θείο δεν γίνεται να πιστεύεις σε δυο θεούς.
Ή είσαι χριστιανος ή εισαι μουσουλμάνος.
Αν είσαι και τα δύο τοτε είσαι άθρησκος.
Οπότε μηπως είσαι ασεξουαλ τελικώς
Καταρχήν δεν έχω βρίσει/απαξιώσει ποτέ τα μπουρδέλα. Αυτό που είπα, είναι ότι δεν πρόκειται να πάω αμέσως με το που ανοίξουν, ΑΚΡΙΒΩΣ για τον λόγο ότι θα πάνε όλοι οι αγάμητοι βρωμιάρηδες μπούγιο στην αρχή, οι οποίοι είναι "τρύπα να 'ναι κι ότι να 'ναι" και φυσικά ο κορωνοϊός κι οποιαδήποτε άλλη αρρώστια για αυτούς μπροστά στις κάβλες τους είναι ψιλά γράμματα! Roll the dice and take your chances! Εγώ ποτέ δεν τζογάρισα στην ζωή μου!
Επιπλέον, ακόμα κι όλοι οι αγάμητοι βρωμιάρηδες να μην πήγαιναν, πάλι δεν θα πήγαινα αμέσως διότι... αν είχες περάσει από εκεί κάνα βράδυ, από 13 Μαρτίου μέχρι και χθες, θα έβλεπες ποιοι γαμούσαν εκεί κατά την διάρκεια της καραντίνας.
Τώρα όσο για το χριστιανός ή μουσουλμάνος, εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτά φιλαράκι μου. Σίγουρα υπάρχει Θεός αλλά τώρα αν είναι ο Μωάμεθ, ο Χριστός, ο Βούδας ή δεν ξέρω γω ποιος άλλος, πραγματικά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Έτσι ακριβώς και με τα μπουρδελάκια και τις γκόμενες. Πάω σε μπουρδέλα όταν ο ζανούλης έχεζε τις πάνες του και νόμιζε ότι είχε το πουλί του μόνο για να κατουράει! Και πήγαινα πάντα, είτε ελεύθερος, είτε είχα σχέση, είτε παντρεμένος, είτε τώρα πάλι ελεύθερος που είμαι τώρα κι έχω μια "σχέση" - fuck buddy δηλαδή, ούτε καν στους κολλητούς μου δεν την έχω γνωρίσει.
Επειδή λοιπόν ο Ζανούλης είναι ζαίος κι ως γνωστόν οι ζαίοι είναι της άποψης "αν δεν συμφωνείς μαζί μας, είσαι από τους άλλους, τους επαίσχυντους, τους ακροδεξιούς, τους γερμανοτσολιάδες" (αν και το τελευταίο σταμάτησαν να το λένε πια γιατί οι ίδιοι έγιναν ακόμα περισσότερο!!!) γι' αυτό κι έβγαλε φιρμάνι ότι εγώ βρίζω τα μπουρδέλα, κτλ, κτλ, κτλ επειδή είπα ότι θα πάω γύρω στο 15Αύγουστο! Το οποίο είναι επίσης χαρακτηριστικό των ζαίων με τα fake news (και όχι fuck news όπως το είπε ένα αστροπελέκι από δαύτους στη Βουλή!).
Τώρα... πως είναι δυνατόν κάποιος με έστω 74 κριτικές (δεν βάζω όλες τις προηγούμενες με το άλλο account που είχα κάποτε, ούτε αυτές που έχω βαρεθεί να γράψω!!!) να είναι πολέμιος των μπουρδέλων κι ένας άλλος που δεν έχει γράψει ούτε 10 να είναι υποστηρικτής των μπουρδέλων.... αυτό είναι λογική τσίριζα, ως συνήθως!!!
Τέλος, να σημειώσω ότι στην ψηφοφορία του νήματος για το πότε θα ξαναπάμε, είχα απαντήσει τότε ότι θα πάω ξανά από 1η Ιουλίου. Αλλά φυσικά μετά από αυτά που είδα, έχω ανασκευάσει και το έχω πάει 15Αύγουστο!