Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
  Τι να λεμε τωρα 2φορες Μυκονο φετος, 10μερες Μυτιληνη 5μερες Σπετσες και γυρισα Αθηνα αγαμητος να τηλεφωνω σε call-girls kai na psaxno citi-tours!!!!!! Ειναι λιγο καταντια!!!!!!και  αντικιμενεικα δεν ειμαι ΤΕΡΑΣ !!!!!! Τι συμβαινει επιτελους με τις Ελληνιδες??????

Πάλι οι ελληνίδες σου φταίνε;
Ξένες δεν κυκλοφορούσαν σ' αυτά τα νησιά;

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
  Τι να λεμε τωρα 2φορες Μυκονο φετος, 10μερες Μυτιληνη 5μερες Σπετσες και γυρισα Αθηνα αγαμητος να τηλεφωνω σε call-girls kai na psaxno citi-tours!!!!!! Ειναι λιγο καταντια!!!!!!και  αντικιμενεικα δεν ειμαι ΤΕΡΑΣ !!!!!! Τι συμβαινει επιτελους με τις Ελληνιδες??????
Ειδικά Μύκονο(αν και δεν έχω πάει) έχει δημιουργηθεί η εντύπωση οτί είναι ένας μεγάλος γαμηστρώνας αλλά μπαααα!!! :rolleyes:

grhgorhs

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Φίλε μου το θέμα πρέπει να το βλέπεις χαλαρά και να μην αγχώνεσαι, άμα κάτσει η φάση έκατσε και αν δεν κάτσει στα παπαρια σου.

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
  Ειδικα οταν υπαρχουν μεγαλες παρεες το πραγμα δυσκολευει!!!!! παντως δεν ειναι και ευκολο!!!!!!!!

Επισκέπτης

Ειναι στο στυλ του καθε άντρα...

εχω φιλους που ειναι ρομαντικοι και μονο γνωριμίες κανουν στις διακοπες χωρις να προσωρησουν. Ειναι "καλα παιδια" και βρισκουν "καλα κοριτσια" απο τις σχολες τους και μεσω γνωστων...

Αλλοι ειναι πιο πεφτουλες αλλα και λιγο σαβουρογαμηδες.. αυτοι κατι κανουν αλλα οχι με ωραιες...

Μηπως τελικα δεν ειναι στο στυλ σου το πεσιμο στις διακοπες και σου ειναι πιο ευκολο να βρισκεις γκομενα απο τον κύκλο σου?
Αν ισχυει αυτο τοτε απλα μπορεις να διευρυνεις τον κύκλο σου...

Δεν ειναι ολα για ολους, ο καθενας ειδικεύεται καπου...

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

Ειναι στο στυλ του καθε άντρα...

εχω φιλους που ειναι ρομαντικοι και μονο γνωριμίες κανουν στις διακοπες χωρις να προσωρησουν. Ειναι "καλα παιδια" και βρισκουν "καλα κοριτσια" απο τις σχολες τους και μεσω γνωστων...

Αλλοι ειναι πιο πεφτουλες αλλα και λιγο σαβουρογαμηδες.. αυτοι κατι κανουν αλλα οχι με ωραιες...

Μηπως τελικα δεν ειναι στο στυλ σου το πεσιμο στις διακοπες και σου ειναι πιο ευκολο να βρισκεις γκομενα απο τον κύκλο σου?
Αν ισχυει αυτο τοτε απλα μπορεις να διευρυνεις τον κύκλο σου...

Δεν ειναι ολα για ολους, ο καθενας ειδικεύεται καπου...
Ισως τελικα οι μεγαλες παρεες και ειδικα με γυναικες (ΦΙΛΕΣ) κανουν κακο γιατι πρεπει και να σεβεσαι τις φιλες σου και δυστυχως πας αγαμητος τελικα οι αντροπαρεες περνανε καλυτερα!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
την επεσες σε καμια και δεν σου κατσε για γινε λιγο πιο σαφης...

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
  Ισως τελικα οι μεγαλες παρεες και ειδικα με γυναικες (ΦΙΛΕΣ) κανουν κακο γιατι πρεπει και να σεβεσαι τις φιλες σου και δυστυχως πας αγαμητος τελικα οι αντροπαρεες περνανε καλυτερα!!!!!

οχι δεν ισχυει

αν εχεις γυναικες στην παρεα η καλυτερα αν η παρεα σου αποτελειται μονο απο γκομενες εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να σου κατσει καποια αγνωστη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εσυ με τι παρεα ησουν ;αντρες μονο, αναμικτη τι;

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
οχι δεν ισχυει

αν εχεις γυναικες στην παρεα η καλυτερα αν η παρεα σου αποτελειται μονο απο γκομενες εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να σου κατσει καποια αγνωστη
ΔΙΑΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
οχι δεν ισχυει

εξαρταται...

πολλες φορες οι γυναικες ζηλευουν
(θα με αφησεις μονη μου???????????
φτυνεις την παρεα
κλπ κλπ

αλλες φορες παλι οχι..

οταν ηταν καινουριο το αμαξι μου, και φαινοταν χλιδατο το χα δωσει σ ενα φιλο να παει το γκομενακι σπιτι...
κι εμεινα μονη στο μαγαζι με κατι ασχετους...

Επισκέπτης
ενταξει αλλα περα απο τσιτατα πες κι εσυ κατι συγκεκριμενο να καταλαβουμε....που σκαλωσε το πραμα....

στο οτι περιμενε να του κατσουν Ελεινιδες αντι να ασχοληθει με κανενα ωραιο ξενο μουνακι και οχι τα βλαχαδερα ζωα τις δικες μας :headbang: :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στο οτι περιμενε να του κατσουν Ελεινιδες αντι να ασχοληθει με κανενα ωραιο ξενο μουνακι και οχι τα βλαχαδερα ζωα τις δικες μας :headbang: :headbang: :headbang:
θα αρχισω να αμφιβαλω οτι ασχοληθηκε γενικως...αμα περιμενε να παει να πεσει σε καμια νησιωτικη παρτουζα ετσι στα καλα καθουμενα τι να πω;πεσε πιτα να σε φαω; :idiot:

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει αλλα περα απο τσιτατα πες κι εσυ κατι συγκεκριμενο να καταλαβουμε....που σκαλωσε το πραμα....
Ισως οι φιλες μου να ζηλευαν και λιγο!!!!! και ημουνα και ο μονοσ που οδηγουσα ολο το διαστημα και ψιλοφλερταραν λιγακι εκ του ασφαλους!!!!!!!γι αυτο λεω αντροπαρεες!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom