Όπως φαντάζομαι όλοι τρέχετε πίσω από τις τριχωτές φακλάνες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
η επιμονη και η υπομονη συνηθως ανταμειβονταιμα εννοειται ότι θα ριξεις γκόμενο/γκόμενα που σε γουσταρει και τον/την γουσταρεις
αλλιως μόνο με ρόπαλο....
ασφαλως και εαν μοιαζει ο αλλος με ξωτικο δεν εχει τυχη αλλα εαν επιμενεις και εισαι εξυπνος κατι κανεις συνηθως
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κορίτσια η διαπίστωση μου πάντως είναι πως αν οι άντρες έχουν ξεχάσει να φλερτάρουν εσείς έχετε ξεχάσει να παίζετε με τα μάτια.... Και όταν λέω παίζετε δεν εννοώ να παίζετε γενικά, αλλά να δώσετε εκείνο το διακριτικό σινιάλο που θα επιτρέψει την όποια προσέγγιση. Τέλος διαφωνώ πως την σήμερον ημέρα η άμεση προσέγγιση είναι τύπου μανίτσα κτλ. Συγγνώμη αλλά μάλλον ζώ σε άλλη χώρα....
Επισκέπτης
Κορίτσια η διαπίστωση μου πάντως είναι πως αν οι άντρες έχουν ξεχάσει να φλερτάρουν εσείς έχετε ξεχάσει να παίζετε με τα μάτια.... Και όταν λέω παίζετε δεν εννοώ να παίζετε γενικά, αλλά να δώσετε εκείνο το διακριτικό σινιάλο που θα επιτρέψει την όποια προσέγγιση. Τέλος διαφωνώ πως την σήμερον ημέρα η άμεση προσέγγιση είναι τύπου μανίτσα κτλ. Συγγνώμη αλλά μάλλον ζώ σε άλλη χώρα....
Η κρινεις απο σενα και τους φιλους σου
δεν είναι όλοι έτσι.
η επιμονη και η υπομονη συνηθως ανταμειβονται
ασφαλως και εαν μοιαζει ο αλλος με ξωτικο δεν εχει τυχη αλλα εαν επιμενεις και εισαι εξυπνος κατι κανεις συνηθως
ΣΩΣΤΟς!
ΒΡΕ δεν ειπαμε πως ειναι ολοι ετσι!!!!Κορίτσια η διαπίστωση μου πάντως είναι πως αν οι άντρες έχουν ξεχάσει να φλερτάρουν εσείς έχετε ξεχάσει να παίζετε με τα μάτια.... Και όταν λέω παίζετε δεν εννοώ να παίζετε γενικά, αλλά να δώσετε εκείνο το διακριτικό σινιάλο που θα επιτρέψει την όποια προσέγγιση. Τέλος διαφωνώ πως την σήμερον ημέρα η άμεση προσέγγιση είναι τύπου μανίτσα κτλ. Συγγνώμη αλλά μάλλον ζώ σε άλλη χώρα....
αλλα υπαρχουν και σημερα περιπτωσεις ετσι,που μας τσατιζουν και αρχιζουμε τα μαλακες αντρες κλπ. ;)
gamao_ke_derno
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
εγω πάντως σε κάποιον που καθοταν μονος του στο beach bar διπλα στην παρεα μου, όταν ετοιμαζόμασταν να βουτηξουμε, τον κοιτάω και πολύ απλά και φυσικά, σαν να ταν κι αυτος μέλος της παρέας του λέω "εσυ δεν θα βουτηξεις?"
και έτσι απλά είπε "ναι, θα ρθω κι εγω"
αλλα αυτος μάλλον δεν θα χε κομπλεξ με τις ελλεινιδες και γιαυτο δεν φοβηθηκε μην του παρω το κεφαλι...
εσύ κορίτσι μου είσαι η εξαίρεση στο κανόνα και μπράβο σου.
δεν υπάρχει περίπτωση κομπλεξική ελληνίδα να σου πει κάτι τέτοιο
Επισκέπτης
Για χαλαρωστε λιγακι. Αφου γαματε ολο το χρονο γιατι πρεπει να γαματε και στις διακοπες ? Τι σκατα διακοπες ειναι αν κανετε τα ιδια με τον υπολοιπο χρονο ?
Παντως εγω, οπως εγραψα και χτες, δεν γαμαω ουτε στις διακοπες.........
Παντως εγω, οπως εγραψα και χτες, δεν γαμαω ουτε στις διακοπες.........
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σόρυ αλλά δεν μου έχει τύχει ποτέ τέτοιο περιστατικό. Δεν είπα πως έτσι είναι όλοι. Αλλά αδυνατώ να πιστέψω πως ο λόγος που "σας τελείωσαν οι άντρες" είναι επειδή η πλειονότητα τους την πέφτει με ατάκες του τύπου "Καύλα είσαι να μελανιάσουμε τα κορμιά μας στην πούτσα?" και άλλα τέτοια όμορφα...Η κρινεις απο σενα και τους φιλους σου
δεν είναι όλοι έτσι.
Εγώ έχω μάθει να είμαι ο εαυτός μου ακόμα και στις Ρουμάνες... γι'αυτό με αγαπάνε
Στο ζήτημα του παιχνιδιού όμως δεν βλέπω να διαφωνείτε?
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
"Καύλα είσαι να μελανιάσουμε τα κορμιά μας στην πούτσα?"
ρε από μένα το πήρες ?
εαν εισαι ανετη στο καμακι=κανεις το εργο και πιο ευκολο.Μετα ειναι θεμα καθαρα του αντρα και το τι εμπειριες εχει.Τωρα αυτο με την μπαλλα που γραφει η κοπελια παραπανω σορυ αλλα δεν ειναι καμακι αλλα ποδοσφαιρικη προσεγγιση μιας γκομενας απο παρεα αγοριων που ετσι για την καβλαντα τους κανουν και μεταξι τους χαβαλε.
ε καλα δεν εκατσαν να μου μαθουν και το συστημα 4-4-2 βρε συ!!!!!
στην παραλια ηταν,πολλοι παιζουν με μπαλες και ρακετες κλπ εσυ τι κανεις,παιρνεις πινελα και ζωγραφιζεις???
Επισκέπτης
Σόρυ αλλά δεν μου έχει τύχει ποτέ τέτοιο περιστατικό. Δεν είπα πως έτσι είναι όλοι. Αλλά αδυνατώ να πιστέψω πως ο λόγος που "σας τελείωσαν οι άντρες" είναι επειδή η πλειονότητα τους την πέφτει με ατάκες του τύπου "Καύλα είσαι να μελανιάσουμε τα κορμιά μας στην πούτσα?" και άλλα τέτοια όμορφα...
Εγώ έχω μάθει να είμαι ο εαυτός μου ακόμα και στις Ρουμάνες... γι'αυτό με αγαπάνε
Στο ζήτημα του παιχνιδιού όμως δεν βλέπω να διαφωνείτε?
Εγω δεν είπα ότι τελειωσαν οι άντρες, ίσα-ίσα....
Απλα να ξέρετε ότι για κάθε μαλακισμενη ελλεινίδα που παρατηρείτε υπάρχει ο αντίστοιχος μαλάκας ελληναρας που δεν τον παρατηρειτε
Στο ζητημα του παιχνιδιου είμαι τελέιως υπερ!!!
Ακόμη και όταν δε εξελισσεται όπως το θελουμε......
πρεπει να είμαστε προετοιμασμενοι....
gamao_ke_derno
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
παράδειγμα χθες στην παραλία.
είμαστε 3 και καθόμαστε. απέναντι μας 3 ελληνίδες ψιλοσαβούρες...
πριν την ώρα που έμπαινα να βουτήξω και κολύμπαγα με πλησίασαν και μιλάγανε δυνατα και έντονα να ακούω και ρίχνανε ματιές. δεν έδωσα σημασία...
σε κάποια στιγμή περνάνε απο μπροστά μας οι 2 να πάνε στο μπαρ.
ξαναπερνάει η μια . και ξανά...
εεε στο γυρισμό και αφού έχουν φορτωθεί μπύρες και νερά, τους λέω με όλο νάζι και χαμόγελο.."δεν μου είπατε ότι θα πηγαίνατε στο μπαρ, να μου πάρετε ένα νεράκι..."
πριν καν να αρχίσω να μιλάω, γυρίσαν τα κεφάλια τους. ε μετά ούτε ασχολήθηκαμε μαζί τους.
ΚLWNOS σαν και εσένα δεν υπάρχουν γυναίκες. όλες κομπλαρισμένες και ανοργασμικιές.
ούτε μια ατάκα στο χαβαλέ δεν μπορούν να ξεστομίσουν
πριν την ώρα που έμπαινα να βουτήξω και κολύμπαγα με πλησίασαν και μιλάγανε δυνατα και έντονα να ακούω και ρίχνανε ματιές. δεν έδωσα σημασία...
εεε στο γυρισμό και αφού έχουν φορτωθεί μπύρες και νερά, τους λέω με όλο νάζι και χαμόγελο.."δεν μου είπατε ότι θα πηγαίνατε στο μπαρ, να μου πάρετε ένα νεράκι..."
πριν καν να αρχίσω να μιλάω, γυρίσαν τα κεφάλια τους. ε μετά ούτε ασχολήθηκαμε μαζί τους.
ΚLWNOS σαν και εσένα δεν υπάρχουν γυναίκες. όλες κομπλαρισμένες και ανοργασμικιές.
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ο Πανάγος μου το έμαθε που είναι και του σαλονιού και του λιμανιού...
ρε από μένα το πήρες ?
Επισκέπτης
καλα, εγω έχω κανει και τα 2!
και να ρωτησω αν θελουν κατι απο το μπαρ, και να ζητησω να μου φερουν κατι
αλλα σιγουρα δεν σημαινει ότι κάθε φορα θες σεξ και οτι θες με αυτους σεξ.
πφφφ εγω θα χαμογελουσα και θα σου λεγα ε να παω τωρα να σου παρω δεν χαλασε κι ο κοσμος!!!!
(με πιασανε οι καλοσυνες μου σημερα)
Μ'αρεσει που τα παρουσιαζετε τοσο απλοικα.
ελα ομως που μολις η αλλη σε κοιταξει και σε σκαναρει απο τη κορφη μεχρι τα νυχια και δεν της αρεσει το παρουσιαστικο, ακομα και ευγενικα να της μιλησεις και σωστος να εισαι θα σε πει πεφτουλα κτλ...
μην κρινετε εξ'ιδιων για κατι που ειναι γενικο φαινομενο.
ελα ομως που μολις η αλλη σε κοιταξει και σε σκαναρει απο τη κορφη μεχρι τα νυχια και δεν της αρεσει το παρουσιαστικο, ακομα και ευγενικα να της μιλησεις και σωστος να εισαι θα σε πει πεφτουλα κτλ...
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Βρε αδερφέ εφόσον δεν της αρέσεις και δεν προχωράει το ζήτημα σε ενδιαφέρει τι σκέφτεται για σένα?Μ'αρεσει που τα παρουσιαζετε τοσο απλοικα.
Επισκέπτης
σκεψου ομως να τα παρουσιάζουμε πιο έντονα απ οτι ειναι..... την επομενη που κάποιος απο σας θα δει μια που θα θελε να της μιλήσει δεν θα τολμησει ή δεν θα ναι τόσο άνετος
θα μου υποσχεθειτε ότι δεν θα με κ΄ραξετε αν πω μια "ατυχη στιγμή μου" που φερθηκα ομολογουμένω κάπως καφρικα (δικαιολογια: ειχα πιει πολύ)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Xμμμ δε νομίζω ότι ισχύει πάντα αυτό που λες.
Κάποιος πριν μίλησε για ανασφάλεια, κάτι πολύ σημαντικό. Γενικά πιστεύω ότι η ευγένεια πάντα κερδίζει. Μπορεί φυσικά για χίλιους λόγους η άλλη να μην το συνεχίσει, από το ότι δεν της αρέσεις μέχρι το ότι είναι ντροπαλή (και η άμυνά της είναι η ξινίλα -μια περίπτωση λέω ε; ). Όμως δε θα σε πει πέφτουλα (σε γενικές γραμμές)...
Στην περίπτωση με το μπαρ που είπε ο γαμάωκαιδέρνω μου φαίνεται πολύ πιθανό αυτές να κολακεύτηκαν αλλά για κάποιο λόγο να μην το έδειξαν. Μπορεί και να το σχολίασαν θετικά με τις φίλες τους ακόμα.
Συμφωνώ ότι η ξινίλα δεν είναι ό,τι καλύτερο, και δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογίες μια και ούτε εμένα μου αρέσει η ξινίλα, απλώς λέω ότι μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται
και ότι η ευγένεια είναι πάντα σημαντική
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 108