Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Για να μην παρεξηγηθω παντως δεν λεω οτι αν βγαινει καποιος εξω με τους φιλους του ειναι μπακουρης, απλα ετσι μπορει να το περασουν οι γυναικες.

Αυτο που κανει ομως την διαφορα ειναι το αν θα συμπερφερθουν και σαν μπακουρηδες. Δηλαδη αν ειναι λιγουρια ολοι που βγαινουν με το σκεφτικο "σημερα θα βρω γκομενα οτι και αν μου κατσει", ε λογικο ειναι να τους πουν λιγουρηδες.

Ετσι και με το αν εχει καποιος πολλες φιλες. Μπορει να τον πουν πουστη, μπορει να του πουν οτι τις παιζει στα δαχτυλα. Αναλογως παει σε καθε αλλη περιπτωση.

Διαφωνω τελειως με το σκεπτικο, "δεν τις κυνηγω αρα θα μου κατσουν". Αλλο το δεν κανω σαν λιγουρι και αλλο το "θα μας περασουν και για πουστηδες σε λιγο".

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Πρέπει να την πέφτεις.Το θέμα είναι ο τρόπος που το κάνεις και ποιος είσαι.Δηλαδή οι γκόμενες βάζουν μέικ απ κτλ για να προσελκύσουν κάποιους συγκεκριμένους άντρες ας πούμε άλφα κλάσσης.Αντί για αυτούς όμως προελκύουν και ένα κάρο αγάμητους,πατσαβούρηδεςκαι γενικά χαμηλής κλάσσης από τους οποίους κοιτάνε να απαλλαγούνε.
Για να καταλάβουν αν είσαι άλφα κλάσης,χρησιμοποιούν κάποια κριτήρια ή τεστ στα οποία αν δεν απαντήσεις με επιτυχία την πούτσισες.Είναι ένα ολόκληρο παιχνίδι.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Πρέπει να την πέφτεις.Το θέμα είναι ο τρόπος που το κάνεις και ποιος είσαι.Δηλαδή οι γκόμενες βάζουν μέικ απ κτλ για να προσελκύσουν κάποιους συγκεκριμένους άντρες ας πούμε άλφα κλάσσης.Αντί για αυτούς όμως προελκύουν και ένα κάρο αγάμητους,πατσαβούρηδεςκαι γενικά χαμηλής κλάσσης από τους οποίους κοιτάνε να απαλλαγούνε.
Για να καταλάβουν αν είσαι άλφα κλάσης,χρησιμοποιούν κάποια κριτήρια ή τεστ στα οποία αν δεν απαντήσεις με επιτυχία την πούτσισες.Είναι ένα ολόκληρο παιχνίδι.
:thumbsup:
ετσι ακριβως,τα ειπες ολα

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
θα πω κατι πολυ χαζο αλλα μου κανει εντυπωση

να πας διακοπες, να βγεις στο κλαμπ απλα και μονο για να περασεις καλα με φιλους δεν παιζει??????

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Ολίγον αντιφατικά μας τα λες...
Πρέπει λέει, να την πέσεις, αλλά αμέσως μετά λες "αν είσαι άλφα κλάσης"...
Προφανώς, το ποστ το διαβάζουν και πολλοί μη πρωτοκλασάτοι, οι οποίοι όμως νομίζουν πως είναι άλφα κλάσης...
Οπότε την πέφτουν, τους φουσκώνουν στη χυλόπιτα και μετά μπαίνουν  στο bou και γράφουν στο thread για τις Ελλεηνίδες...

ΥΓ: το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται πως είναι το να μην μπορείς να χαρακτηρίσεις με τα "σωστά" κυβικά τον εαυτό σου :think:

να πας διακοπες, να βγεις στο κλαμπ απλα και μονο για να περασεις καλα με φιλους δεν παιζει??????

παίζει και παραπαίζει...
Έλα όμως που εδώ και χρόνια έχει αναπτυχθεί ένας μύθος, ότι στις διακοπές γαμάς εύκολα (ή τουλάχιστον πιο εύκολα από όσο στην καθημερινότητά σου) οπότε ο καθένας ξεκινώντας για διακοπές το θεωρεί περίπου ως ιερό καθήκον να βρει να ζμπρώξει...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
η αυτογνωσια ποια γκομενα ειναι στα κυβικα σου να παιξεις μπαλα ειναι το θεμα.
Ολα τ`αλλα λογια του αερα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Είναι και πώς την ορίζει ο καθένας την κλάση

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ολίγον αντιφατικά μας τα λες...
Πρέπει λέει, να την πέσεις, αλλά αμέσως μετά λες "αν είσαι άλφα κλάσης"...
Προφανώς, το ποστ το διαβάζουν και πολλοί μη πρωτοκλασάτοι, οι οποίοι όμως νομίζουν πως είναι άλφα κλάσης...
Οπότε την πέφτουν, τους φουσκώνουν στη χυλόπιτα και μετά μπαίνουν  στο bou και γράφουν στο thread για τις Ελλεηνίδες...

ΥΓ: το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται πως είναι το να μην μπορείς να χαρακτηρίσεις με τα "σωστά" κυβικά τον εαυτό σου :think:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
η αυτογνωσια ποια γκομενα ειναι στα κυβικα σου να παιξεις μπαλα ειναι το θεμα.
Ολα τ`αλλα λογια του αερα

Μα και για τη γκόμενα ισχύει αυτό που είπα...Δε σου έχει τύχει να δεις γκόμενες της σειράς να χυλοπιτιάζουν μια χαρά παλληκάρια;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

εγο αμα δε φαο δε διακεδαζο,το πιδιμα το αφινο σοτυσ πιδικταραδεσ,και για να μι ξεχνιομαστε

ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Μα και για τη γκόμενα ισχύει αυτό που είπα...Δε σου έχει τύχει να δεις γκόμενες της σειράς να χυλοπιτιάζουν μια χαρά παλληκάρια;
ναι γιατι ισως
α)τα παλλικαρια λενε ενα καρο μαλακιες
β) τα συγκεκριμενα μουνια περιμενουν επιβεβαιωση,κασερια κ δεν ξερω γω τι αλλο
γ)αβυσσσος η ψυχη της γυναικας

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ναι γιατι ισως
α)τα παλλικαρια λενε ενα καρο μαλακιες
β) τα συγκεκριμενα μουνια περιμενουν επιβεβαιωση,κασερια κ δεν ξερω γω τι αλλο
γ)αβυσσσος η ψυχη της γυναικας

'Ολα τα παραπάνω και πιο πολύ το τρίτο :rockon:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
'Ολα τα παραπάνω και πιο πολύ το τρίτο :rockon:

δηλαδη η λεγομενη "χημεια" δεν μετραει?
ποιον θα εμπιστευτω
ποιον θα νιωσω πιο κοντα μου
ποιος θα με κανει να γελασω
κλ κλπ

νομιζετε οτι μετραει εμφανιση-χρημα αλλα ξεχνατε την πληθωρα αλλων παραγοντων γι αυτο σας φαινεται ακατανόητο.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ποιον θα εμπιστευτω
κλ κλπ

νομιζετε οτι μετραει εμφανιση-χρημα αλλα ξεχνατε την πληθωρα αλλων παραγοντων γι αυτο σας φαινεται ακατανόητο.
αυτο που λες το γραφω στην κατηγορια Α

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ποιον θα εμπιστευτω
κλ κλπ

Την ύπαρξη -ή μη- χημείας θα τη διαπιστώσεις σε παρέα και σε περιβάλλον συνύπαρξης και προφανώς σε βάθος χρόνου...

Χημεία στο νησί και στο μπαράκι, ποιός ψάχνει;
Εκεί είναι βουρ στον πατσά κι ό,τι φάμε...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Την ύπαρξη -ή μη- χημείας θα τη διαπιστώσεις σε παρέα και σε περιβάλλον συνύπαρξης και προφανώς σε βάθος χρόνου...

Χημεία στο νησί και στο μπαράκι, ποιός ψάχνει;
Εκεί είναι βουρ στον πατσά κι ό,τι φάμε...
εγο ψαχνο τιν εκτασι

Επισκέπτης
Βασικα σας λυπαμαι ολους. Ειστε ερμαια της φυσης σας και χανετε πολλα χρονια απο τη ζωη σας ζητιανευοντας τον ερωτα και ψαχνοντας αγωνιωδως τροπους για να σας κατσουν οι γκομενες, οι οποιες αν και κατωτερες σε ολα τα αλλα, ειναι στην προκειμενη περιπτωση ο απολυτος αυστηρος κριτης σας και μπορουν να εχουν οποιονδηποτε θελουν απλα και μονο κουνωντας το μικρο τους δαχτυλακι...

Εγω προσωπικα εχω λυσει αυτο το προβλημα εδω και καιρο και δεν σκαω πια καθολου, ισα-ισα που πηδωντας πουτανες εχω την ευχερεια να επιλεγω με ποια θα παω καθε φορα και μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι με αρκετες απο αυτες κατα καιρους εχω κανει παθιασμενο ερωτα που δεν εχουν φανταστει στον υπνο τους αλλοι που μετα απο κιλα χαμενου ιδρωτα καταφερνουν να κανουν μια σχεση του κωλου.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Βασικα σας λυπαμαι ολους. Ειστε ερμαια της φυσης σας και χανετε πολλα χρονια απο τη ζωη σας ζητιανευοντας τον ερωτα και ψαχνοντας αγωνιωδως τροπους για να σας κατσουν οι γκομενες, οι οποιες αν και κατωτερες σε ολα τα αλλα, ειναι στην προκειμενη περιπτωση ο απολυτος αυστηρος κριτης σας και μπορουν να εχουν οποιονδηποτε θελουν απλα και μονο κουνωντας το μικρο τους δαχτυλακι...

Εγω προσωπικα εχω λυσει αυτο το προβλημα εδω και καιρο και δεν σκαω πια καθολου, ισα-ισα που πηδωντας πουτανες εχω την ευχερεια να επιλεγω με ποια θα παω καθε φορα και μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι με αρκετες απο αυτες κατα καιρους εχω κανει παθιασμενο ερωτα που δεν εχουν φανταστει στον υπνο τους αλλοι που μετα απο κιλα χαμενου ιδρωτα καταφερνουν να κανουν μια σχεση του κωλου.
κε εσι ισε δασκαλοσ ,θελο να με μαθισ πολα κε ορεαπραματα

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Εγω προσωπικα εχω λυσει αυτο το προβλημα εδω και καιρο και δεν σκαω πια καθολου, ισα-ισα που πηδωντας πουτανες εχω την ευχερεια να επιλεγω με ποια θα παω καθε φορα
αρα πουτανες πηδας κ συ.
Τοσο σαντιγυ στο κειμενακι σου ειναι περιττη τοτε.
Το δια ταυτα ειναι αυτο που εγραψες λεπον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom