Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
οτι και να ειπωθει, παντα θα υπαρχει η εξαιρεση στον κανονα...

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Nope. Λάθος. Παιδιά μην κρίνετε τα πράγματα από τις δικές σας εμπειρίες. Για άλλους είναι εύκολο, για άλλους όχι. Προφανώς σε εσένα είναι εύκολο φίλε. Δε σημαίνει ότι είναι για όλους . Μπορεί να έχεις πολύ καλή εμφάνιση. Δεν έχουν όλοι. 
Εγώ θα συμβούλευα , όπως έχω ξαναπεί , τον ανδρικό πληθυσμό να μην το θεωρούν αυτοσκοπό το να έχουν επιτυχία στις γυναίκες. Ούτε κριτήριο επιτυχημένου ανθρώπου . Ζήστε τη ζωή σας και αν είναι να έρθει , θε να'ρθει. Αλλιώς, γι'αυτό υπάρχουν αυτά τα σάιτ  ;)
αν αυτα τα σαιτ δινουν τροπο ζωης στον καθενα  γαματα..!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Επιτυχημενου αντρα ομως???

καλως η κακως ενα απο τα πραγματα που κανουν τον αντρα πετυχημενο ειναι οι εμπειριες στο γυναικειο φυλο και η δουλεια του.
Επιτυχημένος είναι αυτός που είναι εντάξει με τον εαυτό του.
Συμφωνώ με τη δεύτερη πρόταση και αυτήν προσπάθησα να πολεμήσω στο πρώτο ποστ
Ισχύει στην κοινωνία μας , αλλά εξ'ορισμού είναι λάθος. Δεν θα έπρεπε να αποτελούν οι επιτυχίες στο γυναικείο φύλο κριτήριο, πόσο μάλλον όταν για να έχεις αυτές τις επιτυχίες θεωρώ (γνώμη μου , πάντα) ότι πρέπει να πέσεις σε πνευματικό επίπεδο

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ποιο ειναι το καταλληλο μαγαζι για εσας ειτε στου ψυρρη,ειτε βπ ειτε πειραια που θεωρειτε

οτι ειναι καλο για γκομενοκατασταση χωρις να μαζευει ψωλαρια?

Είναι καλό για γκομενοκατάσταση και δε θα μαζέψει ψωλαρία; :idiot:

Πόσα θες να μας τρελάνεις; :2funny:

Επιτυχημένος είναι αυτός που είναι εντάξει με τον εαυτό του.

Όλα τα άλλα περισσεύουν...

Δεν θα έπρεπε να αποτελούν οι επιτυχίες στο γυναικείο φύλο κριτήριο, πόσο μάλλον όταν για να έχεις αυτές τις επιτυχίες θεωρώ (γνώμη μου , πάντα) ότι πρέπει να πέσεις σε πνευματικό επίπεδο

+1
Κοιτάξτε γύρω σας ποιοί θεωρούνται "επιτυχημένοι" στις γυναίκες...
Δε νομίζω να βρείτε ανάμεσά τους τίποτα μελλοντικούς νομπελίστες...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
"Πετυχημένοι" στις γυναίκες ποιοτικά ή ποσοτικά;

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οι γυναικες εχουν "βραχυκυκλωσει" τελειως εν ετη 2009 στην ελλαδα! παρα πολλες (οι περισσοτερες?) μπορει να ειναι κανα χρονο αγαμητες :jerking: και ξαφνου να φανε το φλας και να τη πεσουν στον οποιοδηποτε! απλα για μια ξεπετα!  :knockinb: αρα οι πιθανοτητες ειναι λιγοτερες απο 1 στις 300!!!  αν δεν εχεις χρημα, και κυριως (δεν εχεις) χρονο! δεν αξιζει να ξεροσταλιαζεις σε μπαρ, καφε, και (το χειροτερο) dating sites!  αγοραιος ερωτας! παντρεμενες-χωριζμενες(με παιδια) 35+ (εγγυηση) ;)  οσο για τις "καλες" και ελευθερες!  εδω χρειαζεται "κοινωνικος κυκλος"  :kissass2:

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
κακα τα ψεματα η εμφανιση κ ο αερας-αυτοπεποιθηση ειναι καθοριστικοι παραγοντες

ποιο μουνι θα ηθελε να την πηδηξει κατοχος phd ?  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Nerds.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Nerds.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υπερβολές!!!

Αφού οι ίδιες το ομολολογούν, θέλουνε λέει ο άντρας να έχει μυαλό... :2funny: :2funny: :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
[size=10pt]Επιτυχημένος είναι αυτός που είναι εντάξει με τον εαυτό του. [/size]
Συμφωνώ με τη δεύτερη πρόταση και αυτήν προσπάθησα να πολεμήσω στο πρώτο ποστ
Ισχύει στην κοινωνία μας , αλλά εξ'ορισμού είναι λάθος. Δεν θα έπρεπε να αποτελούν οι επιτυχίες στο γυναικείο φύλο κριτήριο, πόσο μάλλον όταν για να έχεις αυτές τις επιτυχίες θεωρώ (γνώμη μου , πάντα) ότι πρέπει να πέσεις σε πνευματικό επίπεδο

Με το πρωτο συμφωνω απολυτα μαζι σου.

Με το υπολοιπο θα ηταν καλο να το ηξερε και η υπολοιπη κοινωνια αυτο.
Αλλα οταν εχεις μεγαλωσει με το να σου λενε αυτα τα πραγματα στο τελος καταληγει να μπαινει στο κεφαλι. :headbang:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Αν είσαι κάτοχος απολυτηρίου γυμνασίου κι έχεις κόμπλεξ σχετικά με αυτούς που τυγχάνουν κάποιας μόρφωσης (και ήτοι διδακτορικής διατριβής) φυσικά γράφεις αυτές τις παπαριές :jerking:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ζήστε τη ζωή σας και αν είναι να έρθει , θε να'ρθει. Αλλιώς, γι'αυτό υπάρχουν αυτά τα σάιτ  ;)

Έτσι κι αλλιώς είναι γνωστό ότι " όταν κάτι σταματήσεις να το ψάχνεις, τότε είναι που θα το βρεις "

οπότε.. : ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΚΩΛΑΡΑ ΚΑΙ ΒΥΖΑΡΕΣ !

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Αυτό ισχύει επειδή έτσι το βλέπουν οι κομπλεξικές Ελλεινίδες.Άμα πας μόνος σου σε βλέπουν καχύποπτα (αντικοινωνικός ανώμαλος κτλ) , άμα πας με τους φιλους σου σε βλέπουν υποτιμητικά (μπακουροπαρέα , αγάμητοι κλπ).Ε , πώς στο διάολο να πάμε για να έχουμε κάποιες ελπίδες ;
Η ελληνική κοινωνία γίνεται ολοένα και πιο κομπλεξική.Τι πα να πει "μπακουροπαρέα" και γιατί να είναι υποτιμητική η έννοια ; Να "μας καταλάβουν" σε τι ;; Είναι κακό να είσαι ένας νέος άντρας και να πας διακοπές με τους φίλους σου για να γνωρίσεις καμιά γκόμενα ; Αφού Λοιπόν τέτοιες φυσιολογικές καταστάσεις εδώ πέρα θεωρούνται περίεργες , πώς να μη γίνεται χαμός μετά στα μπουρδέλα ;

Συμφωνώ!Δεν είναι δυνατό να χαρακτηρίζεται μπακούρι όποιος βγαίνει με τους φίλους του...

Αν βγεις με τους φίλους σου,είσαι μπακούρι
Αν βγεις με φίλες, τις έχεις γκόμενες
Αν βγεις μόνος, είσαι ανώμαλος και περίεργος
Αν βγείς με φίλους και φίλες,είστε ζευγάρια
και πάει λέγοντας.

Αν, αν, αν...
Και αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια θα ήταν παππούς
Εύκολα, τυποποιημένα και γελοία συμπεράσματα-ταμπέλες,ανάλογα με το πως συμφέρει τον καθένα ή την καθεμία

Άρε να χαρώ εγώ ελληνική κοινωνία, γ@μ# τη κοινωνία μου μέσα!

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Και οι γκέι ανώμαλοι είναι κατά μια έννοια :2funny: οπότε θα επιλέξω την ταμπέλα "μπουρδελότσαρκα" :rockon: :rockon:

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ!Δεν είναι δυνατό να χαρακτηρίζεται μπακούρι όποιος βγαίνει με τους φίλους του...

Αν βγεις με τους φίλους σου,είσαι μπακούρι
Αν βγεις μόνος, είσαι ανώμαλος και περίεργος
Αν βγείς με φίλους και φίλες,είστε ζευγάρια
και πάει λέγοντας.

Αν, αν, αν...
Και αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια θα ήταν παππούς
Εύκολα, τυποποιημένα και γελοία συμπεράσματα-ταμπέλες,ανάλογα με το πως συμφέρει τον καθένα ή την καθεμία

Άρε να χαρώ εγώ ελληνική κοινωνία, γ@μ# τη κοινωνία μου μέσα!

:thumbsup:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Το νας γυρνάς στα κλαμπ δε σημαίνει οτι θα γαμήσεις.Απλά αυξάνεις τις πιθανότητες να γαμήσεις.Γενικά στην Ελλάδα είναι δύσκολο να ελέγξεις τους άντρες,λένε μαλακίες πίσω από την πλάτη σου,επειδή βαρέθηκα όλα αυτά άρχισα τη σόλο δράση και δεν το μετάνιωσα.Γιατί στο σόλο δεν είσαι τμήμα ενός μεγάλου μηχανισμού.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Διαφωνώ...αν βγαίνεις με φίλες, εκτός από πολλούς νέους φίλους, αποκτάς και παραπάνω φίλες (Potential τρύπες για εκτόνωση)

είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι η καλύτερη μουνοπαγίδα, είναι άλλες γκόμενες

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Το νας γυρνάς στα κλαμπ δε σημαίνει οτι θα γαμήσεις.Απλά αυξάνεις τις πιθανότητες να γαμήσεις.Γενικά στην Ελλάδα είναι δύσκολο να ελέγξεις τους άντρες,λένε μαλακίες πίσω από την πλάτη σου,επειδή βαρέθηκα όλα αυτά άρχισα τη σόλο δράση και δεν το μετάνιωσα.Γιατί στο σόλο δεν είσαι τμήμα ενός μεγάλου μηχανισμού.

σολο δραση?δλδ?βγαινεις σαββατο βραδυ για ποτο μονος?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
α, τώρα κατάλαβα γιατί μου λένε όλες εδώ ότι ο κμαν είναι ανώμαλος και περίεργος.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom