Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
ρε μπαρμπαδι εσυ λες ότι εισαι μεγαλος και σπρώχνεις μιλφακι?τα μιλφακια για σενα είναι πιπίνια.
με 74 κριτικες μπαρμπαδι εισαι μπουρδελιαρης αλλα με αυτά που μας λες εδώ μεσα εχεις γινει μπουρδελιαρης ιμιτασιον
βανταμ σαν φιλος σου θρλω να ου πω πως οι κριτικες ου μπαρμπα παίζει να είναι φανταστικές.
Δεν γίνεται να είσαι μπουρδελιαρης με 74 κριτικες και να βρίζεις τα μπουρδελα.
Εδω ή υπάρχει ψυχικη νόσος ή φαντασιοπληξια.
Βετερανε βανταμ συνέχισε να τους αποστομομωνεις τους αντιμπουρδελιαριδες.
Εμείς είμαστε μαζι σου.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Έχω ένα milfaki που σπρώχνω, μην ανησυχείς! Χιώτισσα! Δεν είναι και το καλύτερο δυνατόν βέβαια, αλλά ΟΚ βολεύομαι μέχρι να αρχίσω να πηγαίνω και σε μπουρδελάκια πάλι! :grin:

Ωστόσο, θα στην κάνω την χάρη να σου περιγράψω ένα γαμήσι που ρίξαμε πρόσφατα ΑΦΟΥ όμως με φτάσεις στις κριτικές! Έτσι δεν είναι το σωστό? Στο μεταξύ μπορείς να διαβάσεις τις 74 κριτικές μου :grin:
θείο δεν γίνεται να πιστεύεις σε δυο θεούς.
Ή είσαι χριστιανος ή εισαι μουσουλμάνος.
Αν είσαι και τα δύο τοτε είσαι άθρησκος.
Οπότε μηπως είσαι ασεξουαλ τελικώς

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Αντιμπουρδελιαριδες ακούστηκε ΜΠΑΜ?
Έρχεται ο βανταμ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
θείο δεν γίνεται να πιστεύεις σε δυο θεούς.
Ή είσαι χριστιανος ή εισαι μουσουλμάνος.
Αν είσαι και τα δύο τοτε είσαι άθρησκος.
Οπότε μηπως είσαι ασεξουαλ τελικώς

Καταρχήν δεν έχω βρίσει/απαξιώσει ποτέ τα μπουρδέλα. Αυτό που είπα, είναι ότι δεν πρόκειται να πάω αμέσως με το που ανοίξουν, ΑΚΡΙΒΩΣ για τον λόγο ότι θα πάνε όλοι οι αγάμητοι βρωμιάρηδες μπούγιο στην αρχή, οι οποίοι είναι "τρύπα να 'ναι κι ότι να 'ναι" και φυσικά ο κορωνοϊός κι οποιαδήποτε άλλη αρρώστια για αυτούς μπροστά στις κάβλες τους είναι ψιλά γράμματα! Roll the dice and take your chances! Εγώ ποτέ δεν τζογάρισα στην ζωή μου!

Επιπλέον, ακόμα κι όλοι οι αγάμητοι βρωμιάρηδες να μην πήγαιναν, πάλι δεν θα πήγαινα αμέσως διότι... αν είχες περάσει από εκεί κάνα βράδυ, από 13 Μαρτίου μέχρι και χθες, θα έβλεπες ποιοι γαμούσαν εκεί κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Τώρα όσο για το χριστιανός ή μουσουλμάνος, εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτά φιλαράκι μου. Σίγουρα υπάρχει Θεός αλλά τώρα αν είναι ο Μωάμεθ, ο Χριστός, ο Βούδας ή δεν ξέρω γω ποιος άλλος, πραγματικά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Έτσι ακριβώς και με τα μπουρδελάκια και τις γκόμενες. Πάω σε μπουρδέλα όταν ο ζανούλης έχεζε τις πάνες του και νόμιζε ότι είχε το πουλί του μόνο για να κατουράει! Και πήγαινα πάντα, είτε ελεύθερος, είτε είχα σχέση, είτε παντρεμένος, είτε τώρα πάλι ελεύθερος που είμαι τώρα κι έχω μια "σχέση" - fuck buddy δηλαδή, ούτε καν στους κολλητούς μου δεν την έχω γνωρίσει.

Επειδή λοιπόν ο Ζανούλης είναι ζαίος κι ως γνωστόν οι ζαίοι είναι της άποψης "αν δεν συμφωνείς μαζί μας, είσαι από τους άλλους, τους επαίσχυντους, τους ακροδεξιούς, τους γερμανοτσολιάδες" (αν και το τελευταίο σταμάτησαν να το λένε πια γιατί οι ίδιοι έγιναν ακόμα περισσότερο!!!) γι' αυτό κι έβγαλε φιρμάνι ότι εγώ βρίζω τα μπουρδέλα, κτλ, κτλ, κτλ επειδή είπα ότι θα πάω γύρω στο 15Αύγουστο! Το οποίο είναι επίσης χαρακτηριστικό των ζαίων με τα fake news (και όχι fuck news όπως το είπε ένα αστροπελέκι από δαύτους στη Βουλή!).

Τώρα... πως είναι δυνατόν κάποιος με έστω 74 κριτικές (δεν βάζω όλες τις προηγούμενες με το άλλο account που είχα κάποτε, ούτε αυτές που έχω βαρεθεί να γράψω!!!) να είναι πολέμιος των μπουρδέλων κι ένας άλλος που δεν έχει γράψει ούτε 10 να είναι υποστηρικτής των μπουρδέλων.... αυτό είναι λογική τσίριζα, ως συνήθως!!! :grin:

Τέλος, να σημειώσω ότι στην ψηφοφορία του νήματος για το πότε θα ξαναπάμε, είχα απαντήσει τότε ότι θα πάω ξανά από 1η Ιουλίου. Αλλά φυσικά μετά από αυτά που είδα, έχω ανασκευάσει και το έχω πάει 15Αύγουστο! :tooth:

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Έτσι μου φαίνεται. Τον παρατηρώ καιρό τώρα που συζητάτε και στο μυαλό μου ρχετε ένα κοριτσάκι που γράφει μαλακίες και κακαρίζει με τις φίλες της, που κοροϊδεύουν άντρες. Κι αυτόν κι ο tnt. Μπορεί να ναι και τίποτα πουτανάκια από Φυλής που σπάνε πλάκα ή τίποτα αγάμητες ελλεηνίδες, ή τίποτα κοριτσάκια που δουλειά δεν έχουν.
Άλλωστε είναι κλασσικό γυναικείο χαρακτηριστικό να προκαλείς όταν θες να φας πούτσα.

Πάντως έχεις δίκιο για το site. Κι εγώ έμπαινα από παλιά. Δεν έγραφα αλλά διάβαζα συζητήσεις και παίζανε μεγάλες μορφές. Τώρα αρχίδια.
Τώρα για εσένα τι να γράψει κάποιος; Είναι αυτό που έλεγε κάποιος παλιός καθηγητής ότι ορισμένοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί με το χάρισμα να περνούν απαρατήρητοι ότι και αν κάνουν, πάντως καλά έκανες και τα πρώτα χρόνια μόνο διάβαζες και δεν έγραφες είχες καταλάβει πως ο μόνος τρόπος για να λάμψεις είναι δια της απουσίας σου

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
βανταμ σαν φιλος σου θρλω να ου πω πως οι κριτικες ου μπαρμπα παίζει να είναι φανταστικές.
Δεν γίνεται να είσαι μπουρδελιαρης με 74 κριτικες και να βρίζεις τα μπουρδελα.
Εδω ή υπάρχει ψυχικη νόσος ή φαντασιοπληξια.
Βετερανε βανταμ συνέχισε να τους αποστομομωνεις τους αντιμπουρδελιαριδες.
Εμείς είμαστε μαζι σου.
εγω πιστευω ότι οι κριτικες του μπαρμπα είναι μουσαντενιες,μπουρδελιαρης και να βριζει τα μπουρδελα δεν γινεται.
εγω ως μπουρδελιαρης εχω γραψει λιγες κριτικες μιας και δεν μ αρεσε να δημοσιοποιώ εδώ μεσα κάθε μου επισκεψη στα μπουρδελα.
ο μπαρμπς διαβαζοντας τις κριτικες του αν ισχυουν είναι γλυφοκωλης,εχει γλειψει ότι κωλοτρυπιδα κυκλοφορει εκει εξω συν ότι του αρεσει να του γλειφουν και το δικο του κωλοβαλβιδο,αυτα τα αναφερει μεσα στις κριτικες του μπειτε να τις διαβασετε.
ξεφτιλα σκετη ο μπαρμπας και μας πουλαει και τουπε.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
1 και σήμερα χύστες...έτοιμα τα πορνοπάπουτσα...να δούμε ποια κορίτσια θα είναι στα πόστα τους.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
εγω πιστευω ότι οι κριτικες του μπαρμπα είναι μουσαντενιες,μπουρδελιαρης και να βριζει τα μπουρδελα δεν γινεται.
εγω ως μπουρδελιαρης εχω γραψει λιγες κριτικες μιας και δεν μ αρεσε να δημοσιοποιώ εδώ μεσα κάθε μου επισκεψη στα μπουρδελα.
ο μπαρμπς διαβαζοντας τις κριτικες του αν ισχυουν είναι γλυφοκωλης,εχει γλειψει ότι κωλοτρυπιδα κυκλοφορει εκει εξω συν ότι του αρεσει να του γλειφουν και το δικο του κωλοβαλβιδο,αυτα τα αναφερει μεσα στις κριτικες του μπειτε να τις διαβασετε.
ξεφτιλα σκετη ο μπαρμπας και μας πουλαει και τουπε.

Ξεφτιλισμένε ψεύτη, άκου να δεις τι παίζεται:

1. Ανάρτησε ΜΙΑ δήλωση όπου βρίζω τα μπουρδέλα
2. Ανάρτησε ΜΙΑ κριτική που να λέω ότι μου αρέσει να μου κάνουν κωλογλυφάδα

Αν δεν βρεις καμία τέτοια δήλωση είσαι και ΞΕΦΤΙΛΑΣ και ΨΕΥΤΗΣ (σαν τον Αλεξέγιεφ).

Περιμένω λοιπόν ξεφτίλα! :grin:

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Πολλές κοπέλες δεν έχουν έτοιμα ακόμα τα υγειονομικά χαρτιά. Αρα μέχρι να είναι, έτοιμα πολλά σπίτια δεν θα ανοίξουν Δευτέρα.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Αν δεν βρεις καμία τέτοια δήλωση είσαι και ΞΕΦΤΙΛΑΣ και ΨΕΥΤΗΣ (σαν τον Αλεξέγιεφ).

[/quote]
Μπάρμπα μην τους συνερίζεσαι. Αφού τις δύσκολες ώρες βρήκες γκομενάκι και περνάς καλά, μπράβο.

Αναφορικά με τον Αλεξέγιεφ, εγώ ξέρω μόνο τον τιτανομέγιστο ΒΑΣΙΛΙ ΑΛΕΞΕΓΙΕΦ, μεγάλο Σοβιετικό Αρσιβαρίστα στα υπερβαρέα!

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Πολλές κοπέλες δεν έχουν έτοιμα ακόμα τα υγειονομικά χαρτιά. Αρα μέχρι να είναι, έτοιμα πολλά σπίτια δεν θα ανοίξουν Δευτέρα.

Οι κοπέλες ούτε υγειονομικά ούτε κανονικά χαρτιά έχουν.
Όσο για τα σπίτια τα περισσότερα ξενοικιάστηκαν στη διάρκεια της καραντίνας και τώρα είναι σε διαπραγματεύσεις.
Φοβάμαι Δευτέρα θα ανοίξουν λιγότερα απ τα μισά.

kapota13

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
80
Πόντοι
0
όλο βρωμιά θα ειναι τωρα στα μπουρδελα. θα πάει ο κάθε πικραμένος

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
Οι κοπέλες ούτε υγειονομικά ούτε κανονικά χαρτιά έχουν.
Όσο για τα σπίτια τα περισσότερα ξενοικιάστηκαν στη διάρκεια της καραντίνας και τώρα είναι σε διαπραγματεύσεις.
Φοβάμαι Δευτέρα θα ανοίξουν λιγότερα απ τα μισά.
εχω κουραστει ν τακουο ειλικρινα αυτα τ πραγματα κ ειδικα απο μελη π υποτιθετε τ αξιωμα π χουν ουσιαστικα τσ κανει γνωστες ποιες διαπραγματευσεις ρε μεγαλε εισαι σοβαρος.υπαρχει μπιζνα εκει κατω κ οι νταβαδες οσα χρονια κ ν περασουν ειν εκει.κ μετα αφηνουν τ παιδια τους.αν εκτος απο την τσαρκα εβλεπες κ τι αλλο παιζετε εκει τωρα δε θα λεγες αυτα

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
τα μπουρδελα ανοιγουν 15.ετσι ξερουν κ εκεκει τρ αν αποφασιστει κατι αλο ειδωμεν παντως 15θα ανοιξουν ολα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δελτίο τύπου.

Στην Φυλής ή διέλευση των πολιτών γίνεται με σύνεση κατά 90%. Δεν παρατηρήθηκαν φαινόμενα συνάθροισης σε ξεπεταδικα μιας που το παραμύθι οτι εκεί είναι καλύτερα
από αλλού και κυριλέ συνεχίζει να υφίσταται κατά 80% εδώ και χρόνια.
Απορουμε χαχανιζοντας.
Τα περιστατικά συνουσίας ήταν λίγα
και μη ανησυχητικά. Καμιά φανερη δραστηριότητα.
Στην Λιοσιων ή κινητικη δράση για φαλαφελ έφτασε σε ποσοστο 90% ενω ούτε εκεί παρατηρήθηκαν φαινόμενα συνάθροισης.
Δεν βρέθηκε μαλιστα ούτε ένας μπουρδελιαρης να συνουσιαζεται εντός ξεπεταδικου.  Ομοιως κι εκεί καμία φανερη δραστηριότητα. Τέλος στο Μεταξουργείο
ή κατάσταση είναι ανησυχητική.
Τα ξεπετάδικα θυμίζουν πάγκους λαϊκής όπου οι τσατσοι με τις τσατσαδες στέκονται σαν ταριχευμενες μουμιες
απ'έξω. Η φανερη δραστηριότητα αγγίζει
το 40%.
Συνουσιάζονται στα μουλωχτα σε μία ομαδική κατάντια και το γνωρίζουμε
αλλά η αγένεια ορισμένων έφτασε το 70%. Θα αναγκαστουμε να λάβουμε μέτρα προς αποκατάσταση ασφαλείας των πολιτών.
Ή θερμοκρασία θα κινηθεί σε μέτρια για την εποχή επίπεδα στους 28-29 βαθμούς κελσίου ενώ τα καυτά σορτσάκια σφηνωμενα σε πρωκτους, παρουσιαζουν αυξηση κατα 50%
στο ήδη καταγεγραμμενο υψηλό επιπεδο. Αναμένουμε βαρβατες μπαροτσαρκες
όπου η χρήση μασκων και γαντιών παρουσιάζει πτωση κατά 90%. Ίσως τελικά αφήσουμε ένα τραπεζάκι σε κάθε μαγαζι
για να βαραει την λυπητερή το αφεντικο.
Ελπίζουμε σε μαζική βιζιτοποιηση της χώρας αφού μετά την συντριβή του πρωτογενούς τομέα εδώ και δεκαετίες, σκεφτόμαστε σοβαρά να αποτελειωσουμε
και τους υπόλοιπους με πατέντα την ασφάλεια των πολιτών.

:2funny:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τα μπουρδελα ανοιγουν 15.ετσι ξερουν κ εκεκει τρ αν αποφασιστει κατι αλο ειδωμεν παντως 15θα ανοιξουν ολα

Για κάθε ένα που θα ανοίξει την Δευτέρα (θα φανεί), θα πρέπει να υπάρχει και το κατάλληλο μπακ απ ατόμων. Πολλές τσατσαδες και πουτανες έχουν πρόβλημα
και φοβούνται μην πάθουν ζημιά
με τα χαρτιά τους αν γίνει εφοδος.
Όσες ξέρω έτσι λένε.
Αν λένε μαλακιες, σας λέω κι εγώ.
Συνεπώς όλα δεν ανοίγουν με τίποτα
εκτός αν όλο το σύστημα βρει ανταπόκριση
και οργανωθεί τόσο σύντομα μεταξύ του.
Τέλος πρέπει να εχουν πουτανες
για να δουλέψουν. Προσωπικά ούτε τις μισές δεν βλέπω να ξεκινούν.
Κοντά ψαλμός αλληλούια.

:hi:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Μπάρμπα μην τους συνερίζεσαι. Αφού τις δύσκολες ώρες βρήκες γκομενάκι και περνάς καλά, μπράβο.

Αναφορικά με τον Αλεξέγιεφ, εγώ ξέρω μόνο τον τιτανομέγιστο ΒΑΣΙΛΙ ΑΛΕΞΕΓΙΕΦ, μεγάλο Σοβιετικό Αρσιβαρίστα στα υπερβαρέα!

Σωστός!!! O δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο εκεί την δεκαετία του '70 αν θυμάμαι καλά. Βέβαια τα κουμούνια εκεί πέρα του έδιναν ότι υπήρχε σε φάρμακο και γι' αυτό πέθανε νέος!

Ωστόσο, έχουμε κι εμείς εδώ τον Αλεξέγιεφ Τσιπρόφ! Τώρα βέβαια θα μου πεις πως είναι δυνατόν να πήγε στους δικούς του το '15 για να πάρει λεφτά και πήρε τα αρχίδια μου, τα αρχίδια σου, τα αρχίδια πολλών γενικά! Ε, δεν ξέρω... ρώτα τον!!! :tooth:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom