You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
τα μαμησια στα ονειρα πιανονται?
Προφανώς
Ε φούσκωσέ το κι εσύ λίγο
Μετά θα ζητάει χαζομαρούλες και η γυναίκα πράγμα το οποίο λέω να αποφύγω .......
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Μετά θα ζητάει χαζομαρούλες και η γυναίκα πράγμα το οποίο λέω να αποφύγω .......
Το μονοψήφιο εννοούσα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.343
- Πόντοι
- 22.785
Το μονοψήφιο εννοούσα
προσωπικά πάντως χρόνια κολλημένος σε μονοψήφιο αριθμό,
με το που άρχισε να παίρνει τα πάνω της δουλειά, καριέρα, εισόδημα... σταμάτησα το μέτρημα
μην φανταστείτε τρελά πράγματα απλά δεν μένω πολύ καιρό σε ένα νούμερο...
με το που άρχισε να παίρνει τα πάνω της δουλειά, καριέρα, εισόδημα... σταμάτησα το μέτρημα
μην φανταστείτε τρελά πράγματα απλά δεν μένω πολύ καιρό σε ένα νούμερο...
τον γνωστο σου τον ευννοει το εργασιακο περιβαλον πρωτιστως, κατι που δεν ισχυει για ολους
Εμας το ''εργασιακο'' περιβαλλον θα μας ευνοησει απο Φθινοπωρο.
Παντως γαμηθηκα στην μπυρα και στη διασκεδαση φετος και αυτο μετραει καλυτερα για μενα απο το να γαμησες 100 γκομενες.
Παντως γαμηθηκα στην μπυρα και στη διασκεδαση φετος και αυτο μετραει καλυτερα για μενα απο το να γαμησες 100 γκομενες.
ΑΝ μπορείς, οργάνωσε ένα ταξιδάκι στο Μόναχο! Σε λίγες μέρες είναι το περίφημο Octoberfest και γίνεται Κ Ο Λ Α Σ Η !!!
ΑΝ μπορείς, οργάνωσε ένα ταξιδάκι στο Μόναχο! Σε λίγες μέρες είναι το περίφημο Octoberfest και γίνεται Κ Ο Λ Α Σ Η !!!
Το να πας ενα τρειημερο να πιεις δεν λεει και τοσα.Το εχω αναγκη το ρημαδι καθημερινα.
Παντως μη φοβασαι θα παω Τσεχια σχεδον ενα μηνα και θα...
Το να πας ενα τρειημερο να πιεις δεν λεει και τοσα.Το εχω αναγκη το ρημαδι καθημερινα.
Παντως μη φοβασαι θα παω Τσεχια σχεδον ενα μηνα και θα...
Σε καταλαβαίνω + συμφωνώ! ΟΜΩΣ, επειδή έχω πάει, είναι ΕΜΠΕΙΡΙΑ! Απίστευτο ποτό, φαγητό + μουνιά παντού... (υπάρχουν και σχετικές αναφορές σε threads)
αστα, κι εγω θα εχω πιει κανα βυτιοφορο περιπου..(beer)Εμας το ''εργασιακο'' περιβαλλον θα μας ευνοησει απο Φθινοπωρο.
Duracell
Παντως για να γυρισουμε στο θεμα.
Δεν μου λεει καποιος οποιος ειναι σε νησι/παει διακοπες σε νησι ή σε καποιο πολυ τουριστικο μερος δεν ειναι και ευκολο να γαμησει?Ε?
Εγω δυστηχως δεν εχω την δυνατοτητα.Οπως και οι αλλοι δεν ειναι ευκολο τοσο.Το χειμωνα το θεωρουσα ανεκαθεν πιο ευκολο.
Δωσε ρε μεγαλε
Παντως για να γυρισουμε στο θεμα.
Δεν μου λεει καποιος οποιος ειναι σε νησι/παει διακοπες σε νησι ή σε καποιο πολυ τουριστικο μερος δεν ειναι και ευκολο να γαμησει?Ε?
Εγω δυστηχως δεν εχω την δυνατοτητα.Οπως και οι αλλοι δεν ειναι ευκολο τοσο.Το χειμωνα το θεωρουσα ανεκαθεν πιο ευκολο.
αστα, κι εγω θα εχω πιει κανα βυτιοφορο περιπου..(beer)
Δωσε ρε μεγαλε
παντως παιδες οι γκομενες στις διακοπες και ειδικα οι ελληνιδες αμα ειναι για πηδο το κανουν την τελευταια μερα πριν φυγουν, διαπιστωμενο..
Για να μην μπορεις την αλλη μερα να τις βρεις
εγω εχω πηδηξει μονο την γκομενα μου συνολικα κ παρα πολλες πουτανες. Κανω λαθος? χανω τιποτα??
ΟΧΙ βέβαια! Περνάς ΕΣΥ καλά? Είσαι ευχαριστημένος? Αυτό έχει σημασία...
Επισκέπτης
παντως παιδες οι γκομενες στις διακοπες και ειδικα οι ελληνιδες αμα ειναι για πηδο το κανουν την τελευταια μερα πριν φυγουν, διαπιστωμενο..
σωστό 1000% με τις πουτανίτσες
Ναι ειναι αληθειαπαντως παιδες οι γκομενες στις διακοπες και ειδικα οι ελληνιδες αμα ειναι για πηδο το κανουν την τελευταια μερα πριν φυγουν, διαπιστωμενο..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις