Είπαμε, βγάλαμε καινούργιο κανόνα.
Radio silence, απόλυτο όμως.
Ignore and delete!
This message will be self-destruct in 10 seconds...
Ignore and delete!
Εκει να δεις τι θα γινει.....εκει θα δεις πως μερικα μελη μεσα σε κανα μηνα θα αγγιξουν τον αριθμο των post που εχει ο pleasure-ας!
Προτείνω αστεία γαμήσια...και με βασική προϋποθεση να μετράνε πάνω από 2 άτομα ανά φάση.
Εκεί θα γελάσουμε....τι ινδιάνοι, τι πιγκουϊνοι, τι εκπλήξεις, τι ερωτήσεις και σχόλια έχουν ακουστεί επί το έργον...απίστευτα πράγματα.
"Πόσοι με γλείφουν εκεί κάτω? αχ...ωραία είναι!!!!"
Εκει να δεις τι θα γινει.....εκει θα δεις πως μερικα μελη μεσα σε κανα μηνα θα αγγιξουν τον αριθμο των post που εχει ο pleasure-ας!
Χωρις πλακα τωρα... απο τα πιο σωστα πραγματα που ειπωθηκαν φετος... συμβουλη που θα πρεπει να την ακουσουν(-με) πολλοι απο εδω μεσα!
...όπως λέμε με την παρέα μου: "γαμάμε + ξεχνάμε" ;)
όχι τρελλά γαμήσια, δεν θα έχει πλάκα.
Προτείνω αστεία γαμήσια...και με βασική προϋποθεση να μετράνε πάνω από 2 άτομα ανά φάση.
Εκεί θα γελάσουμε....τι ινδιάνοι, τι πιγκουϊνοι, τι εκπλήξεις, τι ερωτήσεις και σχόλια έχουν ακουστεί επί το έργον...απίστευτα πράγματα.
"Πόσοι με γλείφουν εκεί κάτω? αχ...ωραία είναι!!!!"
Το επόμενο καλοκαίρι Dura...εάν πάρω πάλι άδεια...Ετσιιι... Aντε ντε, ανοίξτε το! Τι περιμένετε? Να πάρετε την άδεια από κανέναν Mod?
Αυτό που το πας....γίνεται τέτοιο thread χωρίς τον ήρωα με την μπέρτα? Δεν γίνεται.Αλλα λειπει ο θεος της ατακας ρε συ....πως γινεται να υπαρχει τετοιο θρεντ χωρις Nitro
Και μία ακόμη συμβουλή...
Μην πάτε διακοπές με τον billy....και εάν πάτε, τότε μην βγαίνετε τα βράδια στο μπαλκόνι σας που ενδεχομένως συνορεύει με το δικό του...
Και φροντίστε να είστε με καμία όμορφη μαζί...γιατί διαφορετικά θα φάτε πολύ γκρίνια από την δικιά σας....
xaxaxaxa
Βάλε καμία φωτό από το μπαλκόνι ρε....καμία κανονική όμως, όχι από αυτές που κλέβεις από άλλα sites! xaxaxaxa
Τι μου το θυμισες παλι ρε.....ε ρε γελιο το επομενο πρωι λεμεεεεεεεεε....και κλααααααμα ο γειτονας!
Αξιζει ομως να ειπωθει μια....απο τον ηρωα με την μπερτα...
...σε μια "συνευρεση" λοιπον....βλεποντας αυτο οπου ο ιδιος αποκαλεσε κατι μεταξυ ανθρωπου και πιγκουϊνου με βυζια να βγαινει απο το μπανιο τυλιγμενη με πετσετα....και αντικρυζοντας τις "φιλες" της γυμνες κανει την κινηση να βγαλει κι αυτη την πετσετα απο πανω της....και πεταγεται ο Θεος της ατακας και της λεει το αμιμητο : Μην κανεις τον κοπο κουκλα μου εσυ...εσενα σε βλεπω να φευγεις ετσι οπως εισαι!
Γιατί...όταν ρώτησε ποια είχε οργασμό και μετά είπε ότι όσες το απόλαυσαν δεν πληρώνονται?
Ήμουνα στο ντους και πήγα να σαβουριαστώ από το γέλιο....
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ατάκα γκόμενας, στον καναπέ: "Αφού σου έχω πει πόσο πολύ μ' αρέσεις... γιατί δεν θες να κάνουμε σχέση"; (εγώ συνεχίζω να την κοιτάω, αμίλητος). Οπότε συνεχίζει: "Καλά... τέλος πάντων... ξανασκέψου το, όσο εγώ θα σου κάνω πίπα" !!!
Η στιχομυθια ηταν η εξης: Ποσες φορες χυσατε κουκλες μου...οι 2 πρωτες λενε απο μια και καλα...η τριτη ομως λεει εγω εχυσα 2....2 ε?Ε εσυ της λεει ο Nitro θα μας δωσεις κι απο 100 ευρω τον καθενα!