούν αυτά, προσωπικά κι
ααααααααααααν πάω, θέλω να μου δωσουν 100 ευρώ/πουτάνα για να γαμήσω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να γίνουν δεκτες αυτές οι μαλακιες.
Απορω πως θα γίνεται ο έλεγχος.

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Ο σκοπός είναι να πας στο μπουρδελο
και να πάρεις υπηρεσίες που δεν ανακοινωνονται. Έτσι που τα λένε
δεν έχει νόημα το γαμησι.
Αν ανοίξουν αύριο κάποια λίγα (όλα ξεχαστε το) θα πάω να γελασω.
Να δω ποιος θα μπει δωμάτιο
με αυτές τις συνθήκες κι αν τηρηθούν τα μέτρα.
Νομίζω ότι σιγά σιγά πρέπει να ετοιμαζομαστε για ενημερώσεις.
Θα πέσει πολύ γέλιο.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.169
Πόντοι
11.005
Γνώμη μου είναι πως σκοπός είναι να πας στο μπουρδέλο και να περάσεις καλά. Εσύ. Το αν θα περάσουν καλά οι άλλοι είναι δικό τους θέμα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
αλλα να μου υπαγορευουν ποση ωρα θα "ΠΗΔΑΩ"??????ΝΑ μην υπερβαινει η συνουσια το 15λεπτο?????

Είχα δει καποια βίντεο από Τσεχία
όπου σε αυτοσχέδια μπουρδέλα έμπαινε
ο πελάτης (ως γνωστόν μαλακας στην γλώσσα του αγοραίου ) για να γαμησει κι οταν τελείωνε ή διορία λεπτών εμπαινε ένα γομαρι και έληγε την συνουσία.
Είτε είχε τελειώσει είτε όχι!!!
Τελικά τα βίντεο ήταν μουφα αλλά κοιτάξτε να δείτε που θα εφαρμοστεί τελικά το σενάριο όπως το πάνε.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.829
Πόντοι
22.785
Ο σκοπός είναι να πας στο μπουρδελο
και να πάρεις υπηρεσίες που δεν ανακοινωνονται. Έτσι που τα λένε
δεν έχει νόημα το γαμησι.
Αν ανοίξουν αύριο κάποια λίγα (όλα ξεχαστε το) θα πάω να γελασω.
Να δω ποιος θα μπει δωμάτιο
με αυτές τις συνθήκες κι αν τηρηθούν τα μέτρα.
Νομίζω ότι σιγά σιγά πρέπει να ετοιμαζομαστε για ενημερώσεις.
Θα πέσει πολύ γέλιο.

... :think: Γνωρίζοντας την ανοησία της πλειοψηφίας, με σιγουριά μπορούμε να διαπιστώσουμε πως η άποψη σου, μάλλον θα είναι ανόητη, παρά συνετή ...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Γνώμη μου είναι πως σκοπός είναι να πας στο μπουρδέλο και να περάσεις καλά. Εσύ. Το αν θα περάσουν καλά οι άλλοι είναι δικό τους θέμα.

Δεν διαφωνώ. Το θεμα είναι ποιος θα περάσει έτσι καλά. Κανενας.  :2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
... :think: Γνωρίζοντας την ανοησία της πλειοψηφίας, με σιγουριά μπορούμε να διαπιστώσουμε πως η άποψη σου, μάλλον θα είναι ανόητη, παρά συνετή ...

Καλά οκ. Όπως την βρίσκει κανείς.
Έτσι κι αλλιώς το θεμα κλείνει πια οπότε ποιος ο λόγος να υποστηριξω την θέση μου;

:rockon:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436

Πέρασα από Φυλής επανειλειμμένως αυτές τις μέρες και δεν κουνιόταν φύλο. Τα περισσότερα (αύριο τουλάχιστον) θα είναι κλειστά. Ούτε καθαριότητα ούτε τίποτα.
Η στοιχειώδης λογική λέει ότι στα ιδρύματα που θα λειτουργήσουν θα πρέπει να έχει γίνει έστω ένα σφουγγάρισμα...
Τί λέτε;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Αν φοραμε και εμεις μασκες πως θα αναπνεουμε ρε μαγκες ...

Για γαμισι παμε, οχι για πλεξιμο ...!

Σωστά. Έχω κάνει αναπαράσταση κι εκτός ότι γελαγα σαν μαλακας, δεν μπορούσα
να αποδωσω με μάσκα.

Εγώ θέλω να δω ποιος θα ελέγχει
και με ποιον τρόπο.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.428
Πόντοι
6.955

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πέρασα από Φυλής επανειλειμμένως αυτές τις μέρες και δεν κουνιόταν φύλο. Τα περισσότερα (αύριο τουλάχιστον) θα είναι κλειστά. Ούτε καθαριότητα ούτε τίποτα.
Η στοιχειώδης λογική λέει ότι στα ιδρύματα που θα λειτουργήσουν θα πρέπει να έχει γίνει έστω ένα σφουγγάρισμα...
Τί λέτε;
περασα παρασκευη και πετυχα κανα 2 που οι τσατσαδες τα καθαριζαν τα υπολοιπα κλειστα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αν εφαρμοστούν αυτά, προσωπικά κι
ααααααααααααν πάω, θέλω να μου δωσουν 100 ευρώ/πουτάνα για να γαμήσω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να γίνουν δεκτες αυτές οι μαλακιες.
Απορω πως θα γίνεται ο έλεγχος.

γεια σου ρε τντ μπουρδελιαρη.
α ρε τντ αν εισαι μπουρδελιαρης πηδας και ορθιος μεσα σε 5 λεπτα,αυτο δεν μπορεις να καταλάβεις, πως κανεις εσυ με τις γκομενες στις τουαλέτες των μπαρ ας πουμε ένα στα γρηγορα.
τντ κατά βαθος μεσα σου τρώγεσαι που θα ανοιξουν τα μπουρδελα.
παρτο αποφαση και αυριο πρωι πρωι πηγαινε για τσαρκα να αναθεωρήσεις.
εγω θα παω την τριτη γιατι εχω δουλεια εκτος εδρας και το βραδι που θα γυρισω θα είμαι κουρασμένος και δεν θα απολαυσω τη τσαρκα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
γεια σου ρε τντ μπουρδελιαρη.
α ρε τντ αν εισαι μπουρδελιαρης πηδας και ορθιος μεσα σε 5 λεπτα,αυτο δεν μπορεις να καταλάβεις, πως κανεις εσυ με τις γκομενες στις τουαλέτες των μπαρ ας πουμε ένα στα γρηγορα.
τντ κατά βαθος μεσα σου τρώγεσαι που θα ανοιξουν τα μπουρδελα.
παρτο αποφαση και αυριο πρωι πρωι πηγαινε για τσαρκα να αναθεωρήσεις.
εγω θα παω την τριτη γιατι εχω δουλεια εκτος εδρας και το βραδι που θα γυρισω θα είμαι κουρασμένος και δεν θα απολαυσω τη τσαρκα.

Σιγά μην πάω κι αποψε.
Και σιγά μην πηδηξα σε πέντε δευτερόλεπτα.
Να αναθεωρησω αδύνατον. Τα έχουμε πει.
Να τύχει να πάω κάποια στιγμή μπορεί.
Να ενημερωσω το πιο πιθανόν
αλλα οπότε έχω χρόνο.
Θα έχει ομως γέλιο η κατάσταση.
Αυτό ναι, με τρώει.
Τα υπόλοιπα στα έχω εξηγήσει.

:hi:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
σιγα που θα τηρηθουν ρε παλικαρια.
συμφωνω σε ορισμενα όπως ανοιχτα παραθυρα και όχι κλιματισμος όπως και οι παρτουζες.
επισηε χρηση μασκας καλο είναι για ασφαλεια από μερια της κοπελας όχι ο πελατης να φοραει.
τωρα τα στοιχεια κλαιν,παρτε ένα νουμερακι άλλο μπουρδελονουμερο και δεινετε αυτό και αν σας παρουν τηλ για ιχνηλατηση κρατειστε το κλειστο.
αν εχετε κολλησει κορωνα θα εχει ηδη εμφανιστεί πρωτου σας παρουν τηλεφωνο.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Από τώρα πάντως φαντάζομαι διαλόγους :
(χτυπάει το τηλέφωνο)
-..... ναι, του κυρίου Αντώνη ?
-... μάλιστα, ποιος τόν ζητάει ?
-... από τόν ΕΟΔΥ τηλεφωνώ,Χαρδαλια με λένε....
-... μάλιστα υπουργέ μου,η σύζυγος του είμαι, τί συμβαίνει ? Πού βρήκατε το τηλέφωνο τού ?
-.... στο...... μπουρδέλο που ήταν την Τετάρτη, και πρέπει στα πλαίσια ιχνηλάτησης για θετικό κρούσμα κορωνοιου να τόν εξετάσουμε !
Ζούμε μεγάλες στιγμές , σύντροφοι !!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom