Νέα

Πόσες μέρες δουλεύετε για 1 ώρα citytour;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα its_me
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάντως θα ήθελα να σε ενημερώσω πως από εδώ μέσα όσους έχω γνωρίσει έχουν τόσο πλούσια σεξουαλική ζωή που ξεπερνάει κατά πολύ τον μέσο όρο.(πληρωμένη ή free)
Το θέμα είναι πως εμείς που ανήκουμε στο ανδρικό φύλλο ανά 10'' δεχόμαστε σεξουαλικό ερέθισμα από οτιδήποτε γύρω μας έχει την ικανότητα να μας διεγείρει.
Αυτό δεν παίζει με τις γκόμενες αφού εσείς για να φτιαχθείτε για sex θέλετε προετοιμασία τόσο εγκεφαλική-συναισθηματική όσο και σωματική,βάλε τώρα την ατμόσφαιρα την διάθεση την μυρωδιά τα tabu,οπότε έτσι πατε αγάμητες και χαίρονται οι πουτάνες.
Αν νομιζεις ότι εμεις δε δεχομαστε τα ιδια ερεθισματα πλανασαι πλανην οικτραν... Απλα το 90% των γυναικων δεν το παραδεχονται.  Τωρα για το άλλο με τα ταμπου τι να σου πω... Δεν εχω ιδιαν πειρα αλλα μαλλον εχεις δικιο οσον αφορα την πλειονοτητα των γυναικων.

Επισκέπτης
δεν θελω να σας στενοχωρησω ολους αλλα η ιουλια εχει δηλωσει οτι ειναι δικια μου...συγνωμη  :)
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Themes/default/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]απαγορευονται τετοιες πλακες με τις γκομενες των αλλων.. ;D[/color]
[/quote]
Δε θελω να σας στεναχωρησω αλλα ανηκω στον συμπεθερο ;) Sorry που δεν θα αποκαλυψω το νικ του αλλα ειναι off the record.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Το θέμα είναι πως εμείς που ανήκουμε στο ανδρικό φύλλο ανά 10'' δεχόμαστε σεξουαλικό ερέθισμα από οτιδήποτε γύρω μας έχει την ικανότητα να μας διεγείρει.

και τωρα που καλοκαιριάζει, μη σου πω και ανά 5".... :grin:

Πάντως για να μην είμαι και εκτός θέματος, δεν δουλεύω ούτε δεπτερόλεπτο για ct.
Δεν με παίρνει με τίποτα για τέτοια έξοδα  >:(

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Συνημμένα

• nst.jpg
    nst.jpg
    13,6 KB · Εμφανίσεις: 33

Επισκέπτης
ω ημε....

να υπαρχουν τοσοι ψωλαραδες που το αιμα τους βραζει να καθονται κ να  :jerking: ολημερις γιατι οι γκομενες δεν εχουν ορεξη για τιποτα αλλα απο την αλλη να πληρωνουν για να της γαμησει ο ζιγκολος ωχ θεε μου :P :P :priest: :priest:
Μουν... Δε μιλησα για ζιγολο... Για ct ή cg γυναικες μιλησα...

Επισκέπτης
Αυτό δεν παίζει με τις γκόμενες αφού εσείς για να φτιαχθείτε για sex θέλετε προετοιμασία τόσο εγκεφαλική-συναισθηματική όσο και σωματική,βάλε τώρα την ατμόσφαιρα την διάθεση την μυρωδιά τα tabu,οπότε έτσι πατε αγάμητες και χαίρονται οι πουτάνες.
καλησπερα μητρο..παλι με λαθος γυναικες κανεις παρεα???

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
δεν υπαρχει πληροτεος και μη πληροτεος ερωτας..ολες κοστιζουν...και η νορμαλ γκομενα θελει τα γουτσου-γουτσου,τα δωρα,τις διακομες και τα λοιπα...μη πεφτετε στην παγιδα ρεεε... i love city-tours :rockon: :rockon: :rockon:

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το να πληρωσεις μια κοπελλα "ελαφρον ηθων"(τη ωραια που τα λεω) ισοδυναμει με το να παντρευτεις.
Και εξηγω
3 το λαδι 3 το ξυδη και μολις της πεις γυρνα ευλογημενη ξεκιναει "και για πια με περασες" "εγω εχω μια αξιοπρεπεια" και λοιπες μαλακιες (συγχωρεσων δεσποτα) Ετσι λοιπον το γαμηση σου βγαινει ξινο
Ενω στη αλλη περιπτωση πας σαν κυριος αφηνεις τα ωραια σου λεφτουδακια κανεις σχεδον οτι σου κατεβει και οξω απ'την πορτα
Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση με την γυναικα σου να ειναι ολα καλα. Αλλα τοτε μαλλον ανηκεις σε ενα πολυ μικρο ποσοστο αυτης της χωρας.
Συμπερασματικα Το μουνι και το δελφινη να ησυχασω δεν με αφηνει ποτε τρυπα ποτε ψαρι δεν μου κανουνε τη χαρη.Και για να το πω και πιο απλα καλυτερα μια ωρα ct παρα μια ωρα με τη γυναικα μου σου του και τα λοιπα
Ειναι οικονομικο το θεμα μου ερχεται πιο φτηνα δεν μου (σου του) σπανε τα αρχιδια καθε μερα και εχω (εχεις εχει) και χρονο να μπαινω (μπαινεις μπαινει) στο site

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom