Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ισως οι φιλες μου να ζηλευαν και λιγο!!!!! και ημουνα και ο μονοσ που οδηγουσα ολο το διαστημα και ψιλοφλερταραν λιγακι εκ του ασφαλους!!!!!!!γι αυτο λεω αντροπαρεες!!!!!!
α ησουν με πολλες γυναικες τωρα καταλαβα...αυτες ολες φιλες;καμια αξιογαμητη ή ηθελες και μια καινουρια εμπειρια εκει;παντως εδω ισως να χεις καποιο δικιο..αλλα και με ξενες επρεπε να παιξεις φιλε εχει δικιο ο γουαιτι....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μην ασχολείστε με ελληνίδες στα νησιά ..για μόστρα στις φίλες τους πάνε...μόνο με ξένες

και να πώ και μια ιστορία για νησιά που την έχω ξαναπεί σε άλλα θρεντ...

στο πλοίο της επιστροφής στα ζευγαράκια οι γκόμενοι είναι όλο χαρές κλπ. αλλά οι γκόμενες με μια
μελαγχολία....γιατί? γιατί σε 2 εβδομάδες θα τους χωρίσουν...είναι τα καλοκαιρινά ναυάγια της αγάπης...

αυτές οι γκόμενες λοιπόν από 20 Σεπτέμβρη ...θα θέλουν σχέση και θα παίρνουν τις φίλες τους και
θα κλαίγονται (εκεί που θριαμβολογούσαν όλο το καλοκαίρι για Μύκονο, Κρήτη, τσιλιμπουρδίσματα, γνωριμίες με παιδαράδες, διακοπές με γκόμενο)

μη στενοχωριέστε λοιπόν..ιδού πεδίο λαμπρό

Επισκέπτης
θα αρχισω να αμφιβαλω οτι ασχοληθηκε γενικως...αμα περιμενε να παει να πεσει σε καμια νησιωτικη παρτουζα ετσι στα καλα καθουμενα τι να πω;πεσε πιτα να σε φαω; :idiot:

Οι ελληνιδες εχουν μεγαλωσει νομιζοντας οτι αν κατσουν με την πρωτη σε καποιον δεν θα τις παρει στα σοβαρα και θα τις πει τσουλακια
(σωστο, ετσι ακριβως σκεφτεται ο μεσος ελληνας)

Απο την άλλη εσεις θελετε να πιστεψουν ακριβως το αντιθετο.
Θα λεγα πολυ σεβασμος, χαδακια, ψιθυρισμα στο αυτι στη συνεχεια μασαζακι, κανα φαγητο κλπ...
Προφανως αντιθετα με οτι βλεπω να κυριαρχει εδω μεσα, αυτο δεν σημαινει απαραιτητα μουνοδουλίαση ουτε ξεπενταριασμα..

Το άλλο βραδυ μπορειτε να κανετε τα ιδια σε αλλη και οποια κατσει πρωτη...

Δεν κολλατε, δεν στελνετε πανω απο 1-2 μηνυματα αν δεν παρετε απαντηση.
Μν πιεζετε και παντα ευγενικα...
Αυτη που δεν έκατσε σημερα ειναι οργομενο χωραφι που θα φυτευτει αργοτερα...
Μη σνομπαρετε και κρατηστε τη γνωμη που εχετε για τις ελλεινίδες για τον εαυτο σας.

Στην τελική το σεξ δεν σας λειπει... ας μην πιέζετε καταστασεις....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Στην τελική το σεξ δεν σας λειπει... ας μην πιέζετε καταστασεις....
καλα λεει ρε φιλε σιτι τουρς παιρνεις λεφτα εχεις πεινασμενος σεξουαλικα δεν πρεπει να σαι τι αγχωνεσαι;θα γαμησεις αθηνα...5 μερες δεν προλαβαινεις να ψησεις ελληνιδα,αντε να πηδηξεις καμια τουριστρια ξενη επρεπε να κυνηγησεις....καμια αγγλιδα ξεκολιαρα....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αφού ελληνίδα θέλει, γιατί του χαλάτε το χατήρι;..

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αφού ελληνίδα θέλει, γιατί του χαλάτε το χατήρι;..
Κατα βαθος ολοι Ελληνιδες θελουμε απλα ειναι οι πιο δυσκολες ειδικα οι ΩΡΑΙΕΣ  ενω μπορουμε να εχουμε κουκλες αλλοδαπες με χρηματα!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  Τι να λεμε τωρα 2φορες Μυκονο φετος, 10μερες Μυτιληνη 5μερες Σπετσες και γυρισα Αθηνα αγαμητος να τηλεφωνω σε call-girls kai na psaxno citi-tours!!!!!! Ειναι λιγο καταντια!!!!!!και  αντικιμενεικα δεν ειμαι ΤΕΡΑΣ !!!!!! Τι συμβαινει επιτελους με τις Ελληνιδες??????

εύκολο. Αυτές που θα στη πέσουν είναι τσουλάρες και καριόλες επειδή στη πέφτουν. Αυτές που δε στη πέφτουν είναι τσουλάρες και καριόλες επειδή περιμένουν να την πέσεις εσύ.
Δε συζητάμε να την πέφτεις, έχει και ζέστη  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οχι δεν ισχυει

αν εχεις γυναικες στην παρεα η καλυτερα αν η παρεα σου αποτελειται μονο απο γκομενες εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να σου κατσει καποια αγνωστη

σωστόν. Έχεις και τον αέρα του φλερτάρω αλλά δεν ανοίγομαι φόρα παρτίδα, μπορεί να γίνεις και συ φίλη μου κτλ κτλ. Δίνει και βάση για κουβέντα να μη ψάχνεις θέματα, στανταράκι θα ρωτήσει πως και τέτοια σύνθεση (μόνος με γυναίκες) οπότε και συ θα ξεδιπλώσεις τα ψαρευτικά σου επιχειρήματα  :rockon:

αν δε το κατάλαβες, μόλις έβαλες γκολ από τα αποδυτήρια  :rockon: :rockon:

Σημείωση: Αν δεν είναι εμφανίσιμες οι φίλες σου, άστο. Βγες αντροπαρέα καλύτερα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν ξερω παιδια,αλλα η γνωμη μου ειναι οτι οπως εχουν γινει τα πραγματα το ιδανικο ειναι να σας γουσταρει τρελλα παντρεμενη με παιδια.Μιλαμε για τα γαμησια.Οι κώλοι τρυπιούνται οπως ο μετροποντικας τρυπαει υπογειως τη γη και τα cum in mouth και cum in face ειναι σε ημερησια διαταξη.Γιατι να παντρευτείς και να τρώς εσύ το κέρατο?οέο? :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν ξερω παιδια,αλλα η γνωμη μου ειναι οτι οπως εχουν γινει τα πραγματα το ιδανικο ειναι να σας γουσταρει τρελλα παντρεμενη με παιδια.Μιλαμε για τα γαμησια.Οι κώλοι τρυπιούνται οπως ο μετροποντικας τρυπαει υπογειως τη γη και τα cum in mouth και cum in face ειναι σε ημερησια διαταξη.Γιατι να παντρευτείς και να τρώς εσύ το κέρατο?οέο? :grin:

ολίγον παιδική αντιμετώπιση. Όλοι οι κώλοι ξεκλειδώνουν, αρκεί να δοκιμάσεις το σωστό κλειδί, όχι να κλωτσάς τη πόρτα να ανοίξει  :sunglasses:

arcans46

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλα ολοι αγαμητοι γυρνανε απο τις διακοπες τους?  :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
σωστόν. Έχεις και τον αέρα του φλερτάρω αλλά δεν ανοίγομαι φόρα παρτίδα, μπορεί να γίνεις και συ φίλη μου κτλ κτλ. Δίνει και βάση για κουβέντα να μη ψάχνεις θέματα, στανταράκι θα ρωτήσει πως και τέτοια σύνθεση (μόνος με γυναίκες) οπότε και συ θα ξεδιπλώσεις τα ψαρευτικά σου επιχειρήματα  :rockon:

αν δε το κατάλαβες, μόλις έβαλες γκολ από τα αποδυτήρια  :rockon: :rockon:

Σημείωση: Αν δεν είναι εμφανίσιμες οι φίλες σου, άστο. Βγες αντροπαρέα καλύτερα.

Στο χω πει οτι το χεις !!!!!!!!!!!

Δεν μπορω να ειμαι σιγουρη για το ποσες εχεις αλλα εχω σοβαροτατες ενδειξεις οτι πας ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ολίγον παιδική αντιμετώπιση. Όλοι οι κώλοι ξεκλειδώνουν, αρκεί να δοκιμάσεις το σωστό κλειδί, όχι να κλωτσάς τη πόρτα να ανοίξει  :sunglasses:

σε παρακαλώ πολύ έκτωρα,δε θελω να μου ζαλιζουν τα αρχιδια οι μή παντρεμένες.Ας ζαλίζουν τα αρχίδια σε αυτούς που επιλέγουν να είναι μαζί τους.Παιδική αντιμετώπιση μεν,κακών ελεύθερων ελλεεινίδων δε. :cheesy:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Eντάξει συγχωρεμένη!!! :cheesy:
Υ.Γ.Εγώ θα πάω Τήνο του χρόνου οι ελληνίδες είναι και πολύ θρήσκες!!! :2funny: :2funny:

Πρόσεχε μη σε παντρέψουνε!!!

οχι δεν ισχυει

αν εχεις γυναικες στην παρεα η καλυτερα αν η παρεα σου αποτελειται μονο απο γκομενες εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να σου κατσει καποια αγνωστη

Κουβαλάς 5-10 γκόμενες, και δε γαμάς κάποια από αυτές, αλλά κάποια άγνωστη; :uglystupid:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οι ελληνιδες εχουν μεγαλωσει νομιζοντας οτι αν κατσουν με την πρωτη σε καποιον δεν θα τις παρει στα σοβαρα και θα τις πει τσουλακια
(σωστο, ετσι ακριβως σκεφτεται ο μεσος ελληνας)

Απο την άλλη εσεις θελετε να πιστεψουν ακριβως το αντιθετο.
Θα λεγα πολυ σεβασμος, χαδακια, ψιθυρισμα στο αυτι στη συνεχεια μασαζακι, κανα φαγητο κλπ...
Προφανως αντιθετα με οτι βλεπω να κυριαρχει εδω μεσα, αυτο δεν σημαινει απαραιτητα μουνοδουλίαση ουτε ξεπενταριασμα..

[size=12pt]Το άλλο βραδυ μπορειτε να κανετε τα ιδια σε αλλη και οποια κατσει πρωτη...[/size]

Κατα βαθος ολοι Ελληνιδες θελουμε απλα ειναι οι πιο δυσκολες ειδικα οι ΩΡΑΙΕΣ  ενω μπορουμε να εχουμε κουκλες αλλοδαπες με χρηματα!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Το έχεις ψάξει το θιέμα, σε...βάθος :2funny:

Κι αν κάτσουν και οι δύο ταυτόχρονα, για τί μιλάμε; :dancing:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
οχι δεν ισχυει

:rockon: :rockon: :rockon:

Δε ξέρω για το "να σου κάτσει" αλλά γνωριμία κάνεις πάρα πολύ πιο εύκολα. :tooth:

arcans46

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
οσοι γυρνανε με bluestar feries εχουν γαμησι.οσοι γυρνανε  με G.Agoydimos feries δεν εχουν γαμησει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom