Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
το highlight των διακοπών βέβαια, είναι τα άτομα που ξέρεις 100% οτι δεν γάμησαν εκεί που πήγαν, να σου λένε ιστορίες για αγρίους με το τρελλό γκομενάκι που και καλά έσπρωξαν (στον ύπνο τους).

peripatitis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
χθες πηγα με τρεις φιλους στα μαγαζια γυρω απο την ιερα οδο. παιδια η αφραγκια αρχιζει και φαινεται τα μαγαζια αδεια παρολο που ειχε κοσμο εξω.οποτε αυξανονται εκεινοι που γυριζουν χωρις να γαμησουν.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
το highlight των διακοπών βέβαια, είναι τα άτομα που ξέρεις 100% οτι δεν γάμησαν εκεί που πήγαν, να σου λένε ιστορίες για αγρίους με το τρελλό γκομενάκι που και καλά έσπρωξαν (στον ύπνο τους).

Ναι, η αληθεια είναι ότι γεμίσαμε μυθομανείς  :idiot: Έχω γνωστό που λέει οτι έχει  :fuck2: 2 φορές σε στριπτιζάδικο που και να τα στάξεις χοντρά...ούτε στα όνειρά σου. Και ισχυρίζεται ότι το έκανε και τσάμπα  :2funny:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Ναι, η αληθεια είναι ότι γεμίσαμε μυθομανείς  :idiot: Έχω γνωστό που λέει οτι έχει  :fuck2: 2 φορές σε στριπτιζάδικο που και να τα στάξεις χοντρά...ούτε στα όνειρά σου. Και ισχυρίζεται ότι το έκανε και τσάμπα  :2funny:
εδω μεσα φιλε μονο μυθομανεις εχει σχεδον.... :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Εχει αναρωτηθει κανεις απο τις τοσες αντροπαρεες που καθε καλοκαιρι την κανουνε για κανα νησι με σκοπο να γαμησουνε,τελικα τι ποσοστο γαμαει?

Από αυτούς που πάνε στα Ελληνικά κωλό-νήσια , όπως Πάρος , Σαντορίνη κτλ;
Κανείς!
Ούτε ένας.

Στη Μύκονο ίσως γαμάει ένα πολύ μικρό ποσοστό , αλλά μιλάμε για άτομα που κατεβαίνουν με τουλάχιστον 911 , SL και χαλάνε από 500€+ την ημέρα , χωρίς το ξενοδοχείο ...

Επισκέπτης

:2funny: :2funny: :2funny:
Αστα να πανε φιλε...εχω εναν χωριατη φιλο ο οποιος πηγε διακοπες μονος του σε κωλομερος εκει και μου ελεγε απο το τηλεφωνο οτι πηρε παρτουζα 2 ξενες.
Του λεω ελα ρε πω και πως εκατσε η φαση?
Ε μου λεει τις κερασα εκει ενα ποτο και ηταν ευκολο :2funny: :2funny: :2funny:
Ωραιος ρε του λεω...και για να τον τσιγκλισω τον ρωτησα αν κρατησε τηλεφωνα.

"Οχι ρε μλκα δεν γουσταρω να με παιρνουν και να με πρηζουν μετα"

Σιγα ρε γαμικε...
Και εντωμεταξυ ειναι ενας χοντρος χωριατης λιγο αξεστος...Αν αυτος παιρνει παρτουζες 2 γκομενες σε διακοπες τοτε οι αλλοι τι πρεπει να κανουν?να κοψουν τις ψωλες τους? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
το καλύτερο είναι που τον αποκαλείς "φίλο"...
φαντάσου να ήταν εχθρός σου. Απαπαπαπαπ :cheesy:

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Από αυτούς που πάνε στα Ελληνικά κωλό-νήσια , όπως Πάρος , Σαντορίνη κτλ;
Κανείς!
Ούτε ένας.

Στη Μύκονο ίσως γαμάει ένα πολύ μικρό ποσοστό , αλλά μιλάμε για άτομα που κατεβαίνουν με τουλάχιστον 911 , SL και χαλάνε από 500€+ την ημέρα , χωρίς το ξενοδοχείο ...

Καλα μην είσαι και τόσο απόλυτος,δεν γαμάει μόνο όποιος έχει SL.Ειδικά αν μιλάμε για ξένες.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καταρχην αυτοι που γαμανε δεν το φωναζουνε γιατι πολυ απλα το θεωρουνε φυσιολογικο!νορμαλ ειναι  απο μια ηλικια και μετα να γαμας και οχι να ΜΗΝ!! εγω δεν το θεωρω κατορθωμα και αν κατσει εκατσε,αλλα δεν θα βγαλω και ντελαλι! τωρα το τι γαμαει ο καθενας.........δεν ξερω ειναι και λιγο υποκειμενικο!

Επισκέπτης
το καλύτερο είναι που τον αποκαλείς "φίλο"...
φαντάσου να ήταν εχθρός σου. Απαπαπαπαπ :cheesy:

ναι σωστα...το "φιλος" ειναι λιγο βαρια λεξη να το κοπανας ετσι...οπως και να χει ακομα και οταν ο φιλος σου ειναι μαλακας γιατι να το καλυβεις? :2on1: :2on1: :2on1:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αστα να πανε φιλε...εχω εναν χωριατη φιλο ο οποιος πηγε διακοπες μονος του σε κωλομερος εκει και μου ελεγε απο το τηλεφωνο οτι πηρε παρτουζα 2 ξενες.
Του λεω ελα ρε πω και πως εκατσε η φαση?
Ε μου λεει τις κερασα εκει ενα ποτο και ηταν ευκολο :2funny: :2funny: :2funny:
Ωραιος ρε του λεω...και για να τον τσιγκλισω τον ρωτησα αν κρατησε τηλεφωνα.

[size=12pt]"Οχι ρε μλκα δεν γουσταρω να με παιρνουν και να με πρηζουν μετα"[/size]

Σιγα ρε γαμικε...
Και εντωμεταξυ ειναι ενας χοντρος χωριατης λιγο αξεστος...Αν αυτος παιρνει παρτουζες 2 γκομενες σε διακοπες τοτε οι αλλοι τι πρεπει να κανουν?να κοψουν τις ψωλες τους? :2funny: :2funny: :2funny:

Είδες που τα έχουμε ξαναπεί;
Ενώ αν ήταν πουτάνες θα τις πλήρωνε και θα έφευγαν :2funny: :2funny: :2funny:

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
καταρχην αυτοι που γαμανε δεν το φωναζουνε γιατι πολυ απλα το θεωρουνε φυσιολογικο!νορμαλ ειναι  απο μια ηλικια και μετα να γαμας και οχι να ΜΗΝ!! εγω δεν το θεωρω κατορθωμα και αν κατσει εκατσε,αλλα δεν θα βγαλω και ντελαλι! τωρα το τι γαμαει ο καθενας.........δεν ξερω ειναι και λιγο υποκειμενικο!

+1

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Το προβλημα με αυτες τις αντροπαρεες, ειτε ειναι σε νησια για διακοπες ειτε απλα εξω σε ενα μπαρακι, ειναι οτι βρωμανε μπακουριλα. Εχουν βγαλει καρτα οτι ειναι μπακουρηδες κατι μηνες και θα πεσουν ακομη και για μπαζακι αρκει να πουν οτι εκαναν κατι. Οι γκομενες γενικα σε αυτα τα θεματα ειναι πιο εξυπνες απο εμας και μας καταλαβαινουν.
Btw τρομερο thread.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Το προβλημα με αυτες τις αντροπαρεες, ειτε ειναι σε νησια για διακοπες ειτε απλα εξω σε ενα μπαρακι, ειναι οτι βρωμανε μπακουριλα. Εχουν βγαλει καρτα οτι ειναι μπακουρηδες κατι μηνες και θα πεσουν ακομη και για μπαζακι αρκει να πουν οτι εκαναν κατι. Οι γκομενες γενικα σε αυτα τα θεματα ειναι πιο εξυπνες απο εμας και μας καταλαβαινουν.
Btw τρομερο thread.

ποιο ειναι το καταλληλο μαγαζι για εσας ειτε στου ψυρρη,ειτε βπ ειτε πειραια που θεωρειτε

οτι ειναι καλο για γκομενοκατασταση χωρις να μαζευει ψωλαρια?

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πολλοί γύρισαν από διακοπές χωρίς να γαμήσουν, αλλά το θέμα είναι πόσοι αξιοποίησαν τα τηλέφωνα που πήραν από τις γκόμενες το καλοκαιράκι, αφού δηλαδή τελειώσαν οι διακοπές τους, ούτως ώστε να παίξουν εδώ στην Αθήνα. Κάποιοι σίγουρα παίξαν εδώ, άλλοι πάλι όχι. Αυτοί που τα αξιοποίησαν βγήκαν και οι κερδισμένοι του "παιχνιδιού".

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Btw τρομερο thread.

Αυτό ισχύει επειδή έτσι το βλέπουν οι κομπλεξικές Ελλεινίδες.Άμα πας μόνος σου σε βλέπουν καχύποπτα (αντικοινωνικός ανώμαλος κτλ) , άμα πας με τους φιλους σου σε βλέπουν υποτιμητικά (μπακουροπαρέα , αγάμητοι κλπ).Ε , πώς στο διάολο να πάμε για να έχουμε κάποιες ελπίδες ;
Η ελληνική κοινωνία γίνεται ολοένα και πιο κομπλεξική.Τι πα να πει "μπακουροπαρέα" και γιατί να είναι υποτιμητική η έννοια ; Να "μας καταλάβουν" σε τι ;; Είναι κακό να είσαι ένας νέος άντρας και να πας διακοπές με τους φίλους σου για να γνωρίσεις καμιά γκόμενα ; Αφού Λοιπόν τέτοιες φυσιολογικές καταστάσεις εδώ πέρα θεωρούνται περίεργες , πώς να μη γίνεται χαμός μετά στα μπουρδέλα ;

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
καταρχην αυτοι που γαμανε δεν το φωναζουνε γιατι πολυ απλα το θεωρουνε φυσιολογικο!νορμαλ ειναι  απο μια ηλικια και μετα να γαμας και οχι να ΜΗΝ!!
Nope. Λάθος. Παιδιά μην κρίνετε τα πράγματα από τις δικές σας εμπειρίες. Για άλλους είναι εύκολο, για άλλους όχι. Προφανώς σε εσένα είναι εύκολο φίλε. Δε σημαίνει ότι είναι για όλους . Μπορεί να έχεις πολύ καλή εμφάνιση. Δεν έχουν όλοι. 
Εγώ θα συμβούλευα , όπως έχω ξαναπεί , τον ανδρικό πληθυσμό να μην το θεωρούν αυτοσκοπό το να έχουν επιτυχία στις γυναίκες. Ούτε κριτήριο επιτυχημένου ανθρώπου . Ζήστε τη ζωή σας και αν είναι να έρθει , θε να'ρθει. Αλλιώς, γι'αυτό υπάρχουν αυτά τα σάιτ  ;)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Nope. Λάθος. Παιδιά μην κρίνετε τα πράγματα από τις δικές σας εμπειρίες. Για άλλους είναι εύκολο, για άλλους όχι. Προφανώς σε εσένα είναι εύκολο φίλε. Δε σημαίνει ότι είναι για όλους . Μπορεί να έχεις πολύ καλή εμφάνιση. Δεν έχουν όλοι. 
Εγώ θα συμβούλευα , όπως έχω ξαναπεί , τον ανδρικό πληθυσμό να μην το θεωρούν αυτοσκοπό το να έχουν επιτυχία στις γυναίκες. Ούτε κριτήριο επιτυχημένου ανθρώπου . Ζήστε τη ζωή σας και αν είναι να έρθει , θε να'ρθει. Αλλιώς, γι'αυτό υπάρχουν αυτά τα σάιτ  ;)
με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο μαζί σου! αρκετά "ψαγμένη" άποψη!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ούτε κριτήριο επιτυχημένου ανθρώπου .

Επιτυχημενου αντρα ομως???

καλως η κακως ενα απο τα πραγματα που κανουν τον αντρα πετυχημενο ειναι οι εμπειριες στο γυναικειο φυλο και η δουλεια του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom