Νέα

Πόσες πήδηξες αυτό το καλοκαίρι ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ΟΛΕΣ μετράνε! Γι' αυτό κι έγραφα παραπάνω, ότι οι heavy users του site έχουμε ξεφύγει αριθμητικά... :rockon:

α καλά...τότε χάθηκε η μπάλλα.

βάλε μέσο όρο μία την ημέρα, και λέω με μέσο όρο, γιατί ναι μεν δεν βγαίναμε κάθε μέρα για ντουφέκι, αλλά όταν βγαίναμε, οι διπλές (με μπόλικο τζατζίκι) κλπ ήταν standard, οπότε μία την ημέρα μέσο όρο σίγουρα.

υπήρχαν μέρες που ξεκίναγε το βράδυ με CT, συνεχίζαμε με ποτάκι, μετά κωλλάδικο και μετά ή έπαιζε κλοπή από κωλλάδικο ή συνέχεια με CG και αλλαγούλες....χαχαχαχα

αίσχος!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Και που ησουν εσυ τοσο καιρο ρε εσυ?Ε?   :think:

Ρε azazel...ηξερες τετοιο παλικαρι και δεν το εφερνες στα παρτυ μας?    :hammer:

ΑΑΑ όλα κι όλα... με κάλεσε, αλλά ήμουν busy αλλού;)

Η ουσία είναι να περνάμε καυλά... η ζωή τελικά είναι πολύ μικρή κι εύθραυστη... και τυχεροί όσοι το συνειδητοποιήσουν νωρίς!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

βάλε μέσο όρο μία την ημέρα, και λέω με μέσο όρο, γιατί ναι μεν δεν βγαίναμε κάθε μέρα για ντουφέκι, αλλά όταν βγαίναμε, οι διπλές (με μπόλικο τζατζίκι) κλπ ήταν standard, οπότε μία την ημέρα μέσο όρο σίγουρα.

υπήρχαν μέρες που ξεκίναγε το βράδυ με CT, συνεχίζαμε με ποτάκι, μετά κωλλάδικο και μετά ή έπαιζε κλοπή από κωλλάδικο ή συνέχεια με CG και αλλαγούλες....χαχαχαχα

αίσχος!

Ετσιιι...  :rockon: κι άντε μετά να θυμάσαι ποιά και που... εγώ πολλές φορές μετά από μερικές μέρες δεν θυμάμαι ούτε τ' ονομά τους...  :boobies: τέσπα, καυλά να περνάμε  :dancing:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Η πλάκα είναι, ότι δεν χτυπάς και φεύγεις, αλλά τις διατηρείς παράλληλα...πως το καταφέρνεις αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω...

τα λέω καλά?

Αυτο μα το Θεο....ουτε εγω το καταλαβα...πως στο διαολο μπλεχτηκα ετσι αυτο το καλοκαιρι...ειλικρινα δεν το καταλαβα!  :think:

Για ενα πηδημα πηγαμε θυμαμαι και για να μου γνωρισεις μια φιλη σου....και ξαφνικα ξυπνησα ενα πρωι και ειχα θεα την Καλντερα...  :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αυτο μα το Θεο....ουτε εγω το καταλαβα...πως στο διαολο μπλεχτηκα ετσι αυτο το καλοκαιρι...ειλικρινα δεν το καταλαβα!  :think:

Για ενα πηδημα πηγαμε θυμαμαι και για να μου γνωρισεις μια φιλη σου....και ξαφνικα ξυπνησα ενα πρωι και ειχα θεα την Καλντερα...  :2funny:

Άσε μας ρε φίλε, που όποια σου γνωρίζαμε φέτος το καλοκαίρι, στο τέλος σε κυνήγαγε....είπαμε, κρύβαμε τις αδερφές μας.

δεν σου ξαναγνωρίζω καμία λέμε....είσαι μπλεγμένος με όλες τις καβάτζες μας, επαγγελματίες και μη!!!!

όχι τίποτα άλλο, ξέρουν ότι είμαστε και φίλοι και όταν τις παίρνω τηλέφωνο μου αρχίζουν τις κλάψες, που να γαμήσεις μετά????

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

αίσχος!

Και τις μερες που δεν βγαιναμε για ντουφεκιες και καλα...που κανονιζαμε να παμε για ενα ποτο απλα σαν ανθρωποι....μαλλον ξεχνας που καταληγαμε ε?

Αφου απο ενα σημειο και μετα φευγαμε με εξοπλισμο απο τα σπιτια μας! Φορτιστες, εξτρα λεφτα, αποσμητικο και πανω απο ολα... το σημαντικοτερο... γυαλια ηλιου!  :dancing:

Δεν θα ξεχασω εκεινο το πρωινο που νομιζα οτι εχει γεμισει προβολεις η Αθηνα   :cool2:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Άσε μας ρε φίλε, που όποια σου γνωρίζαμε φέτος το καλοκαίρι, στο τέλος σε κυνήγαγε....είπαμε, κρύβαμε τις αδερφές μας.

δεν σου ξαναγνωρίζω καμία λέμε....είσαι μπλεγμένος με όλες τις καβάτζες μας, επαγγελματίες και μη!!!!

όχι τίποτα άλλο, ξέρουν ότι είμαστε και φίλοι και όταν τις παίρνω τηλέφωνο μου αρχίζουν τις κλάψες, που να γαμήσεις μετά????

Κι όμως φίλε Yorgos, άμα το καλοσκεφτείς μπορεί να τις γαμάς ποιό εύκολα τώρα... για να τις παρηγορείς !!!  :2funny::rockon:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

Εδω φιλε μου κολλαει η παροιμια που ειχα πει κατ'ιδιαν και στο αλλο διδυμο (Nitro & Baby)....

....με οποιον δασκαλο καθησεις....τετοια γραμματα θα μαθεις!

Οποτε κανε μας τη χαρη σε παρακαλω...αντε...μην αρχισω και λεω για τα καμωματα σου...γιατι οχι αυτο εδω το θρεντ δεν φτανει και το θρεντ της κολασης για να τα γραψω...αλλα ουτε το site ολοκληρο!Θα μπλοκαρει το συμπαν Azazel...ασε καλυτερα!  :grin:    ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εδω φιλε μου κολλαει η παροιμια που ειχα πει κατ'ιδιαν και στο αλλο διδυμο (Nitro & Baby)....

....με οποιον δασκαλο καθησεις....τετοια γραμματα θα μαθεις!

Οποτε κανε μας τη χαρη σε παρακαλω...αντε...μην αρχισω και λεω...γιατι οχι το θρεντ της κολασης δεν φτανει για να τα γραψω...αλλα ουτε το site ολοκληρο!Θα μπλοκαρει το συμπαν Azazel...ασε καλυτερα!  :grin:    ;)

Μήπως ν' ανοίξουμε ένα καινούργιο thread και να το ονομάσουμε "Τρελλά Γαμήσια" για να εξιστορούμε τα κατορθώματά μας... ? :2funny: :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οποτε κανε μας τη χαρη σε παρακαλω...αντε...μην αρχισω και λεω...γιατι οχι το θρεντ της κολασης δεν φτανει για να τα γραψω...αλλα ουτε το site ολοκληρο!Θα μπλοκαρει το συμπαν Azazel...ασε καλυτερα!  :grin:    ;)
Εγώ βρισκόμουνα σε άδεια κολλητέ, η οποία λήγει σύντομα όπως ξέρεις, οπότε και δικαιολογούμαι....

Μην μπλέκεσαι λοιπόν...

Και τα περί γραμμάτων και δασκάλων, σου έχω πει κάτι να κάνεις μέχρι 31/08....κάτι που εγώ το έχω κάνει καιρό.

Να μαθαίνεις όλο το μάθημα, μην αγνοείς τα τελευταία κεφάλαια, είναι τα πιο σημαντικά συνήθως!!!

Κουλουβάχατα γίναμε φέτος, αλλά τελικά, ο μόνος ξεμπλεγμένος είμαι αυτή την στιγμή! Πλάκα δεν έχει????

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κι όμως φίλε Yorgos, άμα το καλοσκεφτείς μπορεί να τις γαμάς ποιό εύκολα τώρα... για να τις παρηγορείς !!!  :2funny::rockon:
Γαμήσι παρηγοριά ρε συ? Μέσα στην κλάψα και στην μουρμούρα?
Ξυνό δεν είναι?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Γαμήσι παρηγοριά ρε συ? Μέσα στην κλάψα και στην μουρμούρα?
Ξυνό δεν είναι?

Ε... στην αρχή μπορεί να παραπονιούνται! Μετά όμως που θα τις αναλαμβάνεις... θα θυμούνται τι ωραία περνάγατε μαζί και θα γίνονται πάλι όλα μέλι-γάλα ;)

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ βρισκόμουνα σε άδεια κολλητέ, η οποία λήγει σύντομα όπως ξέρεις, οπότε και δικαιολογούμαι....

Μην μπλέκεσαι λοιπόν...

Και τα περί γραμμάτων και δασκάλων, σου έχω πει κάτι να κάνεις μέχρι 31/08....κάτι που εγώ το έχω κάνει καιρό.

Να μαθαίνεις όλο το μάθημα, μην αγνοείς τα τελευταία κεφάλαια, είναι τα πιο σημαντικά συνήθως!!!

Κουλουβάχατα γίναμε φέτος, αλλά τελικά, ο μόνος ξεμπλεγμένος είμαι αυτή την στιγμή! Πλάκα δεν έχει????

Αδεια?Ελα ρε....σε αδεια ησουν τοσο καιρο?Να μου γνωρισεις το αφεντικο σου...για το επομενο καλοκαιρι.... :2funny:

Ολα με την σειρα τους ειπαμε!Εχω λιγες μερες ακομα.....δεν εχω?

Με τα τελευταια κεφαλαια παντα ειχα ενα προβλημα...τα απεφευγα...ελπιζω να μην μου βγει ξυνο!  :dunno:

Αυτο και αν ειναι απιστευτο...τελικα...τα εκανες ετσι οπως ειχαμε συμφωνησει εσυ....αλλοι τρεχουν και δεν φτανουν τωρα! 

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Και για να μην ξεχνιομαστε...υπαρχει και ο golden rule!  :2funny:

Αν και για να ειμαι και ειλικρινης....προτιμω τις παρηγορουν οι φιλοι μου.....παρα οι ξενοι!  :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ε... στην αρχή μπορεί να παραπονιούνται! Μετά όμως που θα τις αναλαμβάνεις... θα θυμούνται τι ωραία περνάγατε μαζί και θα γίνονται πάλι όλα μέλι-γάλα ;)

Είναι (και θα είναι μετά τις 31/8), πολύ πληγωμένες ρε συ....μυρίζομαι πολύ κατάθλιψη και δεν είμαι καλός στο να ανεβάζω το ηθικό. Άσε που υπάρχει και το golden rule όπως λέει και ο billy_gs...είπαμε, αρκετά γίναμε κώλος το καλοκαίρι, μην περάσουμε στα σήριαλ χειμωνιάτικα, δεν λέει....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αδεια?Ελα ρε....σε αδεια ησουν τοσο καιρο?Να μου γνωρισεις το αφεντικο σου...για το επομενο καλοκαιρι.... :2funny:
Δεν είναι κοινωνικός τύπος το αφεντικό....του αρέσει να κρύβεται. Κανένας δεν τον ξέρει. Είναι κάτι σαν τον Τσάρλυ (από τους άγγελους του τσάρλυ)

Ολα με την σειρα τους ειπαμε!Εχω λιγες μερες ακομα.....δεν εχω?
Ελάχιστες....

Με τα τελευταια κεφαλαια παντα ειχα ενα προβλημα...τα απεφευγα...ελπιζω να μην μου βγει ξυνο!  :dunno:
Το συγκεκριμένο είναι SOS όμως...εάν δεν το μάθεις καλά....όχι απλά κόπηκες, έμεινες στην ίδια τάξη και καταστράφηκες.

Αυτο και αν ειναι απιστευτο...τελικα...τα εκανες ετσι οπως ειχαμε συμφωνησει εσυ....αλλοι τρεχουν και δεν φτανουν τωρα! 
Ε...μια φορά ας την βγάλω και εγώ καθαρή....σειρά μου ήταν.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Είπαμε, βγάλαμε καινούργιο κανόνα.

Radio silence, απόλυτο όμως.

Ignore and delete!

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μήπως ν' ανοίξουμε ένα καινούργιο thread και να το ονομάσουμε "Τρελλά Γαμήσια" για να εξιστορούμε τα κατορθώματά μας... ? :2funny: :rockon:

Εκει να δεις τι θα γινει.....εκει θα δεις πως μερικα μελη μεσα σε κανα μηνα θα αγγιξουν τον αριθμο των post που εχει ο pleasure-ας!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom