papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.459
- Πόντοι
- 27.261
Όταν λέω προστάτη εννοώ το διάστημα μεταξύ αρχιδιών και κωλοτρυπίδας! Τρίψιμο του προστάτη, πως το λένε!
Περινεο εννοεις μαλλον.
Όταν λέω προστάτη εννοώ το διάστημα μεταξύ αρχιδιών και κωλοτρυπίδας! Τρίψιμο του προστάτη, πως το λένε!
Περινεο εννοεις μαλλον.
εγω θείο που και που παω στα μπουρδελα περισσοτερο κολ γκιρλ παίρνω.Όταν λέω προστάτη εννοώ το διάστημα μεταξύ αρχιδιών και κωλοτρυπίδας! Τρίψιμο του προστάτη, πως το λένε! Κι εν πάση περιπτώση, αν γούσταρα κωλογλυφάδα δεν θα είχα πρόβλημα να το πω όπως και πολλοί εδώ. Όμως ΔΕΝ γουστάρω και το έχω πει σε άλλα ποστς.
Αν θεωρείς λοιπόν ότι ο μαντάμ με ταπώνει με τέτοια επιχειρήματα, είναι δικαίωμά σου να το θεωρείς! Ο μαντάμ "ταπώνει" (τα " " δεν είναι τυχαία) με ψέματα που λέει, όχι μόνο εδώ αλλα και γενικά σε όοοοολα τα ποστς που κάνει. Είναι χάρισμα των ζαίων, με αρχηγό τον Αλεξέγιεφ. Δεν ξέρω αν θεωρείς τον Αλεξέγιεφ ψεύτη ή φιλαλήθη. Αλλά κι αυτό δικαίωμα σου είναι να τον θεωρείς όπως θες!
Αλλά να σου πω και κάτι άλλο? Από την στιγμή που έχω 74 κριτικές και ο μαντάμ 6, υπάρχει λόγος να συζητάμε ή να προσπαθείς να με πείσεις ή να με πείσει ο μαντάμ? Ξέρω ξέρω, ο μαντάμ έχει κανονικά άλλες 1.000 που δεν έχει ανεβάσει! Για δες σύμπτωση όμως... κι εγώ δν έχω ανεβάσει 12.300 κριτικές! Το έχω πάει αναλογικά κιόλας για να μην αδικήσω κανέναν!
Τώρα για εσένα που έχεις 4... άσε δεν θα γίνω κακός, κάνε κόντρες με τον μαντάμ
Α, επίσης να μην το ξεχάσω γιατί κάτι είπε περί καθαριότητας... Το να μου κάνει ΖΑΙΟΣ μάθημα καθαριότητας, με ξεπερνάει κατά πάααααρα πολύ κι ούτε ασχολούμαι!!!
εσένα θείο γιατί έχεις πιο πολλές κριτικές αλλά ρε θείο εδω μέσα ο καθένας μπορεί να γραψει κριτική και να μην είναι αληθινή, δεν λέω για σένα αλλά πολλοί το κάνουν.και εγώ έχω πάει πανω απο 4 φορές σε μπουρδελα αλλά δεν έχω γράψει όλες τις φορέςΕρώτηση προς Fuckeros:
Πες ότι έμπαινες για πρώτη φορά στο bou κι έβλεπες κάποιον με 74 κριτικές και κάποιον άλλον με 6. Δεν ξέρεις κανέναν από τους δύο, σου είναι παντελώς άγνωστοι.
Ποιον θα θεωρούσες αγαπούλα και ποιον μπουρδελιάρη?
ξερεις αν σημερα ειναι ανοιχτα στο μεταξουργείο;Επιτέλους σύντροφοι μπουρδελιαρηδες, έφτασε η μέρα που θα ξανα-αναστεναξουν οι σουμιέδες ! Καλά γαμησια !
Μπσρμπαπηδουλα για μένα κακώς ασχολεισαι. Έχουν άλλα πιστεύω οι φίλοι μας. Είναι δυνατόν να παίζεις σε διπλό ταμπλώ με γκομενες και πουτανες και να απολογεισαι σε ατομα που παίζουν μόνο με πουτάνες κάνοντας καταμέτρηση κριτικών;
σκεψου θετικά. Κυριακή σήμερα.
Κουβέντα κάνουμε φιλαράκι, δεν είναι κακό. Δεν με νοιάζει τι κάνει ο ένας και ο άλλος, ούτε με νοιάζει ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια αν πιστεύουν εδω για το αν οι κριτικές μου είναι original ή όχι, ούτε αν με θεωρεί ο άλλος μπουρδελιάρη ή αγαπούλα. Απλά η λάσπη έχει και τα όριά της! Και να μου λέει ένας με 6 κριτικές φίδια, ότι είμαι αγαπούλας ή ότι με κωλοδαχτυλιάζουν, είναι κάτι στο οποίο φυσικά θα απαντήσω, όχι για να δικαιολογηθώ αλλά μόνο και μόνο για να πάρει την απάντηση. Θα συνεχίσει να λέει (λένε) διάφορα. Στα παπάρια μου. Ο καθένας έχει χαράξει το δρόμο του και προχωράει.
Κι εν πάση περιπτώση, να μου την λέει ένας που έχει 100-200 κριτικές να πω ΟΚ. Όχι όμως και το τσουτσεκάκι που όταν γαμούσα εγώ σε μπουρδέλα αυτός έκανε τραμπάλα στα αρχίδια του πατέρα του
Θειο αυτο εκει στην πειραιως 62 εχει ανοιξει;;
χαμος θα γινει19 ώρες έμειναν παιδιά
Βλεπω αύριο μιλιούνια να μην προλαβαίνουν οι κοπέλες να πηδηθουν.
χαμος θα γινει
Αντιστροφη μετρηση. Ουτε πρωτοχρονια τετοιο πραγμα.19 ώρες έμειναν παιδιά
Βλεπω αύριο μιλιούνια να μην προλαβαίνουν οι κοπέλες να πηδηθουν.
Ελπιζω να μην ειναι κι οι υπηρεσιες πλεον αποστειρωμενες γιατι υπαρχει μεγαλη ορεξη.Ανακοινωση σε πολα studio sires ...
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το κατάστημα μας ανοίγει από 15/06 με όλα τα απαραίτητα μέτρα δημόσιας υγείας! (μάσκες, γάντια, αντισηπτικό, πετσέτες, παντόφλες και σεντόνια μίας χρήσης).
Αν φοραμε και εμεις μασκες πως θα αναπνεουμε ρε μαγκες ...
Για γαμισι παμε, οχι για πλεξιμο ...!