Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Περινεο εννοεις μαλλον.

ΣΩΣΤΟΣ!!! Το googlαρα και βρήκα σκίτσο που το δείχνει.

Το δείχνει σε γυναίκα βέβαια, αλλά αυτή την περιοχή εννοούσα. Στο πισωκολλητό είχε βάλει το χέρι της από κάτω και μου χάιδευε το περίνεο, όχι ότι με κωλοδαχτύλιαζε, ΕΛΕΟΣ!!!

Συνημμένα

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    27,2 KB · Εμφανίσεις: 20

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Η απάντηση στο ερώτημα πλέον είναι πόσα και πώς

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Όταν λέω προστάτη εννοώ το διάστημα μεταξύ αρχιδιών και κωλοτρυπίδας! Τρίψιμο του προστάτη, πως το λένε! Κι εν πάση περιπτώση, αν γούσταρα κωλογλυφάδα δεν θα είχα πρόβλημα να το πω όπως και πολλοί εδώ. Όμως ΔΕΝ γουστάρω και το έχω πει σε άλλα ποστς.

Αν θεωρείς λοιπόν ότι ο μαντάμ με ταπώνει με τέτοια επιχειρήματα, είναι δικαίωμά σου να το θεωρείς! :grin: Ο μαντάμ "ταπώνει" (τα " " δεν είναι τυχαία) με ψέματα που λέει, όχι μόνο εδώ αλλα και γενικά σε όοοοολα τα ποστς που κάνει. Είναι χάρισμα των ζαίων, με αρχηγό τον Αλεξέγιεφ. Δεν ξέρω αν θεωρείς τον Αλεξέγιεφ ψεύτη ή φιλαλήθη. Αλλά κι αυτό δικαίωμα σου είναι να τον θεωρείς όπως θες! :grin:

Αλλά να σου πω και κάτι άλλο? Από την στιγμή που έχω 74 κριτικές και ο μαντάμ 6, υπάρχει λόγος να συζητάμε ή να προσπαθείς να με πείσεις ή να με πείσει ο μαντάμ? :grin: Ξέρω ξέρω, ο μαντάμ έχει κανονικά άλλες 1.000 που δεν έχει ανεβάσει! Για δες σύμπτωση όμως... κι εγώ δν έχω ανεβάσει 12.300 κριτικές! Το έχω πάει αναλογικά κιόλας για να μην αδικήσω κανέναν!

Τώρα για εσένα που έχεις 4... άσε δεν θα γίνω κακός, κάνε κόντρες με τον μαντάμ :grin:

Α, επίσης να μην το ξεχάσω γιατί κάτι είπε περί καθαριότητας... Το να μου κάνει ΖΑΙΟΣ μάθημα καθαριότητας, με ξεπερνάει κατά πάααααρα πολύ κι ούτε ασχολούμαι!!! :tooth:
εγω θείο που και που παω στα μπουρδελα περισσοτερο κολ γκιρλ παίρνω.
Έχω και μια γκομενιτσα και παιζω μπάλα εδώ και εκεί.
Εγώ δεν θέλω να κατηγορώ κανέναν, αλλά ο βανταμ έχει δικιο που λέει οτι πρέπει να απαξιώνουμε τις γκομενες,γενικά μ αρέσει που μιλάει λογικά και με επιχειρήματα.
Όπως και χθες με τον τρόπο  που είπε πως πρέπει να την πέφτουμε,εγώ θα το εφαρμόσω.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Ερώτηση προς Fuckeros:

Πες ότι έμπαινες για πρώτη φορά στο bou κι έβλεπες κάποιον με 74 κριτικές και κάποιον άλλον με 6. Δεν ξέρεις κανέναν από τους δύο, σου είναι παντελώς άγνωστοι.

Ποιον θα θεωρούσες αγαπούλα και ποιον μπουρδελιάρη? :grin:
εσένα θείο γιατί έχεις πιο πολλές κριτικές αλλά ρε θείο εδω μέσα ο καθένας μπορεί να γραψει κριτική και να μην είναι αληθινή, δεν λέω για σένα αλλά πολλοί το κάνουν.και εγώ έχω πάει πανω απο 4 φορές σε μπουρδελα αλλά δεν έχω γράψει όλες τις φορές

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μπσρμπαπηδουλα για μένα κακώς ασχολεισαι. Έχουν άλλα πιστεύω οι φίλοι μας. Είναι δυνατόν να παίζεις σε διπλό ταμπλώ με γκομενες και πουτανες και να απολογεισαι σε ατομα που παίζουν μόνο με πουτάνες κάνοντας καταμέτρηση κριτικών;
σκεψου θετικά. Κυριακή σήμερα.

:hi:

Poutaniaris7

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Like
80
Πόντοι
0
Επιτέλους σύντροφοι μπουρδελιαρηδες, έφτασε η μέρα που θα ξανα-αναστεναξουν οι σουμιέδες ! Καλά γαμησια !

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μπσρμπαπηδουλα για μένα κακώς ασχολεισαι. Έχουν άλλα πιστεύω οι φίλοι μας. Είναι δυνατόν να παίζεις σε διπλό ταμπλώ με γκομενες και πουτανες και να απολογεισαι σε ατομα που παίζουν μόνο με πουτάνες κάνοντας καταμέτρηση κριτικών;
σκεψου θετικά. Κυριακή σήμερα.

:hi:

Κουβέντα κάνουμε φιλαράκι, δεν είναι κακό. Δεν με νοιάζει τι κάνει ο ένας και ο άλλος, ούτε με νοιάζει ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια αν πιστεύουν εδω για το αν οι κριτικές μου είναι original ή όχι, ούτε αν με θεωρεί ο άλλος μπουρδελιάρη ή αγαπούλα. Απλά η λάσπη έχει και τα όριά της! Και να μου λέει ένας με 6 κριτικές φίδια, ότι είμαι αγαπούλας ή ότι με κωλοδαχτυλιάζουν, είναι κάτι στο οποίο φυσικά θα απαντήσω, όχι για να δικαιολογηθώ αλλά μόνο και μόνο για να πάρει την απάντηση. Θα συνεχίσει να λέει (λένε) διάφορα. Στα παπάρια μου. Ο καθένας έχει χαράξει το δρόμο του και προχωράει.

Κι εν πάση περιπτώση, να μου την λέει ένας που έχει 100-200 κριτικές να πω ΟΚ. Όχι όμως και το τσουτσεκάκι που όταν γαμούσα εγώ σε μπουρδέλα αυτός έκανε τραμπάλα στα αρχίδια του πατέρα του :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Κουβέντα κάνουμε φιλαράκι, δεν είναι κακό. Δεν με νοιάζει τι κάνει ο ένας και ο άλλος, ούτε με νοιάζει ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια αν πιστεύουν εδω για το αν οι κριτικές μου είναι original ή όχι, ούτε αν με θεωρεί ο άλλος μπουρδελιάρη ή αγαπούλα. Απλά η λάσπη έχει και τα όριά της! Και να μου λέει ένας με 6 κριτικές φίδια, ότι είμαι αγαπούλας ή ότι με κωλοδαχτυλιάζουν, είναι κάτι στο οποίο φυσικά θα απαντήσω, όχι για να δικαιολογηθώ αλλά μόνο και μόνο για να πάρει την απάντηση. Θα συνεχίσει να λέει (λένε) διάφορα. Στα παπάρια μου. Ο καθένας έχει χαράξει το δρόμο του και προχωράει.

Κι εν πάση περιπτώση, να μου την λέει ένας που έχει 100-200 κριτικές να πω ΟΚ. Όχι όμως και το τσουτσεκάκι που όταν γαμούσα εγώ σε μπουρδέλα αυτός έκανε τραμπάλα στα αρχίδια του πατέρα του :grin:

Θειο αυτο εκει στην πειραιως 62 εχει ανοιξει;;

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Ανακοινωση σε πολα studio sires ...

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το κατάστημα μας ανοίγει από 15/06 με όλα τα απαραίτητα μέτρα δημόσιας υγείας! (μάσκες, γάντια, αντισηπτικό, πετσέτες, παντόφλες και σεντόνια μίας χρήσης).

Αν φοραμε και εμεις μασκες πως θα αναπνεουμε ρε μαγκες ...

Για γαμισι παμε, οχι για πλεξιμο ...!

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
19 ώρες έμειναν παιδιά
Βλεπω αύριο μιλιούνια να μην προλαβαίνουν οι κοπέλες να πηδηθουν.

cern

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
120
Πόντοι
1
Ανακοινωση σε πολα studio sires ...

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το κατάστημα μας ανοίγει από 15/06 με όλα τα απαραίτητα μέτρα δημόσιας υγείας! (μάσκες, γάντια, αντισηπτικό, πετσέτες, παντόφλες και σεντόνια μίας χρήσης).

Αν φοραμε και εμεις μασκες πως θα αναπνεουμε ρε μαγκες ...

Για γαμισι παμε, οχι για πλεξιμο ...!
Ελπιζω να μην ειναι κι οι υπηρεσιες πλεον αποστειρωμενες γιατι υπαρχει μεγαλη ορεξη.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Μαγκες μας βλεπω βαση προτοκολου να πηδαμε με...

Μασκα
Αναπνευστηρα
Βατραχοπεδιλα ...!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom