Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Για κάθε ένα που θα ανοίξει την Δευτέρα (θα φανεί), θα πρέπει να υπάρχει και το κατάλληλο μπακ απ ατόμων. Πολλές τσατσαδες και πουτανες έχουν πρόβλημα
και φοβούνται μην πάθουν ζημιά
με τα χαρτιά τους αν γίνει εφοδος.
Όσες ξέρω έτσι λένε.
Αν λένε μαλακιες, σας λέω κι εγώ.
Συνεπώς όλα δεν ανοίγουν με τίποτα
εκτός αν όλο το σύστημα βρει ανταπόκριση
και οργανωθεί τόσο σύντομα μεταξύ του.
Τέλος πρέπει να εχουν πουτανες
για να δουλέψουν. Προσωπικά ούτε τις μισές δεν βλέπω να ξεκινούν.
Κοντά ψαλμός αλληλούια.

:hi:
:respect:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στο άλλο θέμα με το νέο μέτρο, τα μέλη δείχνουν τρομαγμένα.
Θεωρούν λάθος να δώσουν τα στοιχεία τους.
Εγώ πάλι θεωρώ σωστό το μέτρο της κυβέρνησης υπο την αίρεση να τα δίνουν
κι οι πουτανες. Μόνο και μόνο για την αντίδραση της ισοτητας.
Δηλαδή σε αυτη την γαμημενη χώρα
ως πότε θα επικρατεί η μουνοδουλίαση; πάλι διάκριση γίνεται; απαντήσεις τυπου "έτσι γίνεται κι έξω" δεν τις δεχομαι αν και σεβαστες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να συμβαδιζουμε με τους εξω σε όλα
και να μην το κάνουν κι αυτοί με εμάς.

:S

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
Στο άλλο θέμα με το νέο μέτρο, τα μέλη δείχνουν τρομαγμένα.
Θεωρούν λάθος να δώσουν τα στοιχεία τους.
Εγώ πάλι θεωρώ σωστό το μέτρο της κυβέρνησης υπο την αίρεση να τα δίνουν
κι οι πουτανες. Μόνο και μόνο για την αντίδραση της ισοτητας.
Δηλαδή σε αυτη την γαμημενη χώρα
ως πότε θα επικρατεί η μουνοδουλίαση; πάλι διάκριση γίνεται;

:S
Την Καλημερα ΤΝΤ60,εστειλα στην BARMBI απο Αγκυρας να μας πει,για επισημη ανακοινωση,οχι μονο για τα στοιχεια,αλλα γενικα,κανονες,κλπ....

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλά έκανες μοντιλιανι. Εγω μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει στανταρ απάντηση από πουθενά. Ούτε ένας ή μία δεν είναι σίγουρος για τίποτα. Οπότε πως θα ανοίξουν; περίεργο όλο αυτό.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Νέο τοπίο, με πελάτες που θα είναι διστακτικοί, κοπέλες που θα έχουν αποχωρήσει ή θα διστάσουν και αυτές.
Σιγά σιγά θα δούμε το νέο που θα γίνεται

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.304
Πόντοι
4.546
Άντε 2 και σήμερα κοντοζυγώνει η ώρα για την αποκάλυψη!

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
Αν τελικά ανοίξουν, ζητηστε από τα κορίτσια τηλέφωνα επικοινωνίας.

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Η καλύτερη σκέψη, να μην πιαστούμε πάλι στον ύπνο να χουμε πολλές επιλογές
ποτέ δεν ξέρεις τι γίνετε.

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
παντως γ οταν ανοιξουν εχουν φερει καινουργιες κοπελες.σημερα ειδα καποιες

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
όταν λένε ότι θα ανοίξουν στις 15 μπορεί να εννοούν κι από κυριακή προς ξημερώματα δευτέρας έτσι;  να δοκιμάσουμε μια τσάρκα λέτε..;;;

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Η καλύτερη σκέψη, να μην πιαστούμε πάλι στον ύπνο να χουμε πολλές επιλογές
ποτέ δεν ξέρεις τι γίνετε.

ισχυει, οπωσδηποτε τηλεφωνο απο Μπιουτη και αλιονα(με τα πλαστικα βυζια)
στανταρακια!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σημαντικό!

Πριν λίγο ηπια έναν καφέ με μία φίλη μου γιατρό. Σκέφτηκα να την ρωτησω για το θέμα που προβληματίζει μυστες και χυστες του αγαπημένου μας σάιτ περί ανοίγματος των μπουρδελων. Ένα θέμα που καίει πολλους φιλους αν κρίνω από τα γραπτά τους. Η σεβαστή επιστήμονας αφού της εξηγησα την κατασταση, μου απάντησε κάτι
που είχε ξεχαστεί.
Με ρώτησε αν έχει βγει υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας.
Δηλαδή το πώς θα είναι η διάταξη του χωρου, πόσοι θα μπαινουν-βγαινουν κτλ
εν αντίθεση με άλλα επαγγέλματα
που αυτό έχει ήδη γίνει.
Υπάρχει κάτι τέτοιο;
άρα ρε μάγκες πως θα ανοίξουν
τα μπουρδέλα αν δεν υπάρχει αυτό;
στα κουτουρού;
δηλαδή μόνο να την παρτη σας κοιτάτε;
εντάξει εγώ είμαι περιστασιακός μπουρδελιαρης μαζί με άλλους αλλά πολλοί φίλοι είναι καθημερινοί θαμωνες.
Ας ενδιαφερθούν περισσότερο.
Στην τελική ας βγουν με πλακατ στους δρομους η ας κάνουν πορείες.
Μια ζωή όλα στο χέρι;

σκέφτηκα να ανοιξω νέο θέμα αλλά καλύτερα αφού έχουμε αραξει σε αυτό (ως χοάνη)
να διατυπώσω την άποψή μου εδώ.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
παντως γ οταν ανοιξουν εχουν φερει καινουργιες κοπελες.σημερα ειδα καποιες
Το κυριότερο δεν μας λες μικρές - μεγάλες; Αδύνατες- χοντρές; Ξανθές-κοκκινομάλλες-μελαχρινές; Για βάλε μας λίγο στο κλίμα των εγκαινιων

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Αυτό που λες, περαν του ότι λειτουργεί επενδυτικά στις εποχες όπως τωρα, έχει και μια δοση χιούμορ. Προσωπικά όσες φορές ήθελα να πάρω τηλέφωνο απλως δοκιμαζα και ότι γινόταν.
Ποτέ έπαιρνα και πότε όχι.
Η μεγαλύτερη πλάκα ήταν όταν ζητούσα τηλέφωνο απο Βενεζουελάνες.
Μου το έδιναν όλες παρακαλώ και μάλιστα γραμμένο σε χαρτάκι. Εγώ το έκανα για καυλα και γέλιο αλλά δεν υπήρχε καμία υλοποίηση μιας που δεν μπορουσα να συννενοηθώ στην γλώσσα τους.
Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω
γιατί μου το έδιναν.
Και οχι, δεν ειμαι ο κορυφαίος άνδρας στην γη. Δοκίμασε το όταν ανοίξουν.
Πιστεύω ότι το κάνουν με όλους.

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
Το κυριότερο δεν μας λες μικρές - μεγάλες; Αδύνατες- χοντρές; Ξανθές-κοκκινομάλλες-μελαχρινές; Για βάλε μας λίγο στο κλίμα των εγκαινιων
κοιτα εγω σημερα 2τσιγγανες γαμησα η μια 26χρονων.ν ξερεις τωρα τετια θα χουμε απο δευτερα αδυνατες ειναι αλλα μη περιμενεις κ παπαδες αβουλα οντα μολις περασει το 5λεπτο βαζουν τη κασετα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ξεφτιλισμένε ψεύτη, άκου να δεις τι παίζεται:

1. Ανάρτησε ΜΙΑ δήλωση όπου βρίζω τα μπουρδέλα
2. Ανάρτησε ΜΙΑ κριτική που να λέω ότι μου αρέσει να μου κάνουν κωλογλυφάδα

Αν δεν βρεις καμία τέτοια δήλωση είσαι και ΞΕΦΤΙΛΑΣ και ΨΕΥΤΗΣ (σαν τον Αλεξέγιεφ).

Περιμένω λοιπόν ξεφτίλα! :grin:
μπαρμπαδι η κριτικη σου

Μπαλαμουτιζόμαστε εκεί λίγο στα όρθια και με προτρέπει να ξαπλώσω. Αρχίζει να κάνει τα δικά της, πιπίλισμα ρόγας, τρίψιμο στην πούτσα με τις βυζάρες της, κτλ. Σε κάποια στιγμή, πάει να βάλει προφυλακτικό! Της λέω "δεν κάνεις χωρίς;" και μου λέει "κάνω, αλλά δεν έχεις πλυθεί όμως!". Παιδιά πραγματικά ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ. Είχα κάνει μπάνιο το βράδυ πριν κοιμηθώ, πήγα πρωί (οπότε ΠΟΣΟ να βρομίσει μέσα σε 7-8 ώρες που κοιμόμουν!) και το πρωί πριν πάω τον πέρασα μία καλά-καλά με μωρομάντηλα που έχω για να καθαρίζω την ψώλα μου ΚΑΙ όταν μπήκα στο δωμάτιο τον έπλυνα πάλι με λίγο νερό! Της τα λέω όλα αυτά και μου λέει "έλα να σου δείξω πως πλένεται!!!". Και με σηκώνει να με πάει στον νιπτήρα (σημείωση: είχα γίνει πύρκαυλος!). Έτσι όπως είμαι λοιπόν με τραβάει από τον πέουλα και με πάει στον νιπτήρα. Το νερό ΜΠΟΥΖΙ ρε πούστη μου! Αρχίζει να μου λέει λοιπόν:
"Λοιπόν, βάζουμε σαπουνάκι στο χέρι μας, τραβάμε πίσω το δερματάκι και πλένουμε καλά-καλά το κεφαλάκι".
Και τον αρχίζει σε ένα τρίψιμο με τα χέρια της... άλλο να σας λέω κι άλλο να βλέπατε! Ρε τον έτριβε κανονικά, αν είχε γυαλόχαρτο θα μου τον πέρναγε και με αυτό ένα χεράκι. Μου τον έπλενε κάνα λεπτό ώσπου είχε μαραθεί στο τέλος γιατί είχε ξεπαγιάσει! Μου τον σκούπισε καλά-καλά με χαρτί και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. "Έτσι τον πλένουν", μου λέει. Και της απαντάω "ε, ΕΤΣΙ τον έπλυνα κι εγώ το βράδυ, έτσι το πρωί με μωρομάντηλο κι εδώ με νεράκι! Τώρα τι να σου πω... οπωσδήποτε θα μυρίζει και λίγο πούτσα! Εσένα το μουνάκι σου δεν μυρίζει καθόλου μουνάκι;". Εκεί έσκασε στα γέλια και έτσι όπως γελούσε έσκυψε πάνω μου κι άρχισε τα γλυψίματα στο στήθος και την κοιλιά. Σιγά-σιγά όλο και σοβάρευε και πήγαινε προς τα κάτω. Ενασχόληση με τις μπάλες περί στα 3 λεπτά. Αριστερή μπάλα, δεξιά μπάλα, αρχιδοκοφτη και προστατη, γύρω-γύρω... με μια γλωσσίτσα άλλο πράμα. Αργά-αργά και βασανιστικά, ρούφαγε τις μπάλες, έγλυφε, χαμός! Μετά ενασχολήθηκε με τον κυρίως κορμό για κάνα 3λεπτο πάλι, πάνω-κάτω με τις χειλάρες της, γλώσσα πολύ ευέλικτη, υγρή και μαλακή. Και στο τέλος άρχισε την ενασχόληση με το κεφαλάκι, μπρος-πίσω, πάνω κάτω, ρούφηγμα, φιλάκια και μετά... το τρελό ρούφηγμα! Ξεκίνησε αργά, έχοντας μόνο πουτσοκέφαλο στο στόμα της και μετά βάθαινε σιγά-σιγά

εν μεσω πλην σαφως μπαρμπα περα ότι πηγες βρωμιάρης και σε επλυνε η κοπελα σου γλυψε και τον κωλο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
σωστη σκεψη τυπε γιατι μπορει να επαναληφθεί το φαινομενο.
αυτό βεβαια οι οικοι πρεπει να το μεριμνησουν ειδικα στους πελατες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
όταν λένε ότι θα ανοίξουν στις 15 μπορεί να εννοούν κι από κυριακή προς ξημερώματα δευτέρας έτσι;  να δοκιμάσουμε μια τσάρκα λέτε..;;;
κανονικα κυριακη βραδι στις 12 επρεπε να εκαναν παρτι και ανοιγμα καπακι.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
κοιτα εγω σημερα 2τσιγγανες γαμησα η μια 26χρονων.ν ξερεις τωρα τετια θα χουμε απο δευτερα αδυνατες ειναι αλλα μη περιμενεις κ παπαδες αβουλα οντα μολις περασει το 5λεπτο βαζουν τη κασετα

Στην Ιασωνος τις γαμησες, φιλτατε? :think:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
μπαρμπαδι η κριτικη σου

Μπαλαμουτιζόμαστε εκεί λίγο στα όρθια και με προτρέπει να ξαπλώσω. Αρχίζει να κάνει τα δικά της, πιπίλισμα ρόγας, τρίψιμο στην πούτσα με τις βυζάρες της, κτλ. Σε κάποια στιγμή, πάει να βάλει προφυλακτικό! Της λέω "δεν κάνεις χωρίς;" και μου λέει "κάνω, αλλά δεν έχεις πλυθεί όμως!". Παιδιά πραγματικά ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ. Είχα κάνει μπάνιο το βράδυ πριν κοιμηθώ, πήγα πρωί (οπότε ΠΟΣΟ να βρομίσει μέσα σε 7-8 ώρες που κοιμόμουν!) και το πρωί πριν πάω τον πέρασα μία καλά-καλά με μωρομάντηλα που έχω για να καθαρίζω την ψώλα μου ΚΑΙ όταν μπήκα στο δωμάτιο τον έπλυνα πάλι με λίγο νερό! Της τα λέω όλα αυτά και μου λέει "έλα να σου δείξω πως πλένεται!!!". Και με σηκώνει να με πάει στον νιπτήρα (σημείωση: είχα γίνει πύρκαυλος!). Έτσι όπως είμαι λοιπόν με τραβάει από τον πέουλα και με πάει στον νιπτήρα. Το νερό ΜΠΟΥΖΙ ρε πούστη μου! Αρχίζει να μου λέει λοιπόν:
"Λοιπόν, βάζουμε σαπουνάκι στο χέρι μας, τραβάμε πίσω το δερματάκι και πλένουμε καλά-καλά το κεφαλάκι".
Και τον αρχίζει σε ένα τρίψιμο με τα χέρια της... άλλο να σας λέω κι άλλο να βλέπατε! Ρε τον έτριβε κανονικά, αν είχε γυαλόχαρτο θα μου τον πέρναγε και με αυτό ένα χεράκι. Μου τον έπλενε κάνα λεπτό ώσπου είχε μαραθεί στο τέλος γιατί είχε ξεπαγιάσει! Μου τον σκούπισε καλά-καλά με χαρτί και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. "Έτσι τον πλένουν", μου λέει. Και της απαντάω "ε, ΕΤΣΙ τον έπλυνα κι εγώ το βράδυ, έτσι το πρωί με μωρομάντηλο κι εδώ με νεράκι! Τώρα τι να σου πω... οπωσδήποτε θα μυρίζει και λίγο πούτσα! Εσένα το μουνάκι σου δεν μυρίζει καθόλου μουνάκι;". Εκεί έσκασε στα γέλια και έτσι όπως γελούσε έσκυψε πάνω μου κι άρχισε τα γλυψίματα στο στήθος και την κοιλιά. Σιγά-σιγά όλο και σοβάρευε και πήγαινε προς τα κάτω. Ενασχόληση με τις μπάλες περί στα 3 λεπτά. Αριστερή μπάλα, δεξιά μπάλα, αρχιδοκοφτη και προστατη, γύρω-γύρω... με μια γλωσσίτσα άλλο πράμα. Αργά-αργά και βασανιστικά, ρούφαγε τις μπάλες, έγλυφε, χαμός! Μετά ενασχολήθηκε με τον κυρίως κορμό για κάνα 3λεπτο πάλι, πάνω-κάτω με τις χειλάρες της, γλώσσα πολύ ευέλικτη, υγρή και μαλακή. Και στο τέλος άρχισε την ενασχόληση με το κεφαλάκι, μπρος-πίσω, πάνω κάτω, ρούφηγμα, φιλάκια και μετά... το τρελό ρούφηγμα! Ξεκίνησε αργά, έχοντας μόνο πουτσοκέφαλο στο στόμα της και μετά βάθαινε σιγά-σιγά

εν μεσω πλην σαφως μπαρμπα περα ότι πηγες βρωμιάρης και σε επλυνε η κοπελα σου γλυψε και τον κωλο.
να μιλας εσυ που σε γαμανε τα τραβελια της Άγκυρας 1 ειναι θρασος επιπέδου Νικ1410!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom