jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
λοιπον τι αισθάνονται οι εξω γκομενες όταν μας βλεπουν ότι παμε σε μπουρδελο.χρονιααα τωρα επιλεγει ετσι η γυναικαα εγω ρε παιδια μ πιανει ο εγωισμος μ γιατί βλεπω γυναικες π λεν κ καλα ντρεπομαστεε κ ετσι κ γιουβετσι.αλλα αν θελω καποιον πανε χυμα κ τ την πεφτουν δηλαδη τ το δινουν στο πιατο..εε αυτα ειδα κ γω κ απαξιωσα..εντομεταξυ ν ξερετε σπαζονται παρα πολυ π παμε στα μπουρδελα σχεδον μας καταργιουνται.ειχα βγει απο ενα μπουρδελο μια φορα κ μ πετυχε μια εξω π περναγε κ επειδη μ ειδε χαρουμενο κ ξαλαφρωμενο τρελαθηκε μονο π δε μ εβριζε..τι σ κανααα μωρη εε κατσε εσυ ν φας πουτσο ν τ ευχαριδτηθεις
ας παρουμε τα πραγματα από την αρχη.
οι γκομενες ζηλευουν τις ιεροδουλες γιατι στο υποσεινηδητο ολες οι γκομενες θελουν να γαμιουνται ασύστολα άλλο που αυτές δεν εχουν το θαρρος να το κανουν αμεσα γιατι εμμεσα πολλες το κανουν.
πολλες γκομενες μενουν αγαμητες 2 με 3 μηνες μπορει και παραπανω τη στιγμη που οι ιεροδουλες χορταινουν πουτσα.
εκει ερχεται η ζηλια στο ότι καποιες χαιρονται και βγαζουν χρημα ταυτόχρονα.
πολλες γκομενες ομψς ιδιως οι ομορφες το κανουν εμμεσα διατηρουν μια παραλληλη σχεση η αλλαζουν συνεχως συντρόφους.
καμια καταβαθος δεν γουσταρει την μονογαμια.
όμως οι γκομενες βλέποντας αντρα να πηγαινει στα μπουρδελα εκει τους σπαει το σχημα.
εγω εχω βγει από μπουρδελο και δυο γκομενες με κοιταζαν γιατι?
πελατης ημουν,τοσες φορες που βγαινω πελατης από μαγαζια δεν με κοιταξαν ετσι.