Επισκέπτης
εγώ πάντως γάμησα 23. Tην γυναίκα μου, και 22 με την φαντασία μου
Αραγε αυτοι που εχουν συνηθισει τα ct αφηνουν 250..?εγώ μια!
αλλά μετά το σεξ μπερδευτικα και της αφησα ένα 50 αρικο στο κομοδίνο... :S
Η δύναμη της συνήθειας....
εγω οπως κ καθε χρονο εχω το φοβερο αποτελεσμα που ειναι=[size=30pt] 0[/size]
Κι εγώ 0 ένεκα παντρεμένος και άνευ περιθώριου χρόνου.
εγω δεν εχω τετοια προβληματα(παντρεμενος,δεσμευμενος κλπ)απλα ειμαι κολλημενος με το νουμερο..
ειναι κ η εμφανιση που δεν με βοηθαει κ πολυ,η συμπεριφορα κ ολα αυτα συνενεσαν να μεινω στ μηδεν,
σε αντιθεση με ολη αυτη την ομορφια που κυκλοφορει εξω κ την λεπτοτητα τροπων που εχουν οι περισσοτεροι...
ειναι κ η εμφανιση που δεν με βοηθαει κ πολυ,η συμπεριφορα κ ολα αυτα συνενεσαν να μεινω στ μηδεν,
σε αντιθεση με ολη αυτη την ομορφια που κυκλοφορει εξω κ την λεπτοτητα τροπων που εχουν οι περισσοτεροι...
Και τη δικια σου και την αλλη στις διακοπες?Εκτός της κοπέλας μου, μία 30+ Ελληνίδα ψιλομπάζο αλλά βόμβα και 2 αστεράκια σε studio.
Πάντως τα περισσότερα άτομα στο thread είναι ή του ύψους ή του βάθους..
Όχι, τη μεγάλη όσο ήμουν εγώ Αθήνα ενώ η κοπελιά ήταν στο εξοχικό με την οικογένεια της.Και τη δικια σου και την αλλη στις διακοπες?
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ατάκα γκόμενας, στον καναπέ: "Αφού σου έχω πει πόσο πολύ μ' αρέσεις... γιατί δεν θες να κάνουμε σχέση"; (εγώ συνεχίζω να την κοιτάω, αμίλητος). Οπότε συνεχίζει: "Καλά... τέλος πάντων... ξανασκέψου το, όσο εγώ θα σου κάνω πίπα" !!!
Kαμμιά εικοσαριά.