και τελικα...κανατε σχεση?
Ναι αμέ... αύριο της υποσχέθηκα ότι θα πάω να πάρω και δαχτυλίδι!
και τελικα...κανατε σχεση?
Προηγούμενη εβδομάδα....γκόμενα ελληνίδα, ερασιτέχνης....πάνω στο τραπέζι αυτή, όρθιος εγώ.
Είμαι μέσα της και της τρίβω και την κλειτορίδα. Κάποια στιγμή μου λέει....σταμάτα σε παρακαλώ.
Φαντάστηκα ότι την πόνεσα με το τρίψιμο ή κάτι τέτοιο...την ρωτάω γιατί να σταματήσω?
Απάντηση: "Χάνομαι και δεν θέλω....προτιμώ να έχω τον έλεγχο!"
Φταίω εγώ τώρα που την καταχώρησα στις ηλίθιες και ξενέρωτες??????
Ναι αμέ... αύριο της υποσχέθηκα ότι θα πάω να πάρω και δαχτυλίδι!
και θα το δώσεις κάπως έτσι?
[youtube=212,175]e66tPREEHXo[/youtube]
1) Σε ποιο τραπεζι απο ολα?....παιζει ρολο!
Ρε Dura θα σου πω κατι αλλα μην το παρεις πανω σου
Το διαβολακι που τραβιεμαι τελευταια...καθε πρωι που ξυπναει διπλα μου ειναι μεσα στην ενεργεια....και θελει τουλαχιστον μια ωριτσα "πρωινη γυμναστικη" για να ισιωσει...και οταν την ρωταω...ρε μωρο μου που την βρισκεις τοση ενεργεια?Τι μου απανταει ρε φιλε.....Duracell μωρο μου μου λεει....Duracell!
Ρωτα τον Yorgos να σου πει...την ξερει!Μιλαμε για απιστευτη ενεργεια!
Και ρωταω τωρα εγω....μηπως εννοει τιποτε αλλο μ αυτο το Duracell...ε?
lol τι να σου πω Billy... ίσως έχουμε καμιά "κοινή" φίλη
Καλά η τύπισσα δεν παίζεται....και του την γνώρισα εγώ...άλλη φορά θα δοκιμάζω εκτενώς πριν την συστήσω!!!!Ρε Dura θα σου πω κατι αλλα μην το παρεις πανω σου
Το διαβολακι που τραβιεμαι τελευταια...καθε πρωι που ξυπναει διπλα μου ειναι μεσα στην ενεργεια....και θελει τουλαχιστον μια ωριτσα "πρωινη γυμναστικη" για να ισιωσει...και οταν την ρωταω...ρε μωρο μου που την βρισκεις τοση ενεργεια?Τι μου απανταει ρε φιλε.....Duracell μωρο μου μου λεει....Duracell!
Ρωτα τον Yorgos να σου πει...την ξερει!Μιλαμε για απιστευτη ενεργεια!
Και ρωταω τωρα εγω....μηπως εννοει τιποτε αλλο μ αυτο το Duracell...ε?
Ρε λες να βγουμε και κουμπαροι?
Καλά η τύπισσα δεν παίζεται....και του την γνώρισα εγώ...άλλη φορά θα δοκιμάζω εκτενώς πριν την συστήσω!!!!
όχι στην genza, εκεί τρώω, πίνω και βλέπω τους φίλους μου να στέλνουν SMS......δεν κάνω αταξίες εκεί!
σε ένα le corbusier...
http://[URL unfurl="true"]www.spacify.com/newasp/assets/product_images/bigpicture/zoom/spacify_233.gif[/img[/URL]]
βολεύει πολύ το κρύσταλο, βάζω και κάμερα από κάτω!
[/quote]
καλαααα....μην τα μαθει κανας αλλος αυτα μονο....και αντι για τραπεζι ψαχνεις για κανα κρεβατι "le corbusier" μετα στο Ιατρικο! :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά η τύπισσα δεν παίζεται....και του την γνώρισα εγώ...άλλη φορά θα δοκιμάζω εκτενώς πριν την συστήσω!!!!
Φτανει το κακο που μου εκανες ρε...δεν θελω αλλο...να λειπει!
Εχω χασει 5 κιλα μεσα σε 10 μερες λεμε!
what a view....
Αντε και πριν κοιμηθω....να κανω και το χατιρι στον φιλο μου...
a room with a VIEW...
Αντε πριν κοιμηθω...
Εσύ για ύπνο, και εγώ ετοιμάζομαι για δουλειά...
Όχι δεν είμαι γαλατάς, αλλά φούρναρης!!!!
Εσύ πρόσεχε τι ρωτάς, γιατί θα πάρεις απαντήσεις από διάφορους εξυπνάκηδες, οι οποίες δεν θα σου αρέσουν καθόλου!... αλήθεια, κανένα μισθό σαν Mod θα παίρνω?