Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τα μαμησια στα ονειρα πιανονται?
Ε φούσκωσέ το κι εσύ λίγο
Μετά θα ζητάει χαζομαρούλες και η γυναίκα πράγμα το οποίο λέω να αποφύγω .......
Το μονοψήφιο εννοούσα
τον γνωστο σου τον ευννοει το εργασιακο περιβαλον πρωτιστως, κατι που δεν ισχυει για ολους
Παντως γαμηθηκα στην μπυρα και στη διασκεδαση φετος και αυτο μετραει καλυτερα για μενα απο το να γαμησες 100 γκομενες.
ΑΝ μπορείς, οργάνωσε ένα ταξιδάκι στο Μόναχο! Σε λίγες μέρες είναι το περίφημο Octoberfest και γίνεται Κ Ο Λ Α Σ Η !!!
Το να πας ενα τρειημερο να πιεις δεν λεει και τοσα.Το εχω αναγκη το ρημαδι καθημερινα.
Παντως μη φοβασαι θα παω Τσεχια σχεδον ενα μηνα και θα...
αστα, κι εγω θα εχω πιει κανα βυτιοφορο περιπου..(beer)Εμας το ''εργασιακο'' περιβαλλον θα μας ευνοησει απο Φθινοπωρο.
Παντως γαμηθηκα στην μπυρα και στη διασκεδαση φετος και αυτο μετραει καλυτερα για μενα απο το να γαμησες 100 γκομενες.
αστα, κι εγω θα εχω πιει κανα βυτιοφορο περιπου..(beer)
παντως παιδες οι γκομενες στις διακοπες και ειδικα οι ελληνιδες αμα ειναι για πηδο το κανουν την τελευταια μερα πριν φυγουν, διαπιστωμενο..
εγω εχω πηδηξει μονο την γκομενα μου συνολικα κ παρα πολλες πουτανες. Κανω λαθος? χανω τιποτα??
παντως παιδες οι γκομενες στις διακοπες και ειδικα οι ελληνιδες αμα ειναι για πηδο το κανουν την τελευταια μερα πριν φυγουν, διαπιστωμενο..
Ναι ειναι αληθειαπαντως παιδες οι γκομενες στις διακοπες και ειδικα οι ελληνιδες αμα ειναι για πηδο το κανουν την τελευταια μερα πριν φυγουν, διαπιστωμενο..